Коментари - Райков обсъди с руския посланик ”Южен поток” | dnes.dir.bg
назад

Райков обсъди с руския посланик ”Южен поток”

Премиерът Марин Райков, който изпълнява и длъжността външен министър, се срещна с посланика на Русия у нас Юрий Исаков, съобщиха от МВнР. Темата на разговора е била газопровода “Южен поток“.

Обратно в новината

Коментари - Райков обсъди с руския посланик ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рубладжии неграмотни, не четете ли че транзитните такси са ДВА ПЪТИ ПО-НИСКИ, отколкото в Украйна? Абе продажници неграмотни, стойте си в червените дупки.

Вероятно Райков не е пропуснал да обсъди и личната си комисиона.Рубли,рубли,няма значение - все е пари.

Тези московски въшкари трябва да се научат и помнят,че не може дълго да се разчита на изнудването и измамата, както я карат те с нас! Ние ще им правим бизнеса, т.е. ще бием тупана, а те само ще събират ПАРСАТА! Южен поток е несериозен проект, там са заложени неизпълними решения и ще служи в бъдещето само като инструмент, да търсят от нас пропуснати ползи и някакви щети! Затова тези руски въшкари ги изгонваме и с тях работим само с посредник - ЕС!

Голяма работа . Ще мине през Румъния както много проекти минаха през Турция. Московскине "въшльовци" нямат дълг към никой, така че рублите не са хартийки кото доларите и еврото.

абе тоя мушмул от франция да не се окаже, че детайлите са колко да му влезе отзад ...че имахме вече един ербап тъпанар допреди два месеца....

"абе тоя мушмул" е Българският Министър Председател нещастно рубладжийче. Грешката на Стамболов е че спря в началото.

Рубладжия си ти бай Ганьо. Какво като е мин. председател, решил е за двата си месеца слава да лапне и той нещо но да не вземе да не може да си го харчи после. Не ми хвали стамболов боклука, не забравяй , че заради неговата простотия все надолу сме вървяли до 9-ти септември 1944г. ДВЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ СА НИ ДОКАРАНИ ОТ ФЕРДИНАНД И СИНЪТ МУ!!! Стотици хиляди българи са загинали в техните войни! стамболов е отречен от историята и мястото му е на бунището!!! Сега е времето на боклуците и те извадиха боклуци като стамболов за да им се кланят!

Не се наемам да изброявам грешките на Стамболов, но не мога да пропусна една малка подробност-по време на Руско -турската/за нас освободителна/ война,той не е бил в редовната армия ,не е бил опълченец, а снабдител в "Гинзбург и сие "/дано не греша името/- руско-еврейска/ фирма ,снабдяваща армията с продукти от българското население. Именно от тази дейност Стамболов е забогатял и е дал "пример достоен за подражание" /на далавераджиите/!!

То самоводенското кръчмарче много грешки е правило ..и много правилно ебило посечено където му се полага!!!!

Смехурко, не им обяснявай на продажнитеи рубладжии, но с българско гражданство- те са потомци на комунисти-продажници и такива ще си останат.

От информацията ми стана ясно, че руският дипломат е извикан да му се направи инструктаж. Вероятно и да се уточнят комисионните за новите играчи?

Добре де, а как е проспал великия Бойко тая огромна загуба за България ?!?

На тази снимка Исаков прилича на изрусения Жорж Ганчев. Дали това е случайно .......