Утвърдиха Лаура Кьовеши за главен прокурор на ЕС

Европейските обвинители ще разследват злоупотреби с бюджета на общността

Обратно в новината

Коментари - Утвърдиха Лаура Кьовеши за главен прокурор на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление се очаква прокуратурата да започне работа чак ноември 2020г. Ще си почакаме.

Вече българите могат да се обръщат директно и тряко към главния прокурор на ЕС вместо към ЦУМ,който е завладял територията и твори скандал след скандал,кой от кой по чудовищен и дивашки.

най добрия иэбор успех

пиши първо на български и второ,проста курва е майкати щом те е родила !!!

много се радвам,пеевски също !

След тая новина резервациите за самолетни билети към Южна Африка скочиха до небето. Смукачи на еврофондове и ДДС образуваха километрични опашки на Терминал 2. Забелязани са представители на всички БКП фракции, необяснимо забогатели последните 10 години. Дебелаците прикриватори вече отлетяха за САЩ да се молят за милост.

и на тя вече нямам вяра... Май е време за великолепната седморка. С главни актьори: Шпагин. Калашников. Смит. Уесън. Макаров. Токарев. Шмайзер.

Айде ма Лауро, почвай ги наште говеда - Боко, Цецо, Шиши, и от БСП и ДПС наред, че иначе пак ще се самоизберат и още 4 години ще сме под игото!

Преди да се възторгвате като млади комсомолки пред дрогара Тодар Живков, вземете и прочетете правилата и процедурите, по които тящ е работи. И ентусиазмът ви доста бързо ще се изпари. Кьовеши може да е блестяща, искрена и наистина да иска да се спваи с това, но... Как например виждате, бъдещият главен прокурор Гешев да съобщи в Брюксел, че над 90% от парите от Е по земеделие са били прибрани от 10-20 човека за да дойдат хората на Кьовеши? И ако все пак дойдат - какво ще направят?! Преди години, възторжено се радвахме на Бюрото на Интерпол у нас. Нещо да се е променило? Щото аз не мисля, че е. Тук ще е подобна история. Даже дори и ще е по-извратена.

В общи линии е така, но ЕС прокурата, съвсем хипотетично, има и функцията да се самосезира. Някой ще каже - а дано, ама надали, но от друга страна, зависи от обстоятелствата.

Винаги е добре дошла у нас! Само да си носи повече белезници, че много народ е за закопчаване!

Добре ни е дошла да разследва в нашата държавица...

Питате ли се защо не са били погвани нашите и преди румънката? Няма да стане скоро за съжаление, една румънка прорет не прави! Трябва само да се спрат фондовете на ЕС и да се се европеизират съдебната и изпълнителната власти. Закони имаме. Седят си под дюшеците и само те си знаят какво пише в тях. Никой не ги спазва. Всеки иска да е над закона. И на никого не харесва че всички са над закона. ОТ УТРЕ НЯМА ДА СТАНЕМ ГЕРМАНЦИ, НО С ПОДОДЯЩАТА ПРЪЧКА, ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ОФОРМИ. НЕКА Я СЪЗДАДЕМ, ДА ИЗЧИСТИМ СЪДА И ПОРИЦИЯТА ОТ БОКЛУКА!

Само нашите мишоци не пожелаха да имаме свестен пост

и да иска да разбере ,каква е причината

ГЕРБ и БСП не са я искали,демек БКП!

А дано ама на да ли!

Кеф ми е че бая румънци газ пикаят!

Госпожа Къовеши, “България сега цяла вази гледа!”

Жега! Сега някои и Путин и Тръмп заедно няма да могат да ги спасят! Мъка! Ако има някой да се е учил от простака Живков, сега е моментът да си спомни урокът за снишаването и залягането докато минела бурята...:) След суперуспешните му изгъзици, простотии, полу и цели проводници и рязани лентички, и .. “нови икономически механизми” докато не можеше повече да се крие фалитът на разграбена от ТЯХ България!!!

Фалит и разграбена България видях лично 97ма, 91ва, 89та, 86та и замалко да видя такава и 2013та, ама навреме ги изритаха! Това в момента няма нищо общо с хротуванията ти!

Кво нещо е живота ... от далавераджия и мошеник на Магурата да се сринеш до партиен трол ...

Българина е зажаднял за справедливост. До гуша ни е от нашата прогнила връзкарска съдебна система. И затова толкова се радваме на тази румънка.

Само като си представа, как например Борисов, Цацаров, Гешев или шефът на МВР или ДАНС обясняват на Къовеши как не знаят чии са инициалите ДП на човек, на когото са преведени стотици хиляди и милиони от откраднатите милиарди от КТБ и че това всъщност е числото 10 и ме напушва смях.. :) И как Делян Пеевски си е съвсем честен и почтен бизнеснен, който ск легнал една нощ с 30 хиляди лева на влог и двайсетгодишна таратайка, а се събудил милиардер и мастит собственик на всички медии в страната:) Или когато й обясняват, че в България корупция изобщо няма, защотл няма нито един осъден и че сме много по-напред от Румъния! И че в България организирана престъпност няма и никога не е имало! А СИК е абревиатурата на донорска организация...:) и пищова, с който препасан на кръста Гешев обичаше да се фъчка всъщност е играчка и служи да плаши гаргите и за рекламни цели, за клипове, понеже е артистична душа...

Кьовеши да започва веднага с Боко Тъпото докато все още не е отишъл при Началника.

Браво!

Започвам анкета - кой от известните ни “герои” с корпулентни туловища колко килограма ще свали, колко ще сд вта(е)ли и от колко сериозни болести ще се окаже, че е страдал без никой, дори и той и докторите да е подозирал? Внимавайте във фигурите (и израженията, и маниерите и жестовете и приказките им) през следващите месеци и година, ше д любопитно кой ше спечели приза за най-бързо и много отслабващо пр.се!

YCBM

Само за БГ един мандат не стига.

Затворите няма да стгнат в България А Лаура е бърза ще ги опраска за три месеца всичките

Хайде Кьовеши в теб е надеждата !

Между другото всичко важно, за да се пребори мафията и българската (с международно и европейско, руско и балканско участие и контакти и връзки!!!) мафия го има и е на разположение в ... българската прокуратура и служби, в секретните им доклади и информация! Но е старателно и упорито крито и пренебрегвано!!! Достатъчно е госпожа Къовеши или нейни доверени ЧУЖДИ експерти да имат достъп до тези секретни доклади и огромна по обем информация, и да я стикова с тези на другите европейски и западни служби и прокуратури, вкл. банковата информация и имоти и активи зад граница и в страната!

На тази Кьовеши мандата й е 7 години, но само при нас ще има работа за 7 мандата.

Тя знае как да работи с екип и как да го избира и ръководи... Тя е професионалистка, точен антипод на нашите измекяри като Гешев, Цацаров, Велчев, Филчев, Татарчев, Мръчков... Тя знае какво и как да каже и много не говори - вместо нея говорят фактите и свършеното - осъдените с обвинения от нея и екипът й! Ако тя бе главен прокурор в България, или някой като нея през последните 30 години, швейцарците, англичани те и американцитещяха да се редят и натискат за български паспорти и гражданство...

Браво! Поле за работа в България дал Господ!

При тези критерии от 10м Евро - цялото ни правителство - общините - прокуратура а и БФС отговарят напълно - заедно или по отделно

Ами тя така оскашв да прави в Румъния Да видим сега как ще е

Лаура, слънчице мое, изгрей при нас и ги изпепели с лъчите си!

Черна котка им мина този път пътя на нашите престъпници и мафия, и босовете им! Не можаха да се преборят да изберат онзи, французина, или немеца, Илк всъщност всеки друг, само не Къовеши на този много важен за организираната престъпност и мафията пост, а тя пък точно отлично знае к познава нрава, табиета к манталитета точно на нашите разбойници и кукловодите им, повече от когото и да е друг! На добър час, госпожа Къовеши, и дано да направите и в (за) България онова, което сторихте в Румъния!!! Българският народ, всички свестни българи са с вас!!!

Да се обзаложим чия (чии) глави ще изберат да жертват и хвърлят на дръвника най-напред нашите големи и много умни кукловоди и мъжаги от най-силните им досега и публични капии и протежета! Накой да има обосновани догадки или УСЕЩАНИЯ:)

Която избере Лаура Дебелосерците изобщо няма да ги питат То се знае че всички ще се оправдаят с Боко Ама и Боко много може да разкаже Мене ако питаш - логично е да го гръмнат

Е сега нашите и Гешев не мое ги спаси

Но това не им пречи в отчаянието им пак да ги спешат - да опита с Цацата - например с някоя нова пиеска (стига само с баретите, измориха ги до смърт момчетата), срещу някоя друга Иванчева...

Ще направим завой към Евразия, бъдете сигурни, иначе тази ще им разкаже играта на нашите евролапачи

Не се къжи Хубаво е в европвйските затвори Олигарсите на Путин жива мутра няма да оставят

Сега на някои не само България, Западните и целите Балкани и Ленген и Европа, но и светът и Дубай ше им се видят тесни и малки за скриване, особено с корпулентните им туловища и големи къщи, апартаменти, тераси и частни адансъори и къщи за гости и метреси и мутри..., Може да видим трабантчета и запорожци да излязат обратно на мода сред мутрите, мутресите и изобщо човекоподобните...:) Само не ми е ясно някои как ще крият палатите и хотелите си, вдигнати с краднати или препрани пари от престъпления, кражби и корупция, които са навсякъде и особено по курортите в България! Тези може да смъкнат цената не на 500-600 а до 5-6 лева на квадратен метър...:)

Не е зле корумпираните булгаристански медии да спрат да тръбят че ще се разследват само измами над 10 милиона. Не боклуци тъпи, всичко над 10 000 евро ще се търси!

Нека да се самозалъгват и самоуспокояват - Къовеши е отлично уведомена за всичко, което стана и става в България, за всичките ОПГ и мафии и капиите им във властта и навсякъде в държавата! Сега ще има не потапяне и късане на опашки, а на глави...до кръста на наКОИ. Сега започва упражнението : “Натопи другарчето пръв, за да спасиш ти кожата”, само гледай. Всъщност този цирк вече започна и тече от няколко месеца...но сега всички ще го видят и му се насладят!

Има ли някой, който да има каквито и да е илюзии, че високоуважаваната наистина г-жа Къовеши е пределно ясно и със състава и мрежите, и с босовете на българската мафия й капиите й навсякъде във властта, МВР и службите, както и с “геройствата”, маниерите, чадърите и генезиса й! Както и с лтжите и клеветите й по неин адрес, с отношението и с действията им срещу нея?!?

Сега къде ще се крият нашите престъпници и особено босовере им, които обичат да се пишат големи бабаити и смелчаги - ще боледуват ли или ще опитат да идат при колегите им, братя Бегалеви, които за малко не станаха и те депутати, политици и управляващи!?!