Университетско проучване за расизма в полицията предизвика скандал в Германия

Според полицейския профсъюз тези изследвания нямали друга цел освен да показват, че полицията е "расистка банда престъпници"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МУЛТИ-КУЛТИ- това беше гордоста на бившия канцлер на Германия А. Меркел. Не завиждам на германците, които не спазват "новите правила". Явно ще ги обвинят във всички "смъртни грехове".

Предлагам на полицейския университет в Мюнстер да проведе едно по-глобално проучване, паралелно с проучването за расизма в полицейските среди, което да включва и проучване за фашизирането на политическите среди сред висшите управляващи кръгове на Евросъюза. Основание: -Отмяната на правото, завещано ни от римското право, на частна собственност по етнически признак. Нещо което ни напомня на това, което са правили фашистите с евреите. Конфискация на бижута, злато и ценности, имоти, сервизи и произведения на изкуството, картини и т.н. Ето това ще е повод за голям еврогейски скандал...

Браво! Радвам се, че публикувате такива статии. Крайно време е да говорим срещу дивотиите на политическата коректност и нападките срещу здравия разум!

Въпрос на време е да бъдат назначени ЗКПЧ, специално подготвени в партийни школи, за да следят за следването на правилната партийна линия сред личния състав.

Неолибералите не осъзнават, че те съществуват точно защото ги е имало реда, семейството, двата пола, контрола по границите и всички онези "психични отклонения" на "крайнодесните". Толкова са елементарни и лишени от всякакво чувство на самосъхранение и реалност, че не осъзнават простия факт: ако света стане такъв, какъвто го искат, няма да оцелее и 1 година.

Браво на германската полиция! Стига вече ощипани моми са се бъркали, идея си нямат колко изтощителна и опасна е тази професия. Там трябва да се пипа здраво, не са социални работници и не им е това работата

Германия е фрашкано с грантаджии, които пишат проекти целящи да разкрият наличието на дясно-радикални и неонацисти в полицията и армията. Обикновенно в такива безумия участват безполови младежи с много промити мозъци. Имаше даже и случай на проект, който целеше да намери причнно-следствена връзка между дясната-радикализация на определен индивид и психически отклонения на същия. Наскоро в Хумболтовия университет в Берлин спряха лекция на една биоложка която със заглавие "Защо биологичните полове са само два", но в същото време лекции промиващи мозъците на младежта, че полът е социален конструкт и други тинтири-минтири има всеки месец. Боже, опази нормалните хора в полицията и армията в Германия! Браво на на председателя на синдиката, че ги е разгонил грантаджиите

Явно освен без икономика, тия искат да остана и без полиция, то армия тъй и тъй си нямат!

Може да не вярваш, но преди военни части на Германия ги пращат на сървавър в Русия. Имали си споразумение. За един месец в пустошта да оцеляват, без право да се мяркат сред хора и в населени места. Извън цивилизацията. След това си ги прибират. Имали право да крадат кокошки, за което обезщетяват. И разни други правила.

И сами. В реална възможна военна ситуация. Знам го през човек, от такъв войник. Било най-гадното. Да си търси вода, храна и всичко друго. Ако не оцелее, значи не става. ;)

искат Германия да остане без германци. Да ги заменят с джендари, черни, мюсюлмани... кучета и щастливи кокошки.

Европедалите вкараха всякакви араби, цигани, турци и индианци и накараха германците да ги мразят понеже ония не искат да се интегрират и да бачкат дори не учат езика..направиха насиша хората расисти и после ги обвиняват. А цялата акция с мушти кушти има цел да се всява разделение между хората и чрез методс разделяй и владей да държат народа под контрол! Нехомогенната маса се управлява по лесно.

От страна предизвикала 2 световни воини кво очакваш

Какво за Азиятска Сатрапия викаш? Сега рашистите искат и в братска нам Украйна да запалят третата! Слава Украина!!!

Зеленски стяга куфарите а окраинските герои бягат панически ако оцелеят ;)

прочети малко историята и ще видиш, че първопричините за тези войни са малко по на запад и на един остров северно от Германия.