Джихадисткият главатар Омар Чеченеца е умрял от раните си

Омар Шишани, висш главатар на «Ислямска държава», който беше ранен при американски въздушен удар в Сирия, е умрял, съобщи Би Би Си, позовавайки се на Пентагона.

Обратно в новината

Коментари - Джихадисткият главатар Омар Чеченеца е умрял от раните си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична. Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?!

този го убиват за пети път май. докато ИДИЛ не признае че е умрял наистина, всяка американска версия остава недоказана.

ИДИЛ и САЩ, са като дупе и гащи! Дупето с..... в гащите.

Стига с тези новини колко джихадист унищожили САЩ в Сирия. Колко джихадисти унищожиха в Либия - сега там е проблемът?

деер

Нас какво ни интересува?!

Пълни глупости! Като убиеш главатар, на негово място идва друг. Къде е тука борбата с международния тероризъм???!!! САЩ сее заблуди.

какво странно съвпадение. американците убиха агента на гру омар чеченеца и путин обяви изтегляне от "борбата" с идил (тоест маи бяга позорно, както от афганистан), въпреки че дефакто вйобще не се бореше с тях. какви странни съвпадения се случва навсякъде, където има руски "отпускари".

те го "убиха" на 4 март! ....... Не на 14-ти! Няма никакво съвпадение. Ако от един човек зависеше цяла война в две държави - Сирия и Ирак - просто нещата щяха да се много прости и лесни. Ал Багдади още е жив!

Ех, някои живеят бързо!?

Грузинец, на когото викали Чеченеца, защото бил грузински чеченец /или чеченски грузинец/. Изводът е, че катилът /каквото и да означава това, вкл. убиец на арабски/ си е катил, независимо на коя държава е гражданин.

Голям праз! Един изрод по-малко! Ще черпим!

тоя сигур е убил баща си щото е християнин? И каква е тая обсърватория за човешките права базирана в Лондон? Сигур 9 отдел на ЦРУ :)))

Той знае ли, че е убит???

Ще го "убедят"!

Сега ще го кръстят Омар "Котката", щото като го убият пак другата седмица, трябва да докажат, че има 9 живота.

другата седмица пак...

E, пак ли?

Чеченци с такива фамилии няма и стига заблуди , само грузинци носят ! Просто няма какво да пишете и за това си измисляте уж новини ! Това ми прилича на вчерашното предаване История БГ което вече не гледам с този екип от дълго време , такива не компетентни историци можеш да срещнеш във всяка кръчма вечер ! Странно че водещия каза за голям рейтинг , много го /гледали / , маймун !