ВСС уволни дисциплинарно съдия Румяна Ченалова

Висшият съдебен съвет взе решение да наложи дисциплинарно наказание "увoлнение" на съдия Румяна Ченалова. Започва и дисциплинарна проверка срещу Владимира Янева

Обратно в новината

Коментари - ВСС уволни дисциплинарно съдия Румяна Ченалова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдия Ченалова да не се безпокои - франсето - вече е разкаран.

Достолепна дама, с респект, за разлика от другата....

и нито дума за новия запис с посолствата? с разрастването на скандала? дир откакто ви купи пеевски, западате до нивото на неговите медии

поредната която ще избяга от българя след като са и затворили устата завинаги

Найсправедливо ще е тази пача да отнесе спестените присъди на всички престъпници , чиито дела е водила + присъдата , която заслужава за собствената си дейност !

През 2015г в България имаме 2225 съдии, което прави по 32 съдии на 100,000 човека, като средното за Европа е 21 съдии на 100 000 души.

а колко ли са платили за да е "увонят"-- не 20 заплатки , а много повече за да не говори в сада -- пак бг тятар

отидоа си 20 заплатки... :)

Пешките в играта, на противоконституционно срината отдавна, съдебна власт, са затова!Да бъдат при необходимост, веднага жертвани!И нататък с тяхното жертване, да се замандалява положението и да не се стига до съдебни разследвания, че току-виж пешките Янева и Ченалова, проговорили в съда, за невероятните престъпни комбини и афери, между изпълнителна и съдебна власти!?

леко!?Вероятно искате да кажете-противоконституционно установени, с тежки нарушения на Конституцията, задкулисни взаимоотношения, между съдебната и изпълнителната власти!?

Благодаря Ви!

Казано е от ВРЕМЕ ОНО-Когато атовете се ритат,страдат магаретата.Гатанкате е:Кои са атовете?

да я пуснат в столипиново за една година да я лашкат мургавите отпред,отзад и в устата а после може да я пенсионират с минимална по закона

Хубавица си е Римето. Сега разбирам защо са искали да я опраскат. Де да можех и аз...

Ама не можеш!

Дори на тези години има добра визия и няма да остане безработна :)

Каква безработна, какви пет лева. Риска който е поела и е осугурил старините, че и на децата. Малко стисната е, защото ако беше бутнала тук-там щеше да си е и сега съдия.

тая одъртяла спаржа, да ти я пуснем, да я изработиш!?

Много ми харесва! Ама много. Като Таня Боева от "Седем часа разлика". Даже повече. Щото не е резултат от литературен сценарий, а реалният прототип на Таня Боева. А КОЙ ли е Милото?

любен гоцев кои

тоз геж с разпран з8ник още жив ли е?

Това уволнение на съдия Румяна Ченалова ще излезе "през носа" на някого.

На Франция, за да сме на ясно.

Тази госпожа трябва да бъде изправена пред съда. Там да разкаже всичко: На КОИ изпълняваше нарежданията, а да не се заметат както записите на ББ с В.Танов, да каже истинските виновници, защо тряба да влиза само тя в пандиза.

Cъдебна "риформа" бре хора!! "Oпраскване",.. му е Mайката!! ;) xaxa..

Всичко е до болка ясно. В такива случаи се казва просто, "мамси джейсънс". Куче влачи - диря няма.Заради такива сме за посмешище не само в Европа, а по цял свят.

Sm3hurk0

Май е неудобна на някой..... Засенчи слънцето на ГЕРБ в медийното пространство... :))))

d4

В малко по други времена дисциплинарното уволнение е било придружавано и с изправяне до стената със завързани очи. Нали и Темида е така...

Нямаше да я уволнят, щеше да се размине с друго наказание, но наруши "омертата" и записа колежката си Янева - е това вече нямаше как да й простят... Иначе всички, барабар с целия Съдебен съвет са за уволнение...

Че ще са единодушно спор няма зер всеки си паи хляба както тая си го е пазила като е изпълнявала поръчки,Само да попитам а на съдебните заседатели някой търси ли отговорност защото ако те бяха честни и достойни НЯМАШЕ как Ченаловата да си наложи мнението,,,

Дреми и на Румето с 2-3 милиона евро в сметката!!!!!!!! една трета да беше дала на Боцко още щеше да смуче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А какво правим с правосъдния министър БОЙКИКЕВ (срамува се от името си и се пише ИВАНОВ) за четирите различни (фалшиви) негови подписа, както и една неправомерно изплатена сума от около 350 000 лв. по изплатен вече договор ??? Няма ли да се извърши проверка и на декларираните около 300 000 лв. на името на жена му ??? Или той е министър от протестърите ???

Хората са го казали. Лаком г..з - кръв с.ре. То бива-бива ама се самозабравиха. От друга страна пък като си помисля не е луд който изяжда зелника. Като е търплеив народа защо да не го стрижат.

Опраскване му е майката. Ама не само тази. Всички са за опраскване.

Хайде да видим сега и действията на ВКС по въпросните записи....................

Докато не се намери кучето няма как да се занимават с тях а и те всичките знаят че помежду си си казват истините ама на заседание каквото им наредят това правят,

Тази я ОПРАСКАХА !!! Я сега да видим дали в България има реално разделение на властите, или някой се меси навсякъде и е преял с власт...

КАТО ГЛЕДАМ ТОВА ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА КОМУНОИДИОТЩИНАТА, С ГНЯВ СИ ПРИПОМНЯМ ГОДИНИТЕ КОГАТО СЕ МОТАЕХА В ЮРИДИЧЕСКИЯ И МЪРСУВАХА!!! ТАКИВА ЩЕ БЪДАТ ВИНАГИ, ДОКАТО СЪВРЕМЕННИТЕ ПОКОЛЕНИЯ НЕ СЕ ОЧИСТЯТ ОТ ТАЗИ СМРАД, РАЗДАВАЩА "ПРАВОСЪДИЕ"!!!

Нека гласуваме,който иска Борисов и Плевнелиев да бъдат Дисциплинарно Уволнени,да гласуват със ръчичките,зеланата е ''ЗА''А червената Против!!!!

Няма вариант за въздържал се...

нас кво ни интересува че са я уволнили ние гражданите искаме качествено правораздаване, а как ще се постигне това малко ни вълнува имаме си наши проблеми за решаване не ни занимавайте с вашите......

Ако франсето не беше рипнал всичкото да е заметено под килима. Корумпирана система. Само с дисциплинарно ли ще се измъкне ? А 20 необлагаеми заплатки ?

не се прави на интересен! като те уволнят дисциплинарно, ще ти дадат ли 20 заплати? Пишат в нета всякакви умове... Като небивалиците за цесикато, как щели да се преименуват и пр....

Съдия Ченалова има вид на човек, който обикаля горички и полянки и търси к.р. Сега ше е по свободна и ше има повече успех.

Като я гледам, не знам кой ще се прежали.

А бе вие от ВСС с всичкия ли сте? Тия двете "знаят" МНОГО......!!!

в смисъл-ОПРАСКА Я ПРАВИЛНО, ЗАПОВЕДИТЕ НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ СА ЗАКОН, А СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СТАВА ВСЕ "ПО-НЕЗАВИСИМА" В СМИСЪЛ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕЯ!

Най после я опраскаха

След всичко прочетено не разбрах защо само с едно дисциплинарно уволнение минава. А някаква отговорност!!!

ВАС по принцип отменя решенията на ВСС.

Погледнете му само наглата физиономия на това... нещо.

Хаха, нито един против/въздържал, хахахахаа Набрали са и затова че ги записа и пусна в нета !

А Плевнелиев и Борисов кога???

А Станишев, Доган, Сидеров и сие КОГА?

Когато ти видим некролога тогава

васко

Еи Покойник,и крадец на алкохол,внимавай какво си пожелаваш,да не вземе някой от родата ти да ритне камбаната утре..

А делото за КТБ?

Българските, българските фирми кой опазва от шайката измамници, корумпирани чиновници, рекетьори, крадци. Как да се постигне икономичски ръст при положение, че липсва грам сигурност, че се крадат средно по 10 автомобила, че се източват банкови сметки, краде се имущество, крадат се цели фирми чрез прехвърляне в Търговски регистър. Докато няма сигурност, ниските данъци не са никакъв фактор за растеж, защото инвеститори няма да има. Това обаче без политическа воля и мерки не се оправя. Решителност липсва, а престъпни лобита са оставили безброй пробойни в законите. Ченалова е брънка в много по-стройна организация. Какво стана се случва с Мургина, Масларова, Бисеров? Защо фирмите и имуществата на осъдени престъпници не са запорирани и конфискувани?

Тя да е само Ченалова с мед да я намажеш . Честно да си кажем има ли някой който да има доверие на тези ?!?

На мижитурката като му дадеш малко власт и гледай сеир. Това самозабравяне на простака ни вреди най-много.

Честито! Имаме още двама висококвалифицирани адвокати , познаващи издъно "системата". Вместо да ги запазят и накарат да работят за държавата , съдиите са уволнени. Гали ба доктори и съдии се създават за едно лято на къра....с любениците и доматите.

Ето Ви един пример за един обществен кърлеж,който ще се размине само с уволнение.Тази жена трябва да овсине на въжето защото е важно за всички нас.

Значи опраскването започна без бавене. Лакеите са доста дисциплинирани.

Такава, каквато е на снимката, не е кой знае какво за опраскване "