”Атака” изгони двама заради боя пред джамията

Ръководството на "Атака" е взело решение да уволни от партийната централа двама свои членове - Ивайло Минов и Мартин Мартинов по повод сблъсъците пред софийската джамия "Баня Башъ" на 20 май т.г.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” изгони двама заради боя пред джамията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волен е единствения достоен политик в новата история на България. Я ми отговорете: какво лошо има в идеите му за регулация на лихвите по кредитите, за разваляне на незаконните договори с електроразпределителните дружества, за протекции и преференции за българското предприемачество, за закон за българския език и много други прекрасни идеи, които отлежават в някоя папка в кабинета на Цецка в НС защото не са удобни на определени лобита. Хайде кажете какво е откраднал от българската държава Сидеров? Какво е приватизирал за 1 лев както направиха Костов, Царя, комунистите и Доган. Хайде да ви видим! Или само ще повтаряте до припадък колко луд бил Сидеров? Лудите сте вие, че не го подкрепяте да направи истинска промяна към по-добро в държавата ни....

Волен е най-плютия политик от придворния слугинаж. А кого обслужва този слугинаж, чии интереси? Колко правителства се смениха досега и колко финансови безчинства се извършиха? Кой от този слугинаж би казал че Костов е за затвор, заради масовата приватизация? Кой би обвинил крадливия Симеончо и протежето му Милен Велчев, дето изтърбушиха хазната, превъртяха "брейдитита", заграбиха имоти в България, които никога не са им принадлежали? Кой от този СЛУГИНАЖ казва че Доган трябва да бъде затворен, кой споменава за кабинета "Станишев" и т.н..... Но, ето го лудия Волен, този, който се опитва да спре дази престъпна шайка, и всички придворни лайна почаваме да пеем - Волен е болен, Волен е луд..... В обърканата ни държава важи следния принцип - АКО ТЕ ПЛЮЯТ ТВЪРДЕ МНОГО ЗНАЧИ СИ СВЕСТЕН! А Волен го плюят постоянно, защото казва истината и е неудобен! Ако слушкаше щеше да е най-добрия и никой нямаше да го закача. Затова ще гласувам за него. ВОЛЕН -ПРЕЗИДЕНТ!!!

МНОГО МИ Е СМЕШНО КАК ТОЛКОВА ГОДИНИ СА РАБОТИЛИ В ЦЕНТРАЛАТА НА АТАКА И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ СЛЕД КАТО ГИ УВОЛНИХА И 1 МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ РАЗБРАХА КОЛКО ЛОШ Е СИДЕРОВ. ПРОДАЖНИ БОКЛУЦИ!!!

Отивате във Vbox7 и пускате в търсачката "МИНОВ". Гледате цялото предаване с участието на "изгонените" от Атака! И чак после коментирате тук кое какво е! Не вярвайте на журналистически преразкази!

Хилендарски, всеки има мозък и може да мисли, а ти вместо да ги БУДИШ, взе да ги приспиваш нашенци! Шо та ка ве? Откога хилендарският монах ходи с червени ботуши под расото? Я ВИЖ КВО ПИСАЛ НЯКОЙ СИ "БУДЕН"?!!! Не се прави на монах, атакаджийо червено- смотан!

Врачански, не говори без да знаеш, че ставаш смешен! Аз тук съм писал само против Сидаров и Атака. И Клиповете, които съм посочил за гледане, не си видял - така че не ми лепи етикета "червен". (Ако не ги намерите с МИНОВ, пробвайте с ГУМНЕРОВ)....

Във Vbox7 и пускате в търсачката "измамата сидеров" - пълен запис на предаването с напусналите Ивайло Минов и Мартин Мартинов. Те разказват за Сидеров - нали са му били охрана.

Колко спящи още трябва да се събудят? Отдавна различните блогове полудяха от коментари, че това не е никаква патриотична партия, а ченгесарско образувание, създадено да крепи статуквото и безграничната власт на червената олигархия, създавйки разумен баланс между "двата стълба" на комунистите - Атака и ДПС! Дори открито се коментира и не без основание, че е финансирана от братушките. Какво толкова има за обсъждане? Ритник и вън от парламента и на тях, и на ДПС!

и колко време и бе нужно на тази партия да вземе такова решение, от м.май до сега имаше достатъчно време, но тъй като същите се разприказваха сега си има и " причина "

не вярвам на този нетрезвомислещ нетрезвомислещ човек Сидеров.Единственото му пос- тижение е че уреди доведеният си син за евродепутат.Гласувах за Си- деров но разбрах че е лъжец.Нямам му грам доверие и също така на жена му и на Цвета Георгиева-Варна.

jizast

Правилно решение, мишоците трябва да бъдат изритвани...

Сега вече привържениците им са точно 10.

Очевидно Сидеров е пречка за етническия мир и разбирателство в България. Без него България би била рай за разбирателство и мир в страната ни! Жалко е за една партия когато някой казва истината и да го изгонят като в случая. Тоталитаризма още съществува под една или друга форма.

шарлатани....боленеее,болене,изпята песен си.

а народа нека тях изгони.управлението на страната няма нужда от психопати

Сидеров - този политически шарлатанин с навъсено лица на болен от хронически запек на дупето недоучен човечец, не ми допада. Но в случая с джамията е прав. Не може да се тормозят живеещите в Центъра като мене и децата ми с вой на псета на месечина, което минава за молитва на ислямистите. Такива плоски провокации стил Юзеировите вече не минават - Доган се изчерпа. Има нужда от национализам, но осъвременен, ефеткивен, в рамките на закона и привлекателен. А на Сидеров му личи липсата на знания и ум. Както и на десните като цяло.

а мене не ме дразни нито камбаните на католическата,руманската,балгарската и др.заштото сам европеец,а не царвул.

Mай си цървул, защото не можеш даже да пишеш що-годе грамотно.

... за да се отдалечат от центъра, не е необходимо да се строят нови джамии, достатъчно е да се възвърнат на мюсюлманите техните си джамии- Голямата джамия сега Археологическият музей и Черната джамия сега църквата Св.Седмочисленици в София, които били заграбени от властите след Освобождението от турското присъствие.

По силата на тая логика да се върне и Света София в Константинопол на християните, а?

Първия по време е пръв по право,така,че ислямистите никой не ги е канил в България.Всичките им преекспонирани ритуали са с цел да дразнят светски настроените Българи поради нежеланието да излязът от мракобесието на 15 век.

jizast

Тъпото си е тъпо.... Ами те много от джамиите им са бивши църкви бе....