Над 50 ранени и 2 жертви при автобусна катастрофа в Унгария

51 души бяха ранени, а двама загинаха при жестока катастрофа между словашки камион и чешки автобус с туристи на магистрала в Унгария.

Обратно в новината

Коментари - Над 50 ранени и 2 жертви при автобусна катастрофа в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не нямам предвид "тиквето-премиер",а кратунето-експремиер!Той използва без пропуск всяко човешко нещастие,като тованапример,за да извлича ползи със много съмнителна полза!

Сега 1-2 седмици автобусните катастрофи ще са на мода-ще сме подробно информирани за всеки автобусен инцидент по света! Примерно като падна асансьора в майчин дом-за кратко научихме за всеки заседнал асансьор. Като имаше Хепатит в Стара Загора известно времеи знаехме всеки ден колко са постпъпили в болница и колко са изписани...Между другото Хепатит все още има, нищо че новини за това няма....

Ха така - не е само в България, но защото се получава най-вече в страните от източна Европа?

Ако има истинска проверка почти всичко ще трябва да спрът,но те ще си платят на който трябва и пак сме със 130 на магистралата и това ще стане до следващия инцидент.

Каквито сме тук във форума, такива сме и като шофьори по пътищата: агресивни, неуважителни към човека, готови да се хванем за гушите, вместо да обединим усилия срещу онези, които убиват близките ни и ни причиняват страдание. Стига конфронтация, стига злоба и делене на знаещи и по-знаещи. Не е ли време да се обединим без предразсъдъци в името на живота?!

ПОДКРЕПЯМ ТОВА СТАНОВИЩЕ С ДВЕ РЪЦЕ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ. ТАКА ЩЕ БЪДЕМ ПО-СИЛНИ. А ЗАЯЖДАНЕТО Е ДОБРЕ ДОШЛО ЗА ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ С ПАРТИЙАНИ БИЛЕТИ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ, КОГАТО СЕ СЕЩАТ УЖ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА. ОТ ТЕХНИТЕ УСТА ТЕЗИ ДУМИ ЗВУЧАТ НАПРАВО СМЕХОТВОРНО.

Абе, остави се - напоследък стават чудеса!!! Вече за втори път ми се случва - тръгна да пресичам по пътечката (мисля си де...), а кола спира и ме ЧАКА да започна да пресичам!!! Дали пък не сме прихванали някаква "болест" от запада?! А иначе - ПОДКРЕПЯМ ТОВА СТАНОВИЩЕ С ДВЕ РЪЦЕ!

Ако все още не ви е направило впечатление, това на снимката не е магистрала, а някакъв най-обикновен двулентов път.

За да не се дрънкат глупотевини и за да не се правят сравнения между унгарския и българския автомобилен парк, Унгария какви са прекрасни, а България сме лузъри, мошеници и тъпанари, какви са техните пътища и т.н. - МНОГО МОЛЯ - НАПИШЕТЕ В ГУГЛЕТО: Hungary bus crash И малко по-грамотните ще установят, че там, от 2000 година досега, само в КАТАСТОФИ С АВТОБУСИ са загинали НЯКОЛКОСТОТИН човека!!!

А при нас не са?

Явно си от неграмотните. ПЪРВО - говоря за АВТОБУСНИ катастрофи. ВТОРО - ако мааалко се напънеш да преброиш унгарските жертви - само на първо "четене" са около 300. Така - колко загинали има в българия в АВТОБУСНИ катастрофи от 2000 до сега?

Целта на статията е да ни покаже, че не само в БГ стават такива работа и най-вероятно ние трябва да са примирим със сто годишните автобуси и т.н.

Е какво според теб не трябваше да пишат за катастрофата ,така ли

По цял свят стават катастрофи,за това не трябва да се използва човешкото нещастие за политически цели,както правят комунистите!Понякога нещастието става неочаквано ,за миг ,без да го предвиждаш!При днешната динамика по улиците на София или по магистралите миг отклонено вничание може да струва много скъпо!Затова не е необходимо да се вдига вой и истерия до небесата,а да се изисква от участниците в движението да са внимателни,коректни и човечни!

100% съм съгласен с написаното по-горе!

Когато казваш, че комунистите ползвали човешката трагедия, за да си правят Пи Ар, предполагам имаш предвид физиономията на тиквето-премиер дето обиколи всички телевизии, че да каже колко много съжалява и как ще дострои магистралите ударно, за да не става повече така (ако и на магистрала да стана трагедията - ма то тая магистрала е на тройната коалиция, та се не брои, де ).

...а тя магистралата даже и на тройната коалиция не е, имаше си я и когато бях хлапе през 80-те години, но този участък който ми се видя от снимкита на трагедията аконе се лъжа е един много дразнещ 27-километров участък на който колата ми подскача като кенгуро

Загиват двамата водачи, ранени са всички пътници - такъв автобус има 48 места за пътници, другото е екипаж. Това е благодарение на конструкцията на автобуса, която тук е в ред, а при нашия рейс беше побългарена. Навлизане в насрещното - няма как да бъде избегнато и не е в следствие на дупка или друга повреда на пътя. Да, катастофата е жестока, но показва грижата на хората и спазването на всички правила за безопасност. Загиналите са определено по-малко. Пет пъти по-малко.

побалгарена ти е главата на тебе тук става вапрос за две корено различни катастрофи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АМИ ДВАТА КАМИОНА ДЕТО СА ПРЕДИЗВИКАЛИ КАТАСТРОФАТА ЗА КЪДЕ СА ПЪТУВАЛИ МИНАЛИ ЛИ СА НА ПРЕГЛЕД ДА СЕ ИМ ЗАСПАЛИ ВОДАЧИТЕ ААААААА НЕЩО ИМА ТУКА.................... АКО ТАКА СЕ РАЗСЪЖДАВА КАКТО В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА РАЗСТРЕЛЯМЕ ОЦЕЛЕЛИЯ ВОДАЧ, ШЕФОВЕТЕ НА ФИРМИТЕ УЧАСТВАЛИ В ИНЦИДЕНТА ДА ГИ УБИЕМ С КАМЪНИ И ДА УВОЛНИМ 5-6 ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ МИР НА ПРАХА ИМ НА ХОРАТА И ДА НЕ ДЪРПАМЕ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА.........

ТИ ВИЖДАШ ЛИ КАКЪВ Е МОДЕЛЪТ НА АВТОБУСА И ИМАШ ЛИ ИДЕЯ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО Е НА СНИМКАТА, Е НАД 20 ГОДИШЕН АВТОБУС??? Какво й е на конструкцията по-различно? Ааааман от смешници!

И сега пак ли причина ще бъде възрастта на возилата, като гледам автобусът и той е към 20 годишен

Прав си, но и не само това - пак ли управляващите ще са виновни за нещо (независимо дали са червени, жълти, пембени) - хората няма ли да носят отговорност за това, което правят? С изключение, разбира се, за пътниците в тия катастрофи...

В ранните утринни часове стават най-много катастрофи, навсякъде е така. Ужас, все по-големи групи хора седят в автобуси и самолети, и от една катастрофа жертвите и ранените са изведнъж седетки, стотици, макар че всъщност стават рядко тези неща - по статистика. Но ако си вътре, за теб загубата е 100 %... Съболезнования, и дано ранените се оправят все пак!

А КАКВО Е "СЕДЕТКИ"? ПИТАМ ТЕ, ЩОТО ВСЕ НА ДРУГИТЕ ОБЯСНЯВАШ КАК ДА СИ ОПРАВЯТ ПРАВОПИСА, НЕ ЗА ДРУГО....

До едр. русокоска става въпрос не за правописна, а за техническа грешка - объркване на клавиш

Това е съдба имали да става ще се случи навсякъде !!! ДА ПАЗИ БОГ ВСИЧКИ!!!!! БОГ ДА ПРОСТИ ПОЧИНАЛИТЕ!!!!

Да пази Бог. Ама и ние да внимаваме...