Юлия Скрипал получила £150 000 преди атаката

Дъщерята на експолковника от ГРУ Сергей Скрипал, която бе отровена заедно с баща си е получила достъп до крупна сума дни преди покушението.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доктор Уотсън пак се пробва да размъти водата, но логичният и замислен Борис Холмс, веднага ще изкаже правилната версия.

Ей, една новина не можете да преведете. Бившата съпруга на Александър - Наталия му е дала 200к ДОЛАРА които са около 150к GBP, така че НЕ Е "явно е харчил преди смъртта си"

Като няма какво да ни кажат по същество, ще ни занимават с клюкини.Каква е тази тайна сметка от продажба на имот? От кога тези сметки са засекретени? Продали къщата -имат пари.Толкоз.

Май някой си иска парите дето е дал

"Извини се, бе!"

И ко ся? А като излезе най-тривиален криминален акт ко шъ праим със "солидарността" спрямо нещастната "атакувана" от лошавата Русия Великобритания? Ще я заврем на Тереза и Борис там дет трябва ли или ще си остане при нас ние да си я заврем?

Ми значи е толкова продажба на имот, колко бентлитата и палатите, на някои неработещи, са купени със заеми от приятели.

На кого от умрелите, ще му пука, за какво е започнала войната?

Саше, ДИРът е под руско командване, та за това е така с новините...

когато не става въпрос за пари става въпрос за много пари, а откъде това обикновено семейство има такива доходи и спестявания

''Яла булка бой , яла че заслужила ''... За такива ''заслуги'' на Скрипал , толкова !

, сега пък атака... е другия идиотизъм. получих ментално отравяне от тоя скрипачок

а как е Юлия вече? в състояние ли е да изпием парите и да се позабавляваме

Ами прочети новината която коментираш - продали са имот в Англия...

Мечтата на всеки руснак - да заработи крупна сума пари и да живее на запада - смях в лицата на русофилите - мечтатели

Кой я унаследява?

"Слабо!"

Това проучване на 100% от извадката ли е или споделяте общото мнение на боклуците?

Да разбирам ли, че тази сума никога няма да напусне острова на пиратите?

Никой не е умрял от леко стомашно разстройство, до сега. Сама ще ги яде.

Парите са в руска банка :-)

Вие имате ли имот в Англия? :-) Как се придобива имот в Англия от руснак? Не е наследен, значи преди това е купен.

Мечтата на всеки западняк е някой друг да му работи.

Значи Юлия е отровила баща си заради парите! Затова тя е жива, а баща и е полуумрял?

Добре, но интелектуалците от ДИРА не ни обясняват с какво помага тази информация!? Какви съмнения имат и къде ни води това "важно доказателство" !? Освен това са забравили да включат и Путин в покупко-продажбата на имота !

умуване - да очакваме ли още новини от тихия фронт по делото Скрипал? Има една руска поговорка - обещаното се чака три години. Аналогичната на английски как гласи? Варианти на български?

и Борис и живи да останат пак няма да им пука. Както и на останалите "солидарни" подлоги.

Ако всичко това е вярно, де ... 2010 го совобождават, разменят. Получава полит. убежище. Две години по-късно, 2012, получава в една много тайна сметка, на името на сина му 150к поунди, както и жена му се е сдобила също с толкова. 2018 малко преди да го убият дава достъп на дъщеря си до сметката.

прочете ли нещичко от избягалия в САЩ руски инженер-химик, разработчик на Новичока, след съобщението, че Юлия е излезнала от комата? Дето всеки ден ни го пускаха, как който докосне Новичока, е свършен тотално. А ако оживее щял да бъде инвалид за цял живот.. Та да ни обясни човека, научно какво е станало.. Щото на 7 МАРТ - на ТРЕТИЯ ДЕН от отравянето и изпадането в кома ТЯ е влизала в личен профил в интернет..

Защо? Той вече е я направил попечител на сметката. Може да си ги харчи

за 'менюто' на мухата забрави - предпочитано и от 74-те % запутински 'knuckle-draggers'..

Соросоидите слагат минуси и не вярват че парите са в руска банка.Според племеницата на Сергей Скрипал парите са в руска банка.

да знаеш платили ли са си на руската мафия в Лондон? Онази, която дори в английски филм я дават как през 1945 г. е предавала руснаци и на МИ-тата, и на СМЕРШ.. Войната на Эойл е филма, в седмия сезон - за "Руския дом" в Лондон..

Аз нямам. Предполагам имот в Англия се продобива както навсякъде - плащаш и получаваш. Не виждам какво касае Юлия и баща и. А и това не е случай за неплатени данъци. Ако имат претенции да питат съпругата на Александър която е продала имота и си живее в Англия

Информацията помага с това, че гузните отново ще подтичват негонени.

Вие оставете друго, ами в края на пиесата може да се окаже, че никой не ги е тровил, защото през цялото време ги крият тези двамата!? Само че е време вече да ги покажат и изведнъж дъщерята взе бързо да се оправя !? Специалисти твърдят че от бойно отровно вещество няма оживяване и оправяне, но тук явно са направили някаква магия !

"Тайна сметка" в "руска банка" ... "племенница" /до днес КЪДЕ беше не е ясно/ .... интересно а .... сега се появяват и "тайни наследници" на Александър .... и .... Путин и той искал д асложи ръка на парите .... а тайните служби ... и те ... смешки някакви жалки .......

колкото се може по-евтино... удоволствието е равно по сила на оргазъм!!!!!!!!!!

Първо, какво значи тайна сметка?Че те всички сметки са тайни, нали уж има банкова тайна.Второ, защо парите от продаден във Великобритания имот се държат в руска банка? Това да имаш имот във Великобритания, пък после да го продадеш - дотук хубаво, ама после да преведеш парите в руска банка, при условие, че бащата е двоен агент и естествено е децата му в Русия да са под микроскоп? Е това не ми се вярва

О чудо! Юлия Скрипал, първо се била отровила на пейката от газ, след което възкръснала. След това умряла от лепкавата отрова на вратата, след което отново възкръснала. След което си хапнала елда и отново умряла, след което за пореден път възкръснала. Сега е жива и здрава, харчи си 150-те хилядарки и си чурулика в болницата.

Според достоверен неназован източник е много вероятно детето да се е наакало защото е видяло снимка на Путин

Обещаването не е като даването!

1.Няма посочен източник на тази "информация" 2.Как така баща ѝ ще дава пълномощно, Юлия да се разпорежда с парите на брат ѝ? Това трябва да е право на наследниците му. Съвсем взехте да се гърчите, таваришчи. Взехте да си изсмуквате от пръстите всякакви небивалици.

Който е измислил тази "статия", има ли връзка с гравния мозък?

След развода Александър е живеел в С.Петербург. Жена му която живее в Англия е продала общия им имот и му е превела парите. Не виждам нищо невероятно, освен че бивша жена би дала нещо на бившия си мъж :-)

Информацията е на Дейли Мирър. Вдовицата на брат й е взела половината пари - 150 000 паунда

англетата видяха,че никои не им вярва сляпо,както искаха и дадоха заден ход....бели конци колкото искаш.......

Явно си светнат по английското право.. Дай линк към закона.. Щото тъй и твоята "+новина" ди е чиста FAKE NEWS