Уверихме Германия, че за Северин има килия по евростандарт

Процедурата по питане на българските власти за затворите е формалност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За саралийчо има спецялна килия 2 на 2 дълбока за избистряне на малоумие и самостоятелен санитарен тас за подмиване. Трепетно е очакван от поръчители и още повече от отекчени професионални социолози. За добро пребиваване на джендъра-урод Немците да изпратят задължително и дъртата циганка за главна изпълнителка при възстановка на съдебната експертиза. Тогава пачаврата да лее сълзи а извергчето да я коли безпаметно, те това е интеграция на циганите. Да се самоизтребят и заличат

дадоха ефир на родата да го защитава и оправдава

Държавата кочина, ама пак Герб искате да избирате. Хак ви е кочината.

баща ми плати с живота си безхаберието на бсп, не ги искам на власт

да осигурим и на българските пенсионери по една килия по европейски стандарти. Така поне ще им е гарантирано, че ще имат дом, храна и отопление и няма да ги убиват за жълти стотинки.

а да му даваме по една журналистка на месец за охлабване на жилата ,няма ли да препоръчате?

да се махнем от гейския съюз

кара българите да повръщат,да се смее ли човек ,да плаче ли?

Северин скоро ще стане Северина.

имам помещение с тези размери. Да имам стая 3 х 3= 9, но санитарният възел е до нея.

Дайте го тука , ние ще му намерим килия - за ''стандартите после ще говорим !!!

Като мъчел това момиче по какви стандарти.Чий гражданин е този циганин? Европейско въже за изрода.Швабите по какви стандарти избиха милиони европейчици.

да му осигурят на уродливия мангуст и няколко черни тояги по новия еврогейски стандарт!

Може и проектил по натовски стандард даму осигурят на садиста!

Има една дука,за какво са тези посолства в БГ ,слама иадат,Боико Борисов е глопак ,хората не са балами,балами са БГ граздани ,Лабец,измамник, мутра,долна

Има,има, два на един без комин.

С климатик, плазмен телевизор, басейн с джакузи и две филипинки-прислужнички.

Да, само вазелин да си донесе.

ЛУДИЯМАКС

не само; ще му трябват извити игли и конци

Дали ще има шанс да стигне до евро стандартната килия? Около този неща и факти се сменят с бясна скорост.

Море.килия ли...една дупка в земята за него...

Браво! Килията трябва да е с климатик, санитарен възел, кабелна телевизия, интернет и прочие екстри! Ето за това говорим, тези евроатлантически ценности да си ги сложите накъде си! Това е просто гавра! Има страни с толкова деформирана и изкривена ценностна система, че просто не ми се говори.Масовият убиец Андерш Брайвик разстреля в Норвегия 77 млади хора,които са били на семинар на управляващата в Норвегия Работническа партия. Жертвите са на възраст между 16 и 21 година. Убиецът е стрелял по тях с автоматично оръжие с оптически мерник. За това е осъден на 21 години затвор, които излежава в луксозна килия. Заявява, че пак би повторил стореното. Осъдил е държавата Норвегия за 40 000 долара за нанесени морални щети! Как ви се струва?!

Нема пробем бе! С всички екстри ще е + храна с живак или радиоактивни боклуци!!!!

в търновския университет 2 блок студентските общежития са точно такива - 4 кв със санитарен възел!

Оххххх на батяяяя,яла яла....свежо месце ммммммммммм.......в моята евро килийка

Има ли начин и на мен да ми се уреди такава килия ! Омръзна ми да се ровя по кофите ! Ако утрепя някой депутат ще ми осигурят ли евро-килия ?!

Северин го чакат вече да му разбият тесния гъз. Тъй ще се осевери, че ще му се обърнат посоките.

Пишещите в повечето случай въобще не схващат как ги претъркалят отново в трета глуха:((((( Не ви прави впечатление ей така малко да порасъждавате как за 10-15 минути може да се свърши всичко в което го обвиняват и това което е казал в германския съд.. Нашите самохвалци да обяснят първо разминаванията часово на свидетелите, на записа на бягащия и на намирането на трупа и тогава може и да излезне нещо дето ще е по интересно от това как са излъгали за пореден път нашите за ''килията'' защото видите ли те нямали да идват да проверяват?????

the1_

А жертвата на този получовек дали има кофчег по евростандарт? Егаси простотиите!

the1_

*ковчег

Интересно каква еволюциия има в Германия. Страната която изгради "общежитията" от типа "ARBEIT MACHT FREI!" осигури централно отопление за няколко милиона включая и ромляни от Чехословакия, Унгария, Украйна .днес е загрижена да се осигури самостоятелна боксониера за представител на пра пра внук на населявалите "немските общежития". Немска загриженост и изискване за интеграция

Вий,сте расис и фашис!

Ако този циганин е убиецът....имал той килия по "евро стандарт"..... Интересно,останалите,които не са арестувани в Германия,къде гният!?Иванчева,например!? Що за малоумие и наглост!?

сега като почнат от бехакато да мерят килията, да мерят температурата на водата, пък имало ли достатъчно светлина... джокполфримън трябва да го направи този мангал заместник-председател на синдиката на осъдените затворници.

Директна екстрадация в Сибир. Поне руската братва има морални ценности и насилвачите на жени са доживот "моми" в затворите. Тоя мангасар е изпълнил поръчка на Мешерето. По снимката личи, че се е издънил, защото е метро-мангасар.

килиите не са по евростандарт 4 кв.м, по-големи са - така че не става. (вчера даваха заради двамата футболисти-побойници разходка из затвора), настанени в Бутирка - репортаж оттам, нищо не споменаха за евростандарт. но квадратните метри бяха двойно повече. А и оня художник, дето подпали вратата на националната банка на Франция се оплака от френските условия и каза, че по сравнение с руските са тотална мизерия.

Килията може да е по евростандарт, но манафът съкилийник трябва да е от най-надарените нерези.

Що бе може да го направят "харем кадъна" и червен фенер на входа ва "боксониерата"

сега вече може ли да го докарат, да мине цирка с осъждането и да го почваме

''в България няма да идват германски експерти на проверка.'' Те това е герберската работа:(((( Те представете си официално питали с писмо и чакат официален отговор с писмо ама за нашите било ''формалност''????? Представете си какво ''демократично правово'' правосъдие имаме след като на официално запитване отговаря официално с лъжа ащото било формалност и нямало да ги проверяват:(((((

А кога ще изравните жизненият стандарт на обикновените хора с този на германците или поне на нивото на сърби,македонци и албанци!!!!!!!!!!!!!!!!

Толкова сте прозрачни, всичките ви лъжи излизат наяве, българите не сме толкова прости, че да ви вярваме на нагласените работи. Крадете, убивате, измъчвате, и всичко това за пари, без да ви мигне окото. Но ще дойде денят, в който ще си платите за всички грехове.

Ще има килия по евростандартите, с южно изложение, телевизор, интернет, самостоятелна тоалетна, джакузи, личен психотерапевт...и всички екстри, полагащи се на такъв изрод...И ще му осигурят и мнооого внимателно отношение от страна на другите пандизчии, и любовни ласки ежедневно...абе само го докарайте, па после ще видим...

Значи немците искат по-удобна килия, българите искат по-неудобна. А сега де, на кого ще изпълните исканията? Сега ще лъсне истината кои са ви шефовете и работодателите - българите или някаква чужда сган

сган са българите като теб, дето сеят омраза

Добре е, на 11 човека-един малоумник-ти!!!

айде еврогейберастите пак почнаха да хленчат как България била очерняна... абе мушмули ниедни, нали искахте европейски ценности бе? и душата в рая (ес) и онова докрая! е какво ревете сега?! още не е стигнало до края.

Едно дете остана без майка, родители без дъщеря....толкова погубени животи... тия за евростандарти ще ми говорят..... Да го донесат от "Европата" и бой с камъни пред съдебната палата в Русе ! После ще им занесем в махалата до окачим за 3-4 дни, да им държи влага на тия, дето ги храним със "социал" цял живот.. БГ Стандарт

Ово йе стандарт!

Да питам - като на Иванчева ли е, или с екстри? Все пак само евентуално е убил някого, не е натопен за някакви си пари ...

От къде накъде германците ще ни се бъркат в работите, ние на тях държим ли им сметка какво правят с техните престъпници? А и ние какво им се надупваме, като че ли са ни някакви шефчета?

След като боко наляво и надясно лъже и маже как изпълнява всички еврогейски глупости, няма начин да не ни се бъркат в нещата... Веднъж подложил се за собствена изгода си вечно подложен ама на гърба на някой друг...

А ще му водят ли ежедневно млади девици за жертвоприношения, за да задоволява извратените си нужди?

Чудя се само къде изчезна днешната новина за ново жестоко убийство на възрастен мъж в Ямболско от група малолетни ц-гани. Уж свободни медии, но явно Боко се обажда да свалят новини, за да не го подпочне народа.

Това не е държавна политика, това е КОЧИНА

Курни , яхни коча с пълен член и облажи червените баби !

В килията трябва да има и "придружител" - личен асистент. Нали Северинчо го изкараха слабоумен, или по евротерминологията - със "специални потребности".

Препрочитам постовете през всичкото време от деня в който съобщиха.... И не знам що си мисля, че точно показанията на някой следовател който не преви разлика в значението и тълкуването на думите ще даде шанс на адвокатина да го измъкне. Първоначално момичето беше УДУШЕНО!!! В последствие четем ЗАДУШЕНО ама как с какво, какво е ползвано за задушаване бикини, чорапи, тениска, найлонова кесия и къде са те! Това е само една дума която може да промени хода на делото. А КОЛКО СА ГРАМОТНИТЕ СЛЕДОВАТЕЛИ, КОЛКО СА ПРОКУРОРИТЕ, КОИТО КАТО НАПИШАТ НЕЩО ОСЪЗНАВАТ ТЕЖЕСТТА НА НАПИСАНОТО! Днес казват от НЕМСКО 4 кв/м ЖИРИЩНА ПЛОЩ И САМОСТОЯТЕЛНА ТОАЛЕТНА! Да тълкуваме ли изискването!? Арестуваният е придружен с пълни медицински изследванияьскенери, снимки на ченета, брой зъби, стари травми, наличие или липса на охлузвания. Документация която в последствие ще си направи шега, ако този реши да се направи на изтезаван в ареста, паднал в личната тоалетна и рани и синини по тялото и главата, блъснал се във нара ....Учивдолският бил паднал в банята -ама можеше да е че е бил насилен, пребит, изнасилен, ограбен и като доказателство медицинска епикриза на счупвания, натъртвания оттоци..... И дали точно това не е причината да се моли да стигне овреме в Немско, и майка му да иска да го съдят там!?(заащо там като престъплението е тук) А и какво ви говори казаното пред журналисти ДА ГО СЪДЯТ В ГЕРМАНИЯ, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ УБИЯТ ДЕТЕТО МИ! Те само това изявление в ефир дава повод да се мисли че процеса срещу "златното ромлянско отроче" ЩЕ БЪДЕ ЕДИТ ГОЛЯМ БИГ БРАДЪР! За което Главна прокуратура и разследващи прокурори е хубаво да наемат и СПЕЦИАЛИСТИ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, а не учители

Едно голямо и (не единствено) шоу за очерняне на България, налагане на санкции рестрикции и вкарване в правата европейска вяра по стандарт. Покрай този "северинчо" ще ни набутат и поканените от германската бабка северинчовци и ще ни задължат да ги гледаме и тях по евростандарта.

Едно голямо и (не единствено) шоу за очерняне на България, налагане на санкции рестрикции и вкарване в правата европейска вяра по стандарт. Покрай този "северинчо" ще ни набутат и поканените от германската бабка северинчовци и ще ни задължат да ги гледаме и тях по евростандарта.

Да викнем този който нареди да се атакува в БЕСЛАН миниран салон с 500 деца ! Или като пигали пашата припреземането на града- има и хрисиени и мюслюлмени, как да ги разделим о Повелителю ! Отгворът бил прост Колете наред, Правоверният ще си прибере своите ! пониМайте ли таварищи ?

И как за евелин уверявате Германия че имате такава килия???сега ли я подготвихте:)))а за Иванчева и други дето нищо доказано няма ги бъкате в мръсотия???? Да ви имам ''формалностите'' дето както се вижда и формално се пъчете..

Иванчева май е красная лейка. Некои другарки изведнъж им замириса на ПАНДИЗ и рипнаха, да брнят крадливата на дребно таварищКа.

Ех пусто Саудитска Арабия или Иран.Смърт за смърт.изнасилване-смърт.престъпноста в Саудитска Арабия е много ниска.сама жена може да пресече столицата посред нощ и никой не смее да я заговори.

Ех пусто Саудитска Арабия или Иран.Смърт за смърт.изнасилване-смърт.престъпноста в Саудитска Арабия е много ниска.сама жена може да пресече столицата посред нощ и никой не смее да я заговори.

В СаудиАраби сама жена посред бял ден на улицата ще бъде пребита! Сама жена не може да отиде дори до болницата, ако не е мъжът и в колата или поне някой от братята му или поне някой нейн син на повече от 16години!

Скъпа фрау Мерки,ако толкова много държите на това двукрако изчадие сме готови в замяна да ви даден няколко хиляди мургави европееца от нашите земи-безвъзмездно и безплатно-те ще ви работят и ще облагородяват бъдещият Германистански халифат.

Отново станахме известни “българите”!