Управителят на БНБ пред президента: Разплащанията и банките са стабилни

Президентът и шефът на БНБ обсъдиха актуалното състояние на икономиката и банковата система на България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

запомнете тази дата! но нея фатмака привика управителя на бнб! курнелия иска да спрат плащанията за ток, вода и телефони, да се отвори държавния военновременен резерв, и да спрат плащанията по данъци, ипотеки, заеми! комунделите се гласят отново да затрият икономиката на държавата ни!

прецедент за 30 години! с абсолютно нищо положително и значимо, няма да бъде запомнен, освен с това, че публично беше разжалван и опозорена, чрез него цялата страна, след като един псевдо поп-неверник и ченге, му скъса натовските пагани на връх 3 март, пред очите на цял свят, като се изпика и стъпка върху името на българия! ей с това ще запомня лицето гумен решетников грипенов - с опозоряването на българия!

О Шипка, Шипка........

99% от драсканиците са нелепи. Друга е била темата на разговора, но както казва Винету прости сте. Хайде някой да провери дали пък не изтича някой мандат. Спрете с олигофренските дрсканиците.

Най после взе да звучи приемливо...сравнение с допрвди няколко дни!

Пак нелепости. Добре че от него нищо не зависи а и като гледам няма изгледи тоя човек да си стъпи на краката.

Трябва да му се даде незабвно орден Стара планина за принос ъм демокрацията........ Ще откаже бълтарина да гласува за военен.....

Лакомите селяни взимат безогледно кредити за по 30г. Изстрелват цените на имотите в космоса.Ние които не искаме да сме роби не можем да си вземем жилище заради тях. И сега ще ги спасяваМе с нашите спестявания. Къде е справедливостта.

Господин президент, от този месец таксите на пощенска банка за теглене на пенсията е 1 % Как няма да са стабилни? Нали НОИ плащаше тази операция?

С какви глупости ме занимава този клепар? Няма ли кой да му обясни с какво се занимава Централната банка?

Простете му! 35 години са му забранявали да мисли, наказвали ако мисли и награждавали, ако изпълнява без да мисли......

Банка в БГ е мръсна дума след кражбата на милиарди от КТБ под шапката на БНБ, което си беше комунистическа поредна експроприация! Всички БГ банки са скачени съдове, крадат и паразитират, подкупват управлението за лобистки закони с нашите пари! На всяка БГ банкнота има мръсна дума - БНБ!

БЕЗ ПАНИКА! Бъдете разумни и не теглете парите си! Банките са сигурни!

кво се притесняваш да си взема това, което си е мое? или ще кажеш, че не е мое?

Румене, софийският вирус ли те притеснява? Има ли вирус въобще или да направите един митинг на БСП?

Банките! Банките! Това е най-важното! Нищо да не им се случи с печалбата. Иначе гоите кучета ги яли.

Тоя съм го отсвирил още на Нова година.

Най хубавото е,че от летеца нищо не зависи просто се чуди как да е в новините.

високо доверие на клиентите, както граждани, така и фирми. -- този педал е на светлинни години от действителността

Най-високите такси в цяла Европа. За елементаро плащане банките ти вземат 4 лв. Да си платиш здравната вноска банката взима 15% такса.

Глупости! В Великобритания е тройно по-скъпо

Аха....даже липсват над половината от ""таксите"" у нас. Явно не си излизал от Столипиново.

Когато почнат така да говорят май не е на добре... няколко пъти така си говорят и после става едно висене пред банките

Днес навсякъде пред банките се виеха опашки. Някой има ли представа какво реално става? Аз съм се барикадирал вкъщи. Нося водолазен костюм и се моля пред иконата на свети Бойко.

Аха, само дето знам за една хипотетична банка, която изобщо не е истинска и която е продукт на моето въображение, в която миналата седмица мина вътрешна заповед, забраняваща продажбата на физическо злато до второ нареждане и която малко след това без никакво уведомление или промяна в общите условия въведе едностранно дневен лимит на преводи и теглене на каса/банкомат - 500 кинта. Пак повтарям за разните модератори и прочее сган - не разпространявам никакви новини за банковия сектор, а изцяло си измислям и въобразявам.

Двама.сериозни.доблесни.маже

Боже, колко много грешки...И правописни и други...

След това изказване и като имам предвид какво се е случвало през годините при подобни на него, очаквам лавина от банкови фалити

Разбира му главата на кауня ....

Президента, като истински комунист, русофил трябва да призове управителят на БНБ да печата повече левчета!!! Все пак производството и при пандемия не трябва да спира!!!

Праисторик, динозавър!!! И то нас.@н!!!