САЩ задължиха производителите да посочват ГМО в храните

Президентът Обама подписа закон, задължаващ производителите на храни да посочват използването на ГМО в техните продукти.

Обратно в новината

Коментари - САЩ задължиха производителите да посочват ГМО в храните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте и този филм в Youtube Самые шокирующие гипотезы. Боевая колбаса! (16.06.2016) HD

За неистово защитаващите ГМ-подукти е по-добре да видят тези филмчета в Youtube(независимо от това, че са на руски): Первая генетическая война. ГМО от Монсанто 11.12.2015 РЕН ТВ Территория заблуждений с Игорем Прокопенко. О ГМО. Елена Шаройкина, Александр Баранов, ОАГБ Самые шокирующие гипотезы. Нас будут этим кормить? (05.04.2016) HD ГМО - запланированное ИСТРЕБЛЕНИЕ людей (Права человека. Взгляд в мир)! ГМО - Какой вред от ГМО продуктов (шокирующие факты!) ГМО - мировое зло (Геоэкономика от 26 февраля 2014) ГМО. Мир согласно Монсанто Дума рассмотрит проект закона о запрете ГМО Има и други. За тези, които все още се съмняват във вредата от ГМО - в някои зеленчуци има и човешко ДНК. Нека не се забравя и факта, че в момента се провеждат експерименти, а и се води кампания за разрешаването на генното модифициране на човешкия организъм, т.е. за създаването на генномодифицирани хора(хомохимери).

Я тук да се пише по същество! Та на въпроса : Това е блъф. Само дрън - дрън официален, а иначе?

Аз ако не изям 10 понички сутрин с 2 литра кафева течност не се чувствам добре. Да гледам тв без корнифлейкс -хаха. Казанчето ми за вода в тоалетната е 40 литра но проблема е, че задника ми е голям колкото стената в хола.

И сега Монстанто ще трябва да затвори? И как е позволил Рокфелер да се прокара такъв закон? (Монсанто е семейна фирма)

Малко късно. След като преди месец разрешиха CRISPR/CAS9 метода който е недоказуем.

Трябва ли да вярваме и на това- холооина си върви навсякъде и във всичко което тези подпишат.

Баси...Лудите крави и без това са тлъсти свине...Не ми с мисли какви говеда ще станат..Когато всичките им храни станат на 100 % ГМО!! Баси ужаса!! Сега поне ставаха на свине, само заради хормоните и антибиотиците, с които блъскат всички животни от които правят бургерите с които се тъпчат...А с ГМО то, освен на хормонално ниво, лудите крави ще бъдат освинвани и на генетично ниво...Баси ужаса! Какви изроди и мутанти, ще плъзнат из Краварника, не е истина!!! Не че и сега са малко де......

Я марш в ГЕПИМЕ да се ждрапаш там.

Без ГМО щеше да си умрял от глад преди да навършиш 9. Ти виждал ли си, какво е дива царевица, дива пшеница, дива слива или ябълка?

Ти нормален ли си?! По време на социализма БЕЗ ГМО УМИРАХМЕ ОТ ГЛАД ЛИ?! ДА ТЕ СВЕТНА НЕЩО!! БЕЗ НИКАКВО ГМО, НАШЕТО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, МОЖЕШЕ ДА ИЗХРАНИ ДВЕ БЪЛГАРИИ!!! И ХОРАТА НЕ СТАВАХА ТЛЪСТИ СВИНЕ НАПОМПАНИ С ХОРМОНИ И СЕКВИ БОКЛУЦИ.>КАКТО Е В КРАВАРНИКА...

Някой тук бърка селектирани сортове с ГМО!

Ти си пример за това, че може да се живее и без мозък. Така че не се грижи за нас. ГМО гумната не са ни нужни.

до Зъл дух  Дива царевица не съм виждал - не съм бил в САЩ или в Мексико. Дива пшеница не съм виждал - не съм бил в северен Авганистан. Но дива слива(джанка), дива ябълка(киселица), дива круша и дива кайсия(зарзала) съм виждал, има ги и в България - ял съм им плодовете(ароматни са) също така: сладка и компоти от тях. Киселицата я ядох печена(и тя е ароматна). От джанката и от зарзалата съм пил и 54 ракия. НО КАКВО ЗНАЕШ ТИ???

Духе, не бъркай естественият подбор с геното модифициране на растения и живи организми.

Тея по-добре да маркират храните в които НЯМА ГМО. Не е тайна, че там пшеницата, царевицата и соята са ИЗЦЯЛО ГМО култури, така че ще им е в пъти по-лесно. А, Сеньора да отиде да нагъва ГМО на място и да се убеди от личен опит как се наддава като прасе и се хваща рак за броени години, тъй като ДНК веригите ни не разпознават въпросната мешана скара.

наскоро публикуваха данни че в сащ ракът на храносмилателната система е намалял драстично не е задължително генното модифициране да е нещо лошо ако намерят начин с генно модифициране да удължават живота на бас че ще си първи на опашката със семейстовто ти

Ами те все се опитват генно да се модифицират и да изглеждат млади- там старостта е порок.

Американците са маняци на тема здравословно хранене. Отиваш в магазина и си купуваш овесени ядки и мляко и кренвирши от соя, а евреите, непременно кошерна храна. Но по бедните ядат ГМО, та ушите им пукат. И чудно нещо-и едните и другите са си много добре. Всичко е въпрос на личен избор. На мен лично не ми пука от никакво ГМО.

Ти каза най-голямата глупост . %-ът американци, хранещи се здравословно е има-няма около 10 . Това са накои хора от най-големите градове, останалото са добри прасета, за които е важно да има нещо за плюскане .

Предполагам, че от това здравословно хранене са заприличали на бъчви- дебели са та едвам вървят.

Като Обама...!