Урсула фон дер Лайен призовава за нова стратегия спрямо Пекин

Китай се разпростира на всички континенти и световни институции, а амбициите му са още по-големи, казва председателят на ЕК

Обратно в новината

Коментари - Урсула фон дер Лайен призовава за нова стратегия спрямо Пекин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Пекин ще има ли на какво да седне?

Браво. Световната демокрация не бива да прави копромиси с принцепите си, защото това само прави диктаторите по силни и по нагли. Ние сме длъжни да опазим светлината на евроатлантическите ценности, защото в противен случай можем да се заблудим в нашият път към светлото бъдеще.

Много умна акушерка! Браво! И е красива! Ама е много проста и тъпа!

Плащат й от отвъд океана, човеко!

А бе тези добре ли са?! Китай си развива търговските взаимоотношения с целия свят на взаимна изгода!!! Докато ЕС и САЩ искат да да доминират, да управляват правителства марионетки и т.н. и т.н. Да сте виждали Китай да води войни в Близкия изток, Африка и др. места?! Китайците си водят търговията и не пречат на никого, с изключение на лакомите агресори от САЩ и НАТО, и ЕС естествено под ботуша на САЩ. Естествено започваме винаги с очерняне на този, който ни пречи. Особено върви подслушване чрез техниката на най-големия производител на комуникационна техника Хуавей. Явно ЦРУ спи и агенцията с най-големия бюджет в света произвежда захарни изделия сигурно. Щом САЩ иска да е световен хегемон, трябва да докладва на света за какво се харчат тези огромни средства/предимно напечатани долари без покритие/?!

При стъпване на власт на Си, изнесените стоки от Китай са с 80% интелектуална стойност на запада. Сега стойността е под 10%. Китай не е този, който все още си мислят евро атлантическите джендъри. Не сме 19 и 20 век. Генеколожката може ли да каже от къде са соларните панели и батериите за зелената енергетика? Писна ми от драг куин шоута по медиите и не само.

На времето Тодор Колев имаше песен "как ще ги стигнем американците" Сега може да се смени на "как ще ги стигнем китайците"

Tina

Тия двама старчоци, няма ли да се кротнат най-после и да живеят старините си по-спокойно и по смислено. Старческите им мозъци могат да раждат само злини !

се съмняват, че им е разрешено нещо да раждат. Той чете каквото му дадат, а тя се опитва да възпроизвежда каквото е запомнила джуджешката и кратуна....

Тая кокошка Ердоган хубаво я остави да чака на миндера. Си може да я прати да пие чай, докато говори с Макрон. Аз не доумявам с каквао нахалство отиваш на гости в Китай, и дрънкаш глупости преди посещението. . Ако съм на мястото на Си, ще я пратя да се срещне с някой зам министър или ще я оставя в хотела да чака обаждане.

Тая да ходи да се занимава с бебета а не да се дупи на сащ.

Айде санкции и на Китай! Че не пада достатъчно бързо икономиката и малцинството на джендърите+зелените нпо

Дисбаланса е в евро. Идеята е той да се намали като се разреши на Китай да купува само стоки или дългови ценни книжа. В никакъв случай активи, които имат стойност или земя.

А Китай предложи до към 2050 да се превърне в най-големият износител за ЕС на мадагаскарски съскащи хлебарки. Но не фон лайнен настоява да бъдат свободно отглеждани

Абе този темерут с е"оправи" с Русия,сега се зае с чайниците...Ти нормална ли си? Бъркаш в кошер с пчели.

Нека , Нека - Отдавна не е имало такова забавление , а се очертава и още по весело да става !!

Дали ще ги приеме? Много ми е интересно

Единственият шанс за лайна да се вразуми е, ако бабоебът макрон я нахлабучи при общата им командировка. И той също може да стане по-адекватен, след разбообразието с друг бабушкер.

ДОБЪР КОМЕНТАР - ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОТЛИЧНОТО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР , ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОВА СИ Е ГРОЗНАТА ГЕЙСКА ИСТИНА :))

Сега какво? Да не би да ни наредят да спрем вноса и от Китай? Тия наистина ще предизвикат такава война, че бедна ни е фантазията. А може би това им е и целта - редуциране на световното население и Нов световен ред начело с Антихриста.

Джендърите само пищят други да се ваксинират и бият. Те самите са тотал щета на всички фронтове. Така че...уви

"Китай се разпростира на всички континенти и световни институции, а амбициите му са още по-големи, казва председателят на ЕК" Урсула, мършо нагла и лицемерна, западно европейците са правили същото още преди 1000 години. Еврейските Съединени Щати през последните 100 години!!! Защо подскачаш? Как за едни може, а за други не?!?!? Ааааааа, сетих се:едните са добри, а другите лоши. Едните са избивали цели цивилизации и са грабили богатства и роби. И сега за теб и господарите ти лапачката намалява!!!

Абе това че са ни последните телефони за дълги години.... Ния от целио свет нещо ставаме малки...

Проблемът на Европа е че, ликвидира Капитализма в класическия смисъл на понятието определен още от дедо Маркс - Пари-Стока-Пари Прим. В момента "капиталовите" уж "зелени" капиталови инвестиции не създават компонента "Прим" за да се завърти цикъла. Изчанчени визии от типа на СО2, био разнообразие, джендързми от всякакъв тип, култ-арт-ура и уау и подобни минават по счетоводната сметка като "катиталова инвестиция", но обществото не е склонно да плати и цент за тях на що-годе свободния пазар. И ко праим? Помпим в уравнението напечатани "Пари", внасяме "Стока" от Китай и няма "Прим" който няма от къде да дойде в глобалното разпределение. Ако ще всичките СННета, Фейсбуци, Гугъли и Туитъри по Света да дуднат денонощно по всички възможни канали колко е добре в Европа, няма да й се получи. Защото Светът е вече 8 МИЛИАРДА. Това са 8 МИЛАРДА мозъчета осланящи се на инстиктите си и предпочитащи да останат по местообитанията си да си изживеят краткия си живот в джангълите, по баирите, пустините и пр. вместо да се урнат през девет земи и морета да отидат в лицемерната Европа, където до края на живота си ще подстригват тревата в парковете и се грижат за понитата на потомствените деградирали европейски аристократи. Какво може да предложат за сътрудничество Урсула и Макрон на владетеля на Поднебесната? Нищо.

++++++++++++++++++

"Китай се разпростира на всички континенти и световни институции, а амбициите му са още по-големи" Чета Китай, но в съзнанието ми се появява САЩ. :)

А, какво стана с онези работи с ваксините, тъпанарке алчна?

Mърсула си мисли, че в Китай ги е еня за мнението й. Тъпо русо кречетало, сложено там, защото е кукла на конци и извънмерно глупава. Толкова са неадекватни тези политици. Не е за вярване просто.

Най-добре е на тия двамата да им заврат по една граната в задника..... и каквото стане ....опа на Лайнар-ката може две

Глупачка!

където мине все мирише лошо!!!

таз още ли не е почнала да наказва и китайците? тя друго не знае.

Еврогейците се самоубиват. Такива глупаци няма други по света

Коя си ти ма продажна овцо, за Китай си като гнида.

Вярна е поговорката, че когато Господ иска да накаже някого, първо му взема ума. Опитите за ръзсъждения на Урсула доказват, че е точно така.

Ердоган добре и скри столчето на бабиера.

Цитат - "наказателни мита за държави извън ЕС, които се опитват да се намесват в процеса на вземане на политически решения в ЕС". Това за САЩ ли се отнася? Защо изобщо европа се конфронтира с Китай - кого е нападнал? ЕС ще се закопае още повече от сега.

Тоя не дое бан боклук няма спирка Докато я има Европа ще страда

Няй-добре, тези двамата да се самоефтаназират, за да си спестят мъките, които им предстои да видят.

Тази проста бабка, която е избрана поради сервилната си натура,защо се напъва да мисли?

В момента върви плана анти Маршал - Европа да плаща за всичко на янките!

сега няма газ и храна и ще се погрижат да няма и нищо друго

Тази както се е надървила още от Брксел, да си носи една алуминиева стълба, че да може да слезе от самолета и едно рибарско столче, че ще умалее 2 дни права, освен ако не е на колене

Защо постоянно ни давате тези двама лайнари от снимката...фон дер Лайнарен и лайняната деменция бай Дън памперса???

Тази продажна изродка ще унищожи Европа.

Джевелините работят точно и безотказно край Бахмут

Спри да тролиш бе сопол малоумен.

Не лъже...поинтересувай се.

Няма как луд соросоиден трол да каже истина....затова всичките подлежите на незабавно обезглавяване от кадировците и празните ви глави ще играем с тях на футбол на малки вратички за купата на Кадиров. За окончателно решаване на "демократичния " въпрос у нас!

Статия за двамата любими политици на форумното русотрол. Дерзайте ребята, да ги оплюете подобаващо!

.

Here is another huge failure of the Russians near Bakmut in Ukraine

В Бахмут украинските снайперисти са картечници

Цялата педеро комисия застава в поза партер със свалени гащи.Зад тях застава другаря Си и започва да ги рендосва.А евро дебилите квичат от кеф и повтарят-искаме още.

Russians encircle Bakhmut from three sides - Ukrainian army is striking hard

Заради тая Европа ще нагази дълбоко в лайната.

Ukrainian tanks fire shells near Bakhmut amid bloodiest battle of war

Хора оставете дъртите и подкупни политици на Америка, Европа и България! Гласувайте за българската партия Възраждане за да възродим България от дъното на Европейския съюз!!!

18 UK Leopard 2 Tanks Arrived and Entered Ukrainian Regions

Снимката не е лоша, обаче се чудя-охтичавия дали може да и произнесе цялото име без да пелтечи, или да му го казват в ухото дума по дума! Че него нали все го водят за ръчичка, да не обърка случайно самолета, та да се качи на пътнически я за Иран, я за Северна Корея...

The 79th air assault brigade repelled a fairly large attack by the Russians.

И сега кво? Ще правим и анти-китайска партийна коалиция ли? И на тях ли ще се издръвчим първи?

Тази малоумната американска слугиня ще унищожи Европа.