17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека видим отново безсилието на нашия НПК и правосъдие, защото дисциплинарното уволнение за тоя изрод е нещо задължително !! Важното е оттук нататък !!

Корупция има навсякъде, обаче в ЕС виновните ги хващат - за разлика от любимата ви раССия, където корупция е = икономика!

раздавали били срещу подкуп удостоверения за български произход, което на практика твърде е сериозна дупка в държавната сигурност. или тези просто много, много са внимавали да не раздават такива удостоверения на криминално проявени лица, а само на свестни хора, които обичат да раздават подкупи...

Ами сега секс/дс

Това с тези документи за фалшиви тескерета ми накара да си спомня едно дело със съдия,данс и полиция, когато бая айдуци в системата на полицията са останали без криминална регистрация.

А къде са сега тези от КПКОНПИ или този е от наште няма да го "удряме"

Тия от КПКОНПИ са като ДКЕВР- уж разследват, регулират, не закачат техните " бизнесмени", досега не е имало случай да намалят цените с 10 % в полза на потребителите народа, само ги увеличават с по 10 % най- малко в полза на " бизнесмените"!

Нашите се учат на корупция от западните си колеги в ЕС и САЩ и прилагат вековния западния опит в корупцията и узаконяването на корупцията! Същия случай преди няколко месеца имаше в Германия, шефка на федерална Агенция за бежанците, беше взимала доста подкупи, барабар с адвокати по легализирането на документи, чиновници и т.н.! И кво стана, уволниха я и потулиха нещата!

Викат савецки били практиките в тая Агенция! А сещате ли се преди няколко месеца, когато уволниха шефката на Агенция за бежанците в един от бундесланд-ите в Германия, че взимала подкупи от имигрантите? Та излиза, че май тия практики са съвсем прозападни! Освен, ако Тереза Мей, Макрон, холандците, датчаните не обвинят пак Путин, ГРУ, НКВД, Интернационала, че са принудили нашия и германката от Агенциите по мигранти и чужденци в България и Германия на ЕС да взимат подкупи!

Пак питам, къде са парите ?

А в затвора кога или само с уволнението ще му се размине!?

Специализирания съд е претоварен с кмет Иванчева...

Човекът активно работил да подобри демографската ситуация в страната вие го съсипахте...

е щом за 200 000 ги уволняват , то 80 % от ;служителите; трябва да ги уволняват по няколко пъти

200 хилки на седмица и така 10 години

Да видим колко ще бъдат осъдени за това тежко криминално престъпление. Ако престижът на страната пред света до сега беше нисък, сега клони към нулата. Срам!

България всичко можеш да купиш. Истинска пазарна икономика. Нали така?

време е да изритаме просташката тиква и яйцеглавия каун на майната им

Говори се, че голяма част от тези, на които е дадено българско гражданство без да са от български произход имат и заличено или прикрито криминално минало... Издавани са папспорти на много жени главно от Русия или Украйна, които са си били чисти рускини или украинки, но с фалшифицирани документи за български произход.. В Украйна или Русия, няма по-лесно нещо от фалшифицирането на документ, Ако ти трябва документ за марсиански произход и такъв ще ти издадат без никакви проблем. Освен това голяма част от същите са имали и криминално минало. Одобрените кандидати са си сменяли имената, жените са си връщали моминските фамилиии и т.н. само и само да се направи по трудно проследяването на съдебното им минало. Веднъж одобрени по този криминален начин за получаване на български паспорт, жените водят след себе си мъжете им, семействата им. Добре отработена схема, която е била напълно пригодена за корумпираната българска държавна администрация...

А няма ли да полежи в тюрмата известно време???

Ама как така си тръгва просто? Кой ще плаща щетите?

Хахаха, ми народа, кой? Според теб кой е плащал досега щетите в Страбург, на КТБ фалита( нали дръпнаха външно дългче от 16 млрд., дето народа ще го плаща) и т.н.! Ти като, че ли падаш от луната! Лекар решава да си прави частна клиника- частно дружество, но се връзва към държавния бюджет кой ще плаща за тоя частен масраф, ми народа с нова здравна застраховка! Частно джендър НПО прокарва джендър в училище, кой плаща масрафа, ми държавния бюджет- пак народа! Айде влез в реалността на пазарната икономика по СБ, МВФ, НПО на Сорос, демокрацията на ЕС и САЩ и новите джендър ценности, бръкни в джоба си и им дай!

Тоя само за физиономия могат да го осъдят.

защо ще са за затвора тея от Тая Агенция? Нали стават повече българите и отгоре на това пък и си плащат. Виж - ако нямат ЗАКОНОВО ПРАВО да станат български граждани и АКО ПАРИТЕ ОТИВАТ В ЛИЧНИЯ ДЖОБ...то тогава е различно. А тоя от снимката си е ...както е казАл Тошко Колев: "щрак Марийке на портрет" :-)

А ще бъде ли съден ?

ВМРО ке падне- ама па ке се дигне, щото сички са бивш комунисти и агенти на ДС!( " с изключение на чистачката- вишистка на заплата от 2000 лв., която е роднина на милиционер")! ЕС и САЩ, НПО на Сорос( смесена фирма на ЦРУ и Държавния Департамент) подкрепят всички бивши комунисти и агенти на ДС във властта от Филип Димитров, през Костов, Царо, Станишев и сега Борисов- всички до един " стожери на демокрацията!!!( иначе и досега да не сме в ЕС и НАТО с тая корупция в властта и бизнеса)! В замяна на подкрепата на ЕС и САЩ, изброените по горе бивши комунисти, номенклатура и дружките им закриха блокове на АЕЦ, докараха западни ЕРП да пренасят " непроизведения ток от американските Марици, който народа плаща на най- високи цени- стотици милиони на година", дадоха златото на Челопеч на безценица на западна компания, натириха с реформите на ЕС над 3 млн. българи за евтина работна ръка на Запад, сега искат да внасят и заселват мигранти в България!

(иначе и досега да не сме в ЕС и НАТО с тая корупция в властта и бизнеса) Всъщност сме на правилното място, ЕС, САЩ и НАТО колко военни агресии извършиха срещу суверенни държави, колко фашаги на Майдана подкрепяха, колко терористи от ИДИЛ, дето избиват християни в Сирия, финансират, обучават и въоръжават като " борци за демокрация"! Колко корупционни скандали, подслушвания на европейски президенти и канцлери от САЩ, нерагламентирани търговски практики, спекулативни балони, пране на пари и укриване на данъци в Швейцарски банки и други офшорки бяха осветлени за кратко за последните 20 години в ЕС и САЩ, и потулени впоследствие!

САЩ комунистите ги преследват,а тук ги пазят. Нещо бъркаш.

Мани тая пропаганда кво било в САЩ- нали ги видяхме как подслушват европейските политици, как строят концлагера Гуантанамо за мъчения и безсрочно задържане, нали видяхме финансовите им балони и кризи, военните им агресии срещу суверенни държави! Ако САЩ преследват комунистите, то защо американски правителствени политици и президенти, държавни секретари, посланици постоянно подкрепят бивши комунисти пребоядиснаи като сини, червени, жълти, гербери и т.н.!

оставка не подаваме! тая власт сме я взели с кръв.... с избори, и с избори ще я дадем!

Бате Бойко моля те прибериси пипоня,миризливата Деса,географа Цуца,главчо,Пиги,асковските кауни и всички останали полюции и върви на ...... Марс.

коя герберска деса е миризлива? и откъм главата ли мирише?

Най-добре е бай хой първо да се самомахне!

Таа нещо искахме да влизаме в шенген значи?

Оставаше и да не го бяха уволнили. Сега и отдавна е ред на Пламен Георгиев - КОНПИ, винкела-пудел на Боко, далавери, Каракачанов и мн. др.

Какво е КОНПИ? К- Крадеме О- Отвсякъде Н- Народни П- Пари И- И ги изнасяме

а и консилтираТ БРЕНДО

Както се казва на латински- Транс ..... михи.

Както се казва на латински- Транс ..... михи.

Българският савецки дс-патриотизъм не е мръднал. Тормоз и изнудване на българи , даване на паспорти на криминални не-българи да тормозят лошия Запад и трупане на пачки от тази високо патриотична дйност.

Не знам дали е савецки, ама тия от ВМРО са коалиция на ГЕРБ в ЕС, та ако ВМРО бяха савецки, отдавна да са им набили санкциите от ЕС и САЩ! Ама както се вижда ЕС и САЩ подкрепят коалицията ГЕРБ- ОП( ВМРО)- Атака, така че май са прозападни корупционни практики, не саевцки!

Само на Радев и на двамата прокурори вярвам! Другите се доказаха като алчни и продажни управници! Не всичко е пари! Борисов се самозабрави!

Уволненият сега да не вземе да духне в чужбина и после да го издирват

Процедурата по връщането му ще е мнооого дълга според главния прокурор, който ще се оправдава по медиите, виж Митьо Очите не могат да го върнат месеци от Турция на 200 км., а русенеца за 72 часа го откриха на 2000 км. в Германия и за 48 часа го върнаха!

А коги ще му режат главъта ?

Кой е Петър Харалампиев?- партиен кадър на чиновническа служба! И? Ще сложат друг партиен кадър на тази служба и ще си е същото? Това ле е новина? Трамбовки от жълтите павета! А случайно да знаете, колко малки добрини са направени от непартийни кадри, политици, депутати, " бизнесмени", платени НПО активисти в България? Ей така някой помогнал с нещо на друг, друг казал две хубави думи и оправил настроението на трети! Не пишете а те са много, малките добрини, които правят живота на българите приятен!

Типичен националист.

Мафиотска държава

Държавата зависи от хората! Мафиотите са- всички знаем, но те са отражение, пяната на мисленето и желанието на 80 % от българите! Повечето дето плюят по " мафиотите", в себе си желаят да са на тяхно място, да бият тупаня и правят джун- джан!

Що не присъствено!! Щот Баце гой фанало шубе от Корем Воеводата ли?? Или е гузен, че ша му маха кадъро, та не смее да му каже направо ли?? Или пък Далавери Кабеларката, Болен и УЖ воеводите протест сай заформили.. Тя малката коалиция са затресла веч от стабилност.. Та Баце са страхува, че кат са турне още малце стабилсност.. ТНоку виж - държавата сай срутила под толкоз стабилност..

" Издавани са между 30-40 документа на седмица, което означава, че нерегламентираните суми само за дни може да са достигали 200 000 евро."Е,ако ги е вземал сам,значи вече е милиардер.Ама не е.Тогава кой е?

За този се говори ,а за онази калинка от някаква си агенцийка разпределяла по 40 млн.евро европейски средства ,която дала 120000 евро на частна детска градина за разказване на "Приказка за старата костенурка" или за лекция на тема: Традиции и иновации в английската кухня-80000 евро ,нещата веднага се потулиха . тази се казва Калканова и е май от управляващата партия

За този се говори ,а за онази калинка от някаква си агенцийка разпределяла по 40 млн.евро европейски средства ,която дала 120000 евро на частна детска градина за разказване на "Приказка за старата костенурка" или за лекция на тема: Традиции и иновации в английската кухня-80000 евро ,нещата веднага се потулиха . тази се казва Калканова и е май от управляващата партия

А шкембара и нагляра кога?!?!

Той трябваше да бъде уволнен на мига ,когато го арестуваха. А към днешна дата трябваше вече да е подсъдим.

А WC-премиера и шкембе войвода, кога?

ей ся! махаме ги и светлото бъдеще моментално ни връхлита

Разбирам, че ти е наредено да отбиваш атаката от тези, на които слугуваш, ама си смешна. Не сменяй темата. Тук говорим за конкретни лица.

Гледам снимката. На всички патриоти примитивизмът им личи от километри. Този с костюм изглежда като пъдарин или бит сводник. Ако е натурално с памуклийката, и за пъдарин няма да го наемат, ами най-много да го ангажират в чистотата . Като вземеш предвид , че е в един отбор с Красьо, Болен и Симеонов и те са депутати и министри , някак свикваш да го вземаш за държавен мъж.

Една мутра по-малко. И какво от това? Керванът на корупцията си върви,както досега.

Защо като слагам плюс на някой коментар във форума и се слага веднага минус или обратно , обяснете господин или госпожа администратор?

Защото не си дорасъл да участваш във форума.

Много важно, че сте го уволнили! поредния бушон. хайде, осъдете го! Нека прокуратурата се произнесе дали Каракачанов има общо с корупционната схема. Ама май с уволнението ще си останем.

Минаха 3 дни и господинът по план си е на свобода! Сега ще се мотае по съдилищата като Вальо топлото докато се поразмият нещата! Даже и да не го бяха уволнили....все едно!

Как да е присъствено бе господа като задниците на дебилите от кабинета не знаят какво е стол сигурно по кабинетите си от разходки и софри... Боко го решил и подлогите му веднага се съгласили неприсъствено защото няма как да защитават бушон като знаят че и те са такива.

Ех тази приказна стълба на властта, как пък не се намери един да я изкачи и да успее да запази очите си, слуха си и идеалите, който е проповядвал преди да влезе в управлението.

Да бе. надали е останало скрито за този лумпел ,че всички по веригата взимат пари. Нали като излезе в отпуск другия поема нещата, няма да губят пари я. Как не ви е срам. Махнете всички от шефчетата там