Коментари - Правозащитници обвиняват Унгария в малтретиране на мигранти | Днес.dir.bg

Правозащитници обвиняват Унгария в малтретиране на мигранти

Международната правозащитна организация "Хюман райтс уоч" обвинява Унгария в нехуманно отношение към мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Правозащитници обвиняват Унгария в малтретиране на мигранти | Днес.dir.bg

Коментари

А къде са унгарските правозащитни организации, та направо спят,срам и позор.Напразно ядат парите на Сорос.Срам.Я българските ,колко са по-хуманни и по-активни ,до сега да са спретнали няколко протеста ,няколко призива за оставки , и да са внесли протестна нота в американското посолство.На копанката/да се разбира за пари/ ще са се наредили БХК,Протестна мрежа,умните, ранобудните,красивите,иновативните,атрактивните и т.н.

Международните правозащитни организации могат да бъдат обвинени в призив към разделение на хората.Недопустимо е да се допуска защита на хора ,които не спазват законите на страните ,в които пребивават ,Позицията на унгарското правителство е национално- отговорна и аз я приветствам !

Унгарците със сигурност имат Държава...

А тия правозащитници какво искат, унгарците да милват по главите терористите ли? Влизат незаконно, без документи, държат се агресивно, ами те си имат повече от сорта на наш Динко. На всички е ясно, че тия не са никакви "бежанци", търсещи убежище, а икономически имигранти, дошли да живеят на наш гръб, а между тях жестоки терористи заляха Европа. Къде бяха от Хелзинки уоч, като загиваха невинни хора в Париж и Брюксел? Що тогава не скочиха да защитават терористите?

Те да бяха емигранти добре но са нашественници по всички стандарти. Блудницата европа опъната на задна прашка и водена на къса кайшка от еврейско-ционисткото лоби и неговите лостове за скрито управление се чуди коя дупка да си подаде за тези обучени в Йемен, Саудитска арабия или някъде из Турция джигити които са тук на ДЖИХАД=свещенна война с православните държави и масово са с фалшиви паспорти и минало. Само бой и обратно откъдето са дошли. Браво на Унгарците!!!

От цялата работа, разбираме ,че и унгарците си имат предатели !

Правозащитниците къде са като се режат глави и се изнасилват жени

Няма по-дискриминиран човек на планетата от Белият Хетеросексуален мъж, които има работа и си плаща данъците. Кой ще защитава нашите права? Или имаме само задължения?

Хората се раждат различни - едни по-слаби, други по-силни... Но се появи мистър "Колт", и изравни силите...!!! :::))) Мистър "Колт" е най-сигурният защитник...!!! Да...!!!

мигрантите тормозят и развалят живота на хората

Браво на унгарците!!! Така се пази държавна граница от гранични престъпници!!!

Колко национални предатели по тоя свят! Една утеха - не са само нашите. Види се, интернационалът е още жив, интернационалът на толерастите. И това тяхното няма нищо общо с истинската толерантност и милосърдие. Те са милосърдни само за сметка на държавата. Тоест ние плащаме, а те отгоре на всичко ни изкарват злодеи. Е как да им имаш вяра?

Между другото, на вниманието на американската правозащитна организация. Не е ли редно малко да си погледне гредата в собственото око, преди да сочи треската в чуждото? Я да видим статията: "Гражданская война в США борись с огнём огнём? " Оказва се, че полицаите в САЩ за 3 месеца са избили над 500 човека. Какво виждаме и разбираме? В САЩ държавата се управлява от режим, доста жесток и кръвожаден. Управляващата хунта в САЩ управлява чрез класически терор и страх, за да държи в подчинение американския народ. Имаме класически терор. С огромно количество жертви сред американското население. Ако някой има някакви илюзии, че в САЩ има "демокрация". Царят е гол!

Много изсмукана новина. И много удобно манипулирана, браво за което! Йозеф Гьобелс би завидял на тази проруска пропаганда. Значи, това което искам да кажа е, че е много удобно да се цитира доклада на HRW за Унгария, докато подобен доклад написан за България не се цитира. България е не по-малко критикувана за малтретиране, лошо отношение, побой от полицаи над бежанци и ухапвания от служебни кучета. Ей сега го отворих сайта и го прочетох - има и за двете държави сходни доклади. Не е само за Унгария. За други държави не съм чел защото не представляват интерес, но не изключвам и за други да има подобни отрицателни доклади.

Изсмукана новина ли? Просто ви показва какво представлявате вие, американците. И е много неудобна за вас, защото показва, че не отделни хора, а цели държави се дистанцират от вас и вашите действия. И че не искат да изпълняват вашите заповеди, а си гледат собствения национален интерес. Лошо е на гоите да има такива примери. А статията е писана за Унгария. Ако има за България, някой може да напише друга статия. И какво и влиза в работата на една американска организация от ведомството на ЦРУ да раздава квалификации на други суверенни държави, в другия край на света. Гледайте си собствената държава.

Какво представляват амриканските нептравителствени организации, може да се запознаете в статията: "Неправителствените организации като мисионери на империи" То за това ги изгониха от Русия, Египет и от където могат.

Брабо на Орбан, Браво на Унгария! Ето така се защитава националния интерес. Някаква американска организация, която е на служба на ЦРУ и изпълнява съответните инструкции, се опитва да осъществява натиск върху суверенна държава на друг край на земното кълбо. Това се нарича намеса във вътрешните работи на Унгария от САЩ. По метода на "меката сила", чрез НПО. Това е косвено потвърждение, че точно САЩ, чрез Сорос са организаторите на това нашествие в Европа. И самото възмущение, че се отхвърлят самотните реални бойци, т.е. въвеждането на чужди войски, съвсем недвусмислено показва какви са американските намерения с тази операция. А именно: вкарват се войски във вид на бежанци. След това еврейското Шарл Ебдо ще публикува малко карикатури, осмиващи Мохамед и войната е готова. При това, войските са вътре и европейските самолети и танкове са преодолени. Нострадамус имаше едно подобно предсказание за Европа и винаги съм се чудел как може да стане и тези да преодолеят Средиземноморието и по-добре развитите европейски войски. САЩ се опитва да унищожи Европа.

За Европа се подготвя масонския план от хунтата на американските евреи, стандартен. Нарича се "От хаос към ред". Има структура Европа, която не подлежи на тяхно управление. Тя трябва да бъде разрушена и доведена до състояние на хаос. А след това ще я изграждат, по начин, който те искат, с многото си печатани пари и сила. Като междувременно на безценица ще изкупят всичко, каквото успеят на безценица. Да си спомним пожара в Лондон, след който съвсем случайно ротшилдовата мафия придобива на безценица много имоти.

Кой е избрал и кой е упълномощил някаква организация като "Хюман райтс уоч" да бъде арбитър и ментор в отношенията между народите? Освен това в Унгария народа е избрал Орбан и неговата политика. Така че нека кучетата да си лаят а кервана да си върви.

Абе тия правозащитници какъв бой дирят. Кого ще защитават - мръсните, долни "бежанци", дето са млади здрави мъже тръгнали да живеят на гърба на работещите хора, да им изнасилват жените, и мачкат културата. От къде накъде. Правилно са ги били унгарците. Бой и то яко им трябва, и обратно в дупките им по арабията. Вчера в автобуса беше пълно с такива - смрад невероятна. Естествено без билети, а ние се прибираме скапани от работа и сме платили по 1.60 лв. билет. Говорят виско та почти викат и оглеждат с мръснишки нагли погледи жените в рейса. Това е паплач от отрепки. Векове не са се променили и няма да стане. С такива на едно място не може да се живее, затова вън от БГ, от Европа и дори целия свят. На друга планета трябва да бъдат дори, за да не избиват с атентатите си народите.

НАМЕРЕТЕ КАКВО Е КАЗАЛ ВИКТОР ОРБАН, В САЙТА НОВИНАР.БГ! ИМА НАДЕЖДА ЗА ЕВРОПА, НАПУК НА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ЕВРОПЕДАЛИ, ХАРИЗАЛИ КОНТИНЕНТА НА ИСЛЯМСКИТЕ ОРДИТЕ! ,

Това са терористи браво на Орбан, защитниците да си гледат работата.

като почнат имда ги избивст до ганицата,някои ще се откажат.просто не трябва да ги приемат,естествен подбор,който е талант и премине все пак през унгария,явно има качества и да продължава напред.

БРЦК

Това не са 'мигранти' , а са престъпници незаконно пресекли държавна граница. Даже няколко. Така,че обвиненията са безпочвени. Унгария мигранти не малтретира!

Я някой да се опита да намери критиките на ХРО против убийствата на негри във ФАЩ? Нещо не ги намирам?

Бих искала само да попитам - съгласна съм , всички сме хора, имаме право на хляб, вода, въздух, имаме някакви човешки права, всичко това ми е ясно ! И едните и другите са прави- за и против осигуряването на подслон на емигрантите/ мигрантите или там каквито се наричат. Само едно не разбрах- защо за Бога 90 % от тези вълни от хора са мъже, изцъклени, опулени, мазни, искащи незнайно какво и от кого, но разполагащи с най- нов модел телефони и таблети ?! Та питам защо пъплят по пътищата основно мъже в казармена възраст ?

Бе нема ли как, като му свърши мандата в Унгария Виктор Орбан да направи един-два мандата и тука? Той, за разлика от нашите не плеще противоречиви празнодрънканици, ами действа. Таман с него да си подредим отношенията с Брюксел и заедно с това да си решим проблемите с бежанците и най вече с циганите.

макар че унгарияняма крал , българите де юресме негови поданици. Така че поставената от теб задача има и друго решение - Орбан - крал !

Само че тези "правозащитници" са объркали държавата. На Орбан такива не му минават. Това не им е България и БХК.

как може да се обвинява цяла държава Унгария за нещо извършено от 2-3 полицаи??? Ако може така - да обвиним ВСИЧКИ МИГРАНТИ за изнасилванията, извършени от 100-тина араби.

Може, може. Австро-Унгария обвинява Сърбия за убийството на Франц Фердинанд извършено от сърбина Принцип. И.....започва голямата европейска война.

Не възориемат изопачено човешките права, и човешките ИНДИВИДУАЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПРАВАТА? ! ЗАЩОТО повечето унгарци щели да гласуват ПРОТИВ КВОТА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПРИЕМ НА БЕЖАНЦИ/ МИГРАНТИ, защото правели " сблъсък с тяхната култура" и са много тежко бреме за данъците на работещите данъкоплатци, които образуват държавния бюджет. Преминалите в и през Унгария мигранти оставили много мръсотия. Международната конвенция по бежанците определя като бежанци само потърсилите убежище в държавата, която е съседна на държавата с конгликт. Конвенцията по борба с тероризма и теротистите/ които системно ползват насилие/ престъпност за постигане на целите, вместо изпълнение на човешките си задължения- задължително образование до пълнолетие, след това интеграция с труд, данъци за общите разходи, осигуривки за майчинство, здраве, пенсия, временна нетрудоспособност, инвалидност, преквалификация и безработица.../ , не допуска даването на убежище и подкрепа за терористи, които нарушават човешките свободи и права, за които съвестните полагат мирни тежки усилия за знания, компетентност, труд и достойнство цял живот....

Хюман Райтс уоч, я се опитайте да минете нелегално границата на Ирак, Афганистан, Сирия и прочее държави, чиято паплач прибрахме в Европа. Там се стреля на месо. А ние тука трябва да се разтворим широко от всякъде за т.нар. бежанци, мигранти и прочее, както наричате армията от милиони здрави, млади, прави мъже, които дойдоха от Азия и Африка тук!

Помня времената когато на правозащитните организации се гледаше с добро око. Света се промени ужасно - пълно е с гадове - а най-продажните гадове се оказаха правозащитниците. Кой би го предполагал само преди десетилетие?!

Унгария е суверенна държава със свои закони и правила. Щом някой нарушава законите, трябва да бъде наказан. Това са основите на едно общество. Не може някаква си измислена организацийка, спонсорирана със соросоидните мръсни пари да се меси в политиката и управлението на една суверенна държава. Същото важи не само за Унгария, ами и за всяка друга държава по света вкл. България, макар, че нашите политици отдавна са ни продали или по скоро предложили безплатно не всеки.

Смешен плач... По-добре в отрицателни доклади на "хум-хам" организации, отколкото в списъка на изчезналите държави и народи...!!! Даааа....!!! А новата държавническа доктрина "ОРБАН", е единствената която може да спаси Европа...!!!

Браво на унгарците и техните държавници, които защитават интересите на народа си, а не мислят за собственото си благополучие като нашите държавни тюфлеци и тупани, които ни управляват. Бедна и ограбена от комунистическите разбойници България не може да осигури мунимални пенсии на 2.5 милиона българи, а ще хрантути навлеци паразити арапи, откъде накъде? Долу продажното педерастко ЕС, bgexit, вън от тази задушаваща организация.

действат Унгарците. Даже прекалено толерантно. Какво правят тези хора чак в Унгария изащо искат да продължат нататък. Дане би в Гърция или Турция да има война от която бягат ? Нали търсят защита ? Защо целта им е централна Европа ? На тези въпроси да отговорят НПО първо.

Като толкова искат хуманно отношение да си ги прибират в централни офис в Ню Йорк и да си се грижат там за тях "хуманно". Стига са се месили американците във вътрешната политика на европейските държави!

когато така наречените п-защитници обвиняват някой означава че той е пример за подражание в 99% от случаите

е нали правозащитниците толерираха 10 години един чеченец - Чатаев, - а накрая той уби стотина души в три атентата, вкл. на летището в Истанбул

... а Орбан сутрин закусва с малки деца като Путин. Знаем, знаем! А кога ще протестират срещу САЩ (Буш-младши, Клинтън,...) че избиха 1 млн. души в Ирак, Афганистан, Либия и т.н.?

То това беше Демократично избиване бе ! Точно като демократичното избиване на над 2000 хиляди деца в демократичните бомбардировки над бивша Югославия !

Ееееееех ... Не знам защо така , ама от много Демокрация , Либерастия и Толерастия , започна страшно много да ми домъчнява за Йосиф Виссарионович и разкошния му ГУЛАГ ! Казано иначе : Този който е преминал незаконно границата , се осъжда на 25 години безвъзмезден труд в полза на Държавата ! Просто , ясно и невероятно ефективно !

Така се прави!

Да ги посрещат с парче "Гараш" торта и чаша шампанско-това ли искат,,,

Според техните си закони (които са им вързани с религията и съответно Европа няма как да им откаже Шариат ако си го поискат), нищо не им пречи да забременяват забулените си и в същото време да изнасилват "невернички". Нали вече почнаха разни "обучителни курсове", дето ги учат, че не е законно в Европа като видят незабулена жена на улицата да я нападат, бият и изнасилват, понеже според техните разбирания била "обща" и можели да правят каквото си искат с нея. Смятай щом се стигна до това да им се обяснява, че нямат право да пребиват незабулени жени в Европа ....

браво на унгарците,казаха им и че нямат право на джамии.Cамо така,наще продажници трябва да се учат много от унгарците а не от EC.

Там ги малтретират, а тук ги трепем, затова ни заобикалят.

Факт.....Смятат България, за страна на главорезите...А то истинските главорези са Сърбите...

abasador

радвам се, че мога да чета коментарите ти, как ти е задната част! Не се чешай там дето не те сърби, щото ще те заболи. Много хубав НИК имаш, сам ли си ги измисли? Лек ден.

Аз живях в Унгария няколко години, мога твърдо да кажа, че унгарец няма да посегне на никого, ако се държат човешки, обаче тръгнат ли да крадат, да насилват, да правят гадости, било цигани, било имигранти - ще отнесат боЮ, за да не помислят друг път да вършат същото. Унгария е подредена, красива, чиста страна, там мърлячи и изродчета не виреят.

гледайте и се учете

а тези момичета които са изнасилени от мигрантите те какбо да прабят господа ''прабозавитници''? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

EUROn

Кво им обясняваш щом до сега не са го проумели....

Всички много добре знаем какви са тези "международни правозащитни организации"-американски и ционистки котила за логистична,медийна и обществена подкрепа на ограбването на другите страни и народи и прокарване на плановете на Синедриона.

След следващия атентат в Европа, Хюманс райт уоч ще млъкнат...

Надявай се. Ще мълчат 1-2 дена докато са траурите и после пак ще ревнат за правата на "бежанците".

Абе, де са протестърите...Нещо хич ги няма..да не са на инструктаж в кочината на Краварника?

abasador

как си, днес уважаеми, нещо не можем да се разберем! Не се чешай там дето не те сърби, щото ще те заболи. Много хубав НИК имаш, от къде го взе. Лек ден.

abasador

как си, днес уважаеми, нещо не можем да се разберем! Не се чешай там дето не те сърби, щото ще те заболи. Много хубав НИК имаш, от къде го взе. Лек ден.

Интересно! Когато ти обясняваш на накой човек какво той трябва да прави според някакви правила, той не иска да те чуе , почва да вика да говори повече от теб и т.н. Ама като му отвъртиш един шамар( образно казано) и пак му обясниш абсолютно същото той изведнъж почва да схваща!?

Даа, "Хюман райтс уоч" обвинява Унгария в нехуманно отношение към мигрантите, защото ги била връщала, дори залеймява Орбан като едва ли не жесток диктатор! Иначе останалите европейски страни с демократичните ценности не ги връщат, ама т.нар. "Международна правозащитна организация" нехае за други събития, свързани с това очевидно планирано безумно преселение, за които пишат западните медии. А ето и заглавията на някои публикации: "Мигрантите, които не могат да си платят са продавани за органи, съобщава трафикант на италианските власти", публикувано в Дейли Телеграф на 4 юли 2016 ("Migrants who cannot pay are being sold for organs, smuggler tells Italian authorities", Josephine McKenna, Rome, 4 JULY 2016, The Daily Telegraph); "ИДИЛ-ският ръководител на терористичните атаки в Истанбул бил бежанец, закрилян от Европа", публикувано в ню-йоркския Зироу хедж на 1 юли 2016 ("ISIS Mastermind Behind Istanbul Terrorist Attack Was A "Refugee" Protected By Europe", by Tyler Durden, Jul 1, 2016 9:33 PM, Zero Hedge); "Оръжието, използвано за терористичните атаки в Париж идва от Феникс/ столицата на щата Аризона/", публикувано в американския Джудишъл уоч на 29 юни, 2016 ("Law Enforcement Sources: Gun Used in Paris Terrorist Attacks Came from Phoenix", JUNE 29, 2016 Judicial Watch); "Александър Мендел (известен френски журналист) смята, че във Франция има 15000 джихадисти", публикувано във френския НОВОпрес на 5 юли, 2016 ("Alexandre Mendel estime quil y a 15 000 djihadistes en France", 05/07/2016 FRANCE (NOVOpress); "1200 жени са били сексуално нападнати от 2000 мигранти по Нова година", съобщава Зюддойче цайтунг на 10 юли, по данни на германската полиция, ("1200 Frauen wurden Opfer von Silvester-Gewalt", 10. Juli 2016, 18:00 Uhr, Süddeutsche Zeitung.)

Браво на Унгария! Ако можеше и ние да имаме истинско правителство, като унгарското, но тук бившите/настоящи комунисти никога няма да изпуснат от ръце властта, освен ако не им се вземе със сила.

и много тъп при това

Аман от хора, на които им липсват първите седем години.

Коментари - Правозащитници обвиняват Унгария в малтретиране на мигранти | Днес.dir.bg

Правозащитници обвиняват Унгария в малтретиране на мигранти

Международната правозащитна организация "Хюман райтс уоч" обвинява Унгария в нехуманно отношение към мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Правозащитници обвиняват Унгария в малтретиране на мигранти | Днес.dir.bg

Коментари

А къде са унгарските правозащитни организации, та направо спят,срам и позор.Напразно ядат парите на Сорос.Срам.Я българските ,колко са по-хуманни и по-активни ,до сега да са спретнали няколко протеста ,няколко призива за оставки , и да са внесли протестна нота в американското посолство.На копанката/да се разбира за пари/ ще са се наредили БХК,Протестна мрежа,умните, ранобудните,красивите,иновативните,атрактивните и т.н.

Международните правозащитни организации могат да бъдат обвинени в призив към разделение на хората.Недопустимо е да се допуска защита на хора ,които не спазват законите на страните ,в които пребивават ,Позицията на унгарското правителство е национално- отговорна и аз я приветствам !

Унгарците със сигурност имат Държава...

А тия правозащитници какво искат, унгарците да милват по главите терористите ли? Влизат незаконно, без документи, държат се агресивно, ами те си имат повече от сорта на наш Динко. На всички е ясно, че тия не са никакви "бежанци", търсещи убежище, а икономически имигранти, дошли да живеят на наш гръб, а между тях жестоки терористи заляха Европа. Къде бяха от Хелзинки уоч, като загиваха невинни хора в Париж и Брюксел? Що тогава не скочиха да защитават терористите?

Те да бяха емигранти добре но са нашественници по всички стандарти. Блудницата европа опъната на задна прашка и водена на къса кайшка от еврейско-ционисткото лоби и неговите лостове за скрито управление се чуди коя дупка да си подаде за тези обучени в Йемен, Саудитска арабия или някъде из Турция джигити които са тук на ДЖИХАД=свещенна война с православните държави и масово са с фалшиви паспорти и минало. Само бой и обратно откъдето са дошли. Браво на Унгарците!!!

От цялата работа, разбираме ,че и унгарците си имат предатели !

Правозащитниците къде са като се режат глави и се изнасилват жени

Няма по-дискриминиран човек на планетата от Белият Хетеросексуален мъж, които има работа и си плаща данъците. Кой ще защитава нашите права? Или имаме само задължения?

Хората се раждат различни - едни по-слаби, други по-силни... Но се появи мистър "Колт", и изравни силите...!!! :::))) Мистър "Колт" е най-сигурният защитник...!!! Да...!!!

мигрантите тормозят и развалят живота на хората

Браво на унгарците!!! Така се пази държавна граница от гранични престъпници!!!

Колко национални предатели по тоя свят! Една утеха - не са само нашите. Види се, интернационалът е още жив, интернационалът на толерастите. И това тяхното няма нищо общо с истинската толерантност и милосърдие. Те са милосърдни само за сметка на държавата. Тоест ние плащаме, а те отгоре на всичко ни изкарват злодеи. Е как да им имаш вяра?

Между другото, на вниманието на американската правозащитна организация. Не е ли редно малко да си погледне гредата в собственото око, преди да сочи треската в чуждото? Я да видим статията: "Гражданская война в США борись с огнём огнём? " Оказва се, че полицаите в САЩ за 3 месеца са избили над 500 човека. Какво виждаме и разбираме? В САЩ държавата се управлява от режим, доста жесток и кръвожаден. Управляващата хунта в САЩ управлява чрез класически терор и страх, за да държи в подчинение американския народ. Имаме класически терор. С огромно количество жертви сред американското население. Ако някой има някакви илюзии, че в САЩ има "демокрация". Царят е гол!

Много изсмукана новина. И много удобно манипулирана, браво за което! Йозеф Гьобелс би завидял на тази проруска пропаганда. Значи, това което искам да кажа е, че е много удобно да се цитира доклада на HRW за Унгария, докато подобен доклад написан за България не се цитира. България е не по-малко критикувана за малтретиране, лошо отношение, побой от полицаи над бежанци и ухапвания от служебни кучета. Ей сега го отворих сайта и го прочетох - има и за двете държави сходни доклади. Не е само за Унгария. За други държави не съм чел защото не представляват интерес, но не изключвам и за други да има подобни отрицателни доклади.

Изсмукана новина ли? Просто ви показва какво представлявате вие, американците. И е много неудобна за вас, защото показва, че не отделни хора, а цели държави се дистанцират от вас и вашите действия. И че не искат да изпълняват вашите заповеди, а си гледат собствения национален интерес. Лошо е на гоите да има такива примери. А статията е писана за Унгария. Ако има за България, някой може да напише друга статия. И какво и влиза в работата на една американска организация от ведомството на ЦРУ да раздава квалификации на други суверенни държави, в другия край на света. Гледайте си собствената държава.

Какво представляват амриканските нептравителствени организации, може да се запознаете в статията: "Неправителствените организации като мисионери на империи" То за това ги изгониха от Русия, Египет и от където могат.

Брабо на Орбан, Браво на Унгария! Ето така се защитава националния интерес. Някаква американска организация, която е на служба на ЦРУ и изпълнява съответните инструкции, се опитва да осъществява натиск върху суверенна държава на друг край на земното кълбо. Това се нарича намеса във вътрешните работи на Унгария от САЩ. По метода на "меката сила", чрез НПО. Това е косвено потвърждение, че точно САЩ, чрез Сорос са организаторите на това нашествие в Европа. И самото възмущение, че се отхвърлят самотните реални бойци, т.е. въвеждането на чужди войски, съвсем недвусмислено показва какви са американските намерения с тази операция. А именно: вкарват се войски във вид на бежанци. След това еврейското Шарл Ебдо ще публикува малко карикатури, осмиващи Мохамед и войната е готова. При това, войските са вътре и европейските самолети и танкове са преодолени. Нострадамус имаше едно подобно предсказание за Европа и винаги съм се чудел как може да стане и тези да преодолеят Средиземноморието и по-добре развитите европейски войски. САЩ се опитва да унищожи Европа.

За Европа се подготвя масонския план от хунтата на американските евреи, стандартен. Нарича се "От хаос към ред". Има структура Европа, която не подлежи на тяхно управление. Тя трябва да бъде разрушена и доведена до състояние на хаос. А след това ще я изграждат, по начин, който те искат, с многото си печатани пари и сила. Като междувременно на безценица ще изкупят всичко, каквото успеят на безценица. Да си спомним пожара в Лондон, след който съвсем случайно ротшилдовата мафия придобива на безценица много имоти.

Кой е избрал и кой е упълномощил някаква организация като "Хюман райтс уоч" да бъде арбитър и ментор в отношенията между народите? Освен това в Унгария народа е избрал Орбан и неговата политика. Така че нека кучетата да си лаят а кервана да си върви.

Абе тия правозащитници какъв бой дирят. Кого ще защитават - мръсните, долни "бежанци", дето са млади здрави мъже тръгнали да живеят на гърба на работещите хора, да им изнасилват жените, и мачкат културата. От къде накъде. Правилно са ги били унгарците. Бой и то яко им трябва, и обратно в дупките им по арабията. Вчера в автобуса беше пълно с такива - смрад невероятна. Естествено без билети, а ние се прибираме скапани от работа и сме платили по 1.60 лв. билет. Говорят виско та почти викат и оглеждат с мръснишки нагли погледи жените в рейса. Това е паплач от отрепки. Векове не са се променили и няма да стане. С такива на едно място не може да се живее, затова вън от БГ, от Европа и дори целия свят. На друга планета трябва да бъдат дори, за да не избиват с атентатите си народите.

НАМЕРЕТЕ КАКВО Е КАЗАЛ ВИКТОР ОРБАН, В САЙТА НОВИНАР.БГ! ИМА НАДЕЖДА ЗА ЕВРОПА, НАПУК НА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ЕВРОПЕДАЛИ, ХАРИЗАЛИ КОНТИНЕНТА НА ИСЛЯМСКИТЕ ОРДИТЕ! ,

Това са терористи браво на Орбан, защитниците да си гледат работата.

като почнат имда ги избивст до ганицата,някои ще се откажат.просто не трябва да ги приемат,естествен подбор,който е талант и премине все пак през унгария,явно има качества и да продължава напред.

БРЦК

Това не са 'мигранти' , а са престъпници незаконно пресекли държавна граница. Даже няколко. Така,че обвиненията са безпочвени. Унгария мигранти не малтретира!

Я някой да се опита да намери критиките на ХРО против убийствата на негри във ФАЩ? Нещо не ги намирам?

Бих искала само да попитам - съгласна съм , всички сме хора, имаме право на хляб, вода, въздух, имаме някакви човешки права, всичко това ми е ясно ! И едните и другите са прави- за и против осигуряването на подслон на емигрантите/ мигрантите или там каквито се наричат. Само едно не разбрах- защо за Бога 90 % от тези вълни от хора са мъже, изцъклени, опулени, мазни, искащи незнайно какво и от кого, но разполагащи с най- нов модел телефони и таблети ?! Та питам защо пъплят по пътищата основно мъже в казармена възраст ?

Бе нема ли как, като му свърши мандата в Унгария Виктор Орбан да направи един-два мандата и тука? Той, за разлика от нашите не плеще противоречиви празнодрънканици, ами действа. Таман с него да си подредим отношенията с Брюксел и заедно с това да си решим проблемите с бежанците и най вече с циганите.

макар че унгарияняма крал , българите де юресме негови поданици. Така че поставената от теб задача има и друго решение - Орбан - крал !

Само че тези "правозащитници" са объркали държавата. На Орбан такива не му минават. Това не им е България и БХК.

как може да се обвинява цяла държава Унгария за нещо извършено от 2-3 полицаи??? Ако може така - да обвиним ВСИЧКИ МИГРАНТИ за изнасилванията, извършени от 100-тина араби.

Може, може. Австро-Унгария обвинява Сърбия за убийството на Франц Фердинанд извършено от сърбина Принцип. И.....започва голямата европейска война.

Не възориемат изопачено човешките права, и човешките ИНДИВИДУАЛНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПРАВАТА? ! ЗАЩОТО повечето унгарци щели да гласуват ПРОТИВ КВОТА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПРИЕМ НА БЕЖАНЦИ/ МИГРАНТИ, защото правели " сблъсък с тяхната култура" и са много тежко бреме за данъците на работещите данъкоплатци, които образуват държавния бюджет. Преминалите в и през Унгария мигранти оставили много мръсотия. Международната конвенция по бежанците определя като бежанци само потърсилите убежище в държавата, която е съседна на държавата с конгликт. Конвенцията по борба с тероризма и теротистите/ които системно ползват насилие/ престъпност за постигане на целите, вместо изпълнение на човешките си задължения- задължително образование до пълнолетие, след това интеграция с труд, данъци за общите разходи, осигуривки за майчинство, здраве, пенсия, временна нетрудоспособност, инвалидност, преквалификация и безработица.../ , не допуска даването на убежище и подкрепа за терористи, които нарушават човешките свободи и права, за които съвестните полагат мирни тежки усилия за знания, компетентност, труд и достойнство цял живот....

Хюман Райтс уоч, я се опитайте да минете нелегално границата на Ирак, Афганистан, Сирия и прочее държави, чиято паплач прибрахме в Европа. Там се стреля на месо. А ние тука трябва да се разтворим широко от всякъде за т.нар. бежанци, мигранти и прочее, както наричате армията от милиони здрави, млади, прави мъже, които дойдоха от Азия и Африка тук!

Помня времената когато на правозащитните организации се гледаше с добро око. Света се промени ужасно - пълно е с гадове - а най-продажните гадове се оказаха правозащитниците. Кой би го предполагал само преди десетилетие?!

Унгария е суверенна държава със свои закони и правила. Щом някой нарушава законите, трябва да бъде наказан. Това са основите на едно общество. Не може някаква си измислена организацийка, спонсорирана със соросоидните мръсни пари да се меси в политиката и управлението на една суверенна държава. Същото важи не само за Унгария, ами и за всяка друга държава по света вкл. България, макар, че нашите политици отдавна са ни продали или по скоро предложили безплатно не всеки.

Смешен плач... По-добре в отрицателни доклади на "хум-хам" организации, отколкото в списъка на изчезналите държави и народи...!!! Даааа....!!! А новата държавническа доктрина "ОРБАН", е единствената която може да спаси Европа...!!!

Браво на унгарците и техните държавници, които защитават интересите на народа си, а не мислят за собственото си благополучие като нашите държавни тюфлеци и тупани, които ни управляват. Бедна и ограбена от комунистическите разбойници България не може да осигури мунимални пенсии на 2.5 милиона българи, а ще хрантути навлеци паразити арапи, откъде накъде? Долу продажното педерастко ЕС, bgexit, вън от тази задушаваща организация.

действат Унгарците. Даже прекалено толерантно. Какво правят тези хора чак в Унгария изащо искат да продължат нататък. Дане би в Гърция или Турция да има война от която бягат ? Нали търсят защита ? Защо целта им е централна Европа ? На тези въпроси да отговорят НПО първо.

Като толкова искат хуманно отношение да си ги прибират в централни офис в Ню Йорк и да си се грижат там за тях "хуманно". Стига са се месили американците във вътрешната политика на европейските държави!

когато така наречените п-защитници обвиняват някой означава че той е пример за подражание в 99% от случаите

е нали правозащитниците толерираха 10 години един чеченец - Чатаев, - а накрая той уби стотина души в три атентата, вкл. на летището в Истанбул

... а Орбан сутрин закусва с малки деца като Путин. Знаем, знаем! А кога ще протестират срещу САЩ (Буш-младши, Клинтън,...) че избиха 1 млн. души в Ирак, Афганистан, Либия и т.н.?

То това беше Демократично избиване бе ! Точно като демократичното избиване на над 2000 хиляди деца в демократичните бомбардировки над бивша Югославия !

Ееееееех ... Не знам защо така , ама от много Демокрация , Либерастия и Толерастия , започна страшно много да ми домъчнява за Йосиф Виссарионович и разкошния му ГУЛАГ ! Казано иначе : Този който е преминал незаконно границата , се осъжда на 25 години безвъзмезден труд в полза на Държавата ! Просто , ясно и невероятно ефективно !

Така се прави!

Да ги посрещат с парче "Гараш" торта и чаша шампанско-това ли искат,,,

Според техните си закони (които са им вързани с религията и съответно Европа няма как да им откаже Шариат ако си го поискат), нищо не им пречи да забременяват забулените си и в същото време да изнасилват "невернички". Нали вече почнаха разни "обучителни курсове", дето ги учат, че не е законно в Европа като видят незабулена жена на улицата да я нападат, бият и изнасилват, понеже според техните разбирания била "обща" и можели да правят каквото си искат с нея. Смятай щом се стигна до това да им се обяснява, че нямат право да пребиват незабулени жени в Европа ....

браво на унгарците,казаха им и че нямат право на джамии.Cамо така,наще продажници трябва да се учат много от унгарците а не от EC.

Там ги малтретират, а тук ги трепем, затова ни заобикалят.

Факт.....Смятат България, за страна на главорезите...А то истинските главорези са Сърбите...

abasador

радвам се, че мога да чета коментарите ти, как ти е задната част! Не се чешай там дето не те сърби, щото ще те заболи. Много хубав НИК имаш, сам ли си ги измисли? Лек ден.

Аз живях в Унгария няколко години, мога твърдо да кажа, че унгарец няма да посегне на никого, ако се държат човешки, обаче тръгнат ли да крадат, да насилват, да правят гадости, било цигани, било имигранти - ще отнесат боЮ, за да не помислят друг път да вършат същото. Унгария е подредена, красива, чиста страна, там мърлячи и изродчета не виреят.

гледайте и се учете

а тези момичета които са изнасилени от мигрантите те какбо да прабят господа ''прабозавитници''? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

EUROn

Кво им обясняваш щом до сега не са го проумели....

Всички много добре знаем какви са тези "международни правозащитни организации"-американски и ционистки котила за логистична,медийна и обществена подкрепа на ограбването на другите страни и народи и прокарване на плановете на Синедриона.

След следващия атентат в Европа, Хюманс райт уоч ще млъкнат...

Надявай се. Ще мълчат 1-2 дена докато са траурите и после пак ще ревнат за правата на "бежанците".

Абе, де са протестърите...Нещо хич ги няма..да не са на инструктаж в кочината на Краварника?

abasador

как си, днес уважаеми, нещо не можем да се разберем! Не се чешай там дето не те сърби, щото ще те заболи. Много хубав НИК имаш, от къде го взе. Лек ден.

abasador

как си, днес уважаеми, нещо не можем да се разберем! Не се чешай там дето не те сърби, щото ще те заболи. Много хубав НИК имаш, от къде го взе. Лек ден.

Интересно! Когато ти обясняваш на накой човек какво той трябва да прави според някакви правила, той не иска да те чуе , почва да вика да говори повече от теб и т.н. Ама като му отвъртиш един шамар( образно казано) и пак му обясниш абсолютно същото той изведнъж почва да схваща!?

Даа, "Хюман райтс уоч" обвинява Унгария в нехуманно отношение към мигрантите, защото ги била връщала, дори залеймява Орбан като едва ли не жесток диктатор! Иначе останалите европейски страни с демократичните ценности не ги връщат, ама т.нар. "Международна правозащитна организация" нехае за други събития, свързани с това очевидно планирано безумно преселение, за които пишат западните медии. А ето и заглавията на някои публикации: "Мигрантите, които не могат да си платят са продавани за органи, съобщава трафикант на италианските власти", публикувано в Дейли Телеграф на 4 юли 2016 ("Migrants who cannot pay are being sold for organs, smuggler tells Italian authorities", Josephine McKenna, Rome, 4 JULY 2016, The Daily Telegraph); "ИДИЛ-ският ръководител на терористичните атаки в Истанбул бил бежанец, закрилян от Европа", публикувано в ню-йоркския Зироу хедж на 1 юли 2016 ("ISIS Mastermind Behind Istanbul Terrorist Attack Was A "Refugee" Protected By Europe", by Tyler Durden, Jul 1, 2016 9:33 PM, Zero Hedge); "Оръжието, използвано за терористичните атаки в Париж идва от Феникс/ столицата на щата Аризона/", публикувано в американския Джудишъл уоч на 29 юни, 2016 ("Law Enforcement Sources: Gun Used in Paris Terrorist Attacks Came from Phoenix", JUNE 29, 2016 Judicial Watch); "Александър Мендел (известен френски журналист) смята, че във Франция има 15000 джихадисти", публикувано във френския НОВОпрес на 5 юли, 2016 ("Alexandre Mendel estime quil y a 15 000 djihadistes en France", 05/07/2016 FRANCE (NOVOpress); "1200 жени са били сексуално нападнати от 2000 мигранти по Нова година", съобщава Зюддойче цайтунг на 10 юли, по данни на германската полиция, ("1200 Frauen wurden Opfer von Silvester-Gewalt", 10. Juli 2016, 18:00 Uhr, Süddeutsche Zeitung.)

Браво на Унгария! Ако можеше и ние да имаме истинско правителство, като унгарското, но тук бившите/настоящи комунисти никога няма да изпуснат от ръце властта, освен ако не им се вземе със сила.

и много тъп при това

Аман от хора, на които им липсват първите седем години.