Коментари - Спецакция срещу купения вот в Сандански и Кресна, арестувани са четирима души (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дето плащат по 10 лева - цялата НСБОП мобилизирана. Срещу мангалски тълпи, убиващи се в центъра на голям град - нищо и репортаж по телевизията само.

Всички знаем кои партии купуват гласове. Ромсите махали гласуват компактно за тях. Вижте изборните протоколи. Всички роми са фенове на ГЕРБДПС и имат 100% избирателна активност, защото са будни граждани.

Блокира се цял град заради акция за купуване на гласове. Краен резултат-арестувани двама за кражби трима пияни зад волана и един собственик на квартален магазин. В същото време в съседния град необезпокоявано ограбват инкасо автомобил. Следваща блокада с аналогични резултати. В същото време в съседен град циганите се млатят с брадви и колове не обезпокоявано в центъра на града.

Мунчо е боклук и пази олигарсите докто ни залива с битовизми .........

Рашковите простотии продължават на нов глас:))) Хайде сега да питам от всичките ви показни акции и всичките ви показни арести последните две години-за колко души намерихте каквито и да било доказателства???? Защото се сещам как е арестувахте един пенсионер домоуправител със списъка за дължимите за ремонта пари. Или колко магазинери прибрахте заради тефтера с вересиите. Даже се сещам че прибрахте и човек със списъка на гостите на сватбата на сина му ли дъщеря му ли. И един въпрос към служебните-на последните избори цялата варненска циганска махала гласува за възраждане-там имало ли е купуване на гласове???? А по стотиците сигнали срещу да ограбим българия и продължаваме измамата има ли някакво движение???

кои са тези партии, дето купуват гласове? Това е важното!

Не е ли ясно? Тези ,които имат пари. А кой според теб има пари? Ми естествено гербавите миндили и рязаните продажници

Що сами се изчефъръахте келешче:))))

Искам да знам къде мога да си продам гласа?

Ако искаш продай си гъза аз съм ти навит !

тебе те знаем че си педраз

А защо има закони за лобизма в някои от т.нар. демокрации, регламентиращи възможността да си "напазаруваш" политици !? Това не е ли също толкова неморално и осъдително да ви таковам в "демократите" !

Щото там е легално и се знае. Пък за купените депутати от страна на промяната го научаваме сега.

ХАХА ... РАДЕВОТО МВР НА ВОЙНА С КАСКЕТУРАТА НА ОПГ СИК :)

Пак ти се е обострила деменцията ?

Всичко е за негово величество ПАРИТЕ!

Хартиената коалиция осигури безпрецедентно фалшиви избори.

Не е вярно.В някои западни държави гласуването е само хартиено.Никогс не е казвано,че това не е демократично и фалшиво.

Не някои, а всички западни държави са с хартиени бюлетини

В колко от тия западни държави бивш кмет, народен представител и областен ръководител на управляваща партия е записан да обяснява на членовете на скециите от тази партия как да правят бюлетини невалидни? Би ли отговорил, мозък?

А партийните лидери за които купуват,те какво,що се правят на ударени и се спотайват,тези заловените са бушони на партийните лидери борещи се за власт,пари и влияние!

Че ще ни изготвят още един доклад от държавния департамент за нарушаване на човешките права!

Тези показни акцийки ще спрат ли търговията с гласове?! Не Забрана за гласуване на неграмотни и неплащащи данъци в ЕС и драмата приключва!

А откъде тогава ще ни дойдат гласовете? За не вярващите-справка на сайта на цик.