Герджиков уволни Иван Гарелов заради Йончева

Иван Гарелов е бил уволнен като медиен съветник на служебното правителство. Това съобщи самият той пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков уволни Иван Гарелов заради Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...и двамата са едни от най добрите български журналисти...ако не съм прав, посочете ми кой е правил репартажи от минни полета и от Сомалия..където живота на човек буквално виси на косъм. Те са 100% професионалисти и за това ще се защитават, а Герджиков много да не знае, че и той има тъмно минало и прегрешения към българския народ.

..Елена Йончева е човек с минало /доста съмнително/ и никакво бъдеще. Точно такива са й необходими на БСП. А Гарелов, ако е толкова голям професионалист, трябваше да знае, че не му е мястото с този конфликт. Ама нали имат общо минало....

Абе такива "журналисти" като Гарелов и Пъпеша си отживяха царски живота, бе! Каквато и власт да се смени! "Съветник" бил, медиен...айде бе, какво ще съветва,че не се сещам; просто мижитурка на синекурна длъжност! Уволнили го били, баси новината!

Този, както и мустакатият късокрак арменец, трябваше отдавна да бъдат забравени.

Заглавието би могло да бъде със същия успех: "Гарелов освободи Гержиков!"

Рано, или късно всеки се превръща в изкуфял стар глупак.

какъв залог, каква кампания? няколко милиона умни глави, официално ще разрешат да се окраде годишният ни бюджет от около 40 млд лева. няма никакъв залог! залогът е КОЙ ЩЕ ПРАВИ КРАДЕНЕТО??? а не дали ще се краде, по принцип...

Без да мислиш, без да чакаш трябва ти да се изакаш. Влиза вътре във корема, всичко вредно пътьом взема, във вагони го товари, без да подминава гари. И поема към дупето орган важен на Герджиков.

Съдията , съдията , съдията педер...ст . Най ме дразни кат си гледам мача Левски - ЦСКА , съдията да подпира едните , щото е продажен пед...л . Те и тоя е същия . Добре че го смениха на време , че вече бе подготвил и червените картони .

До днес защитаваше статуквото, тези които са на власт и говореше "политически коректно" от екрана. Благодарение на него масата се успиваше вечер да си трае и да бъде доволна. А тази вечер ми хленчи от екрана, че го били уволнили с СМС! Ами това си създал - това ще получиш! Добре дошъл в живата действителност! Тук нямаме "програма от студиото"!!!

А на Гарелов му е през к.ра, че няма да се занимава със съветването на служебното правителство или което и да е друго.... Човека е доказан професионалист и няма какво да се притеснява от поредните политически...каквито са там...

По скоро доказан некадърник , син на големото ДОБРО УТРО , което си прати децата в СССР , да се изучават за руски шпиони .

Помните ли как тази десарска .. се глумеше с турците, когато ги гонеха от България през 1989?

Защо ли са го уволнили?Кой ли го е уволнил,Герджиков или президента,защото премиера е пряко подчинен на президента,който го е назначил.Явно ББ дърпа конците при всички правителства?

Гарелов когато прави изказване по "Нова" е вече назначен към служебното правителство. Няма право да излиза с каквато и да е позиция пред народа, ама колежка, ама каквато и да е. Откъде накъде? Би следвало щом иска да изрази позиция и да защити Йончева, самият той да си е подал предния ден оставка, за да бъде освободен от поста.След това като толкава иска да я защити, да излезе и да я защитава, ако иска по всички телевизии всеки ден. Гарелов с този си ход доказва, че не не го е еня нито за България, нито за народа, а го е ЕНЯ само за неговата партийка- тя да спечели, за да има той нова още по-добре заплатена позиция. Пък и да отговоря за себе си, откъде накъде знае Йончева какви ги е вършила?

Я им е....и майката и продължавай напред!

Може би по-правилно щеше да бъде "Герджиков уволни Иван Гарелов заради Бойко Борисов!"

Добре де, ама след определена възраст не е ли редно да идеш в пенсия? Що трябва да ставаш за резил по тАлАвизОрО?!!

Боли ме, боли меее ...

първото нещо с което ми прави впечатление Герджиков е, че той е направил нещо като специалист. А второто беше това, че е уволнил един от тези които лапаха, че и лаеха. Много точно! Поне си трайте, бе андрешковци!

Късопаметно бълХарско племе- никой ли не помни легендата за снопа пръчки на ХАН КУБРАТ?

ОПИТА НА НЕЩАСТНИТЕ БИВШИ ЖУРНАЛИСТЧЕТА ЗА КОСТИНБРОД 2 СЕ ПРОВАЛИ,НО ВЕРОЯТНО ОТНОВО ДОБРЕ СА ОСРЕБРИЛИ ПРОДАЖБАТА НА МИЗЕРНИТЕ СИ ДУШИЦИ .

Пак фалшиви заглавия и внушения !Гарелов бе уволнен заради Бойко Борисов , това е истината ! Убеден съм съм , че той не съжалява , че се е разделил с тия лицемерни царедворци!

Лъжец си ти , и страхливец . Подай жалба в прокуратурата .

Тиквонийй Банкянски пак интригантства и лъже.

Харесвам Елена Йончева и я подкрепям в борбата срещу интригите на тиквата. Тиквата е проста. Лошото е, че е и подла мутра , която над 10 години е в управлението на България.

Е, би ли посочил защо харесваш йончева? Може би си падаш по баби-майки? Или се надяваш да се облажиш от милионите, които тя е откраднала докато беше параван на СерГейчо? Или си падаш по блядки? А.....много харесваш репортажите и? Да, ама аз и мнозинството българи не искаме тези рапортажи да се плащат от бюджета/от нашите данаци/, нито от тях следва да се плаща охраната на елена...........

Тиквата пак интригантства и лъже. Как тази тиква ни е управлявала толкава дълго време и сме живели спокойно.

А сега президентът да нарита Герджиков,да разпусне политическите партии и може и да се оправим за по-малко от 800 дни,точно така по времето на Цар Борис България става водещата държава на Балканите

watch?v=Q36FfBXIOvs

Каквото и да ви казват знайте, че става дума за кой ще гласувате на 26 март. Затова всеки глас за герб, реформатори, марешки и дост отива за управление пак на ББ! И понеже мнозинството са срещу ББ-гласувайте за останалите повече от 20 партии!

В резултат - ще получите БСП. Хайде още 45 години назад в развитието , и малко встрани разбира се от останалия свят!

Не разбрал тъпир бил видял.....?

абе нещастници,само бившите ви дружки от тройната: феса и доносника искат да се коалират с вас.

Едни и същи лайна на политическата снцета!Затова изходящият поток на Т2 ще се увеличава, простаци!

Гарелов е агент на ДС. Не казвам бивш, защото бивш агент, бивша мурва и бивш негър няма. Много е вероятно Елена Йончева също да е свързана със спец-службите. И по-скоро с руските, отколкото с нашите. Няма как иначе да с еобяснят някои нейни "репортерски" достижения. В този смисъл един агент на ДС защитава агент на КГБ. Нормално. Но...... ако не си на държавна служба. В уж независимо служебно правителство. И не защитаваш своя партийна другарка в предизборна кампания. Гарелов е нарушил правилата. Толкова. И ако ги беше нарушил в полза на някоя друга партия - иди-дойди. А той действа в полза на БСП. Явно и безскрупулно, като едно истинско комунде, сътрудник на ДС. В БСП-то са си повярвали че ще спечелят изборите и ще управляват. Но ако ББ състави правителство ( което е много по-вероятно) се очаква да има свирепа чистка. И на кадри назначени от лайньо радев и на всички кадри на БСП и компания. Сутринта тази дрисла в. Дърева високопарно искаше да съи ББ. Но може би е крайно време да се осъди БСП като партия от престъпници. има закон от 2000 г, според който режимът от 1944-89 е обавен за престъпен. И е крайно време престъпната партия, която го е упражнявала да бъде съдена. както е осъдена нацистката партия така трябв да бъде осъдена и БКП. И БСП. Щото то няма особена разлика

Толкова много писания за отминали времена. Върни се в днешна история след 89 г. и говори за "демократичните" промени и кражбите. Само гледай да не засегнеш силните на деня днес - хахахахаха

Който не знае миналото, не управлява бъдещето. Аз не искам децата ми да бъдат управлявани, крадени, тормозени и убивани от бивши и настоящи ДС агенти и деца или внуци на тоталитарните лидери от БКП.

Ако БСП-то спечелят , що не се изнесеш , ама мъжки !

там, където Йончева е снимала репортажите си ти ще се насереш от ужас, само да си въобразиш, че се намираш. Ей, гнус, затрий се в червата на банкянската свиня и си гукайте докато ви чукат чернилките!

Срещу 2 млиона и охрана всеки може да снима смехотворни репортажчета....но не всеки играе подлога-параван на серГейчо, т.е. не всеки има достъп до такива пари.

Гарелов е пияница и комунистически лакей!

НА ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА

Всички ченгета се юрнаха след ПРОМЕНИТЕ да заемат върховете. Ами защото и преди и сега си живеят с облаги. Незаслужено заемаха места на редовите почтени хора. За тях бяха най-добрите служби, най-високите възнаграждения, чужбина, коли, жилища... Сега - ти му казваш - ченге доказано си - а той - ама работил на ползу роду. Ай сиктир бе.

Бил медиен гуру. Глупости та той е чист нагаждач. След 10 ноември се извини, че е бил бкп журналист, а сега застана твърдо зад бсп. Утре не се знае като задуха друг вятър на къде ще поеме. Да се маха от колегията тоя ветропоказател.

йОНЧЕВА не е достоен човек, а нагъл, хитър. родена през далечната 1962, сергей 1964, тя на 55 г, с бебе, точно това й е целта, в Народното събрание и след 5 години-висока пенсия, придобивки безплатни, до кога ще ми крадат парите, до кога ще ни лъжат комунистите. Вързаха ни ръцете-нито земята си оправихме, нито пари имахме да се върнем и започнем бизнес, КАПИТАЛИСТИ, а има хора и до ден днешен на село работят като роби, а родени през далечната най-голяма сестра 1931 до 1949 има са децата, 7 на бой, не знаят нищо, именно от вас драги ми бкп, животни, каруци, земя, всичко в ТКЗС, много неща има за казване, а и възродители бяхте бкп,дс,доносници, айде знаем ви, с млад мъж, с бебе Йончева и тя на хранилка. Щом е много умна. Има ги парите. Да захване някой бизнес. На драго сърце ще отида да й работя, но не и в пред пенсионна възраст в Народното събрание, а и деменцията бавно бавно настъпва, а може и вече някои да ги е хванала. Има психиатри известни. Попитайте тях. но не платени. Ощетени сме от комунистите, мнозина са и още искат. Айде у дома, раждайте и на 60, пари ли нямате, всичко имате, ама човешката алчност няма край.

посредствен коменатр-неграмотен, многословен и естествено-не по темата...Ами вземи интифа от Йончева-от точния й изказ, от прецизното излагане на мислите, за нейната смелост и професионализъм няма какво да говоря, далеч сме от нея...В нашумелия случай с "хонорарите" вярвам на нея...А Гарелов този път е абсолютно прав...но накърненото его пак се обади и отмъщението не закъсня...

Като не ти харесва - изнасяй се !

Всички, до един участвали в политическото слагачество след преврата през 1989 година на Народен съд.

Запека уволни......каква диария само.

Заглавието е невярно! Правилното заглавие е: "Герджиков уволни Иван Гарелов заради Бойко Борисов"

Не ме интересува кой е уволнил. По-важно е да не им позволява да крадат. Това важи и за бъдещия премиер, който и да е той.

НИТО ГЕРДЖИКОВ, НИТО БОРИСОВ НИТО ЙОНЧЕВА СА ЦВЕТЕ. НЕ ИМ ВЯРВАМ.

Тогава да си внесем отвън онбашии, а? От къде предлагаш? От САЩ, от Турция, или от където и да са, Само да не са българи. Човек да ти има робската душица! Сигурно живееш сега в душевен комфорт.

Журналистите са най-продажното племе,щом една стопанка искаше с един кокал да ги нахрани в Ловеч,нищо,че тя още яде народна пара в съседна нам страна

Много интересно защо е нужно другарят Гарелов да адвокатства по телевизията на другарката Йончева? Нали тя имаше най-добрите адвокати, които ще закопаят в съда Бойко Борисов?! Да не се окаже, че не е съвсем така, другари и другарки?!

Ужас! Държавата се управлява с СМС-и от провалени бивши министър председатели! По този начин всичко ще отиде по дяволите!

Гарелов е предател . Гарелов е руски шпионин .Срам за българската журналистика .

И Гарелов и Герджиков са пенсионери........

Герджиков твърде много си позволи за един служебен премиер! Това не може да не е цирк организиран от другарите му по отношение на Гарелов! Твърде много уволни , а най малкото не е правилно , защото неговата задача не е извън това да организира честни избори за което аз много се съмнявам че ще стане!

Гарелов е в пъти по-добър от всички взети заедно! Не коментирам повече, по постъпките им ще ги познаете, както пише в мъдрата книга.

С какво е добър гарелов? С комунистическия слугинаж? Това е резултатът от промените - всички престъпни комунисти във властта цял живот. Честните и почтени комунисти отдавна са извън борда.

Аз съм един от тях. Още на времето влизах в спор с партийния секретар, защото аз бях такъв, какъвто изискваше Устава на БКП, а те бяха нагаждачи и използвачи. Не можех никога да го надскоча - точно както Нинова и сие сега - винаги те са правите и безгрешните и винаги на най-удобната и печеливша службичка, че и на най-луксозните курорти,ако щете.

Много е добър в яденето и пиенето. Няма напитка у нас и по света, която Гарелов да не е опитал и гурме, което да не е вкусил, моабет на който да не е присъствал.

бившият журналист още повече затвърди убеждението, че поръчковата журналистка е работила като такава за много от нашите пари. Данъкоплатците издържаме БНТ, а БНТ издържа премиерската дружка.

много добьр журналист и водещ, но има вьзраст когато трябва да спрем

Ама тва ченгетата много могат да реват когато ги настъпят. Оня ден Ленчето Поптодорова сега и Гарелчето...а утре кой знае кой още. Брей тая вътревидова борба по жестока от междувидовата бе.