Унищожиха част от екзотичните дюни на южния плаж в Несебър

Посегателството е установено в късния следобед в петък от концесионера

Обратно в новината

Коментари - Унищожиха част от екзотичните дюни на южния плаж в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

войните срещу Природата никога не са свършвали добре за дебилите, техните поддръжници и подражатели. видяхме един добър пример с фукушима. просто Факт. Бог с нас

За да спасят дюните от джипове и АТВ та.Вижде самия изкоп,няма следи нито от колела ,нито от вериги.

Голям праЗ!!!

да ги затрупа пясъкът! И да ги погълне, разбира се.

Май някой ще полага кабели или тръби и после ще го зарови

Всъщност нищо не е унищожено, а изкопът пази плажната ивица и дюните от кретените с моторите и атеветата.

Ако някой прави подобен изкоп,ще знаят от Общината и ще има разрешение за това.Иначе,излиза че,някой съвестен багерист е решил сам да предпазва плажната ивица и дюните.На бас че на тоя Екобагерист ,някой му е платил.

Ама има ли още останали дюни по Черноморието? нали се оказаха в частни имоти и ги реституирахме, това са дюни ментета, така че не ни занимвайте повече с фалшиви новини!

показаха по телевизията, как багер разкопава нещо подобно на дюни около една река в многострадалното село Каравелово. Да не би дюните да са мигрирали във вътрешността на България?

Накрая морето просто ще се надигне, бреговата ивица ще стигне до Шумен и всичките терзания просто ще се свършат...

Нищо няма да им направят на орачите и копачите. Това е БГ. Това е правителството на Радев и съдебната система.Няма виновни, няма наказани. Има нанесени щети на дюни.

трактор мое а разоре плаж посред бел ден и никой да го не види

защото е направен по стелт технологии и никой не може да го види.

Още чакаме тоя педер*аст Захариев зад решетките с неговите явни лъжи за “подпорните” хотели!

Ама дюните са просто едни пясъчни навявания. По тази логика може да опазваме всяка снежма пряспа

Какви дюни, Путин скоро ще изпепели планетата вие за дюни ни говорете. Освен това ние освен да унищожаваме друго не можем да правим.

Респект и Поклон пред концесионера! Артистичен и също толкова интелигентен, креативен !

В Пловдив реват за някакви си тютюневи складове, които са просто едни съборетини, които за абсолютно нищо не стават. Ама били паметници на културата. Какъв паметник може да е един склад за тютюн... не знам. В Несебър реват за купчини пясък, които били дюни... Какво ценно може да има в едно купче пясък - нямам идея. Каквито ни културните паметници - такава ни и държавата.

Като не е ценно дай да ги бетонираме всичките.

В белите страни държавата се грижи за паметници на културата, в България са осрани съборетини, които заплашват човешки животи и разни псевдо-патриоти рИват против събарянето им.

Просто погледнете какви наказания получиха всички подобни изстъпления в миналото - там е отговора. Автономната зона Българско Черноморие е отделна и законите на България отдавна не важат, а мутро генезиса и симбиоза с прокуратура и съд е знакова. Та там дори хотели на пясъка стоят и до днес, а заградените имоти с липса на достъп до морето са толкова много и сравними само с тежки арабски диктатури.

И като установиха какво последва? Нищо!

Как нищо? Четете бе хора. Ще му съставят Акт... за 100 лева и нарушителят я го плати,я не.

Нали някой им е казал че трябва да се пазат пясъчните опразования минават АТВ сега няма да минават .

невзрачни купчини пясък натрупани от вягъра, обрасли тук там с тръни и бурени са гордостта на племето дето неможе нищо да благоустрои! мизерията и безредието са нашата гордост!

За е такива изроди, с е такова мислене, сме на тоя хал. Безмозъчен отворко. Лентяй, с бира в ръка.

Ти полуидиот ли си или си пълен идиот?

Именно. Купче пясък, което ако хванеш 20 циганина, и им дадеш по 100 лева ще го натрупат за няма и ден... ама било ценно. Кое му е ценното - никой не знае...

някой дюни ял ли е?!? А хотелите дават препитаниа на половината народ!

Не схващаш ли, че народа не идва заради хотелите, а заради морето, плажа и природата! А там на това място и без това е вече ПРЕТЪПКАНО с хотели, които, ако се унищожи природата, ЩЕ СТОЯТ ПРАЗНИ! И тогава хем приридата ще е унищожена, хем народа пак няма да има препитание!

О колко си про..т ! Хотелите ни са под всяква критика повечето , туристие идват не зарди тях а въпреки тях . Освен това тук идват основно социлано скъсани , не защото природата ни е кофти а защото туризма ни е под всякава критика.

Няма да свършат скоро

за кво са ви тези дюни ?

Само разни жалки джендери и еврогеи, дето нямат друга работа и дето всеки ден са епилират ги е грижа за тия нещасни купчини пясък!

Чудесно изказване !

Идиот, толкова ли инфектираното ти мозъче не може да включи, че природата си е природа и тя не е създадена "за да трябва или да не трябва" на някого!

що не идете да бутате ветурните мелници дет ги строи оная идиотка - Палавата Урси

Хващаме се за всичко, което е природа и е съществувало хиляди или милиони години преди ти да се пръкнеш. Иди някъде да те лекуват със Сороси и джендъри, невежо човече, защото ти само това си знаеш така или иначе.

На север от Емине морето принадлижи на ТИМ, на юг принадлежи на ДпС. Съвсем нормално е собственика да ползва имуществото си, както сам си реши!

и ще ви грабят и ще ви ваксинират и ще ви заключват по домовете и ще ви затварят бизнесите а накрая ще почнат да ви събират по улиците като добитък и да ви пращат да се биете с Русия - така както правят в Украйна .... трайте си .....

Народа така е преживял 500 години турско робство, ще преживеем и това. Или искате като в Украйна?!?

аман от рекета на разни Сороски зелени НПО-та !!!!!

Ако това е в друга държава, ще им пръснат халката в панделата на поръчителя и изпълнителя.......

ако не е тайна и ако знаеш разбира се

.

Унищожавайте, унищожавайте, после има да се чудите защо не ви се възвръща. И прането на пари няма да излезе на сметка. Жалко за България!

Алчни концесионери смъртно наказани заслужавате.

Път май не са те

ГРОБ въобще не са изчегъртани. Продължават да управляват 95 % от Общините в България.

Само у нас в Булгауру можеш да изораваш природни забележителности и никой да не разбере с дни.

Да проверяват по-често, че другия път може и цял хотел да вдигнат събота-неделя.

Боко от Банкя е създал специални отряди за подривни действия, които да саботират всяка една свястна инициатива на местните власти. За турските райони му помагат от ДПС. Загубят ли изборите, псевдодепутатите им балабар с тях, ще изчезнат от политическата и преди всичко от икономическата карта на страната. Затова, Банкянския и Доган трябва да бъдат опандизени, а крадците около тях с отнето имущество и също осъдени, но не чак като вождовете им- на доживотен.

И като се събуди едни чичковци с бели престилки ти оправят ризката ?

Народа 20 години живя хубаво и богато под управлението на ДПС и никой за нищо не се оплакваще! Сега като дойдоха соросоидите, по ли ви харесва?!?

Това само кабелен оператор може да го направи. Да си пусне едно кабелче.

Не някой е наредил ГОРСКОТО да пади дюните и те за ги орадили с ТРАП

Господ-Бог създал Света дал на българите най-хубавата земя. Те взели, че я о_рали.

Ей заради това плажовете не трявба да се отдават на концесия! Като нямат интерес алчните боклуци, няма и да съсипват!

Поредният Бай Х.й, а ниско чело и липса на мозък, който си мисли, че ще стане милионер за един сезон, като скове кочина на първа линия! Много ще се радвам да гледам как всичките бетонни коплекси по морето започнат да ги бутат! Както стана преди в Испания. Чужденци вече не идват. Черно море вече военна зона и е минирано. Ако войната продължи, в хотелите ни няма да има курортисти, а бежанци и войници. А може би тоя копае, защото ще строи окопи, бункери и казарми?

Чете ли изобщо статията ?

Нищо ново под слънцето. Наследено от гербавите

Сега ще му стопират концесионният договор, а той ще поиска обезщетение.Инаюе този пясък е много ценен, защото е пропит от семенна течност.

Нормално при БГ демокрацията.Парата прави борбата.За какво са ни някакви дюни даже за какво ни е морето ? Даже всичко да стане на хотели а после държавата да им помага ,когато и българите отиват на почивка в Турция и Гърция.

Чужденците и емигрантите нямат права върху Българската земя защото не е тяхна. Защо тогава я наричат булгаристан ? И второ - частната собственост навсякъде по света си е частна и неприкосновена. И всеки навлек без покана и разрешение от собственика , може да бъде отстрелян като диво прасе. Това са законите. Ако не се харесват на навлеците , има и други закони.

Бих гръмнал извършителите където ги видя. На секундата.

Концисионера да не се прави на луд.

Местните евро атлантически леберали тренират как се правят окопи ;)

Това са бивши комунисти свързани с Русия.

тва трактор да мине да оре посред бел ден и никой да не го види... само у бугаристан

смърт за балканския кенеф вугарияяя смърт

С тази корумпирана съдебна система,ще влизаме все по навътре в блатото на винету!

Дрън , те отдавна са разорани още преди 40-50 години , а пък и съвсем наскоро в бясното и диво строителство , А защо не подаде сигнал този бдителен гражданин за застрояването на северният плаж ,Како Биич, Бед рум и тем подобни мафиотски свърталища на кифли, педали и снобари .

а ти защо не подаде? къде беше? защо спа? а?

у бугаристам може да се оплачеш само на арменскио поп за да ти олекне

Нали ще търсят после плаж. Като има буря и отнесе пясъка ще се печат на камъни. В Гърция правят дига. Ако няма пясък след буря вадят от морето.

Тоя път води до крайбрежен терен, на който има хотел, частни вили, а може и още новоизникнали. От там можеше да се стигне до плажа на НСА. Сега може ли ..... Само се чудя кога тоя път ще стане асфалтов, терена до който води, бетониран. И сигурно, никой няма да знае нищо. А за дюните, чета по долу абсолютни тъпанарщини. Били пясък. Такъв са и ако искаш да си слагаш кърпата върху пясък, трябва да ги има дюните. Иначе ще лежиш върху бетон.

Повече от половината от Новия град в Несебър е построен върху пясъчни дюни.

Концесионерът сигурно нищо не знае. Ама лятото на мястото на дюните ще изникне заведение, нали? Така няма да се губи от плажа....още 3 реда чадъри

Дет подал сигнала гербаджията той сам го е направил