Съдът отстрани от поста Филип Златанов

Софийският градски съд отстрaни от длъжност председaтеля нa Комисиятa зa предотврaтявaне и устaновявaне нa конфликт нa интереси Филип Злaтaнов.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отстрани от поста Филип Златанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този екземпляр ми напомня друг такъм "ценен" кадър на ГЕРБ -беше шеф на напоителни системи или нещо от сорта. Правеше се на нищо незнаещ и се оказа,че няма и необходимото образование. Интересно ББ, всичките ли ги е събирал по магистралите, дето ги строеше, та са еднакво кухи. Имат само едно качество, да са сляпо подчинени и коленопреклонни.

ше видите че това не може да е някаква драсканица това са истински действия това са истински неща ,той да не е малоумен че не помни нищо да ама не помни и още как всичко помни от иглата до конеца ущом е тъй на детектора до като не излезе всичко на яве ,та аз съм на 63г и помня от преди много години а той колко е млад и са прай на насъпана жаба ,малко по сериозно с него и ще пропей.

А бе, нали на тия им купихме таблети с нашите данъци? На тоя няма ли кой да му обясни какво е Cloud, ми дращи по тефтер като първолак! Да си сърба сега...

Герб е сянката на тъмно червения комонизъм,това е истинското БКП,майсторски прикрити,чрез лаене за евро интеграция,наследници на бащите си и господарите си. Издънки на диктатори,маниполатори,изнудвачи,рекетйори,сатрапи,трябва да бъдат забранени заедно с бкп.

Тошо, Тошо, момче лошо. комОнизъм = комУнизъм евро интеграция = евроинтеграция манипОлатори = манипУлатори рекетЙори = рекетЬори Айде, бегом на училище.

ОТВРАТИТЕЛЕН И ЛЪЖЛИВ ТИП. СЛОЖЕТЕ ГО НА МЕНГЕМЕТО И ЩЕ СИ КАЖЕ ВСИЧКО ТОЗ ИЗМЕКЯР. ДЪРЖАВАТА ПОСЛЕДНИТЕ 4Г СЕ Е УПРАВЛЯВАЛА ОТ МАФИОТИ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН.КОЛКО ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ТРЯБВАТ НА УВАЖАЕМИЯ СЪД ЗА ДА ВКАРА В ЗАТВОРА БОЙКО,ЦВЪКО И ОСТАНАЛИТЕ КРАДЛИВИ ГЕРБЕРИ.ТАЗИ ПАРТИЯ ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА И ЗАКРИТА ОТ ДЪРЖАВАТА. ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ СПАСЕТЕ СТРАНАТА НИ ОТ ТЕЗИ МАФИОТИ ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ Я СПАСИМ НИЕ ХОРАТА НО ПО ГРУБИЯ НАЧИН ЗА ДА ПРЕМАХНЕМ ТЕЗИ НАГЛИ БОКЛУЦИ.

Точно така, на менгемето както правеха фашистите и комунистите!!!

бушонче , гръмна бушонче да се запази б.б. и други бушончета ще гръмнат например ц.ц........

Ще дойде ли ден да бъде разследвана българската прокуратура и кой й спуска поръчките на нея????

Г-н Цацаров- Президент!

SORY - ама НЕ !!! И той е КУКЛА на КОНЦИ !!!

ОЩЕ ЕДИН ИНТРИГАНТ, по очичките му личи какъв е

ГЕРБ е сто и кусур години след БСП по отношение на конспирациите. Още толко трябва да минат, за да придобият опита на "столетницата".

Смешнико как установи, че комуниста от ГЕРБ е сто и кусур години след комуниста от БСП по отношение на конспирациите. Не знам някога в БКП да са приемали бавноразвиващи се. Та те се брояха за елита на нацията как то днес техните деца и внуци.

Не,герб е 100 г. пред бесепе по урудщина защото герб е БКП.

МИ - то бива да си назначаваш дудуци, калинки и магистралки, ама - те пък и в желанието да ти се натегнат... Няколкостотин пъти казах тия последни 4 години - това герберастите имат ДВЕ гънки - едната е да правят вувузел на Винету, другата е да плюят всички, които са против него. Е, ама и на другаря Борисов, ЦЦ, ИФ и т.н. - толкова ли им е акъла, че като видят някой който се оплюнчил от тяхното "великолепие" (Калинка м/у другото леко се слюнчеше докато изобщо говореше нещо, ама тя е кадър на Найденов), че да му повярват, че ще свърши работа??? Момчето видимо си е 6 без 5, докъм 3 и 15.... После - ама защо си водел бележки! Малък HDD, Др. и Др-ки!

Калинка Илиева е назначена на работа през 2007 г стига сте се правили на гръмнати Другари! Цитат:В конкурс от 2007 г. за експерти по програма САПАРД" са подали молби около 845 души. От тях 420-430 души са минали през първото сито и Калина Илиева е била сред тях. Това обясни тази сутрин пред Нова телевизия бившият директор на Държавен фонд Земеделие" Димитър Тадаръков, който е назначил Илиева. Той обясни, че за назначаването изпитът протича в 3 части - за владеене на език (писмено и устно), компютърна грамотност и изпит пред комисия по програмата САПАРД" и програмата за развитието селските райони." ВИЕ НАЗНАЧАВАХТЕ И СЕГА НАЗНАЧАВАТЕ КАЛИНКИ!

Mekong Delta

Тъй де, назначена да вувузелства и защото била дъщеря на някакъв приятел на кмета на София. Но - кметът на София внезапно става премиер, а тя - случайно става ШЕФ? Пич, хапчетата, помоли и да ти отпуснат нощес малко ръкавите на ризката...

...дудуци, магистралки, вувузели, плюнчи-слюнчи... Тебе някой разбира ли те като говориш? Или е някаква групова терминология?

Цитат от тефтерчето на И.Б. : "Докато вършат всичко това, управляващите не спират да демонстрират и презрение към гражданите, които всекидневно отстояват правата си. Нарекоха ги "интернет-лумпени", "беззъби алкохолици", "по-заможните, чиито данъци искаме да вдигнем", "платени", а Сидеров поиска дори да бъдат вкарвани в затвора. Автобуси докарват пред НДК "контрапротестиращи" от Ямбол, а Орешарски "преговаря" с тях. МВР публикува измислени числа за броя на протестиращите, а посланиците на Франция и Германия, които назоваха очевидното, "грубо се намесват във вътрешните работи". Коя година сме?! Това е ежедневието на България от месец насам. Събрани на едно място, действията на управляващите показват пълна политическа неадекватност и настървено преследване на поставени задачи."

Ив.Бедров цитат: Но това не е всичко: държавата набързо забрани международните сайтове за залагания, защото не са регистрирани у нас. Друг е въпросът, че чисто технически регистрацията към момента се оказва невъзможна, но няма значение - хазартният бос (или босове) на България дали е доволен? Освен това кабинетът реши да използва 27 млн. лв. от парите на данъкоплатците, за да тушира временно напрежението във "ВМЗ-Сопот", без изобщо да предложи трайно решение. Това си е просто купуване на минута спокойствие. Управляващите спряха и поетапното увеличаване на пенсионната възраст и така изложиха на още по-голям риск тази система. На фона на необосновано харчене и блокиране на реформите, сега планират да вземат 1 млрд. лв. заем. За какво?!"

Комунистическата мафия отстранява достойните кадри на ГЕРБ, за да може безнаказано да върши гнусните си престъпления! Колкото по-скоро комунистите бъдат изхвърлени от властта и се състави новото правителство на Бойко Борисов, толкова по-добре за България!

Вярвай си!Като си пееш Пенке ле ,кой ли те слуша.Герба е най-фашизоидната партия съществувала досега и всички го знаят.Нагли и прости!

Спокойно бе човек, този клоун, който се прави на слабо умен, си е продал и продал душата на комунистите. То това тефтерче е такава тъпотия , че е децата от 1 клас ще му се смеят! Сталински номера!

ко стаа е гербери ххааххаха уж едно обикновенно тефтерче било.. по жалки сте от червените

Уволнявайте,гаврете се с ГЕРБ ,комунисти гадни ще дойде и вашият ред скоро.

Кога ? Ко ? Не !

Ал

Напоследък някой мутри решиха, че държавата им е бащиния и въобще не вдяват, че в някои отношения я представляват. За тях такива органи като КПУКИ са просто средство за влияние. Това трябва да спре и затова браво на Цацаров! Ето само това уволнение е в пъти повече от цялото дуене, заканване пред медиите, хвърчене с хеликоптери и т.н., а всъщност изнудване, което предишните нищоправеха.

Цитат: " Докато едни хора се възмущават и протестират, други изпълняват ангажименти - към партии, началници, групировки. Само за последния месец кабинетът е взел толкова безскрупулни решения, че всяко едно от тях може да бъде повод за протести. Така например управител на София-област стана Емил Иванов от ДПС - прочул се със скандали за заменки и разпродажби на имоти по време на предишния си мандат на този пост от 2005 до 2009. Преди това Иванов е осъждан за нанасяне на средна телесна повреда. Област Перник пък е поверена на Михаил Михайлов от БСП, който през 2012-та бе уволнен от поста зам.-кмет по строителството в Перник от кметицата Росица Янакиева, която е негова съпартийка. Поводът бяха съмнения за злоупотреби с отпуснатата държавна помощ след земетресението."

ясно е на кого е коментара. ОМАЛОВАЖАВАНЕ на фактите чрез изместване погледа върху други проблеми! ха ха ха вярвайте си!

Темата е Фидоската-разбойничката,защо не коментираш фактите,какво общо има Иванов с нейните деяния,той не е тема,а и телесната повреда е преди 25 г. и тогава е оправдан.Какво ни занимаваш с глупости,искаш да докажеш че си герберска тиква,ами доказа го!

Поредната интрига за замазване на ситуацията! Цитат:"Почти всеки изминал ден от управлението на кабинета "Орешарски" прилича на онзи петък, в който Пеевски бе избран за шеф на ДАНС. Вече цял месец почти ежедневно управляващите минават границите и забъркват нови скандали." И тази интрига с този клоун е за да се отвлече вниманието на обществеността от назначаването на ОБЛАСТЕН управител мафиот на София и БАТ САЛИ Енергото в Парламента! Цитат:" Да изпълнявам нарежданията на ББ ЦЦ ИФ" КОЙ ОТ ВАС СИ ПИШЕ В НЯКАКВО ТЕФТЕРЧЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯВА НАРЕЖДАНИЯТА НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ? СТИГА С ТИЯ ТЪПИ ИНТРИГИ!

Ами то никой не е толкова тъп, че да си напише такива неща. Ама този явно е: 1. Може ли да си пишеш такива неща в тефтерче? Има къде-къде по-добри начини. 2. Може ли да ги напишеш в прав текст, без да използваш някакви кодирани записи. 3. Може ли да си оставиш тефтерчето да ти го хванат? 4. Поне да беше отрекъл че е негово... Ама толкова си може. И такива хора са ни управлявали. Пази боже!!!

Въпросите, които задаваш, имат един отговор - постановка. Не знаем още на кого е тази постановка, но е постановка.

... няма Буда няма Тина ТУКА ТРЯБВА САМО Г И Л О Т И Н А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На Буда бушоните взеха да гърмят един по един! Ако това правителство остиска още половин година мутрите гербави ще има се чудят как да прескочат 4% бариера ! Помнете ми думите!

Тефтерчетата на Филип Златанов и Васил Левски са много различни

Герберастки свини!!!

Гербаджийска с-ня.

То е едно и също.

те всички ангели бе.ЕКСИДИ МОНУМЕНТИУМ

Сега Ирина Флрорин да си признае че тя е загадъчната ИФ от тефтера ;;;;;;;;;;

Не , не е въпрос за напускане , това няма да я спаси, тя тепърва трябва да бъде обвиняема и да отиде там където и е мястото .Въпрос на доказване, а има върху какво да се помисли по въпроса. Дастатъчен е записа н аразговора с Ваньо танов, оказвала ли е натиск върху танов или не.Танова да каже, а той ще каже истината.

"Драски и шарки"

Как мазно и гадно лъже това лайно. Избива ме на агресия като ги гледам, ужасссс

А нищо не се е случило! В България често на богатите и силните не им налагат наказания. Влияние, конфликт на интереси- що е то? В Европа му викат корупция, тук не е познато.

Госпожа Фидосова е получила краткосрочна амнезия и след преминаването и /на болестната амнезия / , веднага и проблеснало какви ги е вършила и духна да бяга!!!Къде ще се скриеш Фидоскеее , къде , я се виж каква гордост си за мъжа си - всичко това месо и мас е негово!!!

Последния един месец уволниха всички директори и ръководни служители на държавни постове!! Сега ще сложат някой "българин"на това място да крие всички престъпления добре (наш човек). И после се показват някви хора и заявяват ма БСП са съпер 25 години сме с тях нямат грешка братчеда има договор с тях за озеленяване или нещо подобно всичко се краде и нищо не се върши.

Проблемът е в това как назначават такива образи неземни да заемат отговорни постове. Тойзи другар като го гледам - обувките си не може да върже сам, а каква комисия са го турили да ръководи..

Май обърка статията, но иначе си права! Студентсвахме заедно... знаем за какво става въпрос!

достъпа до класифицирана информация, пропуска до работното място. Докато се точи разследването няма право да работи. Да го видим тоя нагаждач и подлизурко, от къде ще се изхранва. Издвън всичко това да се направи проверка на кого се "дарява" конфискуваното в полза на държавата - например на МВР, на разни правилни областни управители за техните "дейности". И за каква точно дейност й трябва на МВР тир, луксозни автомобили, които държавата може да продаде и да внесе приход в бюджета?! Не е лошо да се направи проверка дали всички "Дарени" луксозни возила на държавни институции за зачислени в същите или имат други собственици?!?

По мутрите ще ги познаете...

Непомня,незная,нечувам и не виждам само съм си получавал заплатката и сега няма да я върна.ГЕРБ ме назначиха сега тях бесете.

Корабът потъва и мишките бягат