Коментари - Премиерът се засрами от депутатката Симеонова | Днес.dir.bg

Премиерът се засрами от депутатката Симеонова

Премиерът Бойко Борисов определи като недопустим случая с партийната пропаганда на ГЕРБ на ученическо състезание в Пещера. Предстои и първо уволнение за скандала.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът се засрами от депутатката Симеонова | Днес.dir.bg

Коментари

Боко като толкова те е срам от твоите колеги моляте прибери се в къщи пусни си пердетата и се срамуваи на воля, Мен вече ме е срам да те гледам или просто имаме различно тълкуване на думата /СРАМ/

Що не се засрами и от Иван Петров, депутат от Димитровград.Зависим от ДПС и с любовница в парламента .Кърлеж , та кърлеж от най-големите на БКП.

И за 30 сребърника раздавани от министера на транспорта трябва да те е срам! Общество от юди възпитава!!Ама предателят си е предател, та внимавай да не те поведе към Голгота!

..и мене ме е срам

...едно въпросче? Бандит срам има ли?

напускам ГЕРБ и...и им искам оставката на всички...венага!

Ами ако се поглежда по-често в огледалото, ще потъне в земята от срам, не само от депутатката си. Тя просто е спазила партийната (гербовата) линия и както винаги щом гербер вземе инициативата - опоганява пейзажа, но не че се е престарал - просто такава е ГЕНЕРАЛНАТА ЛИНИЯ.

Някъде май пишеше за въртящия моментин ... бил се появявал, завъртал там каквото си трябва ( Каквото си трябва ! ) и изчезвал моментално, превръщайки се в имулс на сила ( или мощ, тяга) ... Ма къде да го дири човек из тез наште пещерности я ?!

Ох,Тотю,Тотююююю, иди на курс по икономика,че с твоето ВиК-все неподготвен се изказваш!..........В България съдебната система ВОНИ! ЖЕРТВА СЪМ НА ПРЕДПЛАТЕНО ДЕЛО! 8-а година прикриваната злоупотреба с власт при наемане и освобождаване по взаимно съгласие? /в у-вията на установено престъпление и несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ при назначаването на Данчо Василев Кънев-виновен,... още съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ

От Симеонова се засрами .. а от Цецко не..

единствения премиер, който уволнява, наказва и порицава провинилите се макар да са от неговата партия е ББ. всички останали бранят със зъби и нокти своите колкото и да са се оплескали.

Браво, едни точни приказки.

Ако уточните с имена и провинения може и някой да ви повярва...

По-добре да се беше вече засрамил от депутатката Искра,дето неговите приятели я пазят като перличка в редиците си,а тя милата ...само простотии върши из цялата страна!

и за озоновата дупка е виновна фидосова.

Да, Фидоската е най-паче за т'ва виновАта, както и за глобалното затопляне, и за режима на водата и още и още.....и за цунамитата на нашата планета.....навързахтели ги нещата веке?!?!

само така боко, направо пукни от срам, пък ние ще се надяваме при гаф да ни накажат със същото толкова тежко наказание като на дупетатката от ГРОБ

Аммиии...! Б.Борисов се бил засрамил. Това минало несъществуващо време, като "Бил съм се бил напил..."

Минало неприсъствено може би ?! :-)

Г-Н БОРИСОВ НЕ ЗАСЛУЖАВАХТЕ ТОВА ОТ ВАШИТЕ ПОДЧИНЕНИ ЗНАМ ИСКАХТЕ ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ КОАТОЩВЕЙЦАРИЯ НО ТЕЗИ КОИТО СА С ВАС И ЗАД ВАС МАЙ СТАВАТ САМО ДА ВИ ИЗЛАГАТ ЯЗЪК ЗА ТОВА ЧЕ ВИ ОПЕТНИХА ИМЕТО ЗАРАДИ КАЗУСА ЗА ПО ДОБРА БЪЛГАРИЯ ДА СТЕ НИ ЖИВ И ЗДРАВ

ТРУДНО Е, ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ДАЛИ БОРИСОВ СЕ СРАМУВА ОТ ПРИКАЗКИТЕ МУ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ДОКАЗАЛ ВИСОК КОЕФИЦЕНТ НА БЕЗСРАМИЕ. ВАЖНОТО Е КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ СРЕЩУ КОЩУНСТВОТО С ВЪЗПИТАИЕТО И ДУШИТЕ НА ТЕЗИ ДЕЦА.

Такива кадри си си избрал, пък сега те е срам!?

А,ако разбере какви ги вършат и тук в Казанлък,направо ще трябва да събира войската и да тръгне да чисти наред

бате бойко е пич. и наистина се опитва да направи нещо. такива дето да го дънят на местно и национално ниво ще има винаги

Няма такова понятие за пич на който всички останали са му виновни...

срамува се! Ако разбере какви ги върши Бойчев из Бургас ще събере срам за още един мандат. Г-н Борисов малоумници като този ще ви провалят.

срамува се !? А не се засрамува като му написаха измислените шестици от неговата партия ?! Глупотевини !

Браво - кефиш ме!

Цялото правителство май са завършили "изгорялото училище" (като Калинка). Та за това не се чудя колко болен мозък трябва да има човек за да замеси и децата ни в политическите си интриги! Опаааааааа! Грешка! По скоро липса на мозък - вакум.

А уж хонорара на Доган беше най-гнусното и недопустимо нещо, което се е случвало в страната ни. Нима има по-голям срам от управлението на Герб?! Ега ти наглеците!

А хонорарите на Цв.Цв.

Е какво го е срам, от какво.Това да не би да е единствен случай. Той знае ли за хората по места които представляват Герб. Ако не знае да се поинтересува малко, че много срам още ще има да бере. Господин Борисов от местните структури на Герб СТРАШНО ВОНИ. ОПРАВЕТЕ СИ КАДРОВАТА ПОЛИТИКА, НЕ СА ТОВА ХОРАТА.

От рязане на ленти оставали му време да работа?? Пък и му е добре да му "галят" слуха с хвалебствия..Значи приема 6-та от тази депутатка а иначе се срамува от нея..

Много точно казано.

А уж хонорара на Доган беше най-гнусното и недопустимо нещо, което се е случвало в страната ни. Нима има по-голям срам от управлението на Герб?! Ега ти наглеците!

Б.Б. винаги се разграничава от всичко, което не му изнася. Тази депутатка ще го отнесе, но това не променя факта, че в Герб станаха традиция гафовете. Некомпетентност и низ от грешки се оказва цялото управление на Герб.

И АЗ МНОГО СЕ ЯДОСАХ!!!!!!!!!!!!!!!!МНОГО!И СЕ ЗАСРАМИХ ДАЖЕ!!НИЕ ОТ ГЕРБ СМЕ ТОЛКОВА СКРОМНИ,НЯМАМЕ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И ДА НИ ИЗЛАГАТ ТАКА!!

Този министър-председател е свръх нагъл и демагог, като учителите си от БКП (преди 1990 г.) и от НДСВ (по царско време)! Как може да укоряваш поклонниците си, като си дал толкова много пари за стенни и джобни календари, които "красят" почти всяка директорска канцелария, почти половината от началническите канцеларии и почти една трета от учителските и други работни кабинети!? Но това е Бойко Борисов - НИКОГА няма да стане ДЕМОКРАТ!

Б.Б. винаги се разграничава, от нещата, които не му изнасят. Тази депутатка ще бъде наказана, но гафовете ще продължават. Некомпетентни, неподготвени и без грам потенциал за управление - това е Герб.

първо да уточня че аз съм аполитичен и в живота си съм гласувал един единствен път,но просто ми е чудно как всеки който дойде на власт бива оплюван скоро след като е избран..преди Бойко псувахте Серго,преди това царя , също така Костов и т.н. ами нали вие сте ги избрали?? не знам кой трябва да дойде за да сте доволни...ще ви кажа едно-от калпав народ няма как да излязат кадърни управници-те просто са отражение на обществото като цяло....

Дали не си мислите , че Борисов е избран с 99% (като бай Тошо) ! Та тези които не го харесват определено не са гласували за него( и никога, никога няма). Това е - простичко :-)))

Лелеее, няма такава излагация. Тази "активистка" май прилича на бившата министърка на здравеопазването, а и на двете учител е Цветанов. Бойко може и да има от време на време добри намерения, но с тях ще си остане без да ги реализира, защото тези около него ще го съсипят. Той от медийни изяви не смогва да се огледа и да види какви боклуци е насъбрал в партията си. Май това ще ви е първи е единствен мандат като управляващи гелбелчета!!!

да живее тодор живков.

Ако възкръсне

Като отговорен кадър и радетел за источните боини изкуства Боко церемониално ще си направи /СЕКУРО/

ГЕРБ СИ ИЗПЯХА ПЕСЕНТА ДА ХОДЯТ В АФРИКА ПРИ МАЙМУНИТЕ

По принцип инструкциите са пропаганда навсякъде и на всяка цена, а когато някъде обществото се обърне против техния човек тогава най-лесно е да се обяви, че нещо е направил на своя глава...... цялата демагогия на партия ГЕРБ е толкова прозрачна и толкова тъпа, но какво може да очакваш от хора с подобаващо милиционерско мислене- едно голямо нищо. Виж ако е да те набият, да те рекетират, да те изнудят, да разсипят икономика - няма да имат равни/ това им е силата на хората, какво да се прави/. Ние сме за бой където ги избрахме тези простаци!!!!!

кирил-добревите червенотиквеничковчета, за вас почивка няма ли, не спите ли, не се ли уморявате все едни и същи мнения да пишете? Сигурно са ви раздали наръчник с готови фрази.

Бойко щеше да е смешен и забавен ако не беше жалък... Цирк......

Вървя из парка. Извели кучета на разходка. Едно съсредоточено сере. Свърши и що да видя - и с изпражненията написало милото ГЕРБ!

Тия съвсем се осраха.То и друго не може да се очаква от другари на мутра-пожарникар и физкултурник-шестак.

Всички, неуспели да се докопат до власт или пост в последните години, се метнаха на колата на Бойко и започнаха да лапат, да лобират и назначават. Може да си тъп като тиква /да ме прости растението/, но кажеш ли, че си близък с ГЕРБ, нямаш никакъв проблем за нищо. И да има честни и достойни за уважение между тях, те минават под общия знаменател и предполагам се чувстват доста омерзени. Държи ги само страхът. Пази боже от подмазвачи.

Бойко е пич.

Охооооо ама то и тортата била с надпис ГЕРБ. Еми браво Бойко дерзай. Утре вървете и в детстката градина да направите политическо съзтезание. Защо не и в родилния дом може да врътнете едно бързо състезание, който се роди първи и каже "ГЕРБ" печели пълен комплект дрешки с лика на Бат Бойко и Цецо Цветанов. Памперси ГЕрб както и дамски превръзки за мама които превръщат течноста в светло син гел с надпис ГЕрб.

Ти какво не разбра от статията, или пък не можеш да четеш.

УВАЖАЕМИ ДРАСКАЧИ КОИТО ПЛЮЕТЕ ТАЗИ ГОЛЯМААА ПАРТИЯ ГЕРБ-АМИ ТОВА СА ЧЕНГЕТА-ДС МИЛИЦИОНЕРИ.ТЕ ТАКА СА СВИК- НАЛИ ДА ХВАЛЯТ ДА ЛИЖАТ ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА ВОЖДА СИ.ТАКА БЕШЕ ПРИ ТАТО ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДО КАТО НЕ СЕ МАХНАТ ТЕЗИ К О М У Н И С Т И.СОРИ.

Най-големия срам за България е самия Борисов и неговото мутро-мафиотско правителство.

Не е проблемът в ГЕРБ, а в подмазваческата и слагаческа психика на българина. Трябва да се въведе закон против подмазвачеството у нас.

Бойко го е срам от депутатката, а нас ни е срам от Бойко. Той е политически лидер и трябва да носи отговорност. Трябва да подаде оставка и да си ходи. Неговото управление специално за мен , доведе до едно нещо. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НАСАМ ОТИВАМ ДА ГЛАСУВАМ. ДА ГО МАХАМЕ ТОВА ПРОДАЖНО САМОВЛЮБЕНО ЧОВЕЧЕ. Това е от нас зависи. А като гледам другите страни как се организират и ги махат, като гнили круши, кой не слуша, яд ме хваща...

А мен ме е срам от теб

Наглост на всички нива - от най-горното до най-ниското! Навремето седесарите също издигнаха подобен лозунг - с малко, но завинаги и сега едва дишат! Тези са същите - поредните кандидати за славата - въздух под налягане, минимум политическа култура, уста големи, очи дебели! Има да се учат на политика и управление още поне 20 години, ако просъществуват толкова.

ще изтърпим и тази еднодневка герп

На кого му пука какво изпитва ББ? Ама срам го било, ама го боли.. Пак ни занимава със себе си! Преди да омаже поредната простотия, която насади!

Коментари - Премиерът се засрами от депутатката Симеонова | Днес.dir.bg

Премиерът се засрами от депутатката Симеонова

Премиерът Бойко Борисов определи като недопустим случая с партийната пропаганда на ГЕРБ на ученическо състезание в Пещера. Предстои и първо уволнение за скандала.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът се засрами от депутатката Симеонова | Днес.dir.bg

Коментари

Боко като толкова те е срам от твоите колеги моляте прибери се в къщи пусни си пердетата и се срамуваи на воля, Мен вече ме е срам да те гледам или просто имаме различно тълкуване на думата /СРАМ/

Що не се засрами и от Иван Петров, депутат от Димитровград.Зависим от ДПС и с любовница в парламента .Кърлеж , та кърлеж от най-големите на БКП.

И за 30 сребърника раздавани от министера на транспорта трябва да те е срам! Общество от юди възпитава!!Ама предателят си е предател, та внимавай да не те поведе към Голгота!

..и мене ме е срам

...едно въпросче? Бандит срам има ли?

напускам ГЕРБ и...и им искам оставката на всички...венага!

Ами ако се поглежда по-често в огледалото, ще потъне в земята от срам, не само от депутатката си. Тя просто е спазила партийната (гербовата) линия и както винаги щом гербер вземе инициативата - опоганява пейзажа, но не че се е престарал - просто такава е ГЕНЕРАЛНАТА ЛИНИЯ.

Някъде май пишеше за въртящия моментин ... бил се появявал, завъртал там каквото си трябва ( Каквото си трябва ! ) и изчезвал моментално, превръщайки се в имулс на сила ( или мощ, тяга) ... Ма къде да го дири човек из тез наште пещерности я ?!

Ох,Тотю,Тотююююю, иди на курс по икономика,че с твоето ВиК-все неподготвен се изказваш!..........В България съдебната система ВОНИ! ЖЕРТВА СЪМ НА ПРЕДПЛАТЕНО ДЕЛО! 8-а година прикриваната злоупотреба с власт при наемане и освобождаване по взаимно съгласие? /в у-вията на установено престъпление и несъответствие със заеманата държавна-контролна длъжност от овластеното лице ТОТЮ МЛАДЕНОВ МЛАДЕНОВ при назначаването на Данчо Василев Кънев-виновен,... още съгл./Реш. по НАХД1094/09г на СРС за престъпление по чл.313 от НК!./ при косумирана злоупотреба с власт и конфликт на интереси за ИД на ОД Инспекция по трудав гр. Плевен, квалифицирал ме така преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ

От Симеонова се засрами .. а от Цецко не..

единствения премиер, който уволнява, наказва и порицава провинилите се макар да са от неговата партия е ББ. всички останали бранят със зъби и нокти своите колкото и да са се оплескали.

Браво, едни точни приказки.

Ако уточните с имена и провинения може и някой да ви повярва...

По-добре да се беше вече засрамил от депутатката Искра,дето неговите приятели я пазят като перличка в редиците си,а тя милата ...само простотии върши из цялата страна!

и за озоновата дупка е виновна фидосова.

Да, Фидоската е най-паче за т'ва виновАта, както и за глобалното затопляне, и за режима на водата и още и още.....и за цунамитата на нашата планета.....навързахтели ги нещата веке?!?!

само така боко, направо пукни от срам, пък ние ще се надяваме при гаф да ни накажат със същото толкова тежко наказание като на дупетатката от ГРОБ

Аммиии...! Б.Борисов се бил засрамил. Това минало несъществуващо време, като "Бил съм се бил напил..."

Минало неприсъствено може би ?! :-)

Г-Н БОРИСОВ НЕ ЗАСЛУЖАВАХТЕ ТОВА ОТ ВАШИТЕ ПОДЧИНЕНИ ЗНАМ ИСКАХТЕ ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ КОАТОЩВЕЙЦАРИЯ НО ТЕЗИ КОИТО СА С ВАС И ЗАД ВАС МАЙ СТАВАТ САМО ДА ВИ ИЗЛАГАТ ЯЗЪК ЗА ТОВА ЧЕ ВИ ОПЕТНИХА ИМЕТО ЗАРАДИ КАЗУСА ЗА ПО ДОБРА БЪЛГАРИЯ ДА СТЕ НИ ЖИВ И ЗДРАВ

ТРУДНО Е, ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ДАЛИ БОРИСОВ СЕ СРАМУВА ОТ ПРИКАЗКИТЕ МУ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ДОКАЗАЛ ВИСОК КОЕФИЦЕНТ НА БЕЗСРАМИЕ. ВАЖНОТО Е КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ СРЕЩУ КОЩУНСТВОТО С ВЪЗПИТАИЕТО И ДУШИТЕ НА ТЕЗИ ДЕЦА.

Такива кадри си си избрал, пък сега те е срам!?

А,ако разбере какви ги вършат и тук в Казанлък,направо ще трябва да събира войската и да тръгне да чисти наред

бате бойко е пич. и наистина се опитва да направи нещо. такива дето да го дънят на местно и национално ниво ще има винаги

Няма такова понятие за пич на който всички останали са му виновни...

срамува се! Ако разбере какви ги върши Бойчев из Бургас ще събере срам за още един мандат. Г-н Борисов малоумници като този ще ви провалят.

срамува се !? А не се засрамува като му написаха измислените шестици от неговата партия ?! Глупотевини !

Браво - кефиш ме!

Цялото правителство май са завършили "изгорялото училище" (като Калинка). Та за това не се чудя колко болен мозък трябва да има човек за да замеси и децата ни в политическите си интриги! Опаааааааа! Грешка! По скоро липса на мозък - вакум.

А уж хонорара на Доган беше най-гнусното и недопустимо нещо, което се е случвало в страната ни. Нима има по-голям срам от управлението на Герб?! Ега ти наглеците!

А хонорарите на Цв.Цв.

Е какво го е срам, от какво.Това да не би да е единствен случай. Той знае ли за хората по места които представляват Герб. Ако не знае да се поинтересува малко, че много срам още ще има да бере. Господин Борисов от местните структури на Герб СТРАШНО ВОНИ. ОПРАВЕТЕ СИ КАДРОВАТА ПОЛИТИКА, НЕ СА ТОВА ХОРАТА.

От рязане на ленти оставали му време да работа?? Пък и му е добре да му "галят" слуха с хвалебствия..Значи приема 6-та от тази депутатка а иначе се срамува от нея..

Много точно казано.

А уж хонорара на Доган беше най-гнусното и недопустимо нещо, което се е случвало в страната ни. Нима има по-голям срам от управлението на Герб?! Ега ти наглеците!

Б.Б. винаги се разграничава от всичко, което не му изнася. Тази депутатка ще го отнесе, но това не променя факта, че в Герб станаха традиция гафовете. Некомпетентност и низ от грешки се оказва цялото управление на Герб.

И АЗ МНОГО СЕ ЯДОСАХ!!!!!!!!!!!!!!!!МНОГО!И СЕ ЗАСРАМИХ ДАЖЕ!!НИЕ ОТ ГЕРБ СМЕ ТОЛКОВА СКРОМНИ,НЯМАМЕ МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И ДА НИ ИЗЛАГАТ ТАКА!!

Този министър-председател е свръх нагъл и демагог, като учителите си от БКП (преди 1990 г.) и от НДСВ (по царско време)! Как може да укоряваш поклонниците си, като си дал толкова много пари за стенни и джобни календари, които "красят" почти всяка директорска канцелария, почти половината от началническите канцеларии и почти една трета от учителските и други работни кабинети!? Но това е Бойко Борисов - НИКОГА няма да стане ДЕМОКРАТ!

Б.Б. винаги се разграничава, от нещата, които не му изнасят. Тази депутатка ще бъде наказана, но гафовете ще продължават. Некомпетентни, неподготвени и без грам потенциал за управление - това е Герб.

първо да уточня че аз съм аполитичен и в живота си съм гласувал един единствен път,но просто ми е чудно как всеки който дойде на власт бива оплюван скоро след като е избран..преди Бойко псувахте Серго,преди това царя , също така Костов и т.н. ами нали вие сте ги избрали?? не знам кой трябва да дойде за да сте доволни...ще ви кажа едно-от калпав народ няма как да излязат кадърни управници-те просто са отражение на обществото като цяло....

Дали не си мислите , че Борисов е избран с 99% (като бай Тошо) ! Та тези които не го харесват определено не са гласували за него( и никога, никога няма). Това е - простичко :-)))

Лелеее, няма такава излагация. Тази "активистка" май прилича на бившата министърка на здравеопазването, а и на двете учител е Цветанов. Бойко може и да има от време на време добри намерения, но с тях ще си остане без да ги реализира, защото тези около него ще го съсипят. Той от медийни изяви не смогва да се огледа и да види какви боклуци е насъбрал в партията си. Май това ще ви е първи е единствен мандат като управляващи гелбелчета!!!

да живее тодор живков.

Ако възкръсне

Като отговорен кадър и радетел за источните боини изкуства Боко церемониално ще си направи /СЕКУРО/

ГЕРБ СИ ИЗПЯХА ПЕСЕНТА ДА ХОДЯТ В АФРИКА ПРИ МАЙМУНИТЕ

По принцип инструкциите са пропаганда навсякъде и на всяка цена, а когато някъде обществото се обърне против техния човек тогава най-лесно е да се обяви, че нещо е направил на своя глава...... цялата демагогия на партия ГЕРБ е толкова прозрачна и толкова тъпа, но какво може да очакваш от хора с подобаващо милиционерско мислене- едно голямо нищо. Виж ако е да те набият, да те рекетират, да те изнудят, да разсипят икономика - няма да имат равни/ това им е силата на хората, какво да се прави/. Ние сме за бой където ги избрахме тези простаци!!!!!

кирил-добревите червенотиквеничковчета, за вас почивка няма ли, не спите ли, не се ли уморявате все едни и същи мнения да пишете? Сигурно са ви раздали наръчник с готови фрази.

Бойко щеше да е смешен и забавен ако не беше жалък... Цирк......

Вървя из парка. Извели кучета на разходка. Едно съсредоточено сере. Свърши и що да видя - и с изпражненията написало милото ГЕРБ!

Тия съвсем се осраха.То и друго не може да се очаква от другари на мутра-пожарникар и физкултурник-шестак.

Всички, неуспели да се докопат до власт или пост в последните години, се метнаха на колата на Бойко и започнаха да лапат, да лобират и назначават. Може да си тъп като тиква /да ме прости растението/, но кажеш ли, че си близък с ГЕРБ, нямаш никакъв проблем за нищо. И да има честни и достойни за уважение между тях, те минават под общия знаменател и предполагам се чувстват доста омерзени. Държи ги само страхът. Пази боже от подмазвачи.

Бойко е пич.

Охооооо ама то и тортата била с надпис ГЕРБ. Еми браво Бойко дерзай. Утре вървете и в детстката градина да направите политическо съзтезание. Защо не и в родилния дом може да врътнете едно бързо състезание, който се роди първи и каже "ГЕРБ" печели пълен комплект дрешки с лика на Бат Бойко и Цецо Цветанов. Памперси ГЕрб както и дамски превръзки за мама които превръщат течноста в светло син гел с надпис ГЕрб.

Ти какво не разбра от статията, или пък не можеш да четеш.

УВАЖАЕМИ ДРАСКАЧИ КОИТО ПЛЮЕТЕ ТАЗИ ГОЛЯМААА ПАРТИЯ ГЕРБ-АМИ ТОВА СА ЧЕНГЕТА-ДС МИЛИЦИОНЕРИ.ТЕ ТАКА СА СВИК- НАЛИ ДА ХВАЛЯТ ДА ЛИЖАТ ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА ВОЖДА СИ.ТАКА БЕШЕ ПРИ ТАТО ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДО КАТО НЕ СЕ МАХНАТ ТЕЗИ К О М У Н И С Т И.СОРИ.

Най-големия срам за България е самия Борисов и неговото мутро-мафиотско правителство.

Не е проблемът в ГЕРБ, а в подмазваческата и слагаческа психика на българина. Трябва да се въведе закон против подмазвачеството у нас.

Бойко го е срам от депутатката, а нас ни е срам от Бойко. Той е политически лидер и трябва да носи отговорност. Трябва да подаде оставка и да си ходи. Неговото управление специално за мен , доведе до едно нещо. ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НАСАМ ОТИВАМ ДА ГЛАСУВАМ. ДА ГО МАХАМЕ ТОВА ПРОДАЖНО САМОВЛЮБЕНО ЧОВЕЧЕ. Това е от нас зависи. А като гледам другите страни как се организират и ги махат, като гнили круши, кой не слуша, яд ме хваща...

А мен ме е срам от теб

Наглост на всички нива - от най-горното до най-ниското! Навремето седесарите също издигнаха подобен лозунг - с малко, но завинаги и сега едва дишат! Тези са същите - поредните кандидати за славата - въздух под налягане, минимум политическа култура, уста големи, очи дебели! Има да се учат на политика и управление още поне 20 години, ако просъществуват толкова.

ще изтърпим и тази еднодневка герп

На кого му пука какво изпитва ББ? Ама срам го било, ама го боли.. Пак ни занимава със себе си! Преди да омаже поредната простотия, която насади!