Виктор Орбан печели трета изборна победа тази година

Партията на премиера Виктор Орбан - Фидес, е явният победител на общинските избори в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Виктор Орбан печели трета изборна победа тази година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Виктор Орбан! Поне една страна в ЕС да е с нормално управление!

Евала бате Бойко на Унгарците, Поздравяват те всички тук, от Почивка та чак до Тюленово. Батеее, Бойкооооо на унгацитееее... Евала таааа...ааааа.

Достоен човек, политик и ръководител! Браво на унгарците !!

Бойко и Виктор Орбан имат общо колкото Моряка Попай и Майк Тайсън. Единият е измислен герой - сам се сети кой от двамата!

Орбан е един от малкото десни, които проумяват, че бъдещето на Европа е с Русия. Америка се деевропеизира, хората от европейски произход там вече са малцинство, и все повече ще се интересува от други континенти, не от Европа, а и напоследък е един от основните пропагандатори на леви политики като хомосексуализъм, нелегална имиграция и пост-национален мултикултурализъм.

Орбан си гледа интересите, лошото е че е в ЕС всички са равни но някои са по-равни, и това ще го събори !!!

Преди две седмици бях в Унгария.Унгарците са във възторг от Орбан и гласуват до 70 % за неговата партия.Той прави кардинални реформи с мисъл за страната си без, да се съобразява за всичко и дословно с ЕС ,като нашите "послушковци". Ако Борисов държи на одобрението на собствения си народ, а не на ЕС ,ДА ПОСЛЕДВА ПРИМЕРА МУ.

Мутрата която ти наричаш "Борисов" не е на власт за да прави реформи, щом не ги е направил досега(вкл чрез Лизашки) не лъжи хората че има вероятност да ги направи.

Веригата Лидъл,иска да отвори една дузина магазини на територията на Унгария,Орбан им казва...ОК,но 5% от стоката в магазините които имате по света,да е унгарска...

така се прави комунизъм а не икономика, а комунизъма вече умря!

Според теб протекционизмът като политика отдавна е умрял. Това че осигурява пазар за собствената си продукция навън е комунизъм ??? Това че чужда верига ще плаща данъци в твоята страна също е комунизъм???? Също така че се отварят работни места също е комунизъм ????

Кофти, унгарците няма да ядът мухлясали бисквити и салами от мас и кокали.

тъп извод.

...ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ ! ХОРАТА ТАКА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ! ВИНАГИ СЪМ СМЯТАЛА УНГАРЦИТЕ ЗА НАЙ-ГОТИНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ!!!

Да ама любиматати Хамерика що забранява внос на Храна от европа (плодове, зеленчуци и др) ??? И даже спорят за това при FTA преговорите !!! А поляците дето поискаха да внасят в америка плодове заради санкциите на русия, им се изплюха в лицето Хамериканците !!!!

До всички българи, които се радват на успеха на Унгария, унгарците и Орбан: Има един политик в България, който от години говори за мерките, които Орбан приложи успешно и на инат в Унгария, че трябва да се приложат и у нас и че е готов да ги приложи, като дойде на власт! Стиска ли ви и искате ли?

"Ледения", какво направи обаче този политик,когато имаше власт в ръцете си? Вкара ли един законопроект,натисна ли зависимите от него партии за подкрепа на важни за страната и народа ни каузи? Не. Отговори ми- защо стана така? Само с популизъм не става. Заради този политик националистическите идеи страдат,защото са опетнени от един продал се за пари суетен човек. Заради този политик тези мерки,които ти и аз знаем,че са неизбежни,за да имаме бъдеще като нация, ще се въведат не с мастило от политиците /както и трябва/, а с кръв от самия народ след още доста мъки.

Не си прав - в 42 НС "Атака" беше бламирана от реално управляващите чрез мнозинство на гласовете при гласуване БСП и ДПС. По случайност я изтърваха да вкарат в НС и да гласуват "за" законопроекта, с който източниците на алтернативни еленергии ги задължиха да плащат директно в бюджета 20% от печалбите си. За справка - същият този законопроект на "Атака" бе отменен от Конституционния съд по искане на Президента Росен Плевнелиев. Виж в сайта на "Атака" в рамките на 42 НС колко предложения за законопроекти и промени са правили, всички до една отхвърлени от БСП и ДПС. Факти!

И на link ни трябват Орбан и Путин, а получаваме Тиква, Местан, комунисти и прочее продажни крадци, мекерета и ибрикчии.

Писах "и на нас", излиза "link". Същото като в политиката - искаш държава, получаваш помийна яма.

Как да стане - на последните избори 56% въобще не гласуваха / явно въобще не им дреме/, основната част по статукво и простотия гласува ОТНОВО за доказали се неставащи - ГЕРБ, БСП, РБ и т.н. Електоратът на ДПС + вотът с автобуси и от Турция си е както винаги...Купеното недоразумение Бареков въобще не го коментирам...Какъв е извода - САМИ СИ ГО ЗА.УКВАМЕ и после мрънкаме...

С тукашните НПО-та и медии слуги, не се очертава скоро да имаме премиер като Орбан или президент като Путин. А се появи някой, който да защитава националните интереси, веднага медии и чужди НПО-та ще креснат срещу него. Яко разчистване трябва тук, не само на политици, ами и на продажни журналисти, интелектуалци, съдии, прокурори и т.н.

Орбан не цепи басма на брюкселските чиновници и хамериканските прислужници. Унгария изнася стоки и услуги за Русия на стойност повече от 8 млрд евро. Въпреки всякакви хамерикански и европейски санкции и забрани ... Унгарците нямат исторически основания за любов към Русия, но са прагматичен и независим народ.

Искрено се радвам за унгарците, че са разбрали за западните "ценности" и благодарение на Орбан си имат конституция, защитаваща традиционното семейство между мъж и жена и други ценности, благодарение на които държавата им ще оцелее, докато Западът морално се разлага. Нищо, че Западът още има пари. По-добре по-беден, отколкото богат и безбожен и безнравствен.

Браво на тоя пич! Направи много за Унгария! Ние още си чакаме нашият БГ Орбан и ще го дочакаме с божията помощ!

Завиждам благородно на унгарците, че имат подобен национално отговорен политик. Той доказва как може да се защитават национални интереси, без да се "дупят"на този или онзи като нас. Той доказва, че членуването в НАТО и ЕС може да стане без да се отказваме от суверенитета си и пак да се изповядват общите принципи.

Поздравления на унгарците, които осъзнаха едно-друго за ЕС, САЩ и демокрацията по-рано от нас.

Понеже са по на запад, истината по-бързо стигна до тях. Но и ние наваксваме. За съжаление си нямаме човек като Орбан и истинска лява партия.

Орбан е лидер на дясна партия,номисл и и за народа не само за себе си и капитала. Тук всички мислят за себе си и 5 пари не дават за народа, нищо че се наричат леви,десни,центристи,реформатори и т.н.

Велик политик е Орбан. Въпреки че е десен остави и някой неща да са леви, най-важното е, че се пребори с глобализацията и колониализма. Победи ЕС законодателството, няма санкции или подобно, значи по законен начин в рамките на ЕС си оправи държавата. Интересно при него е, че е обучаван и помаган от от Сорос, научи слабите места на соросоидите, след като дойде на власт се отметна и работи за народа. Направо да му дадем гражданство, пари и да го вземем тук да ни управлява, само дето истинските родолюбци не се купуват и продават.

Абе нашите като са обучавани по системата Хрушчов - Брежнев, нещо не виждам да са победили системата, знаейки слабите и места?

Щото хората искащи да побеждават системата са, като Левски, а такива съвременици нямаме, нашите се възползват от слабите места за лична облага.

Според мен делението на "ляво"-"дясно" в политиката не е много правилно към момента. По-скоро бих разделил управленията на "предателско/нагъзурческо" - "национално-отговорно". Орбан е от втория тип.

На България и трябва другаря Орешарски

Ако и нашите соросоиди бяха като този унгарски соросоид БГ щеше да цъфти. Нашите са безродни мошеници.

Това че Сорос е видял таланта и е подпомогнал този умен човек в началото, не означава, че унгарският премиер играе по свирката на тези, които искат да унищожат народа му в наши дни. Напротив - размаза ги в собствената им игричка и то не без Божията помощ! Да не забравяме, че човека се обяви на първо място за християнските ценности!

Ами ще спечели,бил диктатор,установил режим,нямало демокрация,Унгария фалира без МВФ и т.н. приказки на вятъра. Просто Орбан прави за народа и се вижда че народът му вярва.Това са поредни избори спечелени с мнозинство.Тук Бойко имаше подобен шанс но го проигра през 2009

Честита победа!!!

Не разбрахме сега, другарки и другари на България Путин ли и трябва или Орбан? Май объркахте опорните точки

Който и да е,по-добре от вашите бойко,радан и плевньо. друго?

много е трудно за разбиране за такива като теб. И Орбан и Путин защитават националните интереси на страните, които представляват. Това искат нормалните хора. Някой да защити българските интереси както Орбан унгарските или Путин руските.

Няма да те разбере. Те си знаят продажниците - боко, местан, станишеф, царя, костоф...

Много ясно, че ще спечели. Озапти монопоите, рязна кранчето на енергийната мафия и постави интересите на Унгаия и на УНГАРЦИТЕ пред тези на Брюксел, Москва и Вашингтон.

За няколко години изгони Монсанто който бяха решила да посеят цялата земя в Унгария с ГМО-царевица и грах! Върна контрола на държавата върху газовата компания и ЕРП-та.Ще строи АЕЦ по руската схема в Турция.Увеличи евросубсидиите за земеделието,намали съфинансирането за сметка на повече пари от еврофондовете и т.н. Т.нар. "инвеститори" се съобразиха с офертата на Орбан и си продадоха дяловете, тук като се спомене тази дума платените клакьори викат до небесата "ще изгоним инвеститорите"....

БATKO

За съжаление сте много прав. Унгарците имат Орбан, защото са унгарци, а не българи. Ние не можем да имаме такъв политик, защото който се опита да направи подобни неща за хората бива оплют от медии, НПОта, политици, политолози и т.н. вихрещи се по медиите мекерета. Пример: Енергийната мафия на Иво Прокопиев и Цветелинка успя да убеди българите, че е по-добре да се увеличи цената на тока, вместо да се притиснат ЕРПтата, американските ТЕЦ и ВЕИтата. Е, в Унгария подобни мошеници не вървят. Затова имат Виктор Орбан, а ние само поплювковци, които се скъсват от подмазване на чуждите господари.

За съжаление за тези мерки само един политик говори в момента...и е най-оплютият от ляво и дясно...прост народ-слаба държава...

Честито на Виктор Орбан и все така да рита кремленското жуже, като гласува ЗА санкцийте срещу русия

Големи санкции..ще прави руска АЕЦ.

"ЩЕ"

Честито на Орбан, който поставя националните интереси преди заповедите от Белия Дом, Брюксел или Москва. Така трябва да се прави политика. На България й трябва свой Орбан, който да е добър дипломат, защитаващ родните интереси и традиционните ценности, а не западния хомофашизъм.

защото защитава унгарците , а не ги предава като всички наши "политици".

И НА ТУЙ МОСКАЛЬСКО ТАРИКАТЧЕ ЩЕ МУ ДОДЕ ВРЕМЕТО.

Детройт, ти си д*бил ....

орабан , орабан , колко да е орабан

Абе тия заглавия кой ги пише, не мога да разбера. В 90% от случаите има правописна грешка. Хайде сега сами си я намерете, хора от дир-а!

за мене всяка чуждица от английския език е правописна грешка. А за теб???

42% избирателна активност? Значи, на останалите 58% не им пука, и то на местни избори.

Дай Боже и на нас такъв политик

...ЩЕ ГО РАЗПОЗНАЕМ ЛИ КАТО ДОЙДЕ ?! ИЛИ ЩЕ ГО ИЗГОНИМ КАКТО СМЕ ИЗГОНИЛИ ХРИСТОС И ОЩЕ ВЛАЧИМ ПОСЛЕДСТВИЯТА...

Ти да не си евреин, че си изгонил Христос?!? Нещо не ти разбирам мисълта. Еврейските първосвещенници начело с Каиафа са се отрекли от Христос и са призовали кръвта Му да бъде върху тях и върху децата им. Ние българите НИКОГА не сме се отричали като нация от Него!