Коментари - Бокова ще преподава в южнокорейски университет | dnes.dir.bg
назад

Бокова ще преподава в южнокорейски университет

Бившият генерален директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова ще преподава в южнокорейски университет и ще оглави негов факултет от следващия месец.

Обратно в новината

Коментари - Бокова ще преподава в южнокорейски университет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като Боков, докараха с безогледната си алчност света до под кривата круша, а и имат наглостта да продължават да го правят в пенсинна възраст.

на тази женица е доказана многократно.

E търтеи и ком крадли пак на арената .Tези цял живот все някаде се подвизават нали

Продължава тенденцията от времето на Т.Живков, децата и роднините на комунистите да са най-кадърните и да се лансират за високи постове.От край време тези вундери бяха набутвани на работа в посолства, в банки , външнотърговски дружества и в крайна сметка ако не стават за нищо в министерства и в БАН.Такава е съдбата на брат и, на мъжа и на племенника и, който на времето беше изявен контрабандист и покрит в комунистическата иерайхия на властта.Майката партия се грижи за чадатаси, независимо колко некадърни са.Така дъщерята ня тато , пияния Владко достигнаха чак до министерските постове.А тези от фамилията на Бокова хитричко се скатаха и потулиха със спестените от ЦК парички.

Ако наблюденията ти за тенденцията са верни, то явно и в Южна Корея считат, че наследниците на комунистите от Тошово време са на-кадърните.

в български университет, на българските деца? Тази алчва женица и тя да си купи шест хапартамента, и то в западната чужбина !

Някой да я е поканил?

Тази някога работила ли е нещо?

Никога, въпроса е излишен.

специалност - лява ръка,десен джоб на безмитни зони

Виждате ли колко много омраза лъха от душите на българите.Затова не ни щат в Шенген холандците.Злоба и омраза. Вместо да кажете"Браво,още една българка е успяла" честито..Хората са я оценили,някакъв български пъпчив цървул я плюе.Когато във Виена е имало опера,дядо ти свиреше на гайда и пасеше овцете.Хората имат класа,аристокрация,обноски. Тук разни помияри джавкат и по лошото е че им плащат.

Прав си,хората имат класа,аристокрация и обноски а ние нямаме........нямаме защото селските комуноиди 44г. избиха елита на нацията и остана само селско-работническа пасмина и за да се появят нормални хора и обноски трябва поне 2 поколение да се работи за тях-понял???

Това подхожда на Ирина Бокова. Няма да е Десислава Атанасова или Цвета Караянчева. Няма да е даже Цецка Цачева ... Те са прости гербажийки

А ти си просто

Какво дири тази в Южна Корея, при загниващия буржоазен, безидеен капитализъм. Като достойна наследница на червения убиец Георги Боков, би следвало да отдаде силите и знанията си за комунистическата идея Чучхе на КНДР и лично на другаря Ким. Предателка, покварена от живота в САЩ.

Бокова може да преподава в университет. Може да е Декан или Ректор. Може да преподава на 4 + 1 езика. Това е непостижимо за Борисов и Цветанов.

може да бъде каквото си ще и пак ще си остане основно агент на КГБ

Щом хората я канят значи са си направили сметката и не е било необходимо да се консултират с българските хейтъри.

Мата Хари ще разузнава за руснаците.

Да ама не! За Северна Корея!

не се знае точно какво и точно как, та червен пушек ще се вдига над половината Азия.

имат мандри в Южна корея, воже да им преподава шумкарски опит как се крадне и пали.

де го сложиш, все се клати. От газовата компания до факултет в ЮК университет, това е много тясно свързано с високата и квалификация по въпросите как нищо да не се направи.

Повече и приляга СЕВЕРНОКОРЕЙСКИЯ университет.

Да обясниш на "простия мат,рал" и на простия ББ,(както той си се определи) и на неговите откровени некадърници какво ниво се иска,за да преподаваш и оглавиш факултет "на Запад",когато там много добре знаят и твоя произход, и твоите умения и твоите възгледи, е безнадеждно.Крайният хоризонт на този "мат,рал" и неговите вождове е пожарникарския факултет на Симеоново и Виф-учителската степен.Подчертавам:не става дума за истинските пожарникари и истинските учители.Така че Бокова има качества и резултати и я канят, а тези,които са далеч от под нивото йдори на средната интелигентност - злобеят.Край!

... тоя факултет е на изток мой човек, не на запад, на много изток и на КОРЕЙСКИЯ полуостров

Е,и...???!!!

Горките Южнокорейци.

на далеч от местата, където не могат да я дишат, след пълния провал на двата й мандата, защото ЮНЕСКО никога не е бил никога преди нея с толкова нисък авторитет и разклатени финанси.

Ако имаше смисъл и полза от подобни индивиди като Бокова, света щеше да е едно много по-добро място.

Що се натиска в Сеул да ходи. Нали са комунистически интернационал, да ходи да преподава в Пхенян. Да говори за мирния атом у всеки дом..

с тия празни клюки за никому ненужни хора.

тази дърта комунистка, няма никаква файда за никого, както нямаше и досега.

Калин Митрев - директор от повече от 3 години за България, Полша и Албания в Европейската банка за възстановяване и развитие в Лондон, съпруг на Ирина Бокова, генерален директор на ЮНЕСКО, е бил част от мащабна тайна схема, с която властите в Азербайджан са плащали на политици и журналисти в лобистка кампаня за отклоняване на критиките срещу управлението на президента Илхам Алиев.

"е бил" а ти си "Де бил" използването на пасивна форма, показва, че не си пряк свидетел на събитието. Как би могъл да твърдиш нещо такова ? вестник "супер секретно" ли те образова? или някое ютуб видео?

ЗА ДЖЕНДЪРИЗИРАНЕ НА АЗИАТСКИТЕ ДЪРЖАВИ !

Така е в страната на ТИКВИТЕ! Умният и можещ човек се счита за некадърник и "комунист" (естествено!), а всяка тъпа и крадлива мутра се издига на пиедестал на герой и пример за подражание...

"12345" това паролата на ПС-то на "умника" ли е?Изкуфели памперси,що не си гледате порното и да си пиете парцуцата до като още виждате ами все за миналото драпате,че за сегашното чеп за зеле не ставате

Жалко за ограниченото мислене !Корумпирана и платена България не е целият свят!Демокрацията разби ценностната система на поколението израстло в нея!

Цанностната система я разби 45 годишното комунистическо робство, което отне частната собственост на хората и ги направи зависими от държавата. Хората лишени от възможности за самостоятелно развитие и смазани от диктатурата станаха крадливи, лъжливи и двулични. Аман от зомбирани червени малоумници, защо на запад капитализма не им разби ценностната система, а това се случи само в страните от соцлагера и най-вече в СССР?

Три Шиши Управляват България Пеевски ,Цацаров и Боко Тиквата крадлива !

Станала е колежка на Плевнелиев- и него го канят да чете лекции по цял свят!

И ти имаш нещо общо с циганите - пикаеш на двора.

Умния човек винаги ще намери приложение в нещо ! Вместо да учи нашите Студенти тя ще учи чужди ,защото в България Управлява Мутро-Тоталитарен Режим и той няма нужда от Умни хора за да лъже и краде тях ! Мутрата Борисов ,Кауна или Крокодила , никой няма да ги вземе дори за чистачи на ТОАЛЕТНИ !

Съгласна съм с вас-но не само Боко ами всички управлявали ни партии през годините...

"Много умна жена" от много наш род(няма да споменавам за делата на баща и) а за брат и който "поемаше вината на партията с мезета само" или за синчето му което колко пъти го хващаха да краде коли ......все изтънчен и аристократичен комуноиден род за дейността и в ЮНЕСКО тепърва ще излизат неща които няма да са никак приятни

Завиждайте соросоидчета. Такива като вас заедно с ГЕРБ лишиха България от възможността да има Генерален секретар на ООН. Защо не писахте нищо срещу Кристалина Георгиева, на която след неуспешния опит да бъде номинирана за ГС на ООН бе предложена отново висока длъжност в Световната банка. Тя също е комунде, но от добрите, т.е. подкрепяна от герберастите.

червената принцеса.Ще преподава руски език във южно корейски университет и става дистрибутор на руска тор,като член на съвета на директорите на руския концерн.

Кадърните, знаещи и можещи хора се ценят и на изток и на запад .

Тази е "кадърна" единствено в кражбите и демагогията, а ти в нищо не си кадърен, защото си прост.

Ами умен човек, намери си мястото.

Не е умна, а крадлива , нахална и корумпирана. Пък и номерата и минават, след като има такива малоумници като теб, които и вярват и гласуват за крадливата им партия.

А бе стига сте ни занимавали с тази комуноидна некадърница......

Съмнявам се в южнокорейски университет да канят некадърници. А завистта си е присъща на българите.

И аз мислех, че основният недостатък на голяма част от българите е завистта, но след фундаменталното изследване на проф. Ив. Христов , вече съм убеден, че това е глупостта.

Тази новина ме кара да умирам от завист!

ЩО?

Това е доста труднопостижимо - да преподаваш в южнокорейски университет. Образованието там е на високо ниво, а дори приемът на студенти е много тежък и пресяват доста. Гордея се с нея.

гордей се... сигурно на обноски ти сия научила, или на език, или на поведение... то си е за гордост И аз се гордея с този дето изстрелва теслите в космоса, все пак сме от една планета, даааам

Тази сива мишка пак се намърда на добре платена службица...

хаха :) намърдала се... тя в българия не се е прибирала от малка сигурно.

Няма значение дали е в България или не! Пак се е намърдала! Защо не поканиха теб за лектор в този университет? И по света се изискват яки връзки и подкупи за топли местенца. А тази си има връзките по рождение...

Ами да, комунистката Бокова, щото комунистите са кадърни. Няма да поканят некадърника костов.

...забравяш- И.Костов е бил в катедрата по научен комунизъм,или политикономия....НАШ ЧОВЕК Е.

Не.Не е ваш.Костов няма нищо общо с крадливата ви комунистическа мафия и внушения като твоите, неподкрепени с факти минават само пред малоумници като теб.

Хахах, злобата няма почивен ден! Вие сте на светлинни години след Бокова и така няма как да разберете нейните постижения! Аман от платени боклуци!

АБЕ ЧУКУНДУР. Ч Е Р В Е Н' ХАЙДЕ С ДУМИ ПРОСТИ ДА НИ ЗАПОЗНАЕШ С НАУЧНИТЕ ДОСТИЖЕНИЯ НА ТАЗИ ЧЕРВЕНА ДРУГАРКА!

На ПРОСТ човек и с прости думи да му обясняваш той пак няма да те разбере.

знаеш ли какво е българия и комунизма от гледната точка на корея? Говоря от позицията на човек живеещ дълго време извън европа. Председател на една от световните организации, произхождащ от европа. Точка. и за мен така си мислят - като кажа че съм европеец, никой не преви разлика кой е румънец, кой е римлянин. Италианците тук са зарзаватчии и копат доматето. Тайванците са умните инженери. така е. България - европа - шеф на юнеско. Почетен порфесор в престижен университет. А ти?

И каква е ползата от тези "псевдонауки". Едно голямо "нищоправене"

коя наука ще преподава и кой е този факулет, който тази парашутистка може да оглави. Цялата и кариера с всичките и длъжности са поредица от червени парашути.

Ако име нещо, което никак не е странно, то е , че ти нито можеш да четеш, нито да мислиш. В новината конкретно са посочени университета, факултета и науките които се изучават там, но както е известно Чукча не е читател, той е писател.

това са посочените науки, само че те са бла, бла. Всичко около тази особа е едно голямо недоразумение.

специалистка по неизвестно какво, ще го преподава.

Аха,браво Роско,значи нашата червендалеста дама ще учи корейчетата ЩО Е ТО ДЖЕНДЪР и как да сме либерални с имигрантите(ти изобщо знаеш ли колко имигранти има в тия азиатски републики?)

направо да отива в северна Корея другарката червена еврейка само че да вземе и останалите червени другари ама там не се краде и другаря ким направо ще им отрежи крадливите ръчички

пуро

Хайде пак евреите!Чиста якорудска...

В Северна Корея и е по-скоро мястото. Има достатъчно експертиза в комунизъм и шашми.