Окончателно: Уорлик си заминава, сменя го Марси Райс

Марси Райс е новият посланик на САЩ в България, съобщи президентът Барак Обама в официално изявление, качено на сайта на Белия дом, цитирано от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Уорлик си заминава, сменя го Марси Райс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ivan

БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ! НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ! Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯР В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ УРОДИ НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и помияри от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни помияри, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа свиня, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОП). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, помиярска музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни плужеци от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.

Да беха си я пратили в турция като е с турски език. Предишния тъкмо се понапъна да учи Български. Имат толкова дипломати / сигурно има и с български/ а ни пращат зараза някаква.Fuck бих казал!

Nikola

краино време беше да го махнат да не ги излага

Rosemary

Те отдавна са ни харизали, но не и без наше огромно съдействие. Не знам кой регистрира партията ДПС - етническа и противозаконна. Някой се страхуваше от гласовете на българските турци веднага след 1989 г.

pompai

що се заблуждавате бе простаци ?Един си тръгва следващия идва да защитава американските интереси още повече.

по-вавното е ,че е експерт на тема дрога... както в европа така и в лат. америка... а тука би бил полезен със познанията си и връзките ...

там са на испански :)

Това е демокрацията-един си отива,друг идва...а при комунизна е-един умира,друг се ражда

Явно САЩ са решили да ни харизват на Турция! Сега гяволетата, които не са могли да се уредят добре чрез ГЕРБ, ще налазят ДПС!

Това е много важно, Турция да се превърне в регионална сила и "троянски кон" на САЩ в ЕС. Кристално ясна е хамериканската "политика". Тежко и горко на нас българите, ако Господ - българина не ни Помага за игнорирането на всякакви мераци за превръщане на България на страна не от "третия", ами от "четвъртия свят".

Толкова много ще ни липсва...

Сбогом, сбогом, сбогом казах Щом така си решила ти, добре Сбогом, сбогом, сбогом казах И морето реве с пълна сила, Туй черно море Мила, мила Като прелетни чайки със с теб се срещнахме тука случайно Мила, мила и звезди колко много звезди ни обсипваха вечер Но светът е изменчив Виж по пясъка двете следи Виж по пясъка двете следи се изгубиха Няма ги вече Мила, мила Като прелетни чайки Със с теб се срещнахме Тука случайно Мила, мила И последните думите заглъхват Заглъхват далече...

Тоя нали до последно казваше, че няма такива неща. Ето ви доказателство, за това колко са честни всички политици.

Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно, ще ми бъде тъжно без твоите ръце. Не, не си отивай, днес ще ти направя най-страшното признание. Под мостовете не шумят реки, когато ти не си, не си със мен. Пристанищата са пустинно тихи, когато теб те няма. Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно, ще ми бъде тъжно без твоите ръце. Не, не си отивай, ще ми бъде тъжно, без твоите единствени ръце. Не, не си отивай, ще ми бъде тъжно, без твоите единствени ръце.