Увреждания в очите са основен симптом за дълго протичащ Covid-19

Промените в роговицата са най-очевидни при пациенти с постоянни неврологични симптоми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех този ковид, утре ще го обвиним и за импотентност. Браво лекари

Няма нищо по-добро от естествения имунитет.

Вече обвиниха ваксините. Кажи ми сега, честно ли е така?

за 3 дена, без увреждания нито на очите, нито на каквото и да било друго. Грижете се за здравето си, спортувайте, не тровете имунната си система с антибиотици и джънк-фууд, и всичко ще ви е наред, включително и инфекции като Covid няма да ви плашат...

Сигурно води и до загуба на чувствителност на пешката, обаче надали някой ще си признае. По-добре всички други да го изкарат, за да не останат по-назад.

И за глобалното затопляне. И за измирането на динозаврите. Имам леки съмнения и за слънчевите изригвания и очаквам скоро някой капацитет да ги потвърди.

Това е бил обикновен грип. При мен също мина около 2-3 пъти така и още поне два пъти безсимптомно.

Абсолютно си прав! А дали и за болките в г.за нещо няма да кажат... :)) Тоя цирк стана вече абсолютна пародия

Това е ЛИЧНО МНЕНИЕ. Не го НАЛАГАМ като медиите. От CDС (американския Цeнтър за Кoнтрол и Прeвенция на Болеcтите) казаха, че няма да подновяват ЕАU (Рaзрешителното за Извънрeдна Употрeба) на РСR-тeстовете за корoнавируса Sаrs-Соv-2 (изтича на 31.12.2021). Препоръчват вече да се ползват комплексни тeстове, които могат да РAЗЛИЧАВАТ корoнавируса Sаrs-Соv-2 от ГPИПните вируcи (защото идвал сезонът на грипoвете). Значи признават, че РСR не различaва корoната от гpипoвете. Сега разбрахте ли къде "изчезна" гpипът след март 2020 и защо всички кoвид-вълни съмнително съвпадаха с "бившите" гpипни вълни? А разбрахте ли защо от 2-3 седмици реват по всички медии, че симптомите на Делтaта били хрeмичка и гърлoбол и при най-малкия симптoм трябвало да се тeства човек? Защото РСR-ът става пoложителен при ВСЕКИ виpус. Така правят 4-тaта вълнa. Вече са ОTЧАЯНИ - не са очаквали да е толкова МАЛЪК интересът към вaксите. Надяваха се да е поне 70% от населението. Затова така "бутат" към 4та вълнa. В държавите с висок процент вaкснати ще сменят РСR и ще разделят гpипните случаи от кoроната - така ще кажат, че падали случаите заради ваксите. А при нас ще продължат да ползват РСR до 31.12.2021, ще ни заключват и ще дават за пример как без вакса вирусът още върлува.

на третия ден загубих обоняние. Освен това - бързият тест от аптеката, който направих, излезе положителен...

PCR за корона не разпознава грип въобще. Имай предвид, че в САЩ застрахователите плащат и ако има измама, трътките на фармацевтите няма да издържат такъв съдебен напън. Целта е американците да не си правят по два теста. По-евтино е. За застрахователите, разбира се, останалите не са важни.

Той ковида основно влиза през очите и ушите, тъй става като се загледат дълго в телевизора и слушат за ужасиите. За съжаление, и тези пред компютъра ще започне да ги хваща. А веднъж влезе ли мухата в главата, и мозъчни увреждания може да се получат. Живеем във виртуална реалност, и ковида е една от първите виртуални болести, но хубавото е че направиха и виртуални ваксини.

Така вече може. А на четвъртия ден получи ли си обонянието обратно? Нали за 3 дни беше всичко?

При всички мои близки които караха "вируса" мина леко за един-два дни и то основно неразположение

Всеки знае, че твоят е много увреден от ползването му не по предназначение :)

Чудно как въобще са стигнали до каквито и да било изводи за връзката между очите и тежко протичащият ковид, след като в проучването са участвали едва 40 души преминали през ковид!? Да не говорим че само малка неназована част са го изкарали тежко и бройката дори не можеш да я гропираш по различни белези!? Цялото изследване ми прилича на онези набързо скалъпени само за потвърждение на нечия теория, а не на евентуално увреждане.

Разбрахме те. Ти си в детската градина, където го прекарвате за два три дни безсимптомно. Иначе не спирате да мажете сополи по цяла година.

Само да та хвана така ша та гропирам, че до гроб ще си ми благодарна.

Следващо откритие: КОВИД води до мозъчни увреждания свързани с халюцинации, полюции за конспирации, Бил Гейтс и чипове.

Изкарали сте опасния грип Б. Не се тествахте, нали?

Ако са открили увреждания при 20 от 40 души, докато нормалното разпространение е 2 от 40... А не е ли странно, че такова увреждане може да бъде установено без аутопсия?

Вече го обвиняват за импотентност. Статии като тази за всевъзможни проблеми след ковид се появяват пред ден-два. Като знаем обаче как фирми производители плащат за оценка от лабораториите за собствените им продукти, как да вярваме сега?

Никога не съм писал и мпже да изям някпя буква но преди 2 дни станай сводетел ма нещо казано във пияно състояние. Чрепехме се и там беше шеф на голяма столична лаборатория. Във пияно състояние той каз4а че чакали заповед да ни подпукат. На въпроса как пнзи пияндурник каза,,, КАТО УВЕЛИЧИМ ОБОРОТИТЕ НА ЦЕНТРОФУГАТА И ПИПНЕМ ОЩЕ НЕЩО И ВЪЛНАТА Е ГОТОА,,, ЩОМ ПЛАЩАТ ЩЕ ГИДОКАРВАМЕ ДО НПВА ВЪЛНА

pravitelstvoto pokriva vsichki razhodi svarzani s kovid...bez znachenie dali imash zastrahovka ili ne

Ковидът излезе, че увреждал белия дроб, черния дроб, бъбреците, стомаха... Отразявал се на зрението, обонянието дори и на кожата, така че вероятно и на допира! Опа! Пръднах. Сигурно е ковид!