Димитър Гогов е освободен като директор на ”Булгаргаз”

Димитър Гогов е освободен от поста изпълнителен директор на "Булгаргаз". Пред БНР той заяви, че не е бил информиран предварително за подготвяната смяна и няма представа какви са причините.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Гогов е освободен като директор на ”Булгаргаз” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

домино

Прозрачни назначения и конкурсно начало на чисти експерти ЕКСПЕРТ ДО ЕКСПЕРТА, ПРОЗРАЧНОСТ БЕЗ КРАЙ. ЛЪЖА ОПАШАТА.

Експерт - роднина - милиционер - депесар - роднина - тъпкач - милиционер - любовница - депесар .. само дето експерта е с платена диплома от югозападния университет. ето това е формулата на това управление

яка лапачка е тука...

И къде е Бисеров?

При братя Галеви.

Тоя боклук години наред не е събирал дълговете си от Топлофикация - София. Аз ако не си купя дърва, ще мръзна. А сега, включително, университета плаща парно на боклуците, които са се барикадирали вътре, лющят кюфтаци и поркат бири... Нямам нищо против, ама всеки да си плаща сметките!

ДА СЕ УВОЛНЯТ ВСИЧКИ ГЕРБЕРСКИ НЕКАДЪРНИЦИ

БЕ ГЛУПАК ТОЯ Е НА ПОСТА СИ ОТ 2007 ГОДИНА КАКВИ ГЕРБЕРСКИ БОКЛУЦИ БЕ ЧЕРВЕН ЦЪРВУЛ ВИЕ СТЕ СИ ГО СЛОЖИЛИ БЕСЕПАРИТЕ ТЪПАНАРИ

Ма той голем убавец на мама. Ако не е като свет, важното е, че беше умен и изцоца колкото може момчето за 8 години. Сеа мое и частен северо-южен или западно-източен поток да си прокопае.Нещо ме нема с посоките, та требе да питам булка му, дето ги отбира тие геогравзки салтанати и се праи на даскалица на едната заплата.Ама нейсе, нали сме уж божам ора като ората, да не ровъчкаме, че кой ти знае оше колико че засмръди.

вся власт советам и их агентам. куку куминист

Пенсионерите на работа в бюджетната сфера заемащи местата на младите. Айде къш, ако сте умни и способни идете в частния сектор.

А някой знае ли, че Изпълнителна Агенция по Лекарствата има нов директор от няколко дни. Защо има медиийно затъмнение? Защо там директорите се сменят като носни кърпички? Защо никой не се интересува, че последната година там се назначиха десетки хора , които НЕ притежават нужната квалификация?

За който не знае - В Министерски съвет не е водена стенограма от срещата с шефа на "Газпром"!!! Какво ли са скрили?!

Стенограма има, но е в сафецкото посолство. Както и куп бг документи - списък на шпионите, финансови и терористични спецоперации, държавните архиви преди и след 9.9.44г.

В Лангли те чакат за психо преглед !

Управляващата коалиция, подготвя нова цицалка...

Нищо подобно!! Първо беше опита да се смени методиката за сметките за парно. Фандъкова разгласи несъстоятелността му и днешната тройна коалиция (Гея, Бея и Злодея) го оттегли. Сега ще сменят Гогов и ще търсят 100 милиона от топлофикация София. Близката цел е същата - "Да се вдигнат сметките за парно". Главната цел отново е същата - да се махне Фандъкова и коалицията БСП-ДПС да завземе Столична община. За тази главна цел на пролет бусове от провинцията ще изсипват кучета в София. Ще се поругава паметника на Васил Левски (канделабрите) и други личности и ще обяснява, че отговорността е на Фандъкова. Ще настаняват сирийци и други бежанци, за да се повиши престъпността. И пак Фандъкова ще е виновна. Фандъкова е единствения кмет, за който няма данни за далавери в стил Янчулев, Софиянски и Борисов. Софиянски: фирмите Софийски имоти, НИКМИ, Софийска вода, Лазур, Стотици апартаменти и магазини. Няма далавери в стил Борисов и колегата Драшков, който след като реализира строителството в Мотописта, се върна в ДАНС. (А резултат от проверката за фалшивия подпис на Бойко не е огласен). Концесията на Софийска вода пък премина от английска във френска фирма. Но в София има още имоти и други бизнеси. И коалицията БСП-ДПС ще прави всичко, за да разграби всичко де що види. След година има местни избори. Ще гласувате ли въобще? Ще сте в състояние да си спомните какво е направено? Кой какво е свършил, кой какви далавери е вършил? Или ще си стоите у дома! Или ще гласувате според предизборните лозунги и манипулации! ПОМНЕТЕ!!! И МИСЛЕТЕ !!! И ГЛАСУВАЙТЕ УМНАТА!!! А как ще си спомните липсата на далавери!!!

Ето на ,Бисеров се изпари с интереси към енергетиката, но този като му чета името май отново ДПС се намести удобно!

Грешиш, този при всички управления е бил на върха!

Сега трябва да се види каква е връзката на тоя Чаушев с Търговска и корпоративна банка, защото в енергетиката не управлява БСП нито ДПС, а именно Цв. Василев.

Комунягите правят поголовна чистка навсякъде - тежко ти Българио.

Димитър Гогов е освободен, защото сега започва борба кой ще гушне огромната печалба от обществената поръчка за построяването на Южен поток.АПЕТИТИТЕ НА КОРУМПИРАНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ Е ГОЛЯМ-ОЧАКВАЙТЕ И НОВИ УВОЛНЕНИЯ.

раковото заболяване на балгаря, наречено дпс продалява да се развива. метастазите са вав всички органи на засегнатя болен

Раково болни сме защото все още сме роби и слуги на русия.Третират ни като тяхна колония,а продажните ни политици им ходят по свирката. Атака е руско произведение, за бсп и дпс сме наясно, а герб също се прекланят пред путин. Всички тия партии затова не работят за народа си.

Колко пъти ще Ви се обяснява, че дпс е само едно от многобройните пипала на кпсс/кгб/гру/бкп/дс. Ама вярно реотан до реотана.

По неофициална информация новият директор на "Булгаргаз" ще е бившият ръководител на НАП във Видин Шишман Чаушев. Нерде Ямбол,нерде Стамбол. Какво общо има Булгаргаз с един дребен чиновник от Видин , който единствено си пие ракията с председатела на парламента.

Булгаргаз е в тежко положение,дружеството си търси над 100 млн. лв. от Топлофикация София.Топлофикация е в критично положение,не може да си събере сметките!!Народа е в незавидно състояние,беден едва си плаща сметките!! Питам тогава,все някой трябва да е добре нали ,кой тогава??!! Политиците , Вальо топлото и олигарсите !!

Статия в Монитор от 2006: "Във Видин на поста е назначен човек, за който има съмнения, че е близък до известния в региона цигански барон Алико, научи "Монитор". Това е Шишман Чаушев, който досега оглавяваше отдел "Ревизии" в местната данъчна дирекция. Чаушев обаче работеше в отдел "ДДС" точно по времето, когато в крайдунавския град бяха извършени огромни измами с ДДС от Алико. Според запознати Шишман Чаушев е препоръчан за поста от соцдепутатката Надя Антонова, която пък е била адвокат на циганския барон, преди да влезе в Народното събрание." Честито!

За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. Константин Иречек - 1881г.

Цитат от писмо на Константин Иречек - 1880 г. Българите са много неопитни и самонадеяни; със своите детински неразбранщини бъркат развитието и бъдащността на Отечеството си. Всеки иска да стане министър. Във време, гдето всички трябва да се заловят за усърдна работа, за да уредят и възвисят Отечеството си, занимават се с дребни лични препирни. Свидетелство за това са тукашните вестници, които в Европа са съвършенно без пример по своят си див език и стил. Няма възторг, няма самоотвержен патриотизъм, няма горещата любов за истината и за доброто, няма съгласие (рядко можеш да намериш тука няколко души приятели: единът мрази другия и няма по между им съгласие)....

Не съжелявайте за учетеля по география! Той и без това за 6,5 години само задави "Булгаргаз" в дългове. Не само беше некомпетентен, но и всяка година готвеше бизнес плана на дружеството на загуба. Той съзнателно докара "Булгаргаз" до фалит. Евала, че се намери някой да го помете ... най-после! Аферим на таквиз хора!

Не го задави Гогов, а играчите от ДКВР и тъпите министри, отговарящи за енергетиката. Изкяриха Овъргаз, която продаваше на БГ газ и след това купуваше същата газ на по-ниски цени, определени от ДКВР. Изкяри и Ковашки и некадърниците от Столичната община, респективно топлофикация.

Експерти на всеки пост! АЕЦ във всяко село! Партиец до всеки източник на газ и петрол! Борба със СТРАХА на всеки фронт!

8901

Сега като дойде другарят Ш.Чауш. (виден експерт от Видин)и като рукнат едни реки от газ и пари от Топлофикацията глей ко стаа.

Комисията е обезпокоена от това, че историческият оператор в българската енергетика БЕХ и неговите дъщерни дружества вероятно злоупотребяват с господстващото си положение на пазарите на природен газ в България, което представлява нарушение на член 102 от Договора за функционирането на Европейския съюз, съобщават от ЕК.

Е да ЕС много добре обслужва интересите на Овъргаз

От официалните мужикистански медии: "Польша начала добычу сланцевого газа и фактически стала флагманом в промышленном освоении новейших альтернативных энергоресурсов в Европе. Это позволило уже сегодня радикально увеличить количество рабочих мест в металлургической, строительной и машиностроительной отраслях, а доходы тех районов Польши, на территории которых началась добыча уже выросли на 10-15 процентов, уровень заработной платы вырос на 15-20 процентов. Но не только это стало ключевым поводом для польских элит в вопросе добычи сланцевого газа. Энергетическая безопасность страны, снижение цены энергоносителей и преодоление энергозависимости от Кремля стали основанием объявить добычу сланцевого газа национальным приоритетом Польши".

Е то е ясно ... на всички кранчета - наши хора. Вече дори и не си правят труда да измислят аргументи .... Но им липсва фантазия - за да има тръпка първо трябваше да предложат Делян Пеевски или сина на Бисеров например, а не някакъв тотално неизвестен провинциалист :) ))

И въпреки това не могат да настигнат милиционерите от герб - 6000 калинки си назначиха фуражките и сега при всяко махане ще има вой на зомбита ! Докато не станат 6000 има време ... затова не се вживявайте - изпуснахте влака ...

Не се кахъри ,че тия няма да стигнат калинките от ГЕРБ.За 5 месеца толкова криминалинки назначиха,че е бедна фантазията какви щети ще направят на България.И тогава тези 6000 на ГЕРБ ще ти се сторят 12000.

Гогов е човек на ГГФ! Супер е - и като човек, и като професионалист!

За съжаление изходът е използване на "шистова" газ. Цената на газта ще падне 4-5 пъти. Другото е силна зависимост от Русия, а ние знаем как действа тя.

За съжаление, докато тая безродна шайка БСП/ДПС/АТАКА е на власт, зависимостта от Русия ще става все по-голяма.

Защо газохранилището в Чирен е празно?

Защото то не може да се пълни с пръдня, а за другото трябват пари.

pmotikov@abv.bg

Има периоди на свободни обеми втечнен газ и то на прилични цени. Това се получава след 2009г., когато USA станаха номер 1 в света по добив на газ /конвенционален + шистов/ и рязко намалиха вноса. Целта им е да спрат вноса на въглеводороди.

Един шут! Един комунистически шут за Гогов! Вместо да откаже да дава газ на Топлофикация-София и да я фалира, та да питаме тогава Фандъкова какво ще прави, той милият им давал газ на вересия. Сега ще сложим в Булгаргаз и ДФ "Земеделие" нашите и така дълбоко ще ги окопаем и бетонираме, че Бойко после поне 2 години да не може да ги откопае :)))

ПРЕЧИ НА ДАЛАВЕРАТА ЮЖЕН ПОТОК !Не знам дали Гогов е некадърник, но вижте кого слагат на негово място! Не станаха ли множко хората на ДПС, влезли в управлението въобще? Думите на Доган се сбъдват - " каквото аз кажа, това става, аз разпределям парчетата от баницата"!!! Е, да ни е честито новото парче от турската баница. И да продължаваме да си дремем, вместо да сме на улицата със студентите!

Досегашните ръководители на големите държавни структури или са милиционери на ГЕРБ - крадливи, безотговорни и нагли - или са авантюристи, циници и хора с ниско образование :/калинки/ Писна ни да слушаме лъжите им, да виждаме далаверите им и да чувстваме тежестта от безобразеията върху гърба си. Мисля, че е крайно време да бъдат съдени и гл. арх. на София Диков, кмета Фъдкъкова-Пъдпъдъкова, старшината от МВР Андрей Иванов, кмета на Варна Йорданов и още стотици негодници. Иначе държавата се разпада.

Кмета Йорданов го освободихме варненци и той си е номенклатура на БСП защото го управиха да отговаря за българите в чужбина. Предлагам да назначат приятелите на Бисеров, те знаят как.

И дивите селяци/визирам теб/!

Веднага ще стане учител по химия в училището на жена си - географка. Може и те да си спретнат туроператорска фирма за ученически екскурзии.

Комунистите уволняват кадърни хора за да назначат некадърни и крадливи комунистически търтеи.

Ти прочете ли цялата статия? Видя ли кога е назначен Гогов? Кой беше на власт тогава, помниш ли? Хайде откъснете очи от турските сериали и биг брадър и поислете с главите си!

Най- голямата заслуга на другаря Гогов е , че остави хранилището в Чирен празно и на практика България в момента НЯМА НИКАКВИ ЗАПАСИ ОТ ПРИРОДЕН ГАЗ!Изключително злобно и тъпо човече, което се нагаждаше с всяка власт.СЕГА НА РЕД Е ДРУГИЯ ДИРЕКТОР - ТЕМЕЛКОВ ОТ БУЛГАРТРАНСГАЗ С КОЙТО ЗАЕДНО ВРЪТКАХА СХЕМИТЕ ЗА ЧИРЕН .Дано да разкарат и цялото му котило ,назначено на работа в държавната фирма Булгаргаз.

+1 На Филипов няма кой да му стъпи на малкия!Страхотен професионалист!

Димитър Гогов е професионалист от изключително висока класа. Според мен, ще му предложат по-висок пост в България или Русия. Вероятно има връзка със старта на газопровода "Южен поток" - Русия - Италия. Там ще се разиграват стотици милиони долари, а Гогов е печен и му е дошло времето да заеме мястото си в гео-политиката с преноса и търговията с газ.

Гледам тук разни по инерция кряскат, че БСП/ДПС си назначават свои хора. Ама Димитров е на този пост от 2007 година, тоест е назначен от БСП/ДПС две години преди да сдадат властта, държан е на поста от ГЕРБ и сега е сменен пак от БСП/ДПС. Та чий човек е Димитров, някой знае ли, или просто си плюете? Аз не знам чий човек е, но не бих се изненадал и срещу него ако излязат интересни разкрития.

Извинявам се - Димитров да се чете Гогов.

Политиката на бат Бойка беше такава, максимална приемственост в администрацията, без политически чистки, без реваншизъм. Това беше едно от най-добрите решения на ГЕРБ. БСП дойдоха и започнаха да си назначават техните некадърни мърди. Тази партия е като злокачествен тумор за България, дойде ли на власт, всичко тръгва на долу.

Моят въпрос беше чий човек е Гогов, след като го назначиха БСП и сега пак БСП го сменят. Каква политическа чистка е това, след като Гогов е кадър лансиран от БСП?

това са абсолютни ГЛУПОСТИ на глупак на квадрат! точно герб направиха грандиозна чистка в интересните администрации!

Според мен е назначен от Иван Костов. Плюй народе!

какво му разбира главата на този Чаушев от управмение на Булгаргаз или е земляк на Михаиу Миков , а? тия съвсем ни взеха за тъпаци

pompai

За мое съжаление Доган го признаха като най-добър крадец всички сегашни политици .Значе е открал повече от тях :))е ПИТАМ СЕ КАКВИ ПОЛИТИЦИ ИЛИ КРАДЦИ НИ ПОРОБВАТ?Доган следва политиката си на исляминизазиа -завладяване чрез исляма ,което включва строежи на джамии и възтановяване на стари такива въпреки че са строени след като са разрушили наши.Ела Доган да възтановиш ДЖАМИЯТА в Стара Загора дето е построена върху християнски храм.

Тоз момък шъ знаите е с много силна ориентация към силния пол- странна комбинация-ГЕИ с ФЕС.

WIKILEAKS: ФБР ТАЙНО РАЗСЛЕДВА БЪЛГАРСКА ЕНЕРГИЙНА ФИРМА ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ ЩЕ ПОСЛЕДВА РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОВЕРКАТА !

Днес Гогов, утре Чаушев, но всъщност е Газпромов.. Даже няма нужда да гръмят Сашо Дончев - отдавна е изтъргуван..

ние не пием газ , нито остатъчния продукт на ТЕЦ - парното. Така, че си търсете дивиденти другаде.

Държавната "Булгартрансгаз" и "Булгаргаз" има вероятност да бъдат купени от частния сектор и официално да преминат в ръцете на скритите хора в енергетиката.