Урсула фон дер Лайен разгневи Киев с посочване на брой загинали, наложи се корекция на изявлението

Представител на украинския президент заяви, че информацията за загубите на въоръжените сили може да бъде огласявана само от главнокомандващия, министъра на отбраната или държавния глава

Обратно в новината

Коментари - Урсула фон дер Лайен разгневи Киев с посочване на брой загинали, наложи се корекция на изявлението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не може някой от ЕС да лъже нагло за войната. Това е превилегия само на Зеленски.

Евала на САЩ! удариха с умъртвяващ удар директно в сърцето на ЕС Германия и Франция и същевременно сложиха на колене Русия, единственият бенефициент от цялата планина от лайна която ни засипва е безспорно само един САЩ! със най много един милиард вложение в няколко "човеци" направиха фурор в исторически аспект! (буквално без пари!) ЕС и по скоро няколко "човеци" в ЕС ако не бяха толкова алчни за зелени доларчета този конфликт нямаше да съществува и много бели християни щяха да са живи!!! ЕВАЛА! Трябва да им бъде признато че хода им е добър!

Gugnelid

Субтитри под снимката: Мърсола фон дер Лайнянен: - Зелен, тука къде мога да отида да изтегля едно въже, че ме е напънало от снощи? Зеленски: - Ей там, зад ония храсти отиди, аз ще ти пазя отцепка!

Смях в залата! Всички са палячовци и ни правят театър!

Хахахахахах 37000 руснаци за 10000 орки нимоа ши са разплача. На орките не им трябват помощи бря то тяхната армия са само Джон Уиковци ще превземат Русия с ножове за масло

Голям кеф- за благодарност ,укрите й плюха в мутрата на тая тъпанарка.

Срам и позор! Как така?! Не я е срам да наранява чувствата на Zеленски! Ама нищо бе.... утре в ново изказване ще каже, че всъщност това са руски военни щото видиш ли тая война само Русия дава жертви, само Русия губи територии и ресурси, само Русия е пред колапс...

Лайнен се подхлъзна лошо на собственото си ако.

120 000 човешки живота, ето колко струва изхвърлято на руския газ и петрол от Европа. 120 000 човека, 99 процента от тях нормални хора и сиугно по-малко от един процент сектанти подобни на нашите козяк подлоги, това са загубите само на едната страна, кой знае какви са руските жертви.

Пак да повторя: Дания, Норвегия и Холандия се оставиха Хитлер да ги окупира и днес са най-богатите държави. Само глупаци умират заради някакъв жълто-син парцал

Чудя се кой е по-голям клоун - У фон дер Лайен, Зеленски ли или пишещите в този блог, които вярват на митовете за побеждаващата украинска армия.

Колкото и да ми се пените тук, аз мога да кажа едно - СЛЕД войната Украйна ще покаже ПОИМЕННО жертвите до последния човек. Виж. дядя ви Путя ще лъже до последно. Точно така, както са правили тези преди него. Или забравихте за двадесетте меилиона загинали руснаци, които се оказаха между 28 и 32 милиона? При това по-малко от половината са загинали от гернманци. Повечето сами са си ги разстреляли... Историята е фенер, закачен на гърба ни и много добре знач, че повечето от четящите тук сте с руски корени и илитерати. Аз казвам истината, но това няма да попречи да ме нацвъкате с минуси... Дай Боже скоро да дойде ден да изгоним тези над 300 000 руснаци, които харесвате режима на дядя ви путя, но не искате да живеете там, а искате да се мъчите тук, в най-бедната капиталистическа страна на Европа...

Свестните българи сме повече от проруските … (няма да използвам епитети). Колелото на историята се върти и путкинци няма да го спрат! Не ме е грижа за Путкин! Да върви на …. Съчувствам на украинците! А ние сме много!

Мисля, че е време да си пиеш хапчетата.

Загубите вървят 1:10 Русия/Украйна. 200 000 армия на Украйна от началото на войната е унищожена. ВСУ основно (над 50%) са полски наемници, който са в отпуск от полската армия. За статистиката убитите наемници не се броят. Загубите на Украйна и ЕС са колосални в жива сила и техника. САЩ предоставиха на ВСУ гаубици от втората световна война. Щом ЕС признават за 100 000 жертви, значи са много повече. Ранените са 4-5 пъти повече от убитите. Трагедията за Украйна е огромна, само в главата на Зеленски ВСУ побеждава. Жалко за обикновенните хора.

Дааааа.... И още: За три дни руската армия превзе Киев. Посрещнаха ги с цветя! Руската армия не избяга от Харковска област. Тя се предислоцира в района на Херсон, защото това беше единственият по-голям град превзет от рашистите. За съжаление и Херсон не опазиха, но не защото са некадърници и търпят големи загуби, а защото са майстори на добрата воля и предислоцирането. ОЧАКВАЙЮТЕ СКОРО СЛЕДВАЩАЮТА СЕРИЯ: В знак на добра воля и с дел по-благоприятно предислоциране червената армия се изтегли на нови рубежи, зад държавната граница с Украйна приети 1991 година и ПОДПИСАНИ ит руснаците!

Отсъплението на руснаците от Харков струваше на ВСУ 20 000 убити. Херсон го напуснаха поради опасност от наводнение, ВСУ също се изтегли от Херсон.

======Урсулае не е излъгала, жертвите на украинската армия са наистина около 100 000 и близо 350 000 ранени, но това са воиници загинали за родината си....При блядовете гадове жертвите са над 70 000 и приблизително около 250 000 ранени, за това и гада путлер обяви мобилизация,....това е положението има си начини за исчисляване на загубите!!!

дет са вика оплескала с дер фека.иен секретна с^водка хахахахахаха пияна баба

Е кофти герой в Дисниленд.

Българският народ има един лаф "ти ми дай пари, акъл ми не давай".

Та не се разбира колко са загубите според Зеленски, той винаги говори само за цивилни жертви. За загуба на военни никога не става дума, изглежда са безсмъртни украинските бойци.

Иде края на зеления наркоман! Тя Урсула уж случайно се изпуснала.......хахахаха...Той и Бай Дън му го начукат за нарочно падналите ракети в Полша.....хахахаха

каквото и да кажат/напишат винаги е лъжа

Украйна е защитаваща се страна. Жертвите й не трябва да се броят. Утре ако някой дойде и избие 100 хил българи докато си провежда някаква операция, примерно турската армия? Какво ще ни бъде мнението? Че някой е виновен защото не е сложил оръжие? Работата на армията е да се бие и да умира ако се налага. Особено пък когато срещу нея са наемничрски частни армии.

Работата на политиците е да не се стига до това, а не да пращат още хора в месомелачката

европейските лидери първо да питат зеленски после да се изказват, най-добре да пращат пари и да не се изказват

На Урсула й трябват реалните цифри, за да аргументира пред Европа предстоящата КРАЖБА на активи - национализация на руска инфраструктура и кражба на парични масиви, блокирани от банковия сектор. Понеже става въпрос за пладнешка кражба, Урсула трябва да има някакво (моралистично, идеологическо) обяснение. Затова ЕК обяви Русия за страна - терорист. Не защото Русия е страна терорист, а защото това ще им позволи да крадат руски активи на стойност десетки милиарди. Урсуля трябва отнякъде да намери много пари, без да печата още евра, защото иначе грозната й глава ще бъде набучена на кол в центъра на Брюксел, съвсем скоро.

Сега защо такива иде даваш, да и набучели главата? Току виж вярно го направят и ще трябва да се обезлюди центъра им и не се минава в близост до там. Тя сега е като вещица, ми представи си, като почне да се разлага и побелее и посивее кожата на главата, ужас. Моля ти се, съобразявай се какво пишеш. :)

На снимката, Зеленски показва къде е кенефа на Лайнян ... носела му армаган и трябвало да го изтръска първо!

Тиа цифрите ги нямат за нищо хора -милиарди евро 10-100 им е все тая.

Тая с един замах такова таковата на цялата прозападна пропаганда за войната, ама не от незнание, а от мерак да намали бройката под 200 000....

100 хляди убити укронцисти и поне 50 хляди "безследно изчезнали" - така ги водят за да не плащат обезщетение на роднините. Не знам укрнците докога ще търпят хунтат на американската марионетк зеленски, отдавна трябваше да са ги ликвидирали и даа е настъпил мир.

па го разкрихме дебилният санитар на костов аонсувеца от бкп. Бог с нас

до лакърдията тъпа, дебилн аи проста туркиня: ти разбираш от тактика, колкото педераст от разумна мисъл. и да ти се обесни, цензурке, ти пак нема да разбереш с гъбата си проста. нещо неясно. не пишем за тебе!!!! Бог с нас

Лакърдиите са си лакърдии. Никой не може да отрече мижавото представяне на Русия във войната. Някой мислил ли е , че три месеца руснаците по-скоро ще отстъпват отколкото да настъпват. Люха работа.

числото е 666 Бог с нас

Хахахаха, бабето пак с гаф. Не трябва явно да се знае числото!

четем, че предателят на европейската комисия урсула фон дер бурла била разгневила украина. по-скоро украината на евреинът-антисемит зеленски. по-интересното е не гневът на збигнев зеленски прасето на юдео-масонска кпанкя, а това, че бройката на загиналите укро-нацисти е силно занижена, отделно от това от тази бройка са изключено полските лузъри и тези от нато. отделно от това, трябва да се отбележи, че загиналите от бъркочите на шурли бурли шарлатаните е в пъти по-голям от загиналите в специалната операция, общо. докато да участваш на страната на еврейските нацисти не бе задължително, то от "ваксините" много малко хора намериха спасение след диктаторския натиск на печалбарите, които от раздаване на "дороволни", "безплатни" "ваксини", преминаха към раздаване на "безплатно" оръжие за бандата на пан зеленски. и всичко това го плащат все по-малко оставащите данъкоплаци, за разлика от "избирателите" неграмотни на хунтата от педераси, откровени рецидивисти и психопати. Бог с нас.

Лайняната кошуля си го е рекла право у очите куме

Тази бабичка е изтрештяла,като казва, че руснаците трябвали да платят 1 трилион на руснаците.Може ако някой плати за Виетнам,Ирак,Сирия,Либия и АФганистан.

Обучение на украинските диваци от инструктори Маори (Нова Зеландия) публикувано и на сайта на Министерството на Отбраната на Обединеното Кралство. https://t.me/RVvoenkor/32978

Тия усраинци не могат да бъдат Маори , СМЕШНИЦИ .

Цирк!

трябва да се изгонят всички с руски паспорти и да им се конфискува имуществото.. тези които имат златни накити и златни зъби да им се вземат ..

Кретен, избра ли си дърво на бул.Руски?

Невероятен цирк. Те сега не могат да се разберат каква схема да играят - дали да са много жертвите за да търсят помощ и съчувствие, или да са малко за да разправят, че победата е близко.

Въоръжените сили на Украйна "запълват с тела" позициите на руските войски. Те просто утилизират най-активната част от мъжкото население: най-здравите, най-силните, най-смелите....

Хахаха, смешници. Тоя изтрещелия урод е казал истината, ама тази истина не ги устройва. Жив комунизъм, като нещо не ги устройва, аре поправка и извинение и едва ли не да я пратим на разстрел. Няма да е голяма загуба, като цяло.

, за да е доволен Зеленски. Кочина.

и с доклада на Amnesty Intornational, които оповести неудобни факти за ВСУ …

Лелче , от теб се иска само да даваш и да се обличаш в синьо - жълто

На Дугин много му знаеше устата, сега трепери да не иде при щерката си.

Маймунке, много си умна. Виж как ги разбираш нещата.

400 000 укросвине ще и целуват краката, слава на Бог!

Идиот!

Много се гневи този лъжец Зелински! Само той иска да съобщава какво става в Украйна и понякога да обвинява Русия дори и да не е виновна! Не знам кога ще разберат западните партньори,че е абсолютен боклук!!!

dirty bitch, but our bitch

Майтап бе Уили !

Зеленото Гномче май ще хваща пътя, позволява си да държи висок тон на ЕвроГейшата, Фон Дърт Лайнен ... предната седмица се пърлеше на Дон Памперс БезДъно! ... Ще яде опакото на страпона, май-май!

Ние изгубихме 5 000 солдата, крайцера Москва потъна от незагасен фас, а ХЕРСОН го дадохме назаем на укрите. Аз никога не лъжа.

Както укросвинете се радваха на взривеното момиче! Смърт за фашистка усраина! Слава на руските герои!

Как се радват на убити! Какви хора има, Боже!

Както укросвинете се радваха на взривеното момиче! Смърт за фашистка усраина! Слава на руските герои!

Кога са взривили Мара Безцицая?

Ей, разбихте му пропагандата на наркоманчето!

Украинските войски изобщо не пестят жива сила и изглежда, че това се прави нарочно, каза Ян Гагин, съветник на изпълняващия длъжността глава на ДНР. „Те съсредоточават голямо количество жива сила във всеки сектор на фронта, а в това няма смисъл. Имам впечатлението, че бомбардират позициите ни с тела. Защото цялата фронтова линия е прострелвана почти навсякъде: когато се появи техника или жива сила, тя се унищожава от насочен огън от нашата артилерия “. Според него Киев сякаш е решил да „използва генофонда на нацията“. „Няма друг начин да го нарека. Те просто се разпореждат с най-активната част от мъжкото население: най-здравите, най-силните, най-смелите “, добави Гагин.

Ян Гаргин ХА ХА ХА ХА ХА ХА Какъв е този анимиран герой!

Адмирации за зеления сопол :)