Унгарският парламент ратифицира присъединяването на Швеция към НАТО

Кандидатурата на Стокхолм беше одобрена с огромно мнозинство от депутатите (188 от общо 199)

Обратно в новината

Коментари - Унгарският парламент ратифицира присъединяването на Швеция към НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ехеее

А Путин ратифицира разширяването на руските военни окръзи.

Да видим кога ще почнат самозапалванията.

Шведите наскоро изкараха армията по улиците, за да се справи с бандите (познайте формирани от кои приети с отворени демократични обятия бежанци). Във Финландия правителството падна като тръгна да я вкарва в НАТО.

а тия шведски банди имаха ли танкове и артилерия и сваляха ли правителствени самолети , които пък ги бомбардираха ?

Браво!!!!

Интересно ми е друго : какво са получили като търговците за разлика от нас като проститутка без пари (Ф16 от 1970)

Не бих искал да имаме в България такива селски хитреци, от най - долно качество ,като Орбан и като Вучич. Достойнтвото на българите ,за това ,че са на страната на справедливостта ,ще бъде възнаградена Висше.

Квик квик, грух грух!

Свалям шапка на ПутКин, че вкара скоропостижно в НАТО Финландия и Швеция. Следват Грузия, Украйна и Беларус. Гений, та дрънка!

Напъване. Напъване. Насиране. Играчка. Плачка. Малоумниците не зацепват, че след СВО цяла Европа ще свали стандарта си на живот за да пълни джоба на ВПК то на САЩ. От там при видимата деиндустриализация, карбонови данъци, тотална дистопия дирижирана от Давос и Брюксел. идеята за демокрация отиде в кофата. Вместо да натиснат Зеленият да подпише мир и да имат икономики, решиха да убият Украйна и да си закопаят народите икономически. Само надрусан идиот не му е ясно, че някой ползва ситуацията да премахне правата, свободите и спестяванията на европейските граждани. Но като сме тъпи едни масончета ще ни шибат за пореден път.

Квик квик, грух грух!

Мир докато кликата на Путя е на власт в Русламия няма как да има .

Един умен човек, на име Бенджамин Франклин, е казал, че който заменя свобода за сигурност рано или късно губи и двете! Нормалните хора никога няма да се преклоним пред изрод като Путин, а за ваше нещастие не просто сме мнозинство, а сме в пъти повече от Вас, така че не ви остава нищо друго, освен да квичите!

и сега? факт! какво печели слугата на Путин?

Унгарски селяндур. Обича да си разтваря бузите и да го дава на заден ход.

беше унижен и се продаде за 4 нещастни грипена !

Питайте обикновените финланци колко са добре в НАТО. Как може да се обясни на шведите, защо тяхното правителство замена 300 годишният си неутралитет за участие в съюз, който уж е отбранителен, а всъщност няма нито една натовска страна напдната. Къде точно е заплахата за Швеция, никой не може да каже.

Не ти е добре!

Вече Балтийско море е натовско море.

е било ! . обаче черно море, заради територията е блядско !

Хахха, Орбан го изигра перфектно мача: нова ескадрила Грипени на промоционална цена, заводи за производство и ремонти на Грипени на унграска територия. Министър председателката на Швеция му дойде на килимчето лично да обещае всичко. Де да имахме такива лидери в България, ама нямаме. Първо Ердоган изпазари всякакви самолети и оръжие от САЩ на промоция, после Орбан направи същото със Швеция директно. Така се играе международен мач.

и да биете минуси, истината, е че в България има остър дефицит на национално-отговрни политици, които да изпазарят всяко нещо с полза за държавата. Само козируваме.

ТероруЗЗшлямия яко си го натика с тази война! Обгради се отвсякъде вече с НАТО! Да почива в нямир тъпата РуЗЗшлямия! Благадарм вам, товатеш путлерчо! ХАХАХАХАХАХА

Бай Виктор усети сухия шпек в задника си, и даде задна ;)

Същият бай е като ганьовците.

Ники е пътувал до Усрайна да договаря тараби през Мамалигария Ще папкаме качамак като 2009

Папкайте само на варненският ни мангал.

Ти специално ще ми папкаш дедовия, сестра ти ще ти обясни как.

Харесваш ми, бай. Очевадно готов си за тройка с мангал. Плаща в евро, ганьо.

Коментираше се, че Орбан е изтъргувал ратифицирането срещу изгодна сделка за Грипени. Не ми е приятен, но го поздравявам, че е опитен играч и търгаш.

А, да не забравя, не е лошо в такъв случай да получим разрешение за закупуване на "Грипен". По-евтини, не толкова капризни, със същите функции, като Ф 16 , блок нанай си!

То и бронирани машини можем да вземем от Европа, ама нашите управляващи бързо кешираха българо-американската дружба, като закупихме и платихме авансово остарели бронемашини! И пак доста по-скъпо!

То бронирани машини можем да си произведем и сами, и само някой компоненти да са внос.

Да им е честито на шведите, ама днес са паднали акциите на производителите на танковете Абрамс и на техните САУ Арчър!

Теб какво те е грижа, я виж акциите на завода ЗВЕЗДА в русия - поскъпнали май, а. Инвестирай в рублата де, какво чакаш. Седиш тука и се кахъриш за омразните ти европейски и американски фирми. Поглеж борсите в Европа , Ню Йорк и Токио и ще ти стане ясно, колко несъстоятелни са ти жалките опити. Колкото до шведите и грипените-по този въпрос се консултирай с чорап Зелени и главен комисионер на грипените. Ама само как се издаде че сте заедно. И разкарай скапания руски флаг, на който са боднали един кръст и са го нарекли самарско знаме. Все пак това е флаг на чужда държава и ти за твое съжаление седиш в Европейска България и жалиш за Русия. И това ако не е жизофрения........

яж лайна бе капут

Така благодарение на Путин НАТО се увеличи с доста добри две нови държави, които не си поплюват като нас.

Някои си мислят, че големият звяр е Русия и колкото повече ракети насочи САЩ към тях отблизо, толкова по-добре. Лъжете се! Аз не искам САЩ да воюва с Русия чрез прокси Европа. Готова е да ни съсипе и си мислят, че зад голямата локва ще останат непокътнати с "космически щит"! Голямото зло за света е там и дано народите го разберат и се обединят срещу него. Европа вече е превзета отвътре с корумпирани лидери и е само колония!

Умрел е един чифут.

Това , че имаш застраховка на колата не значи , че няма да катастрофираш фатално !

Аз да попитам - сега, като са в НАТО, може ли вече да си купуваме Грипени?

Не трябва да се хрантутят само американските терористи.За предпочитане от Демократическата партия/там има повече чифути,негри,холувудски извращения и.../.

Те унгарците нямат основания да спират шведите да си трошат главите! :-) А финландците направо са вече зян! Ще ги затрупат с американски бази с ракети, които ще са цел за руските! Просто не знаят какво си пожелаха! :-)

Ами кажи им де. Научи ги ти невежите...

но, ще го научат по трудният начин!

някои си мислят, че големият звяр е Русия и колкото повече ракети насочи САЩ към тях отблизо, толкова по-добре. Лъжете се! Аз не искам САЩ да воюва с Русия чрез прокси Европа. Готова е да ни съсипе и си мислят, че зад голямата локва ще останат непокътнати с "космически щит"! Голямото зло за света е там и дано народите го разберат и се обединят срещу него. Европа вече е превзета отвътре с корумпирани лидери и е само колония!

е добър търговец.

Не случайно Орбан е бил стипендиант но Сорос..........Каквото и да значи това.

Ами Сорос е унгарец! Затова Орбан го изгони със всичките му НПО-та да не стъпват там!

Путин е велик стратег. Десетилетия наред никой не можеше да убеди Швеция и Финландия в нуждата от членство в НАТО. Кой ли не опитваше - и европейските партньори и САЩ. А накрая Путин успя за няма и две години. И то не формално, Путин накара населението на тези две страни да настоява за възможно най-бързо присъединяване дори с цената на компромиси по други въпроси.

Но това беше в началният стрес и техните лидери набързо го кешираха! Неолибералите управляващи бъраха да си вземат бонусите. После финладката даже я махнаха от власт! Сега, ако питате населението в тези страни, едва ли ще са за това НАТО, което вещае да ги включва постоянно във войни! САЩ не са спирали да воюват в последните десетки години!

НАТО е защитен съюз. Не могат да те накарат да се включиш във война, освен ако не е защитна. Войните на САЩ, с изключение на тази в Авганистан, бяха коалиции от желаещи да се включат. Примерно, Германия отказа да участва в Ирак.

Не само те карат да си вдигаш парите за въоръжение, но те канят за разни мисии с "екзотични" имена. Било в Афганистан, Ирак, Персийски залив, Червено море .... Да там не се пролива кръв, поливат се градинки. :-)

мунчо вече не ще грипени предполагам