Уволниха шефа на благотворителна асоциация след призив да убият Грета Тунберг

Тази луда девица само добавя ненавист в обществото, написал мъжът в социалната мрежа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много луди, ама се оказа, че не били толкова луди като видят парсата! Климатът се променя и въобще не е сигурно, че причината е антропологична дейност. Грета се жалва за климата, а защо не се запита как живеят повечето от 8 млрд. жители на планетата.

Тази е с толкова тренирано и калкулирано злобно излъчване, че отдалеч се усеща жлъч и зло. Едно от най-фалшивите изказвания през последните 20г.

АКО НИЕ НЕ ИЗТРЕБИМ ЛУДИТЕ,ТЕ ЩЕ ИЗТРЕБЯТ НАС! ТОЛКОВА Е ЯСНО И ПРОСТО!

Няма как да има „глобално затопляне“, ако няма глобус. Никой не го е виждал с очите си, както и няма никакви изгледи някога да го види. Само Конкорд летеше на 20 километра височина, но него го приземиха точно, когато всеки започна да носи телефони с камери в джобовете си, които правят и видеозаписи дори! Така, както вървят нещата, и внуците на Грета няма изгледи да видят земята в цялост, защото тя вече е развяла и знамето на безплодния хомосексуализъм – https://www.instagram.com/p/B0tMqGLCypS/ Момичето казва истината – светът отива към приключване, но не, защото НЯМА да я послушат, ами ЗАЩОТО я слушат. Вижте какво се случва по улиците на запад! Хората са тотално изтрещели. Обявил съм награда от 1000 лева за този, който докаже, че земята се върти или че океаните се извиват. Ако ме смятате за луд, нека си уговорим среща и да ви дам 1000 лева просто ей така. Съжалявам, ако ви се струват малко, но мен няма кой да ме финансира като Гретхен. Налага ми се да работя, за да си изкарам заплатата... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218225674930506&set=p.10218225674930506&type=3&permPage=1

не питай. излишно е.

Чадо мое, няма смисъл да се срещаме. Просто иди у банята. Сложи тапа на сифона. Напълни мивката с вода до горе. После спри водата и отпуши сифона. Виж в коя посока се върти водата, когато се отича. След това иди на някой твой луд приятел у Чили да речем или у Южна Африка и направи същия опит и виж в коя посока се върти водата като се отича. После седни тук и ми обясни как е възможно това да се случва ако няма магнитни полюси и въртене на Земята. Кажи ми кога си готов да ти дам банковата си сметка да ми преведеш 1000 лево...

Забравих да кажа въртенето на водата ще бъде в обратната посока в южното полукълбо. Хайде някой да обясни как ще стане това без да има магнитни полюси и въртене на Земята. Всички вие ще изпуснали първите 4 класа у училище...

Чадо мое... когато ти извадиш парите, тогава ти ще поставяш условията. Ако имаш поне толкова мозък, че да осмислиш вече написаното, би трябвало да си разбрал как можеш да получиш парите. Всеки иска да се прави на умен, но не на всеки се отдава. Това заблуждение, както и много други, си имат своето обяснение, а в този случай е простичко – водата се завърта натам, накъдето има най-малко съпротивление. Ако е съвършено спокойна и се намира в съвършено симетричен и нивелиран съд, не се завърта наникъде. За да се направи това показно, например -- https://www.youtube.com/watch?v=4IIVfoDuVIw -- според програмата за затъпяване на децата до 4 клас, научната труженичка от Еквадор излива водата първо по посоката на часовниковата стрелка и после наобратно, задавайки посоката на завъртането на оттичащата се вода механично още в самото начало. За първото показно „учената“ е изчакала търпеливо водата да заеме съвършено равно положение. Равно (успоредно) на повърхността на световния океан, който доказано няма извивка, както вече казах. Затова и нивелирът е успешен инструмент за замерване на равнина, особено в комбинация с оптически прибор. Геодезистите използват такива уреди от векове, но вече сигурно повечето са с цифровизирани. Геодезистите също така до ден днешен работят с хипотеза за плоска земя. Това го каза и един вече наистина налудничав професор от Минно-геоложкия университет, но пък е вярно, за разлика от тъпотиите, които бръщолеви за нещата извън неговата специалност. -- https://youtu.be/C_WvmbOsgrs?t=323 Нямам намерение да вися постоянно тук, за да оборвам глупотевините на сульо и пульо. Оставих си контактите, ако има някой сериозен. Обърнете внимание и на посочения там имейл, защото и гейсбук ми създава постоянни проблеми. Свързвате се с мен, уговаряме среща на публично място с много свидетели, пускаме лайфове по фейс и каквото си искате и шоуто започва. Първоначално условията ми бяха да има и реципрочност – опонентите ми да извадят също по хиляда лева, за да мога да ги превъзпитам по този начин, но досега никой не се е осмелил... Та, затова сега подхождам снизходително към останалите и предлагам само награда без наказание. Освен сринатото пренадуто самочувствие, разбира се, но това си зависи от характера на човека и не е задължително условие.

Кадри от МКС и снимки от Хъбъл вършат ли ти работа?

... хайде да се разберем като мъже! Свържете се с мен и да направим един лайв във фейса пред НДК например. Вземете си всичките приятели чукундури за подкрепа, а аз ще дойда сам. И стига сте ми писали тук. Ако имате ташаци, правиме фейсбук лайв посред бял ден пред всички хора и ви показвам колко нищо не знаете. Хайде, смотанячета, можете ли да докажете по НЯКАКЪВ начин, че земята е въртящо се кълбо? Защо ДИР-ниците ми изтриха горния коментар, при положение, че не нарушавам никакви правила?!

В Швеция нямат ли институция, която да се грижи за непълнолетните деца, както е в Норвегия? Там отнемат деца за щяло и нещяло, докато с това дете проблемите са сериозни. Да се проверят родителите на това дете и да се самосезират институциите. отсъствието продължително време от училище не се ли наказва? Или това са изкривени ценности?

Тя е напуснала училище, че има цяла планета за спасяване!

Много е лесно да се напада едно дете, че не се държи на нивото на световните лидери. Но думите на Грета не са лъжа. Всичко, което се случава в името на нашето удеобство днес - от замърсяването, та до пестицидите и ГМОтата, та това са неща, които нашите деца ще плащат години наред. Затова мисля след 20-30-40г ще пускат откъси от нейното изявление като илюстрация на света, а кой е бил Тръмп, Макрон или който и да е друг фейсбук войн вече няма да има значение. Ние днес я мразим, а тя е нас утре и ни мрази също толкова много.

тя се бори срещу промените на климата, а не срещу замърсяването. пп Интересно ми е защо в тубата вече не показват коментарите под клиповете на тунберг? и при другите ли е така? ако е толкова права, защо е забранено да бъде коментирана?

за да не и викат прекалено много "браво"

но приемам иронията ти - добре казано. :)

Правите се на глупав. Климатичните промени са следствие на замърсяването.

ето как говори без листче в ръцете - в тубата: Greta Thunberg without a script to read from Належащо е да се върне в училище така както я гледам и слушам. Обществото трябва да вземе мерки. Не може тази активистка да служи за пример на децата с тези си умения.

която би следвало да зарадва Грета и нейните последователи. Днес ведомството за опазване на горите е съобщило, че всички пожари в РФ са ликвидирани. Като допълним инициативата милиони руснаци да се включват в акцията за възобновяване на горските ресурси, като и възрастни, и деца засаждат дръвчета, без да се бият камбаните - не мога да не уважавам подобни инициативи. Защото именно пожарите в Сибир допринасяха за засушаванията там и за аномалните светкавични т.н. бури и наводнения в други области. В този смисъл безконтролното изсичане на горите и паленето на огньове в гората и на стърнища наистина е антропогенен фактор. Но подлежащ на овладяване. Искат се реални дела - а не преливане от пусто в празно. След като вече отстраниха журналист, а сега този шеф - започват да възстановяват цели гилдии срещу себе си. Апропо, кой в яда си не е казвал Иде ми да го/я убия? Глупавото е, че е пуснато в интернет. Което го прави уязвим.

Тунберг започва да стачкува на 20 август 2018 точно заради горските пожари до парламента. Щяла да го прави до изборите на 09.09., но явно й се уславибо вниманието и на 7.9.2018 заявява, че ще бяга от училище всеки петък. пп. разболяла се е от синдрома на 11-годишна възраст. Явно с времето състоянието се влошава. и се почва с подобни изяви.

стига ни занимавахте с това болно дете...

стойностния постинг - той показваше, че думите са по-действеното средство за елиминиране. Не ви прави чест, дир бг. Все пак се радвам, че го прочетох - съжалявам само, че не го копирах за соббствена употреба. колкото по-малко се пише и говори за малката швидка, толково по-бързо ще отзвучи данданията. Приятен ден и всичко добро. бях дотук. на изпроводях: немотивираната цензура е нещо доста прекалено. пускате тема, после триете коментари по темата.

Само й вижде физиономията! Тя е за психиатрия. Не за ООН. Но там специално пращат такива ненормални за да всява омраза в народа.

Ако имаше затопляне Венеция трябваше отдавна да е под вода. Реално морското равнище е на едно и също ниво. Махайте я Гретхен Тунберг

Няма затопляне. Искат да продават квоти за емисии Въглероден диоксид на тройна цена.

За мене беше изненада да намеря в мрежата интервю и изплнение на някаква приятна песен от сестра й Беата - много мило, усмихнато и симпотично момиче, нищо общо с Грета. Беата е направо хубавица. ето я в клипа - говорят шведски, за диагнозата на Беата - свръхактивност или нещо такова. Държи се чудесно. Така че да ме извинява Грета, ама ме дразни опитът й да ползва Планетата и населението й като клника за лечение най-малко на болното си его. Ето разговора - горе в Гутъл излиза и пеещата Беата на сцената. 13-åriga Beata Ernman om diagnoserna i sitt liv: Прави й чест, че не се е забъркала в зелената манджа, сигурно са й предлагали и на нея.

в уикипедия биографиите изобщо не се споменав сестра й Беата, все едно не съществува, при това на няколко езика само е упомената - няма дата на раждане, понякога дори снимка няма. това какво е? пример за света явно Грета е по-малката от двете, а ние не сме вчерашни, знаем как родителите могат да ощетят по-голямото дете за сметка на по-малкото. родителите й са гола вода. ще поддържат кокошката, снасяща златни яйца, до последно.

И не само той мисли така!

Този човечец е лудият в случая.

Абе колкото по на запад отиваш, толкова повече кръвосмешения. Тая като я гледам... Не че замърсяването не е опасно, но тази само предизвиква отрицателни реакции.

Ами казал си е мнението човека а и не само неговото.... Незнам защо не лекуват момичето понеже се вижда голяма разлика в поведението от началото и сега.. Много злоба има във всяко отваряне на устата и и непрестанно все иска някой друг да и играе по гайдата....

как въздейства на чуждите деца, които престват да ходят на училище и стават нейни предани привърженици. Този клип ме хвърли в далечните години на миналия век: Greta Thunberg at the Global Climate Strike in New York City Ами ако тя си науми други каузи, какво правим? Вече я видях снимана със знамето на дъгата и със символи на разни други групи? И поведе непълнолетните по избраните от еня пътища?

Са закани и заплахи толкова, колкото и псувните са сексуални намерения.

Гледайки поредната икона, пред която трябва само да се молим без да се съмняваме, започвам да се питам кой всъщност ни я натрапи... Просто защото "този начин, по който го прави тази луда девица, само се добавя ненавист в нашето общество," а това вреди на каузата на еколозите, освен ако не става въпрос за някоя тяхна секта с екстремистки уклон;)

За "лудата девица" е прав. Но проблемът може да се реши по-съвсем не толкова кардинален и неприятен начин. Е, може би не на 100%, но поне на 50...

Това, че девойчето говори крайности не е главния проблем.Отношението на хората към околната среда е гибелно за всички.Не може и най-вече не трябва печалбите на корпорациите да са основна цел на бизнеса.Време е за нови икономически модели и в този контекст не бъдете прекалено критични към такива изказвания.Това е просто авариен сигнал.

Девойчето вреди на собствената си кауза, за да си чеше егото.

1212 г. Кръстоносен поход на деца от Франция и Германия. Недобросъвестни собственици на параходи закарват децата до Александрия, където ги продават в робство. Загиват десетки хиляди деца. Там главно действащо лице е дванадесетгодишното френско овчарче на име Стефан от Клойс. Ако беше написал, че Тунберг се нуждае от няколко шамара, за да се осъзнае, сто на сто пак щяха да го уволнят. послеслов от статия по повод акцията на Тунберг: „Само през последните две хилядолетия Европа е била подложена на няколко климатични оптимума ("римски" и "средновековен"), плюс малък ледников период през XIV-XIX век. Глобалното изменение на климата е явление с цикличен характер и, колкото и да е неприятно, на убедените "зелени", това явление е абсолютно нормално от планетарна гледна точка. Нещо повече, няма — подчертаваме, няма! — убедително обосновано доказателство за промените в климата в резултат на антропогенния фактор, представено от сериозната наука. Ако, разбира се, не се смята за такова доказателство Нобеловата награда на бившия вицепрезидент на САЩ Ал Гор, но този казус, подминал науката, все пак донякъде е за нещо друго. В природата и в климата като цяло са нещо циклично.“

Този е прекалил! Още по-интересното е, че е от либералните "културни" среди. Типично за тях са крайни и егоистични

да, съгласявам се. Но каквото и да беше написал (шамари, чембери, четене на конско, въдворяване в болница), пак щяха да го уволнят и да се възмущават. възползвам се от случая да се коригирам: вместо "В природата и в климата като цяло са нещо циклично" да се чете "В природата и в климата нещата като цяло са нещо циклично."

ако оФцете продължава да искат "да купуват без пари", като изоглавени, при което да работят "на 3 места" - нямаше да има "глобално затопляне"! Капитализма и капиталиста е като паразит, който се храни от тялото, докато то мърда! Подава ли признаци, че започва да намаляването мърдането, паразита (вируса) спешно започва да търси ново тяло, на което да се прехвърли. Това прехвърляне върху "ново тяло" в момента е митът за "глобалното затопляне", който Мит ще се използва като повод за ново тласкане на Мат'ряла "към нови стремежи", който отново да захрани Вируса на Капитала с "Кръв и Енергия"

Пускаш червено. Ще боядисаш прането...

Представлението на това девойче много ми напомни как едно време като се събереше родата ни караха да пеем и рецитираме за да покажем на чичо и леля колко сме умни и красиви :) Смешно ми е как едно недоучило момиченце набива в главите на професори химици, физици и от други тежки дисциплини сбърканите си, втълпени от някого другиго маниакални мисли. Само за това лято с дъщеря ми (на десет) посадихме 4 бора и 6 овощни дръвчет,а и поставихме няколко къщички за птици. С това считам, че моето дете е в пъти по-еко настроено от това объркано девойче Грета.

Гледах интервю с нея в което водещия я пита : Майка ти е оперна певица, но заради теб вече не изпозлва полети със самолети и кариерата и по този начин не е вече същата.Как се чувстваш от това? Гретка отговори кратко и ясно : Въобще не ме е грижа, тя ще прави мюзикъли и смятам че всеки би трябвало да направи като нея.

ама колко струва една яхта, с която да преплаваш Атлантика? Може ли всеки да си позволи да живее "толкова" екологично?

Според мен и плащат за удоволствието тя да се чекне по яхти и да се прави на интересна, че не лети със самолет.Това е егоист на ента степен и от нея се възползват разни интересчии.

питай него.

Ротшилд дали ще ми даде яхтата си, да поживея екологично?

ако нобеловият президент на САЩ, Бил Гейтс и Пол Гети, както и много други представители на глобалния елит станат последователи на твоята кауза и ти ръкопляскат като на Грета.

И кое му е екологичното, ако един човек плава с яхта, а милиони летят със самолети? Малко тъпичко се получава, ше знайш!

Шенбо е прав че Грета е луда. По луди от нея са тези, които я вкараха в ООН. Лудите не ги убиват, а ги вкарват в лудница. Светът се е побъркал. Шизо и геьо управляват нормалните.

Тази е пионка в ръцете на нечисти сили. Марионетка.

Ето защо , така истерично се мъчат да Ви наложат ИК и какви ли още не подобни директиви , за да нямате контрол върху децата си , те да са НЕГРАМОТНИ и да станат последователи на подобни КУЛТОВЕ , които ще ги използват за жертвени агнета , докато някой ще печели ОГРОМНИ ПАРИ за собствено благополучие !!!

И тази напуснала училище, за да не губи време, че има планета да спасява...

Не би ли следвало, щом въпросната Грета не ходи на училище и семейството й подкрепя това, да се включат съответните социални служби и да я въдворят в приемно семейство, какъвто е законът в тази страна.?!

Че си скапваме природата до необитаемост, скапваме я. Че нещо трябва да се направи незабавно, трябва задължително. Че Грета е опасна създавайки особено силен култ около себе си , опасна е.

Това дето са го уволнили е най-малкото – този индивид трябва да бъде съден е пратен в затвора. Неговите разсъждения са учудващо неадекватни към релността – вижда се, че той смята такива като Тунберг за генератори на ненавист в обществото. Как е възможно човек който е в пълна заблуда относно състоянието на околната среда и социалните процеси, породени от господството на частния капитал, да заема висока длъжност във Франция.

В първата част на изявлението човекът се изказва, че трябва да се намали омразата в тоци смят, защото и без това ни идва повече, във втората одобрява убийство. Та правилно го уволняват - човекът явно страда от някакво раздвоение на личността. А и изпълняват първото му искане - да се наказва омразата.

Това хипер-активно момиче с букет психиатрични диагнози "прави история"'. Колко ли велики хора, правили от хилядолетия насам, та до наши дни история, просто не са диагностицирани. Аз зная поне един.

Уважаеми другари и другарки дописници! Истината винаги боли. А човекът просто е казал истината и тъй като видял, че не го чуват направил добавката, изяла му службицата. Но истината си остава, уважаеми дами и господа.

И Жана Д"арк е била девица и луда и на всичкото отгоре изгорена жива от църквата...но е спасила Франция и в Париж има един неин много хубав паметник.

И на малкия пръст на Жана Дарк неможе да стъпи това взело се за някакво ''величие'' болно дете възползвайки се от мангизите дето му ръсят, разходките дето си прави вместо да се напъне в училище.... Това момиче преди да клейми другите как са и ''попречили'' на детството да види че тя много повече проваля радостта и детството на други деца с тази си изкривена от злоба лицемерна физиономия..

Паралелът с Жана д Арк е неуместен. Няма сто годишна война, нито патриотична кауза. Под маската на тревогата за екологична катастрофа се крият по-дълбоки неща и не случайно за икона е подбрана увредена тинейджърка - хем дете, хем от женски пол, хем болна - защита отвсякъде - премислен ход.

Може би не се усещате , но такива партийки като тези ''зелени'' , бембени и какви ли още не, лекичко се опитват да си проправят път в контрола над света , и може би няма да е далеч времето , когато такива като тази Грета , ще станат управляващи политици , и тогава ви е е...в г.... !!! Екологията , се превръща в един огромен ''БИЗНЕС'' който ще повлече със себе си и здравеопазването , храната , горивата, енергиите и т.н. , който ще носят огромни печалби за крещящите ''еколози ''и подобни организацийки !!! Вчера в 120 мин. имаше интервю с един Шведски ПСИХИАТЪР , който съвсем открито каза :'' НЕ Я СЛУШАЙТЕ '' , и спомена , че тази Грета се превръща в ОПАСЕН КУЛТ в Швеция , която набира все повече последователи , сред които и много световни ''ЗВЕЗДИ'', и това е доста опасно , защото КУЛТ-а НЕ търпи противни мнения ! КУЛТ- това е ДИКТАТУРА с която трябва БЕЗУСЛОВНО и РОПОТНО да се съгласяваш и да повтаряш мантрите като ИДИОТ !!!!! Всеки изказал мнение различно от това на КУЛТА , е клеймосан и стигматизиран като ''ПРОТИВНИК '' на ''ИСТИНАТА '' !!!!! ТЕЗИ ''хора '' СА МНОГО ОПАСНИ и ако ги оставите да се развиват , ще съсипят СВЕТА !!!! НЕ СЛУШАЙТЕ ГЛУПОСТИТЕ НА ТАЗИ ГРЕТА - ДА СИ ХОДИ В КЪЩИ И ДА ВЪРВИ НА УЧИЛИЩЕ , преди да е станала дърта НЕнормална НЕГРАМОТНИЦА !!!!!

Ето ги първите резултати от “съвременното северно-европейско образование” 1. Дете което не ходи на училище, а се занимава с някакви свободни дейности “ щото така го кефи” 2. Родители изкарващи маса пари от детето си и които са ОК дори да го превърнат в “мъченик за каузата” 3. Когато едно НПО се сдобие с дете което да използва за нуждите си ........е сами виждате резултата. 4. Необразованоста и лесното манипулиране на обществото, само за пример ще спомена че изригването само на един голям вулкан изхврля въглерон диокис който се равнява на десетки години човешка дейност.

На Запад, от който сме били винаги и перманентно възхитени, лудите са от всякъде. На всеки километър. Колкото повече знаем за тях толкова повече убеждаваме се в този удивителен факт. Ето пак: това момиче с диагноза и нормално е, че тя плещи глупости. Но най-главното, че целият Запад от диагнозата й се прави феномен, сензация и край на света. Други луди искат да я направят Нобелев лауреат и като резултат веригата от лудите се разбутва и призвиква възбуждение от хора с различни отклонения. И ето: сега интелигентен луд готов да я убие. Какво чудно има, когато в САЩ едва ли не всеки месец хората взаимно се трепят без да обявяват открито недоволството си от климатични промени. Подразбира се.

Грета е крайна и като такава е недостоверна, не се възприема позитивно от хората, поляризира и разделя. Това е типично за подхода на джендериите, митутките, прайдовете и всички истерични начини да се замъглят действителните проблеми и да се насочат в безопасната лява посока на объркване идентичността на хората. Основният трик е с предизвикателно поведение да получат критики за крайностите си, които те възприемат като отричане на идеите им и следва още по- голяма радикализиране.

някой, който като погледни физиономиите, които прави тази откАчена кифла, да се усъмни, че не е луда? Зомбита тотални? "Затопляне" имало то, щото вече 7,5 млрд издишали СО2 и за братята било вече тясно и опасно! Само, че СО2 е в количество в атмосферата от 0.038%, докато на Меркурий например е 3.6%, т.е. 95 пъти повече, обаче отношението на температурите е само 12 пъти! Същото важи и за Венера и Марс, където разминаването е още по-брутално! Т.е. ясно се вижда, че СО2 няма как "да затопля", защото горните 3 планети трябваше да са буквално изпържени от Слънцето, а те даже са единствените "твърди" планети! Даже е точно обратното - СО2 дефакто предпазва Земата от изпържване иначе тук щеше да е пещ, като Меркурий и Венера! А се вижда, че там, където СО2 е много (95% на Марс) температурата средно е минус 63 С

И как винаги светът мисли едно, а българите друго. Сега плюем дори Грета Тунберг. Светът ще свърши до 50 год. Държавите мислят за пари, печалби и растеж. Горят се въглища и газ, карат се бензинови и дизелови коли ( с по един пътник в тях ), изсичат се горите, за да се хранят хората- хлебарки- всичкоунищожители с месо, броят на населението расте ( главно черни, мюсюлмани и жълти ) и всичко ще свърши по жесток начин, много по-скоро отколкото си го представяте.

От репертоара на най-най-най първите шамани още

си ти! такава ти е породата! И на Марс да отидеш - и там ще опоскаш всичко, ама как да отидеш и там да опоскаш, като няма да ти стигне животеца! Ахааа, щял си да се обезсмъртяваш - да си запишеш акъла на флашка и инсертнеш в некой изкуствен Ентелект, койтго ше е 3Д-принтирано твое копие. Нъл така?

Е айде сега целия свят мислел като Грета. Грета я бутат една шепа фондации и либерални откачалки. Понеже СНН я показват и ти си правиш някакви изводи. Виж и клиповете в ютуб и коменатарите отдолу. Спукват я от подигравки "целия свят".

жертва на кретените от западн/ал/ото "обществено" мнение !

Хайде, не я правете мъченица и светица, и тя ще си замине по реда, след година вече ще е омръзнала до смърт, а и няма да е дете.

Кои е лудия, нормални? Грета или вие/този хубавец, където призовава за убийството на едно дете?

Познайте кой ще спечели най-много от превръщането на едно маниакално момиче в мъченик?

Убийството е пресилено, метафорично заключение, но имаше един филм за ВСВ, едно дете стреляше с пушка по известната детска снимката на Хитлер с поличката, та както се казва всичко е относително.

Каквато ще да е ама изкарва по 5 милиона души по протестите,а нашите макс 100 човека!хахаха

Удря се по всичко: По националното като принцип Насъскват жени срещу мъже и обратно, Децата приучават,че родителите ги застрашават, Сега Грета става знаменосец на сблъсък между поколенията, С размиване на половата идентичност се пробват да разбият естествени групи като мъже и жени... Коя е мишената? Това са всички човешки групи на принадлежност. Каква е целта? Всеки един да се самоизолира и остане без подкрепа. Целта е обществото да се превърне в сбор от случайни съжители. Грета не е проблемът. Тя е неговата овча кожа.

че се поощрява и използва това болно дете от бандата неолиберасти глобализатори комунисти

Ееее, много добре започна но завърши скапано. За КОМУНЯГИ говориш, комунистите са друга работа.

Чак убийство не, това е безумно, но някой все пак трбва да я спре. Тя трябва да се лекува.

Че то откъде е толкова сигурен ...

Щот се държи като недоклатена.

Опитах да я слушам и онемях. Такива елементарни заучени фрази и откровена злоба бяха изписани на лицето ѝ, особено, когато влезе Тръмп, че не можах да се сдържа, да не се разсмея. Ако така действат екоактивистите, нищо чудно, че не постигат каквото и да било. Както ми каза веднъж един ловец: "- Мен ме карат зимата да излизам в гората и да нося храна на животните. Правим хранилки. Ако стане бум на някакъв хищник, който нарушава екоравновесието ни задължават да отстрелваме по определени бройки безвъзмездно за държавата, обаче един път не видях някой от зелените, дето само приказват по телевизията да са направили каквото и да било за животните и гората."

така действат и то често...има си термин еко тероризъм