17-11-2017 20-11-2018

Коментари

узбекистан няма да ги депортира! ще ги мобилизира да се бият срещу таджикистанцте россияните обичат да се бият срещу много по слаби от тях!

Гласуват за любимия президент Владимир Владимирович, понеже им вдига самочувствието със сладки локуми за Велика Русия, обаче не остават в страната, за да осигуряват величието й.

Тоя па!? Путин отдавна не го избират. Той се самоназначава. Вече е пожизнен диктатор. Какви избори в кочината, какви референдуми??? Всичко е пунта мара… затънали са в корупция и зависимости. Навързани са като свински черва…

За сведение има милиони казахстанци, узбекистанци, таджики и прочие с руски пастпорти, които съответно се изнасят от Русия. Таова че е с руски гражданин не значи че е руснак.

Тубата е пълна с клипчета от границите с Финландия, Г рузия, Казахстан, Монголия За Финландия, Грузия и Казахстан бягат блядове За Монголия са предимно якути, тувинци и други монголоиди, там те са по близко

Значи богатите заминават за водка финландия а бедните едвам стигат до Узбекистан , социализъм сър!

По-добре бежанци, отколкото жадна за кръв, изнасилвания и грабежи орда. И старите хора не разбирате една малка подробност- едва ли има здраво мислещ човек под 40 години, на който в съвременния свят му се води война, вместо да може когато си поиска да иде където си поиска по света и да прави каквото пожелае. А това, че някой дели хората на македонци, украинци, руснаци, татари, и какви ли още не е една голяма простотия, на която и с е вижда края. Казвам го като човек, който има достатъчно приятели чужденци, които мислят същото. Време е да се въведе горна граница на възрастта за заемане на ръководно длъжности, и тя да е не повече от 50 години.

СКОРО ЩЕ ВИ ДОЙДЕ И НА ВАС "АСВАБАЖДАНИЕТО" !

Владимир Путин президент на РФ? Без Zлото жуже, светът ще е много по-добре!

Ако те работят за западна компания онлайн (да бе), те остават бедни гастербайтери в азиатска държава.

Бягат активните и интелигентни граждани. Другите не знаят как или са прекалено бедни за това. Все пак сигурно са преценили че по добре беден в азиятска страна, отколкото мъртав.

Които не работят за своя сметка са обречени. Фирмите за които работят са руски. Може да са активни, ама нищо няма да могат да направят. И ако не си намерят работа в страната, където са избягали и то бързо, ще останат без средства.

Да няма да им е лесно. Ама път назад няма. Или затвор или на фронта. Тези с международни паспорти могат да заминат за безвизовите Турция или Емиратите.

Няма вече такива руснаци в Русия, защото западните компании няма начин да им плащат в руски банки. Ценните кадри от този тип напуснаха Русия още пред април май. И се оказа че не са повече от 20000.

Да дойдат по нашите курорти в 5 звездните ни хотели

Е нали се специализирахме по украинки. Няма да ги смесваме с руснаци сега. Пък и може да не изпълним плана на ООН за намаля е на населението и нали знаеш какво става тогава.

за някой "-стан", и лошо ми става. Какви са тия равноправни държави, някакъв фанатичен първобитен живот в 13-ти век, камили, пустини, камънаци и пущинаци, безводие, смрад, мърсотия и крайна мизерия. Освободителите им взимат нефта и газа където го има и ги държат на въженце, а ония беззъби пастири и брадати молли си пазат козите из трънаците и са доволни. "-стан"...... Значи винаги има по-лошо.

Бил ли си там? Ако не си - по-добре мълчи, че виж какво стана с Путин като две години се осведомяваше за света само по телевизора. Изкуфя и се побърка.

Православни християни са, как какви?

Радост за руснаците - тия бегълци , ако се върнат после, влизат в списъците на онова тефтерче. Никаква държавна работа , кредити, ипотеки и прочие благинки. Отделно ще ходят малко в затвора, щото са нарушили поне 3 закона. И по малко безработни за хранене.. Чудесно! И какво ще правят, като свършат парите?

Добре са дошли в България.

Много били поскъпнали.