Местан с нов ултиматум – вън ПФ от управлението

Лидерът на ДПС Лютви Местан поиска мандат от митинга в Момчилград да настоява за незабавното изваждане на Патриотичния фронт от управлението на страната.

Обратно в новината

Коментари - Местан с нов ултиматум – вън ПФ от управлението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

днес по бтв - ген. атанасов не беше прав като спомена за демагогската целувка на орлов мост между станишев и местан- първия - председател на бившите комунисти - другия председател на бивши агенти на държавна сигурност- те съвсем правилно заедно се извиниха за възродителния процес "извиняваме се .!!!!" започнат тогава когато едните наредиха на другите да го започнат - аз така го разбрах това извинение - а хорицата докарани с автобусите на орлов мост - не знам така ли го разбраха

Днеска гледах в едно предаване по нова тв журналиста Коритаров който изцяло защитаваше тезата на Местан и каза че българия вечно ще е виновна за преименуването през 86 година и че трябва да се вслушаме в неговите антибългарски послания! Липсваше му само един фес на този Киряк Стефчов от новото време!

колко години и от кого е школуван в радио "Свободна Европа" журналиста Коритаров?! Като си спомниш това няма да се чудиш на сегашните му приказки, защото пее чужда песен в хор под чуждо, антибългарско, диригентство!

Нека Местан първо да се извини за 500 годишното робство, за Баташкото клане, за зверствата в Старозагорско, за потурчванията... И ако има още съвест - ще продължим разговора - за гара Буново и хотел Сливен и Епруветката ( че 20 минути след взрива бях там отцепление и цяла нощ стояхме да пазим веществените доказателства и помня какво беше). За взрива в пощата в Горна Оряховица, за отвлеченото дете от сладкарницата в Златни Пясъци...

... и за арменския геноцид, проведен от вече уж полу"цивилизованата" османска държава през 20-ти век!

Тоя веднаж да не е във властта и пропищя орталъка.

Вьн Местан и ДПС от Бьлгария!!!

ivo10

Местан е обединител на българите, както Атака е обединител на турците.

Къде ни е тоталитаризма от едно време на тоя да му изтръгне джегера

Цвьк

Взеха да изтъняват джобовете на дпс и местаня започна да реве на умряло. Да съдел виновниците за Възродителния процес...ми съди серго и со. Но едва ли. До вчера се целуваха по площадите. Демагози до мозъка на костите, местан и цялата върхушка на дпс. Дай Боже по-скоро избори...гласа ми отива директно за ПФ.

Г-н Местан създава впечатление на интелигентен човек, поне външно, докато не се замислиш върху думите му и не лъсне абсурда. Та затова ми е странно, как лидер на партия, която в най-голяма степен печели от сегашната ни (несъвършена) изборна система, се опитва да оспори гласа народен. Препоръчвам психиатрично лечение, защото това си е чиста шизофрения.

Доган Местанов да си спретне багажа за Турция и повече кракът му по българските земи да не стъпва.Това иска целия български народ, а не купените цигани от циганските катуни. Местан няма място нито в политическия живот на страната, нито в каквато и да било друга сфера. Нещастен комик -разиграва комедията "възродителен процес" винаги когато започнат да го забравят

да съм чул за......... последно !!! скривай си гагата ..........отзад и да не си се мяркал повече- ясно !

За Агент Павел и другите агенти на ДС заедно с техните шефове,както и техните помощници от БСП се смята ,че са откраднали от БГ народ за целия преход от 25 г. стотици милярди долари.По данни от западната преса.

така е местане ,а така също и турска партя не трябва да има в бг парламента,нали така местане!

Всички вече разбраха за вината на БКП във възродителния процес, НО КОГА ЩЕ СЕ ПОТЪРСИ ВИНАТА НА БИВШИТЕ БУРЖОАЗНИ ПАРТИИ - /ДНЕС СДС,РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК, ДСБ И Т.Н./ за техните престъпления / национални катастрофи, съюзник на Хитлер и в резултат на това ПОБЕДЕНА ДЪРЖАВА ВЪВ ІІ СВЕТОВНА ВОЙНА И МНОГО ДРУГИ/????

Я се прегледай бе, склеротик. Годината е почти 2015. За какви буржоазни партии бълнуваш? То не става само с марксизъм-лененизъм, трябва и акъл.

1. МЕСТАН Е ДАМАГОГ. 2.ДПС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ И ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ НЕЗАБАВНО. 3.ПФ Е ПАРТИЯ, ЗА КОЯТО ГЛАСУВАХА ИСТИНСКИТЕ РОДОЛЮБЦИ. ЩЕ СЕ ПРОВАЛИЛ ЛИ КАТО ДРУГИТЕ ЩЕ ВИДИМ. 4. В БЪЛГАРИЯ СЕ РАЖДАТ БЪЛГАРИ, КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТУРЧИН МОЛЯ ПЪТЯ КЪМ КАПИТАН АНДРЕЕВО. 5.ЧЛ 3 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА ГЛАСИ, ЧЕ ОСНОВНИЯ ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРСКИ. ВСЕКИ, КОИТО НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ГОВОРИ ДРУГ СЕ НАКАЗВА . 6. ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ ЩЕ СИ НАМЕРИ РАБОТА КОГАТО ГО НАУЧИ И ТО МНОГО ДОБРЕ . КОЙТО НЕ ИСКА ГРАНИЦИТЕ СА ОТВОРЕНИ. 7. В БЪЛГАРИЯ СЕ РАЖДАТ БЪЛГАРИ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА. 8...... 9..... .. .. 100 КАЗАХ! ТАКА ЩЕ БЪДЕ ! ДЕМАГОЗИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ. КАЗАХ

Българите са най-толерантния народ на земята - ако не беше така, след освобождението ни от турско робство по тези земи нямаше да име нито един турчин и нито един циганин! Затова Местане, не се страхувай от нашите патриоти - от тях по-големи човеци няма! Престани с твоя език на омраза към българите!

А кога ще ни платят за 500 години турско робство?

Патриотичният фронт се оказва истинския радетел на българщината. Не като другите продажни подлоги...

С какво по-точно, освен с няколко бомбастични словестни кьорфишека? Нещо за МО, за Област София да кажеш?

Местан, защо да излиза ПФ, ДПС ли да влезе, много ви е мъчно, че сте на опашката, но там ви е мястото.

не се напъвай за нови избори, че вече знам за коя партия ще гласувам! И тя е ПФ!!!

Участвалият АКТИВНО в покръстването на събратята си агент " ПАВЕЛ"-Владимир Зидаров , той и Лютви МЕСТАН пак се уля !!! Новата му задача поставена от "водещия" му офицер е предварително СТИКОВАНА с човека от "сараите"!!!ЗАЩО досиетата на ТЕЗИ маймуни от ДПС НЕ СЕ ИЗВАЖДАТ най-после??? Показвайки ги едно , към едно членсата маса на ДПС ще ИЗЧЕЗНЕ!!! Кой не иска това да се случи!!! КОЙ????

Прави впечатление, че този мазен-българомразец отправя своите речи винаги към западняците-скапани, за да го харесат - анти-натовска, анти-европейска и т.н. Демек неговата партия е про-европейска, про-натовска! Така е местане, аз обичам България и не искам нито в нато, нито в Европа! Какво ще ми направиш? Ще ме изпъдиш от България ли, ПФ е българска партия, а твоята партия е противобългарска, противоевропейска, защото вие мразите християнството и това е целта ви - унищожаване на християнството! Само гледайте да не се задавите!

Имам една мечта - един ден без някое ченге по нито един телевизионен канал.

На Местаня му трябваше по-малко от половин година извън властта и взе да вие на умряло. Трудно ще му е, но ще свикне.

Българийо, мразя те, срам ме е че съм българин. Ти си безкрайно скапана държава, пълна с идиоти и катили. Радвам се че, изчезваш, и дано по-скоро изтечеш в канала на. Историята.

Да изчезне, а? Щото: Циганите не плащат енергия. Циганите не учат в училищата. Циганите не плащат вода и данъци. Циганите получават даром помощи. Циганите обират всички ни. Циганите убиват и изнасилват. Циганин не можеш да гръмнеш. Циганите само пируват и не бачкат. Циганите само лъжат...

Какво си дала и построила ти в България, безполезна клетнице? Само знаете да грабите, раждате престъпници и сеете извержения! Напълно безполезни примати!

Aко изчезне, после кои ще ти плаща помощите?

Ейвала шопе.Те османлиите ги пазиха векове но европейците ще ги заличат..

Я не сакам да съм добре,я сакам на вуте да му е зле,,.Те това е българската злоба.Аз нищо не правя за да съм добре,но злобея и срещу другите

Има само едно решение. МАСОВО ИЗТРЕБВАНЕ НА Б.......ТЕ. Следствията от това ще бъдат: 1. Повече социални помощи за ЦИГАНСКАТА РАСА. 2. По-високи пенсии за нашите родитиле. 3. По-добра болнична помощ за нас. 4. По-добро образование за нас. 5. По-малко дребни престъпления. 6. По-малко платени гласове в парламента. 7. По висока култура на ЦИГАНСКАТА РАСА. 8. Повече сап

Момчилград пред първия у нас паметник на жертвите на тоталитарния режим.Българите стават все по-бедни, по-болни, по-прости, по-нещастни и все по-малко на брой.

Жертви на тоталитарния режим бяха всички българи. Те бяха най-големите жертви. Турчлята можеха да си ходят в Турция. Евреите можеха да си ходят в Израел. А българите? Никой никъде не ги пускаше. ако някой ръгнеше да бяга през границата го застрелваха като куче. А да вдигаш паметник на терористи не е особено прилично. Защото атентатите по влакове и гари си бяха чиста проба тероризъм. Ако някой е бил недоволен да е станал партизанин. Ама истината е по-проста - взеха им правата на трчолята и те се разбунтуваха. Друг е въпроса че тази работа с прекръстването беше поредния идиотизъм на комундетата. За което платихме всички ние българите.

Дълги години ДПС беше ухажвана и толерирана партия. от кого ли не -като се започне от БСП, мине с епрез Царя и накрая по съвсем комичен начин се завърщи с пишман-националиста Волен Чалмалията. Който в омразата си към Б стигна до там та да се качи в една каручка с ДПС-то. Сега ББ прави нещо просто. не се занимава с ДПС-то, нито ги хока, нито ги ухажва. Оставил е тази работа на РБ и ПФ. Нормално, ПФ като една автентична патриотично-национаистическа формация трябва да са срещу ДПС. и срещу руско-съветските мекерета. но понеже в ПФ има много русофили, антируската политика е "поверена " на РБ. А Бб се занимава с други неща - прочиства администрацията, разчиства си сметките с функционери на БСП и води международната политика. Че тя е най-важната - от там ще дойдат така необходините ни инвестиции. ДПС напоследък се изживява като основен защитник на циганята. Добре знаем колко са българите, които обичат бай Мангал. Като изключим няколко мекерета от хелзингския комитет, май останалите могат да се преброят на пръсти. някога българите с еотнасяха с безразличие към циганята. Сегв всеповече стават онези, които ги мразят. като се добави и омразата и презрението към ДПС като партия, нещата си идват на мястото - ДПС изпада в пълна изолация. Мъчат се те да се "прикоткат" до ББ, но ББ просто неим обръща внимания. Добре знае той че съюзът на ГЕРБ с ДПС под каквато и да е форма е политическо самоубийство. И прото си ки "клати" поотделно- веднаж БСП, веднаж ДПС. Тихо, кротко, без ексцеции. Маха кадрите и на тия и на ония без много-много да им дава обяснения. Щом ДПс реват значи саим бръкнали надълбоко в ауспуха. И както сеочертава още ще м бъркат. Те са в такава политическа изолация, че не могат отникъде да очакват ни помощни съчуствие. БСП-то ги нзарязаха, а след като видя накъде духа вятъра Волен Чалмалията захвърли чалмата и нахлупи пак старата бащина будьонвка. Тъй де, при Путьо това върви.

Местане, прави метани всеки ден, че още не се е появил новия Капитан Петко Войвода, да ви нагъне всичките и да ви развали рахата, на теб, Доган и ДПС като цяло! Бог забавя, но не забравя, гювендийо! От Бог нито можеш да избягаш, нито ще се скриеш, така че - мисли му! Твоят Аллах няма да те спаси от Възмездието...

Кратко, ясно, точно! Дай Боже, повече такива анализи да се появяват, за да "светне" под шапката на колебаещите се, каква позиция ИСКАТ ДА ИМАТ. Тази, с това СТАТУКВО?! Или на просперитет, духовна и материална независимост и благоденствие.

Павле, не ПФ и РБ са партиите използващи езика на омразата и противопоставянето за да наберат избиратели, а вие ! ДПС е партията която работи срещу интересите на малцинствата, като ги държи изолирани и неграмотни - за да са ТЕХНИ гласоподаватели! Образован и умен чувек не би гласувал за ДПС осен ако не работи за разпада на България или ако няма ЛИЧНА финансова облага от ПАРТИЯТА-ФИРМА! За това не трябва да се жалят средства за избори (дори и те да са на всеки 6 месеца) за да бъде изьвърлен от властта всеки заиграл се с ДПС! Похарчените пари за избори ще са много по малко от предотвратените кражби и щети за държавата при евентуално участие на ДПС във властта! ДПС се опитват да наложат своя образ - на омразата и противопоставянето, като образ на ПФ и РБ! Що се отнася до АТАКА . на си заслужават времето което ще отделя за да ги коментирам , само че кажа - едно от пипалата на октопода ДпС !

Никой не вярва на тоя измислен фес! Ние, циганите ще си поддържаме българските партии, защото знаем турците какво ни готвят! Ако превземат България, първо нас циганите ще изколят! Както кюрдите в Турция и както арменците в Армения през 1915 г.!

Кой от ДПС ще носи отговорност за минирания от членове на протурското движение път Кърджали-Джебел, където бяха убити 18 наши войници/разкъсани от мини/? И на последните избори ДПС купи 250000 цигани! Ами кой ограби 5 млрд. лв. от КТБ? Местане, ти си за затвора!

Тоя па съвсем си поверва... Абе тия дни нямали да има щастливи новини по негов адрес...?!

тоя към тероризъм ли приканва, как допуснахте да стигнете дотук с този терор над изконното население?

Hе си струват емоциите за този извратен човек.Haрочно насъсква със злоба и очаква реципрочно,за да може после да се представи за жертва.че извикал и турския консул на митинга,може би е турски гражданин,да му защитават правата,не и задълженията и морала! голям страх да не излязат далаверите на ръководителите на дпс за подривната дейност.покровителства радикалните заблудени ислямисти,дори обяви биячите на лекарите за "братя" целенасочено,да не се разбута помията в гетата,да прикрие лидерите им лихвари,които ги малтретират,но му осигуряват електорат от неграмотни!Tpябва да му се отговори много мъдро и точно с факти и анализи за цялата му подривна дейност и поиска отговорност,стига бочо не му омекнат краката пред задкулисието и доганя за да запази неговия прословут стол!

хора ,това всичкото е един театър- политиците ни се правят ,че се мразят ,а после ядат и пият на една маса и си правят далавери, не се оставяйте да ви манипулират ,откраднаха 4 милиарда и никой не осъдиха ,понеже са си авери

Не насаждайте омраза между хората.Не ни интересуват политиците и техните закони.Ние живеем и имаме свой правила и не се съобразяваме с никой. И аз искам мандат да забраня ДПС и да съдя всички нейни членове за държавна измяна и знам че ще го получа от всички родолюбиви българи. Не ПФ а ДПС трябва да напусне Парламента и да се забрани като партия! Българите ,които са в ДПС,трябва да се съдят за предателство! Ето какво е написал големият наш поет и революционер: " Българският народ се намира под натиска на едно такова несносно и безчовешко иго, което не му позволява да се развие нито в умствено, нито в нравствено, нито в материално отношение. " Хр.Ботев

Ще си платят, за мизериите. Господ бави, но не забравя. ВЕЧЕ, ВРЕМЕТО МУ ДОЙДЕ. Треперете душмани! Всичко е кристално ЯВНО, за извършените престъпления срещу българите.

Българите ,които са в ДПС,трябва да се съдят за предателство. НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИТЕ СА БЪЛГАРИТЕ В ДПС. ПРЕЗРЕНИ БЛЮДОЛИЗЦИ.

Лютви Местан ти подстрекаваш към омраза и нямаш място в политиката !Показа си истинското лице ...нагъл

От ТАЗИ НАГЛОСТ НА МЕСТАН ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА ПО ГАДНА!! Да се опълчваш срещу държавното управление е предателство и Местан трябва да бьде съден за държавен престъпник---за призив към бунтове и то пред митинг на ДПС!! ! Агент ПАВЕЛ ОТ ДС --е студент С ПРЕДИМСТВО И ТО българска литература, защото РАБОТИ С ДС ДО 1984г. и когато Т.Живков отваря границата за "турците" ---доброволно и спокойно да заминат за Турция --- ИЗВЕДНЪЖ ПО ВЪНШНО НАРЕЖДАНЕ --- ЗАПОЧВАТ БУНТОВЕ, ВЗРИВЯВАНИЯ НА ВЛАКОВЕ, УБИЙСТВА НА ДЕЦА И НЕВИННИ БЪЛГАРИ!!! Местан е в редиците на ДС И ВЪЗРОДИТЕЛИТЕ ОТ БКП!!! ПИТАМЕ: как изведнъж Местан, който беше с ДС срещу мохамеданите в България --- ПО НЕЧИЯ ЗАПОВЕД СЕ "ПРЕРОДИ" В ЗАЩИТНИК ??? ДПС създадено от БКП и ДС, заедно С АНТИ БЪЛГАРИТЕ ОТ БКП ---ЦЕЛИ 25 г. тормозят и българи и турци---ето европарите отиват във Местановата върхушка??? Тези са за затвора за предателство!!!БСП и Етническата ДПС е незаконна и трябва да бъде закрита----все едно в Германия да има ГЕСТАПО след падането на стената!! Искаме разрешение от ЕК и ЕС за разтурянето !!

Лютви Местан вече не е доволен само от манипулирането на гласовете на конюнктурните му братя и сестри сред циганското население и от неясно как добре финансираните и отличаващи се с полувоенна организираност гласувания в Турция. Така от нарушенията на изборното законодателство, идва апетита за преки конституционни нарушения... Местан вече иска мандат от специално свикан от ДПС митинг за преформатирането на властта не е ли това чиста проба призив за превратаджийство? При това аргументите му са тоталитаристично нагли дори не си дава труда да спомене за действия в нарушение на една или друга законова норма и още по малко на влязло в сила съдебно решение. Не, всичко трябва да стане единствено поради предпочитанията и представите му доколко е допустимо някой в България да заема остро критични и неодобрителни анти-позиции, в частност по отношение на Брюксел (провеждащ вече съвсем открито антиевропейска политика) или изцапаната с множество съвсем реални престъпления (изтезания като един от примерите) НАТО.

Браво на Mестан акъллия човек е, хубаво го тури на тези които не го харесват , особено на мършавите националистчета, че ще държи топло чак до следващата коледа.

Козела имал и фенове... хаха ахах хаах хаха

И по какво позна, че е умен Местан? Мога само да твърдя, че е болезнено амбициозен и поради това и нечестен човек. Човек, който е станал агент на ДС, за да клепа турците около себе си. Не вярвам за друго да са могли да ползват даскал по литература в прованса. Човек,който веднаж е постъпил безчестно, задължително пак ще се продаде. На такъв вяра нямам.

С това си изказване местан извади от власта турската етническа партия може би завинаги.

ivo10

Местан умее да бъде нагъл и то много нагъл. Тази негова наглост издава трудно скриваема нервност от отдалечаването от хранилката и изтъняването на бюджета на партията. Огромните кражби и "дарения" на кръговете от фирми не стигат. Явно стандарта на върхушката е толкова голям, че изисква султански бюджет. Пак впрегнаха до болка познатата манипулативна политика на разделение между българите и българите с турско замосъзнание. Само, че все по-упорито се включват и циганите. ДПС разширява електоралната база без да подобрява икономическата и социална база на електората си - традиция. ДПС е основния фактор за разделение на нацията. Йезуити, които едно говорят, но друго вършат. Ако изолирането на ДПС от властта набере сила, те ще покажат истинската си същност. Много е важно това да се случи и ДПС да бъде разследвано за търговия с влияние, злоупотреби с власт и икономически престъпления. Факти има. Само трябва воля в институциите.

Това кой ти го написа? Вярно е, но ти нямаш достатъчно ум да го измислиш!

Ти па, вчерашно лайно ТРОЛ-ско, откъде го извади и кой ти го СРА в главата 'тойзи голем акъл' дето имаш претенции да го ползуваш ?!?????

ivo10

Това е атакистко говно дето доскоро се пишеш с един ник, а сега с по няколко. Върховния тъпанар на форума. Той не чете постовете, а направо ги коментира - ум на дърто агънце.

този сега ще се гърчи,ще цвили,ще подкрепя борисов нaрочно в неудачни решения,докато го гътне!голямо влечуго!

хайде вадете архивите ,стига потайности и циркажилъци!нека публично, както местан си позволява се изнесе истината nа цялата им пасмина национални предатели и главатари терористи принудили живков до т.н. възродителен процес!топкова явна омраза към българите,та смяната на имената с български и то на бъпгарски граждани се тиражира постоянно като "нечувано"престъпление и винаги в момент когато им е тясно,особено ако някой им пречи да разпределят порциите!нас този проблем с вашия апетит не ни засяга!но е крайно време да се кажат истините!

Tочно така е, нечувано престъпление което се нарича насилствена асимилиция на турския етнос ,потомците на Oсманската империя. Hедей да омаловажаваш това престъпление.

А насилствената асимилация 500 години?!?!?! Някой да каже нещо по този въпрос!!! Стига сме навеждали главите за нещо, за което вече се поднесоха извинения и никой НЕ УМРЯ! Защото по време на "присъствието" стотици хиляди българи, жени, деца и старци, изгубиха живота си, отнеха ни територии и никой не казва нищо за това.

След Освобождението турците са се изнесли от България. Останали са тези, които са имали връзка с българите и не са безчинствали. Живели са си хората, българите не са ги тормозили, били са добри съседи. И сега в местата, където турците са малко си живеят спокойно, има много смесени бракове. Образовани и работливи хора. Никой не се дели на българи и турци. Имат еднакви права. За каква дискриминация дрънка Местан. Проблемите са там, където турците са необразовани и животът им е съответно по-тежък. Местан защо не се замисли как може човек роден в България и целият му род 6-7 поколения живели тук да не знаят български. Кой създава дискриминацията? Защо Местан не се погрижи за турците да имат еднакви умения с останалите.

я отговори ,защо след като дотогава турците имаха само предимства и в работа и в образование,не беше проблем да говорят на български,изведнъж нещата се обърнаха и се случи "възродителния процес".хайде кажи какви са причините?ние ги знаем,но кажи твоята гледна точка?

"потомци на османската империя",смешник!ами ходи си в "империята",тук няма такава!каква империя,някакви диваци от анадола i mala aziya с хареми ,дошли в цивилизована държава да безчинстват 500г.тук са били преселени някакво изостанало население от анадола,нецивилизовано,архаично и това са вашите потомци,ако изобщо нещо е останало,защото голяма част от фамилиите са се върнали след освобождението!