Махат сръбски министър за сексистка реплика към журналистка

Сръбският министър на отбраната Братислав Гашич ще бъде уволнен заради вулгарен сексистки коментар спрямо журналистка.

Обратно в новината

Коментари - Махат сръбски министър за сексистка реплика към журналистка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е трябвало да стане, изиска го протокола.

Я,виж ти,лошия матрьал,се е активирал.Значи,Сърбина и казал,че лесно кляка и вън че ти миришат чорапите.Нашия бабаит,обиди половин България,че и повече,но той тогава изглеждаше,като национален герой и материала му ръкопляскаше.А бе.... с една дума Шменти капели

правилното решение е взето и то бързичко независимо че сърбите попържат за щяло и нещяло.лошото че е министър.

е това е. Да не се пошегува човек. Харесал е отзад как изгледа гъза й и си е представил как му кляма на оная работа . ха ха ха ха ... да беше премълчал и да я покани на вечеря, и тогава да й каже ... щеше да е по добре.

Сърбите , ако немат поне две псувни в изречение все едно нищо не са казали. това си им е приказката. На нас ни забраниха сланинката и ракииката , а тех ще ги почнат от езика. преди неколко дена бех на пазар за зеленчущи при тех. те все още си имат техно производство , не пласмасови. един старец продавач на зеле половин час без да спре псуваше ес и нато. Напълни ми душата колко цветист беше. Тоя министър даже нищо не е казал.

А, каква реплика е "две свраки си говорят"? Зоофилска?

Аааа, браво! И сърбите вече са взели да попиват от еврогейските ценности.

По скоро е бил на две водки !

"Такива журналистки да искате - още не са я качили в джипа, а тя посяга и сваля му ципа"

явно е застанала с поза от околовръстното

Достоен кандидатхза Премиер-Министър... Ако српските журналистки са на нивото на българските им колежки...

Че и го пишат на сръбски ....майкооо ,ще падна от смях ... големия език... Към софийско ,големи метани на тези боклуци

Освен турски, друг майчин език имаш ли?

А това как ви звучи - по сексистки или по рицарски: ""Не мога да обръщам внимание на две каки, които са се събрали и си говорят. Аз не мога да забраня особено във фризьорските салони, при маникюристките всички говорят за мене". "

Между двете изказвания няма нищо общо и никаква аналогия. Или не разбираш, или се правиш, че не разбираш.

Права сте. Сърбинът само се е пошегувал, а нашият така си приказва по начало. Ама няма кой да го уволни.

Поне хубава ли е? Защо няма снимка на героинята на деня /на колене/?

я стига!

"Што волим ове новинарке које овако лако клекну (Обичам журналистки, които клякат толкова лесно)" Ово е стандарт! На журналистките! Какво очаквате: върви човекът, чакат го в засада фотографи и журналисти и се наредили като наказателен взвод за разстрел. Та чак едната клекнала, за да не пречи на камери и фотографи ... Ай сиктир! Аман от поръчкови журналя и от техните клоунски номера...

"Што волим ове новинарке које овако лако клекну" точно означава "Що обичам тези новинарки /журналистки/ които толкова леко клякат" и няма нищо сексистко в него, а е израз на раздразнение и насмешка към тях.

Дори и в Сърбия не толерират простаците, само в България. Защо ли?

Балкански нрави - просташки.

...Явно те са приемливи, само когато коленичат пред изпълнителната власт",... --- и кво ? у нас има доста снимки по мрежата с добре наведени журналистки... ако се разтърся може да намеря снимки и с клекнали и с пълзящи такива... ние ги водим пак сърбите... и винаги ще ги водиммм.. ---

Не се стеснявай, давай снимките да ги видя.

Е, това поне е една свежа новина за деня. Другото са гадости и булшит. Жалко, че са го уволнили! Ква стана тя - домашният чехъл стана политически.

Новинарката може да е била некоя лепотица и министера е трябвало да го отбележи по подходящ начин.....инак ще мине за гей.....

За какво е министър на отбраната , ако не ще може да се брани от шаврантии?

Сръбската комисия за защита на правата... и други като нея! Къде са моите права като гражданин, когатро съм принуден да гледам по централни тв канали в прайм тайма им идиотски и откровено вулгарни реклами, централна фигура/участник са дищерите на Ева?! Разбира се не извцинявам поведението на сръпскио министер, но трябва да има равнопоставеност, иначе хвърляйте си трудовите книжки и бегом в гората.

Айдееееее и сърбите станаха "европейци"!!! На кви се прават, като там от 3 години нагоре всичко ПСУВА, КАТО ХАМАЛИН!???

Пазят си националната идентичност и тоо ...доста добре! Ползват фолклора.

Аз мислех, че само ние имаме диви селяни, но никога не съм смятал, че наш военен министър може да каже нещо такова. За сметка на това изявата на съседа от Запад е дивна селения. Това е много важно, защото в бой такива демобилизирани и неморални типове не могат да водят пълноценен бой. Ето затова е важен моралът на българския военен. От първия до последния.

Бих се съгласи , ако мерките са реципрочни и към лекетата в журналистиката, които са над 90%.

Истината боли ...

ако в подобна ситуация попаднат Шойгу, Медведев, или даже Путин? Смях и аплодисменти - без съмнение!

Сталин и висшите му военни в края на ВСВ когато им съобщили, че съветски войници са изнасилили 60000 унгарки (вкл. малолетни, непълнолетни и старици) след превземането на Будапеща...

Не са ли 600 000?

кога на руснаците им е оставало време да водят боеве, като излиза, че през повечето време са били без гащи?

Много интересно като как саудитският крал обича журналистките?

Пледирам за невинност, първо, защото е сърбин - те са си просто родени такива, видят ли жена, трябва да я "почетат". Второ, въпросната журналистка наистина е била клекнала и е предизвикала министъра на отбраната да мине в нападение. Трето, защо му пращат все журналистки, а не мазни мустакати журналисти? Четвърто, мисля и аз да клекна малко, ако мине край мен, пък дано ми излезе късмета и мине в мен. Мерси за вниманието.

Да не се обърнеш след някоя хубава жена(без да подаваш реплики!) е равносилно на обида с това, че не си и обърнал мвнимание, нещо което тя желае повече от всичко. Всяка жена ще ви го признае, макар и да се мръщи, когато я измерят с поглед отдолу нагоре.

В Сърбия простаците в политиката не просперират както в България.

Изказал се е като сърбин. Иначе може да се интерпретира като любов към журналистките. ;) Пък и си представете примерно да клекне Фидосиева? Значи се е загрижил и за физическото им състояние. ;) За да е сексистко изказването, то трябва имат такова съзнание, че да го възприемат така. То ест вината е в приемниците. ;)

В България, серийни крадци- рецидивисти не ги вкарват в затвора, а също и Крадливи Съдии. А тук писали за някаква реплика на министър....

Не разбрах - сексистки или политически е бил намека :)

Сексолошки е бил. Сещай се сам/а

Што волим ове новинарке које овако лако клекну Страшен език имат сърбите...квот и да кажат много мръсно игриво звучи :)

Сръпскио език е един профански/кафански диалект на бълг. език. Малко по-мек вариант на него е македонскио. Дигнете малко нивото и самоуважението си.

Що бе, всички знаят, че по големи ку*ви от журналистите няма. Отдавна умря свободната журналистика - днес всички журналисти клякат и отварят краката на всеки, който плаща, а други просто предпочитат да следват тенденциите в публичното мнение.

Всичко е сексистко, новинарка също, и новинар, тогава да използва само среден род, лай.ото е среден род, като всички журналя!!!!

Да кажеш простащина на журналистка е недопустимо. Да наредиш убийството на 150 000 цивилни в суверенна държава - съвсем допустимо и нормално. Накъде отива този Свят...?!!

Да не обсъждаме тази тема.