Унизително отношение към Урсула фон дер Лайен при срещата в Анкара (видео)

Реджеп Ердоган и Шарл Мишел седнаха кресла, а за председателя на ЕК остана да избере диван пред това да остане права

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такова нещо. Новината е с подвеждащ характер и най-вероятно е византийски номер на Гърците!

Виновни сме си ние европейците. Как може Шарл Мишел да не отстъпи креслото си или поне да останат прави и двамата.

сега ако затворят европейските граници за Турция ще ходи да се моли на килимчето в Брюксел за да не му отрежат неговите главата в най-буквалния смисъл на думата. Вече веднъж го пробва с руснаците този номер.

Няма такава снимка. Привидяло ни се е .

Ми тя издънката е за двата пръча, не за Урсула.

Тези ,които пишат,че това е сексистки скандал,трябва да отидат на лекар или поне да си премерят температурата!?Разбира се и да си припомнят какво и колко са пили за последно!?Безспорно ,това е скандал ,при това от голям мащаб,който разкрива какво е отношението към председателката на ЕК.И какмо може да се каже по въпроса -със всичките си положетелни характеристики/преди всичко семейни / г-жа фон дер Лайен е една опертно-водевилна фигура,почти комична,която с действията си най-често предизвиква подигравателна усмивка у сериозните политици,но някои изпадат и в ярост!Който не вярва да пита немските военни!

Каквото си надробил това ще сърбаш... А нещо за Мишел да кажете защо не и отстъпи мястото ??? И какво като е седнала на диванчето като и на стола все същото щеше да е освен за фотото???

Там е нейното място... Друго не заслужава.

Преговорите са двустранни, равнопоставени. Над единия фотьойл е знамето на Турция, над другия - това на ЕС. На ЕС-овския фотьойл да се разберат кой ще сяда.

турците си го направиха много гостоприемно. на другия диван е турския външен министър. Какво повече искат еврогеювете? И стига с този протокол ....21 век сме!

Е к'во да кажем? Може би той да е бил дамата от тях двамата?

Да, 21-ви век сме! Спрете да говорите за гейове! Така добре ли е ?!

Да, 21-ви век сме! Спрете да говорите за гейове! Така добре ли е ?!

педал

Тъй или иначе тези евролидери никой не ги е избирал. Поне да я бяха пратили да им направи по едно кафе и без друго не става за друго.

Що? Да не би да са изчезнали?

Мюсулманите са като бесни кучета, зверове! Затова - колкото по-далеч са ти от оградата (границата), толкова по-добре (за теб).

Всеки, който има очи, и изгледа конфузното видео от тази среща ще види как Шарл Мишел забързва крачката, за да се намести на този стол/трон. А и че се ухили като малко момиченце след като се намести.. Белгиец, какво да го правиш! Дълбоко груб и примитивен народ. За немкинята да не говорим. На такъв висок пост, а освен едно "Ерм?" друго не можа да им каже. Плачевна ситуация. Ако им беше станало толкова неудобно на домакините щяха да й донесат още един стол. Но след като това не се случи, става повече от ясно, че има умисъл. Просто турчинът им даде ясно да разберат какво мисли за тяхното посещение, а и използва вътрешните кариеристки интрижки (в европейския парламент) срещу тях. ЕС вече се разпада и това е. Който крал-крал, който ял-ял..

Това е лицето на исляма идващ от турция! Вие пак идете там, пак им се радвайте! техните деди клаха и драха Българския народ! И тези същества не намериха доблест да се извинят на България за зверствата на предците си! Да ви припомня, че германия се извинява на света за хитлеризма, нацизма до ден днешен!

Май са и готвили някой бенг на дивана, затуй е било, ама айди, разминало и се.

Европейско лицемерие. На първо място е виновен Шарл Мишел, трябваше да остане прав, докато не донесат стол и за жената. Ако не искат - той да седне при нея на дивана, а Ердоган да си седи на трончето. Но какво да очакваме от корумпираните кариеристи в ЕС? Та те се се целуват и прегръщат с Бойко. Даже официално го подкрепят. Примерно той нарече една жена и председател на парламент - ПКП. След това не и се извини, а обясни как така си говорели. И я целуваше и галше по главата както овчар - агне.

Трябваше да се обърне и да си тръгне

Значи при положение, че има двама виновни мъже тука, нашите продължават да хранят германката... Ашкулсон, аферим! Големи сте! "Тя сигурно си го е търсила" вече го ползвахте, сега чакам и "а с какво е била облечена" и може да го викате ден на майстора и да си ходите вкъщи.

Тогава щеше да бъде обвинена, че е много емоционална и не става за тая работа...

Пък Ердо, невинен като утрешна роса, а? :))

Този Шарл Мишел много мазно се усмихва. Доста гадно постъпи, като избърза пред дамата и се намести в стола, даже изпружи за момент крака, а после седна чинно, като ученичка. Въобще все едно гледам онази игра дето столовете са с един по-малко от участниците и всеки бърза да седне, защото последния "гори".

По-долу един съфорумец правилно каза: ЕС вече се разпада и това е. Който крал-крал, който ял-ял.

Нямам думи, този Мишел трябва да се скрие, нещастник.