Поничките водят 12 дела срещу близките на Тодор

Братята Иван и Десислав Дамянови, известни с прякора Поничките, са завели 12 дела срещу близките на 18-годишния Тодор, който почина след побой с тях във Враца.

Обратно в новината

Коментари - Поничките водят 12 дела срещу близките на Тодор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ако си имал здрав и прав син и умира след побой, кой очаквате да обвинят близките? ИЗРОДИ НАГЛИ. ПОДИГРАВАТ СЕ С МЪКАТА НА ХОРАТА. ЗО-ГОДИШНИ МЪЖЕ РИТАТ СВАЛЕН на земята тинейджър, на който само два шамара му стигат, ако е бил първият посегнал.

Доколкото ви познавам похватите от предишния уродлив цирк, сега пишете във форумите та се късате. Не става по този начин. Мислех, че вече сте го разбрали. А, всичко се плаща, включително очернянето на хората и тормоза, който оказахте върху тях.

Не са те.Ало,убийците.

Ако ще,след 10-20 години,тези мизерници - убийците на Тодор,ще си получат Възмездието,защото Може да се подкупи съда,може да се подкупят прокурори и ...,но има Една висша Съдебна инстанция,където Това не важи ! И тогава сълзите ще са Горчиви,защото Възмездието ще Бъде !

То не бяха лъжи, очерняне и медиен натиск. Всички гледахме цирка на лъжливите роднини на това момче.

Поничките са за ядене. Рано или късно ще бъдат изядени.

vasil

Някой ги лъже,че могат да вземат пари.Щом са се направили на мъже,то това си има цената.Тепърва има да дават пари.Когато им ги измъкнат всичките,тогава ще бъдат изядени.А за Тодор- с умрял не можеш да се бориш.Оставете,че е грозно,но и безмислено..

Естествено e в тази гадна мафиотска държава да внушават на неуважаемите данъкоплатци и балами, че дори и някой да ги убие на улицата, ще продължат да плащат и години след като са мъртви, на съдебната система, на здравната система и на кой ли хрантутник още не ...

И сега какво стана?! Не стига, че убиха детето на хората, а сега и пари искат да изкарат от това. Така де, загубили са си хората времето докато го убиват.

В България колкото си по нагъл, толкова институциите спират, не че са се препотили от работа. И за неспециалисти е ясно, че момчето нямаше да почине от сърце, ако тези дебили не бяха му се нахвърлили. Причинили са смърт по непредпазливост е най лекото обвинение. За каква хулиганска проява става дума като има труп. Затова е върнат обвинителният акт, защото има тежко престъпление с леко обвинение.Няма логика, дори за български съд. И затова баничките са нагли.

Или ако не беше нападнал двама мъже, които са извикали полиция срещу него. И майка му се е карала. Айде стига със спекулации! Братята не са виновни! Никой не ги попита какво е станало, осъдиха ги от раз без процес и ги набедиха за мафиоти! Разбира се, че ще си търсят правата!

Много си в грешка! Има Господ и справедливост! Само че той реши да прибере Тодор по-рано! Жалко, но те не са виновни!

Никак не харесвам Славчо, но наистина е прав - НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Съдебната система е независима от справедливостта. Стигнахме до момента, в който жертвите са виновни вместо убийците си. Както момиченцето минаващо на пешеходна пътека, така и това момче. Политиците да си погледна резултатите.

Да, само че в случая Тодор е нападнал пешеходец. Това, че е бил болен и се е стигнало до най-лошите не го оправдава. Тодор не е бил бит! Гледайте видеото и четете показанията, които са публични.стига с махлемските клюки

Когато врачанлии си ги мерят не си завирайте гъзовете м/у тях!

учените твърдят,че поничките са полезни за здравето ,но не повече от 5 на ден !

има причинна връзка между побоя и фаталния изход. Човек със сърдечно заболяване може да почине и при по-леко преживяване, а това си е направо свръх екшън. Така че момчето е можело да си живее със заболяването, иначе трябва да обявим за покойници всички сърдечно болни, а стига де!

да пожелаем на всички сърдечно болни да останат на достатъчно голямо разстояние от всички понички !

не схванахте, че всичките "експертизи" бяха купени от Поничките!Хора само с много пари и влияние ще се наемат да водят 12 дела!Нямали финансови претенции?! Две по пет хиляди за тях са "нямане"! А и какво стана с тяхното дело за хулиганството?На какво да се обзаложим, че то изобщо няма да тръгне? А на експертизите можеш да вярваш точно толкова, колкото на онази експертиза за Демби, според която, завалията не може да стои във влагата на ареста, но пък заминал за "сухата" Холандия!...

А това, че майка му се е карала в този момент за това, че е скочил на бой и че братята са извикали полиция, която да го задържи, че напада с хладно оръжие- да бокса е такъв! Това не го ли е притеснило, а?

vasil

Къде е прословутият бокс?

Роднините на наглият келеш знаеха много добре ,че е болен и че той е причината за инцидента ,че е извадил бокс ,но лъгаха месеци наред за да успеят да осъдят братята за повече пари ,но палачинката се обърна ,истината е потвърдена и записана от десетки свидетели и сега изглежда или ще плащат или ще се извиняват

Така, че име е налетял, налетял им е, но проблемът идва и от това, че след като са го проснали на земята повече не е било необходимо да го бият или ритат. Няма да им се размине, но ще го прокарат като убийство по непредпазливост и то в най-тежкия случай, което при тези експертизи едва ли ще издържи. Делото ще се влачи с години и дори да има окончателна присъда със сигурност ще се жалват и в Страсбург и ще...осъдят държавата!

Това е положението в милата ни родина уважаеми сънародници, тук бойните изкуства не струват. Освен Тодор лека му пръст имаше и един бивш легионер посегнал с бойно изкуство на перничанин и не оживял, шампиона по ММА Багата замалко прескочи трапа при уличен бой, френските командоси не се знае с какви наранявания са изпратени във Франция след като ядоха бой точно в този регион ама явно са били сериозни щом ги надушиха журналистите. А за Тодор по наш обичай трябва само добро или нищо, но все пак е смущаващо на пешеходна пътека да скочиш да биеш големи мъже пък дори и с железен бокс и с таекуондо. Поничките колкото и да са антипатични все пак са реагирали а не са започнали боя, а това че за българина колата е свещената крава и всеки който я ритне става нападател и посегател не ми се коментира, защото лично на мен ми се иска и все по-трудно се сдържам когато съм с децата и забързаните шофьори ще ни блъснат до училището, и най-странното е че обикновено са жени зад волана ама това е друга тема. Жалко и без да се избиваме помежду си намаляваме като народ но това е положението тук

Хайде малко факти, а? Прокуратурата публикува на сайта си копия на протоколите от разпит на свидетели - гаджето на Тодор и други. Гаджето на Тодор ПРИЗНАВА, че той е паркирал колата, сложил си е метален бокс и е излязъл да се бие с братята. Същото потвърждават и други свидетели, като само за бокса не са сигурни. Първоначално гаджето на Тодор твърдеше пред камерите, че братята СА ИЗВАДИЛИ Тодор от колата и са го пребили. Същото твърдеше и братът на Тодор, без да е присъствал. Същото твърдеше и майката на Тодор, без да е присъствала. Пак на сайта на прокуратурата има копия на епикризи от прегледи на Тодор за последните две години. Не помня точните термини, но потвърждават сърдечни проблеми. Не защитавам морала на поничките с делата, които са повдигнали. Но този морал е същият като на роднините на Тодор, които нагло лъгаха пред камерите.

ни разплака. Нищо не оправдава двама тапира да повалят момче с килограми на една двайста от общото им тегло и да го ритат. Може да е имало проблеми, но кой в БГ няма - и ти имаш, но още не го знаеш, ходи на лекар и се моли да не умреш от болест докато те млатят.

Май не четеш, а? Основният му проблем е бил, че е излязъл с бокс в ръката, за да се бие с двама двойно по-едри от него. Ако разполагаш с други факти, с радост ще ги прочета! Ако не, спести ми блудкавите лозунги.

и относно морала,когато премиера(БКП+СИК),казва ,че ще се разбирате,защото и той и вие сте прости и всички са доволни и щастливи ,какво ти е заключението ?

Журналисти от местния вестник "Зов" са успели да заснемат как Десислав П. държи ръцете на момчето, докато брат му го бие. link Обаче момчето е починало от сърдечно заболяване....

Шило

Явно-да. Има следи и от боя, но причината не е в него. Поне така излиза.

Трябва да имате медицински познания за да разберете следното- момчето / Бог да го прости,че му ровим кокалите тук / е имало сърдечно заболяване и побоят,който му е нанесен е провокирал този летален изход.Така,че да не ми се правят на света вода ненапита тези побойници

да оживееш в мутренската враца сигурно е много трудно ,а жертвата тодор от снимката се вижда,че няма мутренска физиономия,няма и мутренски прякор,а бокса дали е бил негов и дали не го е носил само за самоотбрана ?и защо винаги мутрите са оправдавани от "обществото" и "правосъдието" ???

И затова гледа нагло и самонадеяно, както се е и държал при инцидента, предизвикан от него самия. Можете да си плямпате колкото искате, но наглецът си го получи, а сега ще си платят и тъпите му роднини.

ако не гледаш уплашено и робски,значи не си българин,така ли ?

Браво! Така трябва. Писнало ми е от прости хора, които лъжат безнаказано. Съчиняват си истории, после мажат. Брат му и майка му в национален ефир казаха, че малкият никога не е имал сърдечно заболяване.

всеки човек има по някакво заболяване. При всеки следващ побой със смъртен изход ще е по причина на ЗАБОЛЯВАНЕТО, а побоят ще е просто халюционация на близките. Абе я мислете нормално. Бият ли двама здравеняци момчето, превъзхождат го като сила сигурно пет пъти - защо това зверство, да докажем на света че пишката ни е голяма?!? Със сигурност е обратното, само комплексар от кръста надолу може да постъпва така!!!

Трябвало е момчето да има макаров,и да ги натръшка на земята и двамата,по добре той да ги лежи,и да си е жив и здрав,от колкото сега тези двамата да са го утрепали от бай,и после да останат ненаказани,заради платени Адвокати и прокурори,до колкото бяха споменали единият Брат Поничка,има голяма АвтоКъща със луксозни Автомобили,явно е продал няколко скъпи модела за да си плати за свободата.

Утре да те срещне БМВ, докато пресичаш пешеходната пътека и шофьорът да извади пищов да те разстреля и задължително да е Руски пищов за тебе!!

Не мога да вярвам на хора с прякори, още повече "понички"......................

Да, то приятелите им на контрапротрста казаха, че не са известни с прякор, но за медиите и такива като теб истината не е угодна

В т. нар. "правен мир" - една в същността си шизофренна реалност, братчетата трябва да са го удряли в областта на сърцето и това да е документирано, за да ги признае съда за виновни. А, всъщност, ако камерата, на която е заснет боя не е модел ТХ-3.14, казахстанско производство от 1996 година, записът не съществува в "правния мир". Така че какво сте седнали да негодувате, всичко е толкова просто и ясно....

В повечето от случаите виновни са медиите. Винаги съм се чудил как русокоси и дългокраки "журналистки", иначе с акъл на патица, са изключително компетентни по всичко в държавата. Още преди съдът да се е произнесъл, те лепват по няколко телевизии на човека името на убиец, престъпник, мафиот, корумпиран чиновник и т.н. И цялата държава тръпне в очакване да ги накажат. А когато се окаже, че всичко е поресната журналистическа измислица, хората почват да плюят съда, че не си е свършил работата. А той си я е свършил, но медиите не. В този случай единственото правилно поведение бе да излязат с една новина, че " след спречкване и сбиване има починал човек и органите ще установят чия е вината". Но след всеки инцидент в търсене на сензации те провокират населението за протести, изстъпления и т.н. И дават думата на разни неграмотници, които громят всички с думите престъпление, та престъпление. И медиите мултиплицират тези твърдения и накрая - бум, балонът се пука.

Прави са хората да търсят изчистване на името си!

не са прави - всички във враца знаят какви боклуци са , какво ще си чистят - истината е, че не са стока

Ти от Враца ли си?

Егати наглостта,тези Братя Понички,убиха Тодор,и на всичкоо отгоре прокурорите изкараха че момчето получило инфаркт и умряло,Имайки предвид как Ченалова и Колегата и двама изверги които разровили трупа на едно годишно бебе и се гаврили със трупчето,и тогава Ченалова и колегата им не ги осъдили,е за какво говорим тогава,явно и тези двамата олигофрени Поничките са си платили да ги изкарат невинни,но ако съм на Бащата или Брата на Тодор,ще ги застрелям като кучета тези двамата на улицата да страдат докато умрат от кръвозагуба.

Ти леко само с прибързаните присъди! Много се правите на знаещи и плюващи, ама сте елементарни. Четохте ли показанията и експертизата , които са публични? Ами не сте и не знаете много неща! Това, че Тодор е починал не го оправдава за постъпката му! Както и за хилядите лъжи изречени от близки и Гретка. На всеки лошите мисли и постъпки да са за главата му! Казах!

дебилите млатят ги оправдава за постъпките им защото имат шармантното име поничка

gangnam style

Е хубаво де,като те пребият и теб двама до смърт,друга песен ще запееш във Болницата,ако си жив разбира се,май много лесно започваш да вярваш на престъпници,които са си платили за да бъде манипулирана експертизата,и такива наивници като теб да им вярват,освен,ако не си роднина или приятел на Поничките а,кажи???

Бандитите се подиграват с хората.

Да... братът и семейството на Тошето са престъпници, защото лъжесвидетелстваха!

Наглостта на дебелаците е безгранична. Забравят явно, че след време ще плащат за делата си. Явно не тук, явно не сега, пред унижните и почернени роднини .... Но ще си платят. Това е висш закон, от който българските магистрати няма да могат да ги спасят....

Наглост.Кой подкупиха да каже,че не са виновни.Как не ги е срам да нараняват още повече близките на убития от тях човек?

Правилно! Поничките може и да са дребни бандити, ама и роднините на наглото копеле, дето си умря от болестта в неподходящ момент са много тъпи и нагли и си заслужават да се бръкнат с някоя хилядарка за урок.

защото някой твой близък може да му изкарат "болест" докато до млатят, тогава пак така ли ще говориш? А може този някой да бъдеш ти следващия път, така че го давай по-полека освен ако не си дебил

Оня смъртник не стига, че ги е освиркал с клаксона, не стига, че ги е напсувал, ами слязъл и от колата да ги бие - каквото търсил - намерил. Моите деца няма начин да влязат в подобна ситуация щото имат мозък.

пу да ти се връща, а!

в най-скоро време БОГ да ги спре, защото на тия омразата и наглостта няма спирачки!!! Егати наглеците!!! Както и всички правосъдни органи, които им "помогнаха" в това пъклено дело. Как спят тия хора?!? Алоу, съдиите вие деца нямате ли бе или си мислите че сте недосегаеми?! Бог всичко вижда и със сигурност много ще боли, като правораздава!!!

Бог си каза думата - самонадеяният копелдак (виж снимката), дето скача на бой на всички и всичко си отиде по реда. Колкото и да подскачаш, няма как да го върнеш - ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ.

Видно е, че нямаш страх от Него. Пълен дебил.

си ти, лишен от мисловна дейност, на който хоризонтално му подават информация и той я приема за истина, защото няма с какво да я центрофугира, мисловната ти дейност е занулена!!!

А ти какъв си- човешко същество или изрод. Може би второто. Но всичко се връща, дори и на тези, които имат извратени мисли като твоите.

Изкараха младежа сърдечно болен, само и само да отърват ония двамата.

Тия двамата ги изкарахте мафиоти от международно значение, а те просто двама жители от село.

Не го изкараха , той си е имал проблеми със сърцето.Каквото сам си направиш и господ не може да ти го направи.А сега на някои които бяха големи устата ще си платят за нея !

Ако ти си 50кг, и те държат и те бият 120 килограмови примати с юмруци колкото твоят недоразвит череп, ще получиш набързо всякакви сърдечни болести, глупако! момчето беше зверски пребито и смазано до смърт!

гнусно, долно-добре дошли в булгаристан

Тва което гледах е, как двамата млатят до смърт един паднал. Ся имал ли е бокс, немал ли е, ама яко го млатеха и момето се молеше, а те продължаваха. мое и да е имал бокс, ма като са го ударили един път, требе да е изфръкнал. що продължиха да го бият. и ся, убиха го. тва видех по телевизора.

И аз гледах - бой не видях. Спри халюциногените!

то го има нейде из мрежите. двама срещу един.

Ти си плътен ОЛИГОФРЕН!!!

На колко рикии беше баце?

Май доста хора искат правосъдие, но само ако е в техен интерес. Тези братя ще си понесат отговорност за случилото се - всъщност, даже преди да са осъдени реално, бяха осъдени от обществото, нищо, че чак после разбрахме фактите. Имат право на насрещни искове и това е същото право, което ползват и родителите на младежа. Какво ще реши съда е съвсем отделна тема.

Братята малко страхливо подхождат. За съдене са 2-те най-големи телевизии и 10-ки сайтове.

Шило

Прав си! Точно медиите дадоха криле на брата, те го търсеха за да има сензации, новини, репортажи.Точно те, когато излязоха първите резултати внушаваха, че има корупция, че резултатите са неверни. Въобще, ако не беше този нездрав медиен интерес, сега нямаше да ги има и тези дела.

Любимият криминален случай на сайта , който генерира хиляди коментари се завърна.

ТЕЗИ ДВАМАТА,ЩЯХА ДА ПРЕГЛЪТНАТ ОБИДИТЕ И ДА РАЗБЕРАТ МЪКАТА НА РОДНИНИТЕ! НО ТЕ СА РЕШИЛИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА "ВОДА НЕНАПИТА",КОЕТО ДОКАЗВА НАГЛОСТТА И ЛИПСАТА НА СЪЖАЛЕНИЕ ЗА СЛУЧКАТА!!!ДАНО ОНОВА,ВИСШЕТО ПРАВОСЪДИЕ ДА ГИ СТИГНЕ И ПО-СКОРО!!!

прибра виновния бияч! Ти явно не си гледал видеото, а си гледал телевизия?!

Помогнете на хората да им се изплатят.

''Поничките'' са граждани на България и си имат хубави български имена! ''Побоя'' беше нанесен от починалия младеж, а не от двете дебели чички, които не знам кой нарочи за мутри! Охлузванията бяха пОвърхностни и са следствие от припадъка на младежа! НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ЛЪЖЕ, ЗАПОМНЕТЕ ГО!

Като не е хубаво не лъжи. Уродите са виновни за смъртта на момчето. И както винаги съдебната система защитава мутрите и боклука...

Сигурно и ти ходиш с бокс в джоба. Със сигурност щото нямаш пишка.

. . Дано да се разбере какво е станало и виновните да си получат заслуженото. . .

vasil

А,не,не са чички,единият комай беше на 30,другият-на малко повече.Още в гафата "келеши".Щом им е "рипнал бияч с бокс" ,па да бягат,бе,не срамно!Какво ми се правят на мъже?

Каквото ни е здравеопазването, такова ни е и правосъдието, такова ни е и управлението на държавата. От всякъде смрад и алчност.

Всичко на този свят се измерва в пари. Всеки има цена-овчар, кръчмар, политик или магистрат. Парите винаги печелят -дали са от понички, преватизация или друга далавера. Нямаш ли си байно ти парици, ти си просто дивани, или кво ли не.

vasil

В крайна сметка и оня с париците умира.

Добре бе роднините на Тодор за бренеке - чифте не са ли чували. Като няма държава...

Тодор излязъл от колата с метален бокс и налетял на поничките. Това е според последните показания на гаджето и други свидетели. За какво роднините да отмъщават? Заради неуравновесеността на един младеж със сърдечно-съдово заболяване?

в българия от времето на царя нисто не се е променило мутри на всякъде и теса наи вазните !!!!!!!!!!!!!!!!!

на боико протежета?????

Не. На БСП.

Абе, агенти на ГРУ и лични приятели на Путин са. Гледам, че едвам се сдържате.

ето това е смрадта на бг - не политиците, не бедността, нито липсата на работа - ето това примирение с безнказаността. Недопустима ситуация в която съдебната система беше купена и обществото упоено.

поночки ????а кои са тези боклуци на земята!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

щом и загиналите пешеходци на пешеходна пътека са виновни.