Коментари - Ушев: Ако Иванчева и Петрова бяха пуснати под домашен арест, можеше да се укрият | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както братя Галеви?

" На три пъти по 75 с Ваклин"

Защо, нали има гривни за проследяване, докога ще ни съдят или искате да ги накарате да си признаят, това, което може да не са извършили. Прокуратурата като я слушаме какви глупости говори всеки средно интелигентен човек ще си направи сметка, че сигурно се провали. Хората не Ви вярват, че това е истина. Пуснете ги, пък ги следете, за да не плащаме както до сега. Съсипахте им живота, всеки може да бъде сготвен като тях.

Оборва ми...смешници!! За никъв не стават! Цял свят разбра, че искаха да я махнат от там, за да си въртят далаверките!!

Защо да се крият, като са невинни?

Ушев, оправи тоалетните в затвора, значително ще си облекчиш бъдещето.

Браво Георги, браво Ушев! Криминални престъпници се пускат под гаранция, само за това, че имали постоянен адрес и нямало опасност да се укрият! Е кой няма постоянен адрес в личната си карта?! Предлагам съдии и прокурори впоследствие да плащат от джоба си присъдите на Страсбург, а не данъкоплатците да плащат за безумията им!!!

Само едно дребно подкупче, да не са крали нещо..

goose

Значи турчина, който уби двама на пътя, не можеше да се укрие и го пуснахте да изчезне в Турция, две българки със семейства и имоти - щели да се укрият ...

Сигурно щяха да избягат незнайно къде като "братя Галеви" нали бе Ушев? Смешник!

Хем са се оср,ли хем продължават да го правят:((((( Съдебното производство според всички юридически науки се основава на доказателства а НЕ на предположени и фантазии господине дето за собствена изгода и майка си и баща си ще продадеш. Време е май таквива като теб да лезнат в ареста защото 90% от българите предполагат че са крадци, манипулатори подлоги....

Брендо, обаче, няма опасност да се укрие. Щото никой не го търси. В България.

Пък сега могат да друснат България в Страсбург. Но к'во му дреме на Ушев, нали няма той да плаща. Виж, ако той трябваше да плаща, може би щеше да се позамисли...

Тези престъпнички ще избягат както Веска Меджидиева и братя Галеви.

Ей тая Иванчева в учебниците по история за топ мафиотите в БГ ще влезне да знаете!

Ама реално не било предназначено за тях и за това с тях се забърсват истинските престъпници.. Как един свидетел не каза ''Иванчева ми поиска подкуп'' ами все някой някъде нещо каза че иванчева ''искала''????

Ушев, уреди тоалетна хартия за затворите да не се бършеш със стари вестници.

Спецпроуратурата разболя тези две жени,държи ги в средновеовни условия,явно се стреми да ги убие.

Българите не "предполагат" - УБЕДЕНИ СА.

искаме избори!!!!!

Разбира се, че може да се укрият. Както едни братя се укриха и никой не може да ги намери. От друга страна и прокурорът може да реши се укрие и да не дойде на делото. Що не ги слагат в една килия тогава?

А подкупчето даказано ли е, или парите са подхвърлени от гробаджията - далавер ваклин?!

Веска Меджидиева и братя Галеви не бяха ли видни инвеститори и бизнесмени??

ПРОНОНСИРАН МРЪСНИК.И ТОЙ ЩЕ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ.БОЖЕ ОПАЗИ

Доказани престъпници вадят медицнско,че са тежко болни,и ги пусат веднага без да проверяват,при положение,че всички виждаме,че лъжат,а тези две жени настина ги разболяха в ареста и не ги пускат?! Сигурно при Тодор Живков е било така.

За доказани грешки на съдии и прокурори в Страстбург,освен персонално всеки да си плати от джоба,а не аз като данъкоплатец те да носят и наказателна отговорност за съсипани съдби и здраве

Ареста не е хотел. Ако си бяха вършели съвестно задълженията нямаше да се стигне то затвора.

Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят.

то на тоя името му казва ВСИЧКО!

Няма Джаро , Няма Маро - мафията има един господар и това е - Иванчева! ХАХАХ Тези герберастки подлоги от спецпрокуратурата се оакаха до уши - еле па Ушефф!

В ЕС трябва да е хотел. Нали уж сме в ЕС? Като не отговаряме на стандартите трябва да ни изгонят от ЕС незабавно докато отговорим.

Обаче, Митю Очите, ако/като го върнат турците, сигурно наще веднага ще пуснат, да лекува конюктивит. На основание, че очите му са изпъкнали.

Всичко е съшито с бели конци. Бившият кмет какъв се явява на Иванчева може би консилиери или главен преговарящ. Парите намерени в багажника на служебната кола. Иванчева вързана като луда крава (за назидание на непослушните). Ваклин в съда чете предварителни написани показания , а пред камерите гледа като бито прасе в страни.

Цецо Гуменката - ти ли си ?

Е, те от съда затова навремето пуснаха Брендо, братя Галеви и турския тираджия, който утрепа двама мотористи. Те за разлика от тези женици нямаха ама никаква възможност да се укрият. Само аз ли имам чувство, че нашата съдебна система работи на принципа: ако си от нашите или си си платил, нямаш проблем, каквото и да си направил, а ако си скочил на нашите или не си си платил, имаш голям проблем, дори да ни си извършил нищо наказуемо?

се пофалихте, че ГРИВНИТЕ НАЙ-ПОСЛЕ СА ПРИСТИГНАЛИ? " Йожи от „Наглите“ излезе от затвора, няколко пъти го пускат в отпуск." С 18 годишна присъда. Той няма да се укрие.. Така ли.. Излиза си от затвора га си иска.. А тез две женички ша ви са укрият.. Въй, въй ама и въх.. Те от Наглите били по-страшни за ЦацаАРИЕЛтурата ни..

Значи Митю Очите не можеше да се скрие, Галеви - също, а тези женици ще са като нинджи в тази насока? Рано започват да разказват вицове подопечните на Божеството, но няма кой да се засмее на тях.

Толкова не се ли разбра, че искането да се построят градинки и зелени площи е урбанизация, а не рушвет. Да се вземе за пример Истанбул, където докато не се завърши блока и градинките и площадки около него не се заселва. Не разбраха ри някои хора на отговорни поста, че мръсният въздух го дишат всички , в това число те, техните деца, роднини и близки. Бих попитал колко процента е озеленяването на София(но без Витоша).

Хора, не разбрахте ли, че всичко това е за назидание и за сплашване на останалите "непослушни"!!! Показва се, че ако някой откаже съдействие, целият държавен апарат ще бъде включен за смазването му... Айде сега отказвай пак разрешителни за строеж, а?!!!

Какво да каже ушев?! Ушев няма мозъчни клетки, ушев има само мускулни влакна (скрити за дебели пластове сланина). Докога ще позволяваме да ни командват ушевите?!!

Не трябва да има никакво снизхождение, а само най-строго наказание за двете опасни престъпнички Иванчева и Петрова - олицетворение на корупцията!

За какво да се крият, бре Ушев (Ебати и фамилията!)??? Вие нямате кьораво доказателство срещу тях!

Любопитно. За някои си, тези двечките извън ареста са по опасни от Митьо Очите и братя Галеви взети заедно.

Да, опасни са за всички. Такива корумпирани пръчки трябва да седят на топло и да им се радваме. Иначе няма справедливост.

На тези мястото им е в кауша. Ако искат да им се облекчи положението, може да кандидатстват за преместване в мъжкото отделение. От флейтата на Ваклинн да засвирят на флейтата на бай ви Ставри :) Кукувици!!!

Не разбрахте ли, че никой не ви вярва вече на плитическите репресии? Всички знаем, че тези жертви на строителната мафия няма от какво да се укриват, освен от властите в Българиия, узурпирани от мафията.

Хайде, не ни свързвате с тия двете. Не искам да имам нищо общо. Пари не крада.

Капоне, ти ли си?

Кур за ушев

БА СИ КРЕТЕНА!