Чистка: Путин уволни 11 генерали от силови структури

Руският президент Владимир Путин уволни 11 генерали от силовите структури на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Чистка: Путин уволни 11 генерали от силови структури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не могат да отровят един предател. И аз бих ги уволнил.

Нормално е, Путин се освобождава от либерасти, поддържници на Медведев и запада, всичко гнило се отстранява!

Ало, хора, не се хабете да пишете. Още от вчера се знае,че не е чистка, а пенсиониране поради отдавна навършени години.Път на младите.

не му е лесно на путин с армия пияндурници

Прав си. Още си я карат по комунистически там. То за това им се запали и търговския център в Кемерово. Щото е строен от некадърници като е използвана сграда от бивш завод.

Ами някъде за разлика от България имат държавническо отношение към нещата ....Пишете нещо и въпреки многобройните си кореспонденти нищо не сте разбрали....

бе да вземе една магистрала да построи и да и отреже лентата, той реформи прави луд човек , да пита нашия Винету как се парви работата

пАрви-пАрви...колко да пАрви:))) Ще "реформира" генералите с една глава, ама карай. Важно е да се обича Батюшката.

ти пък с чалмата ли ве ? я не дей да ми казваш как да пиша. отиди да изядеш една свинска пържола и се успокой!

Ще има не само уволнени, но и почерпени с полониев чай вместо пенсия Плешивата кремълска Борджия не прощава провалите...

че от старост умират около 12% от руските генерали. Останалите при неизяснени обстоятелства.

НИЩО не се споменава за атентатите срещу Путин! Руската преса мълчи! Информацията в интернет също е много оскъдна, но я има! Говори се за 5 предотвратени атентата, в Москва, Баку и Техеран! Първия атентат е още през 2000 година, когато Путин е на погребението на кмета на Санкт Петерсбург- Анатолий Субчак. През 2003 е предотвратен атентат срещу Путин на летището в Лондон, когато Скотланд Ярд заловя бивш майор от КГБ. Путин изобщо не е толкова любим и скъп на руснаците, колкото сам той се представя!

Когато атентатът бъде успешен, няма начин да не се чуе!

Ако се загледаш в снимките, ще разбереш, че тази личност я играят поне 4 различни човека. Не се знае дали някой не е бил вече успешен.

11 уволнени за да може да маскира уволнението на единия виновен за провала със Скрипал. Колко блестящо, никой не разбра, LOL.

Путин до днес има проблеми с властта на големите болтове. До днес те са му опозиция и спъват реформите му. Путин се подкрепя от младшия състав и част от средния ешалон, които още не са се ояли в корупция. Но той действа бавно и методично подобно на китайски управник. За разлика от българските шапкари: един от мутра насила е направен пожарникар-премиер, друг едвам се пенсионира с 20 пълни фуражни и го назначиха за президент. За долните етажи на властта ме е гнус да говоря, поради корупцията която ги е заляла. България никой вече не я брои за държава, докато с Русия открито воюват, защото насреща си имат мислещ и управляващ президент. Аз лично не споделям руската политика като българин, но Путин е един от най-добрите руски управници, задминал Петър Първи, Екатерина и Сталин. Путин от нищото създаде днешна Русия. Докато България всекидневно затъва в едно голямо нищо.

Путин и реформи????? Мухахааахаа! Ти майтапиш ли се, кви реформи може да измисли един неук човек, живеещ в паралелна реалност?

а бе нали тебе те разбрахме колко си тъп

До коркото днам когато един офицер стигне до чин генерал вече е на възраст. Никой не е вечен. Офицерите се пенсионират ако не си чувал.

в случая ги уволняват, ако не си разбрал!

ооооо, ужас! а радев???

Ето това е един великан дребосъ, уволни 10 но ще назначи още 110, включително поне 50 на близки и приятели на уволнените за това! Мъдър политик, просто диктатор!

На снимката кумирът на нашите национални предатели изглежда доста зле - лицето му изразява объркана душевност или по-скоро нейната липса. Има доста идиотски и изродски вид!

Товорищ Путин вьи БОЛШОИ актьор

Откъде накъде тоя дебил ще уволнява служители във Волжска БЪЛГАРИЯ?

си ти Вова, действай в същия дух и света ще бъде в твоите крака!

Хм, пенсионират КАТ-аджия- е няма нищо особено... Обаче Путин пенсионира и пожарникар и някакъв шеф свързан със затворите и това ако не е тънък намек към конспиролозите здраве му кажи;)

Бих сложил коментара ти в жълто,само при едно условие, ако пожарникаря е другаря Б. Борисов!

Тази новина да не е изпратена от Тереза Мей? Защото не са уволнени, а пенсионирани поради отдавна навършени години. Ей, ДИР-а, не сменяй новините.

Уволнява генерали със славански имена, но в същото време Рамазан Кадиров му е дясна ръка.

Стига сте ни занимавали с Русия и императорът им. Бактисах. Да си живеят щастливия живот там и да си пият петрола и да си ядат въглищата.

Подбира хора способни да спечелят ядрена война срещу американските терористи.

кога е в Русия: ЧИСТКА кога е в САЩ: Подбор на персонал (държ.секретар, цру шеф, и т.н и т.н. ...)

Много им е важно за пенсионираните или уволнени в Русия, ама у нас няма кой да уволнят ... Тука 'ората си влизат през контролата на летището, излизат си през централния вход на затвора, други трепят народ по улиците и я карат на условни присъди, виновни обаче няма ... никога и за нищо, хеле пък от управляващите ...

Давай Путя! Разтрел за тия майданаджии.

застраховки Живот, за да не ходят гладни децата и внуците им. Близкото им (2-3 години) бъдеще е ясно

Заглавието е жестоко подвеждащо. Генералите са преминали в пенсия поради отдавна навършване на пенсионна възраст. Прочети Звезда. На тази новина, само със сменянето на една думичка, става фалшива новина, да се използва за обработка на мозъците, който го има.

А какво трябваше да пиша???

мисля че дойде ли възрастта за пенсиониране трябва всички да го правят,освен ако е изборна длъжността природата си казва думата но могат да не се изхвърлят а да останат катосъветници все пак и опита си казва думата

Не е чистка това. Там периодично правят подобни корекции на личния състав. Почти всяка година има подобно нещо.

Така им се пада на генералите, щом са продали на англичаните фалшив, съвсем калпав "новичок", опозорявайки по тоя начин РФ. Демек, некоректно бизнес партньорство!

По Великден ми е само до маскавията и генералите и...

Тези хора са все над 60-годишни.Каква чистка бе тролове?В Русия има стотици,ако не и хиляди генерали и е нормално постоянно да има пенсиониращи се.Кой малко по-рано ,кой малко по-късно.Кой с почести,кой по -скромно -това е животът. Няма да станат на по 80 както ставаше в СССР .Не е същото!Запомнете и не ни баламосвайте с изтъркани мантри.

а там пише путин уволни! не пише че са изпратени в заслужена пенсия с почести! уволнени!!

Били са соросоиди и врагове с партиен билен, нали дрОгаре ватници!

товарищ Путин почна да сече генералски глави за неизпълнение както трябва на заповед за разправа със предателите.

Интересно ще бъде , когато генералите арестуват Путин !!!! Тогава Русия ще има шанса поне , да избегне ПЪЛЕН ФАЛИТ .......

И как се арестува лидер с 80% подкрепа ? И защо ?

ами като сталин-запенва се, гътва се, мавзолей или като ленин -сифи.листира се, гътва се мавзолей. русские имат богат опит в тази област! и идва следващият с 80% подкрепа

Както му се случи на бай ти Тошо - едно пленумче, най-близките му се кълнат във вярност на

нещо много лют,бе? Вместо да се радва на четвъртия си мандат,той извадил скалпела и реже,ли реже.Нещо му дойде много нанагорнище в международен план.

Укрепва си властта. След такава подкрепа от народа може да се разправи с когото си иска. Следва Медведев.

абе тои уж на жени не посяга ама може да си го изкара и на нея

ви остана и темата за щатските санкции, горките тролчета. какво ви влиза в работата всъщност кой бил уволнен? важното е да се доказвате колко сте велики като се упражнявате с чуждо фамилно име, понеже сте анонимни никои. майната ви, жалкари.

боли, боли болииии ли, боли болииии - аиде сменииваленките и пак по руски ни се надупи

А в България врещите, че не уволняват тези които не си вършат работата. Соросоидчета продължавайте да виете като хиени. Всеки който не си върши работата в Русия ще трябва да знае, че ще бъде уволнен. Ад ли ви е- дръжте си Цецка, Цецко, Цацата и цялата група некадърници които само манкират че работят за народа си. Путин знае какво прави и защо го прави.и резуртатите ще са налице, а вие продължавайте да блеете.

ще, ще...:)

Имитация на "чистка":) Маха някакви треторазредни чиновници за заблуда на народонаселението. Големите риби не ги закача - първо му се отчитат както си трябва - говори се за 50%, и второ - ако ги подпука, може и на него да му скроят шапката...олигарсите не се шегуват...имат доста кинти:) И така..хем вълка сит, хем агнето цяло! А народеца след тази новина си вика...ех...Владимир Владимирович корупцията бори :)

Сталин също уволняваше генерали. Путин се прави на Сталин. Замесникът на Берея не е уволнен. Новичокът е изпробван.

берия, верно си много бос.

а наше генерал президент и праве министр, когда ЧЕ ги уфолни!?

Ще ги уволни разбира се, те тези шапкари не само че предизвикаха идиотски скандал с новичока, но дори и предателя не успяха да отровят УУУ НЕКАДЪРНИЦИ!!

даа даже и сталин от гроба ша изкочи от срам за путя...

Шило

Да не са на пенсионна възраст, Дир? Че пак сензацията да е импотентна

И СКРИПАЛ СЕ СЪБУДИ ,НОВИЧОКА НЕ ЗАДЕЙСТВА 100% И ХОП ШАТ НА ГЕНЕРАЛИТЕ ГЛАВИТЕ

Шило

Според британците не би трябвало да се събуди.

Руския smart Новичок 10, е последно поколение и убива само лошите ! :)

Дъртия катаджия или дъртия пожарникар е виновен за некадърното отравяне? Кажи да знаем и ние ...

Сталин така удържаши властта десетилетия. Нет человека, нет проблемы. И го славеха, и портретите му висяха навсякъде.

Ама накрая и той с краката напред, на лафета. В 80-те взе да се случва начесто, беше отработено. Много време мина от тогава обаче и може да са позабравили ритуала.

дотегна нас- сумашетшии диктатор путин,толко в болгарии некоторие дураки его любят-надеюс не всe...

ги избирате специално, тая ви е една от любимите. такава сложете на шефа си като ви уволни. иф ю кен.

Тази е отскоро, откакто зачестиха срещите с Ердо. Много е музикална.

пОне са живи. Не ги е накарал прбват новичок ха ха хал.

Не се знае докога.

Така им се пада! Вместо да се радва Путин на четвъртия си мандат, тези генерали само ядове му създават. Строят незаконни молове, които после убиват руски деца. Незаконно произвеждат БОВ и тровят хората по света. А навярно имат пръст и в гибелта на вагнероеци.

ну путин уже путник -на снимка хорошо видно

Всички които сме дошли на този Свят, сме пътници. Ако Бог му е дал още много години живот, ще го търпите още 6 години.