”Южен поток” нарушава законите на ЕС, обяви Еврокомисията

Двустранните споразумения по проекта "Южен поток" са в нарушение на европейското законодателство, съобщава сайтът EurActive.

Обратно в новината

Коментари - ”Южен поток” нарушава законите на ЕС, обяви Еврокомисията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на оста ПАРИЖ- БЕРЛИН - МОСКВА. Европа от Ламанша до Владивосток- Евразия. Затова империята на злото САЩ, сега газ пикае.

България има свои интереси. "Демокрацията" по седесарски и ЕС изпратиха България от 25-то място по жизнен стандарт в света далеч след Сенегал. Политиците съсипаха икономиката и докараха българина до просешка тояга, тъй като политиката е концентриран израз на икономиката.Политиката на страната ни е узурпирана от соросоидите най- омразните изчадия на България.

наивните европейци най-после разбираг че КГБ не е отишло в историята

Комундетата сега газ ще пикаят!

Министерство экономики и энергетики Болгарии объявило свою позицию по проекту Южный поток?

Опалааа, нещо експертите на Орешарски......

Най- интересното е, че по руските новини дори не отразиха новината!

' СОЛАРИЗАЦИЯ , АЕЦ , ЕЛЕКТРОМОБИЛИ Ще дойде време руснаците с газ и нефт клизма да си правят.

От снимките най ми харесва четвъртата(4) Там има един дето като мисли се поти като Веско Маринов кога пее. егати експерта - нема криза - албански реотан

путкин ще си продава газта на Луната сега...тъпото джудже не разбира от добро

тийнейджърите отсега ли сте "напушени", бе ? Време е съответните органи да вземат сериозни мерки срещу дрогата ! Младежта оскотява ! :((((

Кръв пикаят червените кратуни......че вече руската мечка има кой да я пляска през ръцете,когато прекалява с ....лакомията!!! :-) Свиквайте,вече оттук нататък руснаците няма да налагат имперската си икономическа политика на бившите си колонии!!!

а стига с това "бело" бе :)))

Стига с тази руска водка бе, от нея мозъка се изпарява.

Кога ли ще се освободим от туморното образувание ЕС!!!

бяха 300-те млд. евро гърците бяха тръгнали натам. Ако и нашите "ранобудници" бяха спрели да хвърлят домати и бяха скандирали "не искаме в ЕС", и ние щяхме да получим - поне 150 млд. :)))

МИЛИ ХОРА Мили родни комунисти, щом обичате безкрайно, Путин, руските фашисти, оставете ни спокойно тук във нашата Родина, а пък вие "мили хора" със превитата гърбина бягайте там във обора!

Престъпници червени България продават, уж вече сме в Европа а Азия бленуват, на чужди интереси оставят се във плен но вярвам много скоро ще дойде видовден!

Както виждате всеки гледа да си защити националните интереси - освен България. Тук се защитава интересът на нечии офшорни банкови сметки. Нас никой не ни бръсне за слива. От нас единствено се иска да изпълняваме нареждания. ЕС си подписва с Турция през нас. ЕС ни нарежда да предоговаряме, че да не навредим на Украйна... Изчезващ народ от жалки мижитурки. По-бързо да се преименува тази територия - това отдавна не е България. България е нещо коренно различно и тя съществува само в историята.

Брей , освен ние още 6 страни са се объркали и Капо ди Европо ще набива канчета по отборно бе!

Ей,тва БГ комунистите- са най големите боклуци! Някой да ми обясни-какво лошо има в това,да можем да ползваме Южен поток(който е наш и минава през наша терит.)за да си доставяме газ от другаде(например з.европа) От това полза няма само Путин,Болен-СерГея-Доган(последните ще останат без рубли)

скрит "червен" си драги. Само срещу нашите комунисти си, а не срещу световния комунизъм ???:))

ЕС вече не само , че не крие зависимостта си от САЩ, а ярко я демонстрира. В момента виждаме същото противопоставяне от времето на Студената война - Русия - САЩ, - толкова остро, колкото в най-суровото време на тази война. Каква полза от разпадането на СССР тогава? Нали уж комунизма им пречеше? Него вече го няма, но врагът-Русия остава. Разбира се, че става дума за геополитическо противопоставяне, вече от векове и разбира се, че империята на злото не е Русия и най се разбира, че най-агресивната империя, ненаситна за заграбване на свитовното богатство и власт е ЕвроАмерика.

Е са кво? Комисионните ще ги връщаме ли или ще ни ги взимат насила, а?

Ханко,защо изобщо си губиш времето да спориш със зомбита които имат в черепната си кухина едни малък ROM и той отдавна е програмиран а сега само му правят лек upgrade и по този въпрос още не са спуснали опорните точки

"РОМ", па "ъпгрейд"...:)) Ау, ау, ау, къде го прочете бе батковото, та и ние да се просветим...:)))

И КОЙ ЗАКОН НАРУШИХМЕ ГОСПОДАРИ ЕВРОПЕЙЦИ ?? Че , ЕС има ли закони ?? Може би имате и конституция !!! Ха - ха - ха !!! Тези КОМИСАРИ от ЕС ни взеха за балъци !!! РЕФЕРЕНДУМ И НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТОВА РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ НАРЕЧЕНО ЕВРЕЙСКИ СЪЮЗ !!!

Не бе тъпир-ти вземи се пръждосай в посока СССР.

От 2007 година България членува в ЕС. Сега готвим визи за наплива от юг и изток.

Глупако, този газопровод не е проектиран заради нас. Ние сме микроскопични...просто трябва да мине отнякъде тръбата и румънците само чакат идиоти като теб да провалят проекта, за да го прилапат.

Пустият му южен поток, на някои е заседнал като кост на гърлото.Трябва да се разбере , че на никой не са му нужни българите ,нужна му е територията и като гледам този проблем ще се реши .До 50-80 години българите ще изчезнат както траките и други народи по нашите земи ,но това не ме интересува,защото много преди това аз ще съм поел по пътя от където няма връщане , ако дъщеря ми ме вземе в чужбина като урничка -добре, но може върху мен да изникне някай, МОЛ и така става.

EС-то нарушава законите и интересите на България.

АМА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИМАЛО И ЗАКОНИ ЛИ ?? И КОЙ ЗАКОН НАРУШИХМЕ ?? ИЛИ МОЖЕ БИ СМЕ НАРУШИЛИ И НЕСЪЩЕСТВУВАЩАТА ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ ВЪРХУ КОЯТО СЕ НАДГРАЖДА ЦЯЛАТА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ????? В ЕС има и действа само един закон : ПРАВОТО Е НА ПО СИЛНИЯ !! За БЪЛГАРИЯ със сигурност е ясно едно : НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !! ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СА ПЪЛНА БУТАФОРИЯ !! БЕЗ ТЯХ БИ БИЛО ПО ДОБРЕ И ЗА НАРОДА И ЗА КОЛОНИЗАТОРИТЕ НИ НЯМА ДА ИМА РАЗХОДИ ПО ОТГЛЕЖДАНЕТО НА НЯКАКВИ НИКОМУ НЕНУЖНИ И НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАЩИ ПОЛИТИЦИ, НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ПОДОБНА ОГРОМНА ДЪРЖАВНА СГАН !!! ДА СИ ХОДЯТ ДОМА !!

"Двустранните споразумения по проекта "Южен поток" са в нарушение на европейското ЗАКОНОДАТЕЛСТВО" ???!!!! Че откога Европа има КОНСТИТУЦИЯ и работи със ЗАКОНИ ??!!!!!!!! КОГА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ ЩЕ ПОСОЧАТ "ЗАКОНА" КОЙТО СМЕ НАРУШИЛИ С ПОДПИСВАНЕТО НА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЮЖЕН ПОТОК НЕЩО ПОВЕЧЕ - Подписани са двустранните споразумения, между Русия и съответните държави от Общността. !!!! КЪДЕ СМЕ НИЕ В ТАЗИ СХЕМА България е деветата дупка на кавала!! ИЗОБЩИ ИМА ЛИ ТАКАВА ДЪРЖАВА И ЗА КАКВО ИЗБИРАМЕ НЯКАКВА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ КОЯТО Е САМО ТРАНСМИСИЯ НА РЕШЕНИЯТА НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ ОТ ЕС!! ОТ ЕВРОПА ДА НАЗНАЧАТ ЕДИН ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР И ДА ЛИКВИДИРАМЕ ТАЗИ УХРАНЕНИ ПРАСЕТА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !! ЗА КАКВО СА НИ ??!!!

ЕС е спирачка за развитието в нашия регион! Вчера сигурно са обещали на Киев да върнат тръбата през тях и сега другите - кучета ги яли! Тези дебелогъзи чиновници и нашите тъпи управници са за една дебела тояга и един път в краката - пет пъти в главата! Писна ми в тази загубена държава! Тъпча си куфарите и заминавам за Албания! И там са по-добре!

В Албания бил ли си? Според мен не, ама мохабет да става...

Южен поток нарушава на някой интересите, обяви Еврокомисията....Кратко и ясно...

Разбира се, че така! ЕС е територия със свободен пазар, а Южен поток нарушава интересите на свободната конкуренция :)

Независимо от това какво им диктуват господарите от Вашингтон -Евро-гейовете трябва да разберат че Европа има нужда от суровини и енергоресурси а не Русия .Да предположим че Европа започне да внася газ от друго място --например от Луната ;-) Ами Русия ако затвори пазара за Евро-педофилските им стоки.....Тогава какво ще правят ??????????

Не ги мисли ти европейците. Умни копелета са те, ще се оправят и без руските ресурси. Ти кажи какво ще правят мужиците, като няма кого да изнудват и на кого да продават скъпо и прескъпо ;)

ИНФОРМАЦИОННАТА ЗАВЕСА Е ПАДНАЛА ТОТАЛНО !!!!! ИСТИНАТА Е В КОМЕНТАРА ОТ 27 НОЕМВРИ: "Путин и Ердоган обсъждат Южен поток, викат Орешарски по-късно" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ ТАЗИ ГОДИНА !!! С ужас УКРАЙНА И БЪЛГАРИЯ констатират, че от разпределител са се превърнали в КРАЕН КЛИЕНТ, който ще трябва да плаща било то на Турция, било то на Русия !! ТОВА Е В РЕЗУЛТАТ ОТ ВОАЯЖА НА СТОЙНЕВ В АМЕРИКА И УВЪРТАНЕТО МУ ЗА ПОДПИСВАНЕТО НА ЮЖЕН ПОТОК, КОЕТО ТРЯБВАШЕ НА СТАНЕ НА 16 АВГУСТ ТАЗИ ГОДИНА !! Като вземем предвид обстоятелството, че ЕС припадна на Турция давайки и право без да е членка на съюза нейни граждани БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ДА ВЛИЗАТ В ЕВРОЗОНАТА, става ясно, че ЕВРОПА ВЕЧЕ СЕ Е ОДУПИЛА НА РЕЗАЦИТЕ !!!!! САМ ПО СЕБЕ СИ ТОЗИ ФАКТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЕВРОПА ДЕНОНСИРА БЪЛГАРОТУРСКИТЕ ГРАНИЦИЧНИ СПОРАЗУМЕНИЯ И ВИЗОВИЯ РЕЖИМ МЕЖДУ ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ !!! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НЕГОВАТА ПОЛИТИКА НИЕ ВЕЧЕ СМЕ БУЛГАРИСТАН !!! Прегръщането на Станишев с Лютви Местан му доставя удоволствие !!! А ВАС ПОДОБНИ ПРЕГРЪДКИ СЪЩО ЛИ ВИ КЕФЯТ ????

Скоро ще си вкарваме газ от Ирак и ще видим господарите ти от СССР как ще си ИЗЦЪКЛЯТ кат МИШОЦИ!!

ТАКИВА ПРОСТАЦИ КАТО ТЕБ ДОРИ НЕ СА НАЯСНО, ЧЕ В ПРОЕКТА ЮЖЕН ПОТОК ГАЗТА ОТ РУСИЯ ОТИВА В ТУРЦИЯ , А НЕ В БЪЛГАРИЯ !! НИЕ ЩЕ Я КУПУВАМЕ ОТ ТУРЦИЯ НАЛИ СЕ СЕЩАШ КОЛКО ЩЕ ИМ КИХАМЕ ЗА ПРЕНОСА БЕ ИДИОТ !! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РУСКИТЕ АЕЦ КОИТО ЩЕ СЕ СТРОЯТ В ТУРЦИЯ !! И ВСИЧКО ТОВА ЗАЩОТО ЕС ДЕНОНСИРА СПОРАЗУМЕНИЯТА НИ С РУСИЯ И СКЛЮЧИ ЗАД ГЪРБА НИ ДВУСТРАННИ С МОСКВА !!! ДА БЕ ПРОЧЕЛ ЦЯЛАТА СТАТИЯ , А НЕ ДА ГРАЧИШ КАТО ПРОСКУБАНА ГАРГА !!

Това е краят на "експертното правителство Орешарски". Другарите не изпълниха задачата да са троянския кон на Русия в ЕС и ще бъдат разпуснати по целесъобразност. Збогом!

Защо не кажете и напишете, че Сноудън е "предател" и вие се отчитате някъде, където плащат... по-добре отколкото на протестиращите. Да очаквам позвъняване и арестуване... Аз съм го преживял това ! Не ме плашите, но не мога да понасям лъжите. Е, добре - всичко е под контрол. Сбогом !Безсмислено е да те лъжат тези, които до вчера те лъжеха, че си взимат изпитите с достойнство. Защо лъжете? Виждате спора между ваши клиенти, които спорят в целия форум през секунди..ГАДНО Е!

Защо не кажете и напишете, че Сноудън е "предател" и вие се отчитате някъде, където плащат... по-добре отколкото на протестиращите. Да очаквам позвъняване и арестуване... Аз съм го преживял това ! Не ме плашите, но не мога да понасям лъжите. Е, добре - всичко е под контрол. Сбогом !Безсмислено е да те лъжат тези, които до вчера те лъжеха, че си взимат изпитите с достойнство.

Защо не кажете и напишете, че Сноудън е "предател" и вие се отчитате някъде, където плащат... по-добре отколкото на протестиращите. Да очаквам позвъняване и арестуване... Аз съм го преживял това ! Не ме плашите, но не мога да понасям лъжите. Е, добре - всичко е под контрол. Сбогом !Безсмислено е да те лъжат тези, които до вчера те лъжеха, че си взимат изпитите с достойнство.

Мамин Кольо,съвсем си изгубил връзка със центъра,май си вече за рециклиране:))))

Хъм, разпространяващия тази новина изглежда не е погледнал от къде минава Южен поток та затова е навързал държави които нямат отношение към тръбата, а междувременно е пропуснал крайния получател чийто договор с Газпром е като този на Унгария. А и с какво им пречи договорът между Сърбия, която все още не е член на ЕС, и Газпром.

Не разбирам защо от герберската организация ЕС непрекъснато се заяждат с Големите шлемове на Партията!

Имаш променен психо профил напоследък. Или са ти сменили ментора ими прогресивно откачаш. Във всички случай сменяй работата. Може да заминеш за Украйна, там Сорос и компания събират ненормалници.

Другарю, не губете самообладание и не влизайте в лични дразги. Придържайте се към опорните точки!

Дядка,Сорос си е вързал гащите тук с това гей общество на БСП така,че не му разваляй спокойствието-в Сърбия го изгониха но тук е във вихъра си с толкова уважавани люде преминали под дъгата:))))

Съвсем скоро т.н. ЕС ще стане неразделна част от Руската Федерация. Тогава ще изпратим дебелите брюкселски чичковци в Сибир, близо до Полярния кръг. Там да побачкат малко на студено, за всеобщото благо. Стига са стоели на топло и са се занимавали с кражби и лъжи за сметка на останалите.

Чак когато Руската федерация, заедно с ЕС станат една относително многобройна китайска провинция и специализираните органи за корупция разстрелят наведнъж един милион чиновника на някой сибирски полигон, с ракети.

На тоя селтак още му звучи залпа на Аврора в глухите уши......Господи прибери си версиите по-скоро,че само за смях са станали

За какво грачеха до насиране западните "развити демокрации" 60 години, че Москва и КПСС потискат Източна Европа и погазват нейната свобода? Прочетете, чуйте и вижте - "Каквото казва Брюксел, това е закон..." Никакви отклонения". Русия ще прави договори както каже Брюксел, нищо че са двустранни, държавите са суверени и имат "демократични права. Малейййй... Какво образование, какво мислене, какви плюнки за свободата и демокрацията... НЕ ЦЕНАТА, А ПОЛИТИКАТА!

За какво грачеха до насиране западните "развити демокрации" 60 години, че Москва и КПСС потискат Източна Европа и погазват нейната свобода? Прочетете, чуйте и вижте - "Каквото казва Брюксел, това е закон..." Никакви отклонения". Русия ще прави договори както каже Брюксел, нищо че са двустранни, държавите са суверени и имат "демократични права. Малейййй... Какво образование, какво мислене, какви плюнки за свободата и демокрацията... НЕ ЦЕНАТА, А ПОЛИТИКАТА!

ЗА КАКЪВ ЗАКОН ГОВОРИШ ?? ТА В ЕВРОПА НЯМА НИТО КОНСТИТУЦИЯ НИТО ЗАКОНИ !!! ВСЪШНОСТ ДЕЙСТВА САМО ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА -

За какво грачеха до насиране западните "развити демокрации" 60 години, че Москва и КПСС потискат Източна Европа и погазват нейната свобода? Прочетете, чуйте и вижте - "Каквото казва Брюксел, това е закон..." Никакви отклонения". Русия ще прави договори както каже Брюксел, нищо че са двустранни, държавите са суверени и имат "демократични права. Малейййй... Какво образование, какво мислене, какви плюнки за свободата и демокрацията... НЕ ЦЕНАТА, А ПОЛИТИКАТА!

Един тъп въпрос? Защо северният поток не противоречи на аргументите на ЕК,а южният -противоречи?Само защото са противоположни полюси или ....?

Само руски подлоги коментират. Не гледате нашите интересеи, а руските. Но който играе с батюшка, загива. Справка - Сърбия, Украйна. Москва не прощава, помнете го това рубладжии!

...............

"ОМЕГА" ТВ е последната инстанция и каквото кажат те това става:)))))))

Хан Дудук - новия Маркс и Ленин заедно

Вижте какво нещо ще бъде разкопано на българска територия: Напишете в гугъл ranica eu, отворете сайта и напишете Паша дере. Вижте снимките. Това ще бъде съсипано заради тази тръба.

уникален, за да спечелиш стипендия в кой и да е университет. Има хиляди видове, включително и по бедност, стига да покриеш неуникални критерии.

в Оксфорд, и в Кембридж, и в МИТ, и в Станфорд, и в Бъркли, и в КИТ, и в Принстън, и в Харвард, и в Колумбийския, и в Хопкинс и където и да е, светът никога не е бил така достъпен за обикновените хора, както сега е !!! Затова чуркат от злоба генетичните фасулковчета !!!