Унгария ще задържа автоматично всички търсещи убежище

Парламентът на Унгария реши с голямо мнозинство да върне мярката за системно задържане на всички влезли в страната мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Унгария ще задържа автоматично всички търсещи убежище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Милиона влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници!

От Милиона влязъл в Германистан миналата 2016г. - 63 ма са почнали работа,останалите 999937 бежковеца продължават три пъти на ден да се дупят към Мека и да гонят дебелите германки в тъмното . Братята на синовете от Сион,вмирисаните на лой,обрязани последователи на епилептика педофил ще започнат да работят на марта в сряда,когато цъфнат налъмите и когато на дъртия Шорош му се вдигне рязаната карабина. Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра.

ПОСТАНОВЛЕНИЕ 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г. МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ПОСТАНОВИ: Член единствен. Приема Наредба за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила. Министър-председател: Бойко Борисов Чл. 10. Кметът на общината или определено от него длъжностно лице: 1. организира приемането и жилищното настаняване на чужденеца и членовете на неговото семейство; 2. предоставя материална или финансова помощ за посрещане на основни битови нужди на чужденеца и членовете на неговото семейство съобразно индивидуалния интеграционен план; 3. оказва съдействие на чужденеца и членовете на неговото семейство за: а) вписване в регистъра на населението; б) подаване на заявление за издаване на български лични документи; в) избор на личен лекар; г) регистрация в дирекция Бюро по труда; д) насочване към дирекция Социално подпомагане при необходимост; е) достъп до други административни услуги; 4. осигурява и контролира задължителната предучилищна подготовка на децата и задължителното училищно обучение на учениците до 16-годишна възраст; 5. заплаща здравни осигуровки за всяко лице, за което е сключено споразумение за интеграция, за периода до започване на работа, но не по-късно от срока на споразумението; 6. организира обучение по български език съобразно споразумението за интеграция и индивидуалния интеграционен план на чужденеца; 7. предоставя месечна помощ за деца, записани в подготвителна група за задължителна предучилищна подготовка, в размер, определен за българските деца в Закона за държавния бюджет за съответната година;

Гласувайте за ПП ВОНЯ ГЕРБЕРСКА и ще ви обезпаразитим безплатно мигрантите във вашия район

Унгария н причина з потока о емигранти. България също, но унгарците не са послушковци. За това ще бъда на първа скорост а ние на девета в ЕС и където ида е.

Язък, че си адвокатка пенсионерка. Проверяваш статута и фалшивите документи на бежанеца и обратно откъдето е, без суетене и без плащане с години на помощи, поддържане на лагери и пр. Разни от африкански държави, Пакистан и Афганистан дори не са със статута на бежанци от Сирия.

По-голямо страдание за жените и децата от това да са се родили мюсюлмани - няма. Едва ли Унгария им е виновна.

А ето какво сътвори по този въпрос Б.Борисов и ГЕРБ - "Глава трета ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ИНТЕГРАЦИЯ Чл. 10. Кметът на общината или определено от него длъжностно лице: 1. организира приемането и жилищното настаняване на чужденеца и членовете на неговото семейство; 2. предоставя материална или финансова помощ за посрещане на основни битови нужди на чужденеца и членовете на неговото семейство съобразно индивидуалния интеграционен план; 3. оказва съдействие на чужденеца и членовете на неговото семейство за: а) вписване в регистъра на населението; б) подаване на заявление за издаване на български лични документи; в) избор на личен лекар; г) регистрация в дирекция Бюро по труда; д) насочване към дирекция Социално подпомагане при необходимост; е) достъп до други административни услуги; 4. осигурява и контролира задължителната предучилищна подготовка на децата и задължителното училищно обучение на учениците до 16-годишна възраст; 5. заплаща здравни осигуровки за всяко лице, за което е сключено споразумение за интеграция, за периода до започване на работа, но не по-късно от срока на споразумението; " - коментар не е нужен.

Президентът може да спре това,но и той не го прави! Просто забрави,какво е обещавал! А БСП са единствените,които подписаха конвенцията за прием на бежанци в ЕС и в България и разпределянето и по държавите!!!!!

Президента няма право да отменя укази и постановления.Президента може да налага вето на актове на НС за което има определен срок.

За колко ли гроша продаде Родината и народа, този боклук?

какви са тези искания за даване на убежище да не сме в средните векове, ако китайците тръгнат да искат убежище как ще издържи европа

Да поставяш преди всичко интересите на народа си и да не даваш пет пари за реакцията на Брюксел и ООН - това може да направи само СМЕЛ И УМЕН МЪЖ. За нещастие у нас такъв няма. ББ и шайката му подписаха постановлението за разселване на скакалците и сега през ден някое селище настръхва и крещи "Не ги искаме!". Настаниха 17-годишен нерез при десетина годишни деца и когато родителите скочиха продажните бтв и нова тв се скъсаха да обясняват колко прости и нехуманни са всички протестиращи. Отврат !!!

Той такъв е бил законът преди, като при нас, но явно са го отменили когато Меркел призова всички които искат да тръгват за Германия и никой да не ги спира, но Австрия затвори границата и имигрантите останаха в Унгария, Сърбия, Македония и Гърция.

Хората в Унгария не се страхуват да излизат от къщите си когато поискат. Освен в обичайните ислямски клоаки, също така вече и в много западни страни могат само да завиждат.

А у нас кога? И що не копаят тунелът под Шипка или чистят речни корита, а бадева се угояват с телешко, пилешко и риба всеки ден? Трябва да си заработват храната и топлата квартира, които са мечтани за една четвърт от българите!

както са във контейнерите да ги качват на ракетата и към марс...

В Банкя, под магнолията, да ги гали боко...

Това инженерите и лекарите ли са, или ще задържат само научните работници ?

Господа бъдещи депутати това е първият закон ,който трябва да се приеме и в България! Стига послушание , всеки се спасява сам.

Браво ОРБАН!Браво на унгарците!

Афганистанците бежанци от война ли са???

не са бе

А афганците на Лъвов мост ? Тях кога в погранични зони и контейнери ? М ?

БРЦК

Коя част от "европейското законодателство" нарушава тоя закон? Все пак говорим за международни престъпници, нелегално пресекли чужда граница(и не само една)! Нали така?

и великия орбан клекна, кво ми ги хвалите? трябва не да ги задържат, а препращат към Берлин.

Браво на унгарските ръководители ! А, който ги е канил, да ги лекува, като се стресират на границата с Унгария...

Този, на когото му стиска, взема решения в защита на държавата си. Останалите чакат, как беше, шефовете да се разберат. По това се разпознава истинският политик.

Бихте ли обяснили на една Куха лейка каква е ползата на държавата, че не се сещам?! Задържаш на своя територия бежанци и ще ги храниш и поиш с години, вместо да ги махнеш?

ама моля ви се уважаема, прочетете опорните точки на мама меркел..

Обяснението е простичко и достатъчно ясно като послание към бъдещите мераклии за незаконно влизане в УНГАРИЯ. Вкарваш първите 50 100 в затвора за по две години / там яко бачкане за да си изкарат хляба/ и да видим след тази напълно законна мярка дали ще има още желаещи зомбита да минат през страната.

на фона на западните еврогейове има истински мъже! Бат Боко от клякане и навеждане веке не и.......

БОКо мина и под Кмета на Симитли...!!! :::))) Дааа...!!!

Това трябва да бъде прието като европейска политика, като лагерите за временно настаняване да са извън континента и там, в омиротворени зони кандидатите за Европа да чакат решение. Унгарците гласуват да не приемат никого, ние даваме гражданство и заселваме тук съвършено чужди на манталитета ни хора, които никога няма да се интегрират - историята го е доказала. Народът го е казал: "Ум царува - ум робува...!" Всеки си заслужава съдбата.

...умиротворени...съжалявам за грешката.

Ами ООН искаше да направи буферна зона в Сирия и да държи бежанците там, защитени от Сини каски, ама Русия и Китай наложиха вето, два пъти.

ЕС не може ли да взима решения за себе си? Това е европейски проблем. Пък и не са само сирийците, напливът е от различни страни.

Кво общо има Сирия ! Просто Сирия беше удобна , сега вече е ясно кой ги с.ре лай.ата !

"ум патки пасе" Но патката боко като ги сътвори такива, българите какво са виновни?

Представям си как биха се чувствали унгарските бежанци в чужбина, когато в Унгария влезнат вежливите човечета.

Уф, още се спекулира с тези "бежанци"!!! Да, ако бягат от война, нека бъдат настанени достойно, да им се намери препитание и др.!!! Но на всички ЗДРАВОМИСЛЕЩИ е ясно, че това вече не са "бежанци", а са икономически мигранти, а по-точно ЗАВОЕВАТЕЛИ!!! С ЕС ще стане това, което стана с Косово в Сърбия!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Те самите не крият защо идват масово в Европа. Да не се заблуждаваме от благите лица на забулените им жени. В техните общества жените служат за увеличаване на населението и от малки ги учат да са примирени и благовъзпитани. Важно е как изглеждат мъжете, а те са доста агресивни.

Ако наистина са бежанци, да минават границите на определените за това места с документи за самоличност!!! Всички останали са престъпници!

Имало все още и мъже в тази европа! Браво ОРБАН!Браво на унгарците!

ще им нарушат желанията ли? Обещанията? Ще бъдат настанени в "обзаведени" каравани, ни кой няма да ги стреля, ще чакат, колкото е необходимо, но няма да щъкат като хлебарки из Европа, няма да правят атентати, да убиват...

За Унгария може да се каже, че е суверенна държава, което за някои по-на юг , едва ли !

турците обикновено стигат до Австро-Унгария, до там никой не ги занимава с глупости да ги спира ..