Ужасяващи подробности за убийството на 18-годишната Андреа в Галиче

Момичето е било бито с метална пръчка, душено, изнасилено и накрая намушкано няколко пъти в шията с кухненски нож

Обратно в новината

Коментари - Ужасяващи подробности за убийството на 18-годишната Андреа в Галиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт за мангала, трябва да го набият на кол

Офф сълзи ми текат от очите и аз имам дъщеря на 10 месеца гледам я с пот и труд на челото и някакаф боклук да постъпи така с нея наи хубавото нещо е да отгледаш детето си как расте този няма деца затова не знае какво е Чувството да си родител този рано или късно пак ще излезе и ще го причини на друго невинно дете затова заслужаваше до живот но един ден бог ще му го върне двоино такива хора не заслужават нашето уважение и нашето доверие мир на праха на младото момиче....

Тя ми беше много добра приятелка. Много ми е гадно

Дано сега в затвора да му направят гъза попски ръкав ...

И сега държавата ще го храни 12 години...И той ще излезе съвършен професионален престъпник. Трябва връщане на смъртното наказание!

Тия журналя в бързането и стремежа си за рейтинг пишат с толкова несъответствия,че човек ако тръгне да търси логичност във всяка статия, отразяваща случая съвсем ще се омотае,единственото сигурно е,че момичето е мъртво.Даже в статия срещах снимка на приятеля й,посочен за убиец с името Аксел

Върнете смъртното наказание!

Би трябвало да има за такива присъда - публично линчуване от гражданите.

Имам предвид, че би трябвало да присъства в наказателния кодекс за наказание на такива престъпници и престъпления.

Всички ние направихме циганчето такова, каквото е.То няма вина.Виновни за това дередже сме ние, българите.Че сме допуснали това.

Я пък ти. Направили са си го неговите хора. Аз не си възпитавам децата да стават убийци и въобще разбойници.

Така е. Твоите ги възпитаваш по един начин, но циганите ги възпитаваш по друг - по либерален.

Направиха го политиците и разните НПО-та. Гласувайте и избирайте представителите си в парламента, а тези ли искахме и тези ли избрахме?

Не мога да се съглася. че цигането е жертва, и че всички ние сме виновни за "дереджето", както го наричате Вие! В случая, освен самият етнос, основна "вина" има цялата управленска класа, както и правилата, които са създадени точно такива и това не е никак случайно. Потърпевши сме ние, простолюдието, защото ние сме подложени на този терор, ние, които издържаме с данъците си своите екзекутори, заради няколкото хиляди спечелени гласа в повече.

Я стига бръщолевила безобразни глупости! Едва ли не изкара и жертвата виновна!

Убиецът на виктория от Русе осъден ли е и каква е присъдата ако има такава?!

боко мълчи като нас..н, цацата я смениха с гешефта и никой ни лук ял - ни лук мирисал... Самите цигани в маалата се бяха уплашили от вендета и бяха тръгнали да напускат къщите си. ДОРИ ТЕ! са успяли да проумеят мащабите на извършеното, а също и каква справедлива ответна реакция заслужава, но не! Нашите "управляващи", "властимащи" мълчат като риби... На тях си им е хубавко, удобничко, НСО ги пази, Папата и другите величия ги галят по главичките, а те "отчитат" намаляваща престъпност и засилваща се икономика....

В Русе циганчето е параван, зад който се скри истината за Виктория … В Русе работата е съвсем друга и вина няма цигането ….

Би било добре да споделиш, ако знаеш нещо.

Венцислав Ангелов: Виктория Маринова е натикана в черен микробус от няколко човека. ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК: https://www.youtube.com/watch?v=5Kh1RxvDpTs

30 години, влязла е в сила

Въпросът е дали има право на обжалване, кога ще има право на предсрочно освобождаване и ЗАЩО??!!!

Нищо християнско не остана във вас.Момчето е жертва на системата.Нека му дадем шанс да се поправи.

за тебе...

Е колко пъти да им се дава шанс?!?! Възможност за поправяне се дава веднъж, и то не винаги! Този е рецидивист, който е на свобода и тогава нека си представим следното: Ако му се даде пореден шанс и се случи така че ти, или твой близък пострада от същия този, тогава ще запееш друга песен,............ гарантирано!

Всички ние направихме циганчето такова, каквото е.То няма вина.Виновни за това дередже сме ние, българите.Че сме допуснали това.

Ако Ви се бе случило на вас,а не го пожелавам,дали щяхте да предлагате Шанс на този малолетен извратеняк?

Първите седем години безвъзвратно са отминали за него. А че трябва да се търси отговорни от системата е очевадно. Говоря персонални виновни, ама надай се.

Госпожо, законът му е дал достатъчно шанс, вижте защо: Тъй като е непълнолетен, за това престъпление се налага максимум 12 г. лишаване от свобода. Тъй като е признал вината си, съдът ще е ДЛЪЖЕН да намали наказанието с 1/3. Тоест, дори да определи максималните 12 г. съдът е длъжен да даде 8. В тия 8 г. влиза и времето, през което е престоял в ареста като задържан под стража. Значи, ако присъдата влезе в сила след 1 г., то той вече ще е изтърпял 1 г. лишаване от свобода. Ако полага труд в затвора, 2 дни труд се зачитат за 3 дни лишаване от свобода, или по-просто казано - след 2 г. ще е изтърпял 3 г. от наказанието. След 4 г. ще е изтърпял 6 г. + 1 г. в ареста =7 г. Допустимо е и предсрочно освобождаване, но и без него, "момчето" ще излезе от затвора на 22 г. Ето му шанс, какъвто искате. Ама момичето няма да се върне :(

Ако този не си тегли сам куршума или се обеси след такова деяние,то нищо човеко няма в него.И този хайван законът е казал,че трябва да излезе в разцвета на силите си да безчинства!!?

Един пантрон струва около 0.50 стотинки! Това е най-евтиния и най-справедливия начин в тази ситуация за всички! Всичко друго е тинтириминтири!

Аааа, много бързо и леко, има камъни да се чукат от сутрин до вечер за магистралите. И така цял ивот.

Споразумение с прокуратурата??????, А бе идиоти, какво споразумение с рецидивист? Повече няма да прави така? Идиотите от прокуратурата......

Предишните версии бяха далеч по-ужасяващи! Например как е ходила по двора с прерязано гърло, докато кръвта ѝ изтича... Това е една милозлива, почти оправдателна версия за нереза, който с един удар я убил, почти без да иска, и то ПРЕДИ да извърши всичко останало. И накрая с ножа само направил нещо като "контролен изстрел", за да се увери, че всичко е наред и мадамата няма да страда излишно като се събуди...

Смърт! Казах!

Ако този индивид бъде пуснат един ден от затвора ще се откажа от българското гражданство и повече кракът ми няма да стъпи там. Това ще е абсурд да сме ръководени от подобни индивиди, които са създали закон който да предвижда свобода за убиеца на подобно престъпление.

Защо този случай толкова наподобява случая с убийството на Виктория в Русе?!

Щото са замесени орки, а те са като амебите, закодираната им ДНК информация е идентична, нищо различно не може да се очаква.

циганите на кого са гласоподаватели и кой ги пази от закона!На следващите избори пак си стойте в къщи!

циганите на кого са гласоподаватели и кой ги пази от закона!На следващите избори пак си стойте в къщи!

Заслужава всичко,което пише по-долу, но с това, че пишем по форумите, нищо не правим, само си изпускаме парата. За съжалени дойдоха времена , в които пак трябва да се организираме, както по време на хайдушките чети и да вземем правосъдието в свои ръце. Уродът не бива да се убива , та свестни хора да стават убийци заради него, а да се обработи така , че да се мъчи докато е жив. Ръцете, евентуално очи , репродуктивни органи...но да остане жив!

Сега щесе намеси Б Х К за да защити правата на циганина !

Как всичко се е случило в спалнята на момичето, а трупа и е намерен в градината на къщата...Много мистерия или пълна измишльотина

Само не разбирам как така тялото на Андрея е намерено сутринта в двора на къщата от чичо й? Навсякъде се твърди това.

И аз това не разбирам, има нещо тук. И как в 2.30 през нощта съседа е видял мъже да излизат от къщата и да се качват в черна кола...може да е сънувал човека нещо и...съвпадение с реалността

Каторга! Това трябва да такива уроди. Да чука камъни докато припадне, храна, колкото да не умре, и така докато е жив.

PEYTSCH

Това ни чака. Особенно в Германия...Ще ни изхвърлят брутално от домовете, ще се самонастаняват и ще ни карат да им работим...

Но ако имигрираме в Сибир в братския СССР можем и да се спасим дрОгарю. Стягай куфарите и понеделник на влака за Сибир.

Какво има да се коментира - този изрод трябва да се одере жив, като преди това му отрежат топките ... Да се внимава сами да не изпадне в безсъзнание - рязането и дрането трябва да са бавно, за да е възможно най-мъчително и да изпита изцяло болката ... Бавно сваряване, докато е жив, също е що-годе приемливо наказание ! Към близките му, отгледали такъв урод трябва да има все пак някакво снизхождение - просто да се обесят !

Трябва да се търси наказателна отговорност от тях най-вече, а не да оправдаваме подобни изроди защото това и онова

Циганинът извършил това ужасяващо убийство, изнасилване и многобройни грабежи заслужава смъртна присъда.

По времето на соца един танкист беше превъртял и изравнил със земята един квартал на тия при някакъв случай, но историята бързо беше покрита. В крайна сметка, ако няма официална смъртна присъда трябва да им се дава възможност да се самоубиват в затвора!

В претендиращата за най голяма демокрация страна САЩ има смъртна присъда! Ние за какви се имаме и защо да не върнем смъртната присъда за изключително тежките престъпления, като в тоя случай, случая в Русе, отвличания и изнасилвания на деца и други подобни. Ясно е, че няма какво дуго да спре гадовете освен страха от смъртно наказание! На практика сега съдебната система се изявява като покровителка на тоя тип престъпници и те се чувстват безнаказани!

България няма политици с глас и позиция, която да отстояват навсякъде, просто няма. Имаме едни мафиоти, които срещу обещания да им се запази натрупаното, не смеят да гъкнат срещу тези, дето ги държат с компромати за едно нежно място.

Погрешно някои си мислят, че ако този изверг беше в САЩ щяха да го осъдят на смърт! Грешка! Ако беше в САЩ даже щяха да го осъдят доживот, но не и на смърт! Много малко хора заят, че САЩ имат закон според който ако обвиняемия има IQ (коефициент на интилигентрност) по-малък от 70 не може да бъде осъден на смърт! IQ-то на този изверг е сигурно 0,5.

Според мен, горкото момиче, макар и душено, пребито, изнасилено и с прерязано гърло не е умряла веднага, а е успяла да излезе навън и може би да набере номера на чичо си и там вече силите са я напуснали. Ужас, ужас и то само като си го представя, а какво е изпитвала тя, разбирайки че живота я напуска, невъобразимо! А червеят е за смилане в мелачка за клони с краката напред и то на почивки!

Айде сега да ми кажете как трупа на момичето се озова на двора и какви бяха онези хора с черна кола за която говореше съседът на момичето

хората са очевидно родственици на изчадието, опитали се да скрият престъплението

Това за хората с колата, може да е уловка от страна на полицията за приспиване вниманието на извършителя.Почти винаги такива уловки са противоположното на вече откритата фактология и заподозрените.

единствената компенсация за гнусното престъпление е да влезе в затвора, и случайно да почине от пристъп на виновна съвест, след което да бъде разкостен изцяло на органи, за нуждаещите се пациенти а останалите лайна от него да ги хвърлят на сметище за отровни отпадъци Разбира се цялото семейство, баби лели, чичовци, други изчадия като него да се изселят а къщата да бъде срутена с багер и на мястото и да се построи "кенеф", т.е. тоалетна

И да умирам, не искам орган от такова изчадия, не бих искал нещо расло на земя наторена от този боклук. За отровното сметище, съм съгласен, само отпадъците от него да не отиват в земята

Това животно много неща си е купил с тези пари, маратонки,ръкавици ,тонколони ,и таблет! И всичко това за двеста и петдесет лв. А на нас ще ни струва доста скъпо само да плащаме на служебен защитник! Мисля, че е добре за няколко дена да го оставят да се разхожда на свобода.........и.....Ще се реши и нерешимо то ! Бог да прости момичето и дано почива в мир!

Адът е в България!

България ЕАД!

боко!

В България те вкарват в затовар, когато извършиш минимум 3 престъпления. Първите СЕ прощават, щото разбираш ли били леки- нападение, побой, кражба или защото си непълнолетен. Когато утрепеш някой невинен вече те прибират.

Гласувам за СМЪРТ!

Skapaxa ni durzhavata. Takiva sa ni I zakonite. Takiva tipove njamat strah ot nikogo I nisho. Smurt za tozi izverg. Smurt!

И къщи без пари им строите, и за доходите им се грижите, изобщо няма друга такава държава. Отглеждате паразита, дето един ден ще стане господар на България и ще я управлява с башибозушки размах! Управниците ни сега са в сладка дрямка и не искат и да знаят каква бомба със закъснител са ни стъкнали!

НАРОДА в България е в "сладкз дрямка". Управлщващите , НЕ!!!! НАродеца ни спи и изчезва със всеки изминал ден. Преди убиваха стари и самотни хора , сега обаче вече не подбират....който им падне.....и така до пълното изчезване на тази нация от сънливци....

Трол

Съжалявал... Малоумни изроди... Заслужават не просто смъртно наказание, а средновековни мъчения!

Хора, тази умряла държава няма да ви помогне. Слагайте качулките, вземете катран и въже и раздайте справедливост. Такива уроди нямат право на живот.

Ква тая прокуратура,да се спорязумява с престъпниците...потресаващо

За непълнолетните доживотна присъда не се дава. По съкратеното производство най-вероятно 15 години. Ще го пуснат след 10 максимум. Това е за жалост българската действителност. Дано бащата на момичето намери кураж и ликвидира собственоръчно това влечуго.

Страшното е, че съществуват още много такива примитиви като убиеца на свобода. Това е поредния такъв случай, където представител на малцинството, посяга не само към имуществото, но и към живота и честта на невинен човек. Всеки здравомислещ човек си задава въпроса - Какво може да допринесе един такъв индивид за обществото? За мен виновникът е държавата, която със своята безучастност и криворазбрана толерантност защитава правата на малцинствата, а не на болшинството. Безконтролната циганска раждаемост е бомба със закъснител, която ще взриви етническия мир един ден. Според мен е престъпление да създаваш деца и да ги оставяш на произвола на съдбата и да паразитираш от социалните помощи. Българските държавници през последните 30-тина години са недалновидни и нехаят за бъдещето на родината. https://profile.dir.bg/login?redirect_url=https://dnes.dir.bg/comments/uzhasyavashti-podrobnosti-za-ubiystvoto-na-18-godishnata-andrea-v-galiche

След горната снимка няма какво повече да се каже-вижте не се ли научат да пускат,не спрат ли да изневеряват така ще е.

Ти май си следващия изнасилвач и убиец, чини ми се!!!! Изродски коментар!!!

Ти, изроде, заслужаваш всичко , което хората желаят да направят и на самия извършител.А майка ти- това което са направили на жертвата

Жените трябва да се научат да разпознават такива като тебе и да бягат с 200!!!! Да му били пускали, щото ако не - ножа!! Пази Боже от такива изверги!

Няма нужда от съд, това животно не бива да живее...

И този за какво ще влиза в затова? С това мислене няма как да се оправи. Щом първата му мисъл е била да вземе пръчка за да я "сплаши", а след деянието първата му мисъл е да я "убие за да не го издаде", такъв трябва да бъде екзекутиран. Надали от него ще стане човек!

за какво "мислене" и "мисъл" иде реч. На това нещо всичко му е първосигнално…

Затвора е за хора, които имат шанс да се поправят, поне частично. Такива безнадеждени случаи са си за специализирана лудница. За нея срок няма и може да изкара живота си там или до момента до който обективно може да се докаже, че вече е безвреден.

А неприетите повиквания по телефоните на братовчеди и чичовци - тях кой ги е направил? Нещо хич не се връзва? Или вече "пренаписаха" историята, за да бъде политкоректна и етнически толерантна?

едва ли са били само заради разследването там... Вероятно са били за да скалъпят "правилната" версия и да я съгласуват с местното население, та да няма издънки впоследствие...

Ето още един урод: Сами си намерете съвпаденията в циганския профил... Повече от 15 години от живота си 40 годишният убиец на Вероника е прекарал зад решетките. Първата му присъда е от 1993 г., когато още като непълнолетен извършил грабеж, придружен с убийство в Русенско. Тогава бил пратен в затвора за 10 години. Още докато изтърпявал това наказание в Затвора в Белене, Илиян успял да избяга. Бил пиптан и му лепнали още 3 години. След това имал още 4 влезли в сила присъди за кражби в условия на опасен рецидив. Но пък добре познавал института на съкратеното съдебно следствие и се възползвал от него. Така наказанията му били до 1 година. След последната излязъл пред януари 2015. Сега урода излежава 30 годишна присъда.

Най справедливото наказание за този идиот смърт.Трябва да се възстанови смъртната присъда за такива типове-предумишлени убийци по особено жесток начин.Никаква милост,никакви споразумения за такива типове.