Коментари - Украйна депортира журналистка от руския Първи канал | Днес.dir.bg

Украйна депортира журналистка от руския Първи канал

Журналистката от Първи канал на руската телевизия Анна Курбатова ще бъде депортирана от Украйна в Русия

Обратно в новината

Коментари - Украйна депортира журналистка от руския Първи канал | Днес.dir.bg

Коментари

Трябва само да се взима Украйна за добрия пример.

А аз като започна да правя секс с мъже ти обещавам, че ще взимам пример от теб!))))

метев ти отдавна не си геж,а чист педераст! то и няма как да стане друго след толкова анален секс от комунистите като свинаря гергов! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма други като руснаците. Те са единствени успели да превърнат полуостров в остров Всички нации увеличават брутния си вътрешен продукт (дори и българите успяват понякога), но за три години да загубят 960 милиарда $, само те го могат.

А бе "демократите", къде е Яйценук? Нещо май не му хареса да го носят на ръце кат булка с букет, нещо май избяга, а?

Имаше тук една "Пъстър свят", много се възбуждаше на темата "Украйна". Три години след преврата в Киев "Пъстър свят" отиде та се не видя.... като митологията около Майдауна....

Най-лъжливия канал е Първи. Манипулират и зомбират хората. Все Путя, Путя. Какво им заповядат от Кремъл това пускат.

Циганята на северозапад от Карпатите украинци ли се викат? Е, баа...мангали...

Покрайнските циганя всеки ден ни убеждават, че Чичко Сталин и Берия са гледали работата си .. през пръсти!?

ти си мислиш че е лесно, ама по време на социализъм всеки се снишава, чак под земята отива дори ..

Пак си ти, Уикипедия, със своя български език. Това ти е ниво на образование, Уикипедия) Прочети в Уикипедия какво това е Уикипедия. И испей розово хапче. уииикипЕдия))

Хапчетата си ги пий ти и се научи да пишеш по български! Юнкер нали ви каза, ЕС ще го гледате през крив макарон още най-малко 25 години! А на влизане на вашите граждани "безвизово" в европейските държави граничните полицаи ще ви е...бават и по преценка ще ви връщат обратно в Украйна както си искат! И ще са прави, аз напълно ги подкрепям!

Достаточни ми са знания на български, ти да ми разбираш. И повече, нямам нужда, щото нямам намерение тук за винаги. И затова, обьрни внимание на образование на децата си, а не на мое. Това , че България в Европа, дължи само на политика изгодна на този момент...иначе, каква Европа сте? моля, моля

Децата си съм си ги изучил мноооого отдавна! А не разбрах какво търсиш ти по българските сайтове! Като не е Европа защо вашите искат да се докопат до българското гражданство, а? За да се възползвате наготово и да пътувате свободно на Запад? Дано Илияна Йотова ви подреже крилцата и масово да ви откаже български лични карти и паспорти!

Какви български паспорти? Вначало проучи основания за да получиш национален паспорт, без значение коя държава. Децата си научил, добре. Мен да учиш няма нужда. Ще сереше на Украина по български форуми, а аз ще мълча? Няма да стане. Каква работа имаш в Украина? Да не си шпион от масква?)) Лека вечер. П.С. ако деца вече си научил, значи на години си и хапче няма да ти е излишно. )

В твоята помиярска Украйна даже никога не бих дал и една копейка за да стъпя там! За мен истинските държави са от Западна Европа! А хапчетата си пий ти и пак ти казвам: преди да си ровиш носа в НАШИ сайтове и да проявяваш незнанието си на българския език най-добре го научи! Не ви искаме тук защото заедно с руснаците бяхте една държава - окупатор на българските земи защото Чърчил и Рузвелт ни подариха на вашия сатрап Сталин, и не ми казвай, че не е ваш защото си беше ваш!

Ох, наши ваши...заеб...ал честно казано. Исчисти помии в своя къща, после зяпай в друга. Хапче трябва да пиеш розово, това за успокоение. А синьо пият за други работи, ти знаеш, нали? Там по-нагоре вече предлаш себе си на баш. Ако нямаш бабешкера си до теб, не знам кой ще ти помогне с передоз на сини хапчета))

Ох, наши ваши...заеб...ал честно казано. Исчисти помии в своя къща, после зяпай в друга. Хапче трябва да пиеш розово, това за успокоение. А синьо пият за други работи, ти знаеш, нали? Там по-нагоре вече предлаш себе си на баш. Ако нямаш бабешкера си до теб, не знам кой ще ти помогне с передоз на сини хапчета))

ти къде си слагаш към Западна Европа???...Ходил ли си там? Ти си там извънземно тяло, винаги ще живееш с тях в параллелна реалност. Извънпеец...

Забавен си. Не знаеш как да слагаш запитайки и ще ми караш аз да уча български? Запиши се по европрограмма за малцинства, ще ти научат.

Много добре знам къде се слагат запетайки за разлика от теб, а ти си отивай при твоите хохли, тук в български сайт нямаш работа! Неграмотник, веднага си личи бившият ти СССР-произход!

Неграмотник! Със запИтайки, и тези които ще мИ научат!

Що да отивам там? Ще отида там, когато всички българи се завърнат на родината си. А ти не си ли от бившия Ссср. Руснаци ви наричат 16 република. нали?))

За разлика от вас ние и де юре и де факто не сме били 16-та република, колкото и да се мъчеха тогава да ни направят! А вие си бяхте република на бившия СССР и де факто и де юре!

Да, да , знаеш, знаеш. Дори в това мазало личи.

А какво друго им остава на хунтаджиите от Киев, освен с подобни акции да се опитват да напомнят на света, че съществуват?!?! Три години след преврата вече никой не се интересува от тях, вкл. господарите им от Вашингтон....

Русия поне в следващите 20-сет години ще се "радва" на такова отношение в Украйна. Не е проблема само с Крим, зад всичко което се случи с Янукович, Майдана, ДНР, ЛНР, жената пилот Савченко и Крим в техните очи седят руснаците. Дори днес бившият президент Янукович е с политическо обежище в Русия.

До до 20 години няма да има Украйна. Може би още тая зима ще има вече истинска революция на глада.

Браво на Украйна! А тук руските проститутки продажници само чакат да лапнат уя на джуджака за някоя вмирисана рубла!

Внимавай да не се пукнеш от злоба!

тук не е червения площад.

За всичко са виновни- Елцин и Горбачов. Тия разделиха СЪветския СЪюз( който преди Революцията от 1917 г, целия се наричаше Русия). А в Украйна, в момента, разни богаташи са взели властта и не искат да са подчинени на Москва... СЪщо като разни български богаташи- боляри, които от лакомия, разделиха България, точно преди да паднем под Турско робство.... Украйна не е държава и няма история... А Владимир Путин, ако не е идиот, би трябвало да прати армията в Донецка Област, да осигури МИР там, и после да извика украинците да се върнат да живеят и те в тази област. В САЩ имаше гражданска война, през 1860 г, за това че няколко Щати искаха да се отделят.

Голяма гнида си. Толкова омраза можеш да имаш само след гледане на 1 и 2 , Нтв- руски канали. Тъп промит мозък.Нямаш развитие.

Научи първо български език! Ти да не си някоя хохляшка гнида, а?

Алкохоликът Елцин, под давлението на американските си господари сключи Беловежското споразумение и разчлени на 5 водки СССР. Това е а без решение на парламента на Русия и антиконституционен акт.Крим, е отвоюван от Русея срещу Турция. Украйна е създадено от болшевика Ленин, а Крим е подарен от комуниста Хрушчов, украинец.Толкова по фалшивата държава наречена Покрайнина. На Руската империя. Има ли нормален народ, който да нарече дзържавата си Покрайнина. Има ли друг президент като Порошенко, който да отвори \гражданска война и да избива народа си с оръжието ,което произвежда в собствените си оръжейни заводи. Просто е военен престъпник

Забавна версия. Сам измислил или Соловьев с Киселевым рассказали? Пази Боже, от неграмотни и люмпени...) Важно , че имаше Велика България. Само , че в ниши учебници по история няма нито една дума за това. ))

Какъв Киселов бе Педулескоф ? Това е едно към едно. Къде са Българските Покрайнини бе тъпунгер ? Къде са руските покрайнини бе ? Украйна се е наричала Малорусия, аннадънмо резняк центаджийски скапан

От турски не разбирам. Ядосан си, значи не си сигурен в истина? Искаш да ми убедиш в някакви тъпотии? Не си подготвен по вопроса. От кога е наричена Малороссия? Кога е станала част от руска империя? Киевская Русь или Руски мир? май тук ти е грешката.

Като гледам ти май си хохол и се вреш в български сайтове и пишеш неграмотно по български! Я си коментирай тъпотиите в украинските ти сайтове! Какво търсиш тук? Да си покажеш незнанието на езика и колко си неграмотен по български ли?

Младата украинска демокрация има право да се защити срещу посегателствата на потомците на Ордата, защото демокрацията е силна, когато е защитена. Всички ние мислено в своите сърца сме с единна и демократична Украйна и я подкрепяме, не по малко отколкото подкрепяме свободата на словото и убежденията.

Ами прав си :), ама жалкото е че не всичките подкрепящи хунтата не са в Карлуково.

че руските зетове са се вредили там.

Азиатска орда , монголи, сме ние българите бе Дебил. Руснаците са скандинавци, викинги. А Европа е Руска периферия. Каква демокрация в Украина ? Такава няма никъде. Само в болните мозъци на центаджии като теб. Стой си в Карлуково иначе ще ядеш казашкия

и с историята и с географията, оди се пери в руски сайтове.

и ние да направим същото

Украинците се оказаха много прости хора. То си казва, няма какво да се измисля по темата - от три години Украйна върви стремглаво назад. Въпреки отпусканите редовно пари от западналяците. Само тази година Украйна е получила над милиард и двеста милиона Евро, а украинците масово напускат страната си в посока Русия, Полша и Германия.

живели в Украйна отиват в Русия, украинците в цивилизования свят !

"Цивилизования свят"? Този същия свят ли, който подпали две световни войни с общо над 80 милиона убити, този същия свят ли, който колонизира над 50 държави и 300 години граби всичко намерено там?

Ало, разбира се, че напускат. Руснаци грабнали половин страна, идват военн действия, разбира се, че хората се спасяват. Много си смел на граница с Турция. Смелост с трайност 500 години))

Не знам кой какво е грабнал, ама западните говеда грабнаха досега над 244 ХИЛЯДИ ХЕКТАРА обработваем чернозем като обезпечение на дадени от тях пари на укрите и изядени от последните!!

1.Може ли една държава да се нарича покрайнина \2 \на кого \2 \на \руската империя. .Точка ! 2. Няма друг президент, като Порошенко, който е собственик на оръжейни заводи. Този президент започна \гражданска война и народът му бива обиван от неговото оръжие. Военен престъпник у валцманн, пардон Порошенко

1.Разбира се, че русия е грабнала част от Украина. Голяма тайна)) 2. Пропуснал дс ми отговориш относно смелост на българите пред турци в продолжение на 500 години. 3. Не давай препоръки на украици. Те поне се борят. А ви сте чакали удобен момент 500 години. Голяма смелост)

Та, за какво се борят, не разбрах??? След като досега бяха глезеното дете на ОНД и ви пращаха и пари руснаците??

стига да си правиш на малоумен, с какво се борят. Се борят с това, с което сте се примирилили при турско присътствие.ок? На мои вопроси така и не получих отговор.

Избщо не може да се прави сравнение между турското РОБСТВО и ОБЩАТА ДЪРЖАВНОСТ на Украйна и Русия, разбра ли, прополски тъпунгер??

Добре , добре, убеди ме. Ви сте по борбени от украинците)

Мария Габриел например щяла да бори "фалшивите новини". Коя новина е "фалшива" и коя не, решават сановниците на брюкселското политбюро. Това е монопол върху новините. Абсолютно същото правеше комунистическата държава. Монополизираше информацията и я подаваше избирателно. Комунистите много биха харесали термина "фалшиви новини", направо си е сталинистки стил да отхвърляш мнения, като ги забраниш. Какво чудно че в Украина направо махат журналисти. Вместо неудобни новини, направо махай неудобни хора.

Примати с промити мозъци наричат Украйна фашистка, нацистка, хитлеристка и прочие, щото през ВСВ имало бандеровци. Тъй де, имало е. Но преди това е имало голодомор наложен от СССР и то на същата тази страна, която е била житницата на Европа. Как и какви светли чувства да са останали в народа и ? Колкото до фашистите, България беше съюзник на германия, както и Сталин преди нас.

Прав си

Не е един,а цели 6 голодомора са! Ако това се беше случило с простия матриал от задунайская,нямаше да остане жив рубладжия сега!

А кога мирна ,евронатовска България ще депортира в пробит шлеп за маскава - драскачите от первий канал- дрогарите волгов и симов?

Така е в "демократичните" държави- няма свобода на словото. Истината се мачка и завира в миша дупка. Вчера у нас уволниха журналистката Диляна Гайтанджиева от вестник Труд, тази която разкри, джихадистите в Сирия са въоръжени с българско оръжие. Това е срамно за България.

Разкрила ? Стига смешки. Знаеш ли как се сключват договори за доставка на оръжия, как се изнасят, кой е крайния потребител ? ДАНС трябваше да я разследва от къде я има подобна информация!

Как се изнася оръжие аз не знам, не ми е работа. Но жената направи репортаж от гр. Алепо. В изоставените от Джебхат ан Нусра,складове беше заснела български български боеприпаси. Пълен комплект с опаковъчни листове, номер на партида, производител... както си му е реда. Лесно за разследване и доказване. Ти като много знаеш, кажи как е попаднало това оръжие там, а? Но предпочетоха да затворят устата на истината.

са за демократично депортиране. Расия е голема, ще има място за тях.

България я има, благодарение на Русия и мястотото ни е тук. Махайте се вие с вашата псевдодемокрация.

Браво на украинските служби!Всички руски диверсанти вън от Украйна!Тая рустакиня да ходи да учи Путьо,що е това свобода на словото в калташката Рсия!

има 11 дежурни от тях.

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години и 4 месеца, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

Стиго писа глупости. Като гледаш Руска телевизия , кой ти е виновен!

Истината е само по BiT, Alfa TV и СКЪТ ТВ. :)

1 и 2ри руски канали така промиват мозици, че доктор Гебелс може да се учи. Пропагандисти на руски фашизм и империализм.

Гледайте си кочината и не си пъхайте нослетата в Украйна.

У Краина води една злобна,постфашистка политика на омразата към РФ. Ако,напр.ние,бяхме като тях,българин ни в Турция,ни в Гърция щеше да ходи на море.Камо ли по Коледа в Сърбия. Историята от преди 200-70г. е такава,каквато е била.Реваншизмът и агресията,омразата и първичността на украинските"проевропейски"управници,ме втрещяват. И хич не ми пишете за анексията на Крим от руснаците.Крим е руски.Просто РФ не позволи на САЩ,ЕС и НАТО да се постигне ефектът Босна.

Злобен и фашистски стил на твоя текст, а не на политика в Украина, така се пише Украина, а не У К раина или окраина. От кога Крим е Руски? Преди на кой беше? Искам поне едно название на руски в Крим. Той е толкова руски, колко и украински.

Ами беше лична собственост на оня с обувката от ООН - Никита Хрусчов, та той еднолично реши да подари този полуостров на Украйна!

Не ми интересува Хрущев. Пак питам, ако си толкова умен, и история ти се исчислява само от Хрущев.От кой век Крим е руски и как е станал руски? С референдум или това е била ничия земя и там се заселили руснаци? Ето само на това ми отговори.

Научи първо български език, па тогава ми викай, че не те интересува ХрушчЕв! За полуострова прочети в интернет енциклопедията Уикипедия! Ти да не си някоя хохляшка гнида, а?

Хайде всички комунисти се струпаха на статията да пишат срещу Украйна и да цъкат минуси различните мнения.

какви живеят около нас, българите. Те мислят, че пасем трева. Дано не им излезе късметът, че ще станем известни из Европа.

обзалагам се че в родата ти е пълно с бивши ,,партиици,, или ком.секретари,,...!!! мноого сте ,,чуствителни,, новоизлюпените ,,демократи,,...!!! от такива като вас ще стана ,,комунист,,...!!! само за да ви ,,дразня,,!!! ...бяхте слуги и си останахте ,,батлери,,...!!!

,,... Украйна е правова държава..,,!!! ,,поредният,, хохлевски виц...!!!

А хохлевци това какво е?

Хохлы, това е презрителното наименование на украинците, използвано от руснаците!

Опитайте Украинския сладолед РУДЪ Ще разберете какво е качество В българия ядем боклуци на килограм

стига ни и ,,нашата,, уранова ,,вода,,...!!! ако имаш нужда да си ,,повишаваш,, радиоактивния,, фон..!!!

гр. Житомир се намира извън всякакви зони засегнати 1986

забележете - журналистите имат акредитация от Външно министерство. То трябва да ги гони. А нея я гони СБУ - все едно е шпионка. Бандеровците вече се уляха с тази "демокрация по киевски". А защо мълчи хамерското посолство и международните организации, дето уж защитават правата на човека, свободата на словото и журналистите?

В историята си США подкрепяше стотици диктатори, а в Саудитска Арабия - направо един терористичен уахабитски режим. Техни кучи синове демек...

По-добре да я върнат като Груз-200

,,ходещите,, зобита като теб ги има в еди параграф-,,сорос-200,,!!!

да си заминава при агресора путя.не на русия да на Украйна.

Вече три години минаха от 2014 - Киев не е обявил нито военно положение, нито война. За ква агресия говориш?

Мястото на ненормалните е в лудницата.Побързай!

Хунтата вилнее с направо фашистка полицейщина, абе кажи го - достойни американски васали, толкова безцеремонни, че даже и повече, са само самите американци. Никакво свободно слово, никаква демокрация от страна на проамериканския режим в Киев.

Министерството за информационна политика на Украина не търпи конкуренцията и за да си гледа спокойно работата честичко иска помощ от Службата за сигурност на Украйна;)

Министерството за информацията на Украйна - това е като министерството на Гьобелс. Дори името е почти същото

Тези руски "журналистки" получават листчета с държавни директиви как да отразяват събитията. После излизат пред камерата и супер сериозни наговарят една кофа с лай,на

Тия шоколадените майданджии се престарават с дупенето си към кравария,а ония краварите ги чакат с мекия да си повърнат майданския шоколад за 5млрд

В Украйна има жестока цензура закриват се телевизии,радиа,вестници не удобни на фашисткия режим в Киев.

Ер Духан взема пример от тях.

Бандеро-Демокрацията в действие

с подобни активизирани руски "журналистки". Замалко да уловя една дето ми каза че "България е най-мръсната страна в света". И тя беше "журналистка" от Петербург...

майка си тука?

от бюджета ко може, някои ползват българската, а не руската пенсия.

тоест според теб в БГ е чисто?+ Ела да те разходя малко да видиш какви боклуци има навсякъде

според мен всяка жаба да си знае гьола и да не рови дето не я канят.

За сега Украинските власти са отвлекли журналистката,и няма вест от нея. Защо не са я качили на самолета вече като я гонят?

За съжаление нищо братско не остана между двете страни. Жалко !

През ВСВ украинците бяха братя с фашагите, с руснаците никога се са били.

Руснаците нямат нужда от фашизъм , те си имат СТАЛИН , брато. Вземи прочети колко човека е избил.

не знам, но през ВСВ ние бяхме съюзници с Германия. Какви братя сме тогава с руснаците ?

Коментари - Украйна депортира журналистка от руския Първи канал | Днес.dir.bg

Украйна депортира журналистка от руския Първи канал

Журналистката от Първи канал на руската телевизия Анна Курбатова ще бъде депортирана от Украйна в Русия

Обратно в новината

Коментари - Украйна депортира журналистка от руския Първи канал | Днес.dir.bg

Коментари

Трябва само да се взима Украйна за добрия пример.

А аз като започна да правя секс с мъже ти обещавам, че ще взимам пример от теб!))))

метев ти отдавна не си геж,а чист педераст! то и няма как да стане друго след толкова анален секс от комунистите като свинаря гергов! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма други като руснаците. Те са единствени успели да превърнат полуостров в остров Всички нации увеличават брутния си вътрешен продукт (дори и българите успяват понякога), но за три години да загубят 960 милиарда $, само те го могат.

А бе "демократите", къде е Яйценук? Нещо май не му хареса да го носят на ръце кат булка с букет, нещо май избяга, а?

Имаше тук една "Пъстър свят", много се възбуждаше на темата "Украйна". Три години след преврата в Киев "Пъстър свят" отиде та се не видя.... като митологията около Майдауна....

Най-лъжливия канал е Първи. Манипулират и зомбират хората. Все Путя, Путя. Какво им заповядат от Кремъл това пускат.

Циганята на северозапад от Карпатите украинци ли се викат? Е, баа...мангали...

Покрайнските циганя всеки ден ни убеждават, че Чичко Сталин и Берия са гледали работата си .. през пръсти!?

ти си мислиш че е лесно, ама по време на социализъм всеки се снишава, чак под земята отива дори ..

Пак си ти, Уикипедия, със своя български език. Това ти е ниво на образование, Уикипедия) Прочети в Уикипедия какво това е Уикипедия. И испей розово хапче. уииикипЕдия))

Хапчетата си ги пий ти и се научи да пишеш по български! Юнкер нали ви каза, ЕС ще го гледате през крив макарон още най-малко 25 години! А на влизане на вашите граждани "безвизово" в европейските държави граничните полицаи ще ви е...бават и по преценка ще ви връщат обратно в Украйна както си искат! И ще са прави, аз напълно ги подкрепям!

Достаточни ми са знания на български, ти да ми разбираш. И повече, нямам нужда, щото нямам намерение тук за винаги. И затова, обьрни внимание на образование на децата си, а не на мое. Това , че България в Европа, дължи само на политика изгодна на този момент...иначе, каква Европа сте? моля, моля

Децата си съм си ги изучил мноооого отдавна! А не разбрах какво търсиш ти по българските сайтове! Като не е Европа защо вашите искат да се докопат до българското гражданство, а? За да се възползвате наготово и да пътувате свободно на Запад? Дано Илияна Йотова ви подреже крилцата и масово да ви откаже български лични карти и паспорти!

Какви български паспорти? Вначало проучи основания за да получиш национален паспорт, без значение коя държава. Децата си научил, добре. Мен да учиш няма нужда. Ще сереше на Украина по български форуми, а аз ще мълча? Няма да стане. Каква работа имаш в Украина? Да не си шпион от масква?)) Лека вечер. П.С. ако деца вече си научил, значи на години си и хапче няма да ти е излишно. )

В твоята помиярска Украйна даже никога не бих дал и една копейка за да стъпя там! За мен истинските държави са от Западна Европа! А хапчетата си пий ти и пак ти казвам: преди да си ровиш носа в НАШИ сайтове и да проявяваш незнанието си на българския език най-добре го научи! Не ви искаме тук защото заедно с руснаците бяхте една държава - окупатор на българските земи защото Чърчил и Рузвелт ни подариха на вашия сатрап Сталин, и не ми казвай, че не е ваш защото си беше ваш!

Ох, наши ваши...заеб...ал честно казано. Исчисти помии в своя къща, после зяпай в друга. Хапче трябва да пиеш розово, това за успокоение. А синьо пият за други работи, ти знаеш, нали? Там по-нагоре вече предлаш себе си на баш. Ако нямаш бабешкера си до теб, не знам кой ще ти помогне с передоз на сини хапчета))

Ох, наши ваши...заеб...ал честно казано. Исчисти помии в своя къща, после зяпай в друга. Хапче трябва да пиеш розово, това за успокоение. А синьо пият за други работи, ти знаеш, нали? Там по-нагоре вече предлаш себе си на баш. Ако нямаш бабешкера си до теб, не знам кой ще ти помогне с передоз на сини хапчета))

ти къде си слагаш към Западна Европа???...Ходил ли си там? Ти си там извънземно тяло, винаги ще живееш с тях в параллелна реалност. Извънпеец...

Забавен си. Не знаеш как да слагаш запитайки и ще ми караш аз да уча български? Запиши се по европрограмма за малцинства, ще ти научат.

Много добре знам къде се слагат запетайки за разлика от теб, а ти си отивай при твоите хохли, тук в български сайт нямаш работа! Неграмотник, веднага си личи бившият ти СССР-произход!

Неграмотник! Със запИтайки, и тези които ще мИ научат!

Що да отивам там? Ще отида там, когато всички българи се завърнат на родината си. А ти не си ли от бившия Ссср. Руснаци ви наричат 16 република. нали?))

За разлика от вас ние и де юре и де факто не сме били 16-та република, колкото и да се мъчеха тогава да ни направят! А вие си бяхте република на бившия СССР и де факто и де юре!

Да, да , знаеш, знаеш. Дори в това мазало личи.

А какво друго им остава на хунтаджиите от Киев, освен с подобни акции да се опитват да напомнят на света, че съществуват?!?! Три години след преврата вече никой не се интересува от тях, вкл. господарите им от Вашингтон....

Русия поне в следващите 20-сет години ще се "радва" на такова отношение в Украйна. Не е проблема само с Крим, зад всичко което се случи с Янукович, Майдана, ДНР, ЛНР, жената пилот Савченко и Крим в техните очи седят руснаците. Дори днес бившият президент Янукович е с политическо обежище в Русия.

До до 20 години няма да има Украйна. Може би още тая зима ще има вече истинска революция на глада.

Браво на Украйна! А тук руските проститутки продажници само чакат да лапнат уя на джуджака за някоя вмирисана рубла!

Внимавай да не се пукнеш от злоба!

тук не е червения площад.

За всичко са виновни- Елцин и Горбачов. Тия разделиха СЪветския СЪюз( който преди Революцията от 1917 г, целия се наричаше Русия). А в Украйна, в момента, разни богаташи са взели властта и не искат да са подчинени на Москва... СЪщо като разни български богаташи- боляри, които от лакомия, разделиха България, точно преди да паднем под Турско робство.... Украйна не е държава и няма история... А Владимир Путин, ако не е идиот, би трябвало да прати армията в Донецка Област, да осигури МИР там, и после да извика украинците да се върнат да живеят и те в тази област. В САЩ имаше гражданска война, през 1860 г, за това че няколко Щати искаха да се отделят.

Голяма гнида си. Толкова омраза можеш да имаш само след гледане на 1 и 2 , Нтв- руски канали. Тъп промит мозък.Нямаш развитие.

Научи първо български език! Ти да не си някоя хохляшка гнида, а?

Алкохоликът Елцин, под давлението на американските си господари сключи Беловежското споразумение и разчлени на 5 водки СССР. Това е а без решение на парламента на Русия и антиконституционен акт.Крим, е отвоюван от Русея срещу Турция. Украйна е създадено от болшевика Ленин, а Крим е подарен от комуниста Хрушчов, украинец.Толкова по фалшивата държава наречена Покрайнина. На Руската империя. Има ли нормален народ, който да нарече дзържавата си Покрайнина. Има ли друг президент като Порошенко, който да отвори \гражданска война и да избива народа си с оръжието ,което произвежда в собствените си оръжейни заводи. Просто е военен престъпник

Забавна версия. Сам измислил или Соловьев с Киселевым рассказали? Пази Боже, от неграмотни и люмпени...) Важно , че имаше Велика България. Само , че в ниши учебници по история няма нито една дума за това. ))

Какъв Киселов бе Педулескоф ? Това е едно към едно. Къде са Българските Покрайнини бе тъпунгер ? Къде са руските покрайнини бе ? Украйна се е наричала Малорусия, аннадънмо резняк центаджийски скапан

От турски не разбирам. Ядосан си, значи не си сигурен в истина? Искаш да ми убедиш в някакви тъпотии? Не си подготвен по вопроса. От кога е наричена Малороссия? Кога е станала част от руска империя? Киевская Русь или Руски мир? май тук ти е грешката.

Като гледам ти май си хохол и се вреш в български сайтове и пишеш неграмотно по български! Я си коментирай тъпотиите в украинските ти сайтове! Какво търсиш тук? Да си покажеш незнанието на езика и колко си неграмотен по български ли?

Младата украинска демокрация има право да се защити срещу посегателствата на потомците на Ордата, защото демокрацията е силна, когато е защитена. Всички ние мислено в своите сърца сме с единна и демократична Украйна и я подкрепяме, не по малко отколкото подкрепяме свободата на словото и убежденията.

Ами прав си :), ама жалкото е че не всичките подкрепящи хунтата не са в Карлуково.

че руските зетове са се вредили там.

Азиатска орда , монголи, сме ние българите бе Дебил. Руснаците са скандинавци, викинги. А Европа е Руска периферия. Каква демокрация в Украина ? Такава няма никъде. Само в болните мозъци на центаджии като теб. Стой си в Карлуково иначе ще ядеш казашкия

и с историята и с географията, оди се пери в руски сайтове.

и ние да направим същото

Украинците се оказаха много прости хора. То си казва, няма какво да се измисля по темата - от три години Украйна върви стремглаво назад. Въпреки отпусканите редовно пари от западналяците. Само тази година Украйна е получила над милиард и двеста милиона Евро, а украинците масово напускат страната си в посока Русия, Полша и Германия.

живели в Украйна отиват в Русия, украинците в цивилизования свят !

"Цивилизования свят"? Този същия свят ли, който подпали две световни войни с общо над 80 милиона убити, този същия свят ли, който колонизира над 50 държави и 300 години граби всичко намерено там?

Ало, разбира се, че напускат. Руснаци грабнали половин страна, идват военн действия, разбира се, че хората се спасяват. Много си смел на граница с Турция. Смелост с трайност 500 години))

Не знам кой какво е грабнал, ама западните говеда грабнаха досега над 244 ХИЛЯДИ ХЕКТАРА обработваем чернозем като обезпечение на дадени от тях пари на укрите и изядени от последните!!

1.Може ли една държава да се нарича покрайнина \2 \на кого \2 \на \руската империя. .Точка ! 2. Няма друг президент, като Порошенко, който е собственик на оръжейни заводи. Този президент започна \гражданска война и народът му бива обиван от неговото оръжие. Военен престъпник у валцманн, пардон Порошенко

1.Разбира се, че русия е грабнала част от Украина. Голяма тайна)) 2. Пропуснал дс ми отговориш относно смелост на българите пред турци в продолжение на 500 години. 3. Не давай препоръки на украици. Те поне се борят. А ви сте чакали удобен момент 500 години. Голяма смелост)

Та, за какво се борят, не разбрах??? След като досега бяха глезеното дете на ОНД и ви пращаха и пари руснаците??

стига да си правиш на малоумен, с какво се борят. Се борят с това, с което сте се примирилили при турско присътствие.ок? На мои вопроси така и не получих отговор.

Избщо не може да се прави сравнение между турското РОБСТВО и ОБЩАТА ДЪРЖАВНОСТ на Украйна и Русия, разбра ли, прополски тъпунгер??

Добре , добре, убеди ме. Ви сте по борбени от украинците)

Мария Габриел например щяла да бори "фалшивите новини". Коя новина е "фалшива" и коя не, решават сановниците на брюкселското политбюро. Това е монопол върху новините. Абсолютно същото правеше комунистическата държава. Монополизираше информацията и я подаваше избирателно. Комунистите много биха харесали термина "фалшиви новини", направо си е сталинистки стил да отхвърляш мнения, като ги забраниш. Какво чудно че в Украина направо махат журналисти. Вместо неудобни новини, направо махай неудобни хора.

Примати с промити мозъци наричат Украйна фашистка, нацистка, хитлеристка и прочие, щото през ВСВ имало бандеровци. Тъй де, имало е. Но преди това е имало голодомор наложен от СССР и то на същата тази страна, която е била житницата на Европа. Как и какви светли чувства да са останали в народа и ? Колкото до фашистите, България беше съюзник на германия, както и Сталин преди нас.

Прав си

Не е един,а цели 6 голодомора са! Ако това се беше случило с простия матриал от задунайская,нямаше да остане жив рубладжия сега!

А кога мирна ,евронатовска България ще депортира в пробит шлеп за маскава - драскачите от первий канал- дрогарите волгов и симов?

Така е в "демократичните" държави- няма свобода на словото. Истината се мачка и завира в миша дупка. Вчера у нас уволниха журналистката Диляна Гайтанджиева от вестник Труд, тази която разкри, джихадистите в Сирия са въоръжени с българско оръжие. Това е срамно за България.

Разкрила ? Стига смешки. Знаеш ли как се сключват договори за доставка на оръжия, как се изнасят, кой е крайния потребител ? ДАНС трябваше да я разследва от къде я има подобна информация!

Как се изнася оръжие аз не знам, не ми е работа. Но жената направи репортаж от гр. Алепо. В изоставените от Джебхат ан Нусра,складове беше заснела български български боеприпаси. Пълен комплект с опаковъчни листове, номер на партида, производител... както си му е реда. Лесно за разследване и доказване. Ти като много знаеш, кажи как е попаднало това оръжие там, а? Но предпочетоха да затворят устата на истината.

са за демократично депортиране. Расия е голема, ще има място за тях.

България я има, благодарение на Русия и мястотото ни е тук. Махайте се вие с вашата псевдодемокрация.

Браво на украинските служби!Всички руски диверсанти вън от Украйна!Тая рустакиня да ходи да учи Путьо,що е това свобода на словото в калташката Рсия!

има 11 дежурни от тях.

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години и 4 месеца, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

Стиго писа глупости. Като гледаш Руска телевизия , кой ти е виновен!

Истината е само по BiT, Alfa TV и СКЪТ ТВ. :)

1 и 2ри руски канали така промиват мозици, че доктор Гебелс може да се учи. Пропагандисти на руски фашизм и империализм.

Гледайте си кочината и не си пъхайте нослетата в Украйна.

У Краина води една злобна,постфашистка политика на омразата към РФ. Ако,напр.ние,бяхме като тях,българин ни в Турция,ни в Гърция щеше да ходи на море.Камо ли по Коледа в Сърбия. Историята от преди 200-70г. е такава,каквато е била.Реваншизмът и агресията,омразата и първичността на украинските"проевропейски"управници,ме втрещяват. И хич не ми пишете за анексията на Крим от руснаците.Крим е руски.Просто РФ не позволи на САЩ,ЕС и НАТО да се постигне ефектът Босна.

Злобен и фашистски стил на твоя текст, а не на политика в Украина, така се пише Украина, а не У К раина или окраина. От кога Крим е Руски? Преди на кой беше? Искам поне едно название на руски в Крим. Той е толкова руски, колко и украински.

Ами беше лична собственост на оня с обувката от ООН - Никита Хрусчов, та той еднолично реши да подари този полуостров на Украйна!

Не ми интересува Хрущев. Пак питам, ако си толкова умен, и история ти се исчислява само от Хрущев.От кой век Крим е руски и как е станал руски? С референдум или това е била ничия земя и там се заселили руснаци? Ето само на това ми отговори.

Научи първо български език, па тогава ми викай, че не те интересува ХрушчЕв! За полуострова прочети в интернет енциклопедията Уикипедия! Ти да не си някоя хохляшка гнида, а?

Хайде всички комунисти се струпаха на статията да пишат срещу Украйна и да цъкат минуси различните мнения.

какви живеят около нас, българите. Те мислят, че пасем трева. Дано не им излезе късметът, че ще станем известни из Европа.

обзалагам се че в родата ти е пълно с бивши ,,партиици,, или ком.секретари,,...!!! мноого сте ,,чуствителни,, новоизлюпените ,,демократи,,...!!! от такива като вас ще стана ,,комунист,,...!!! само за да ви ,,дразня,,!!! ...бяхте слуги и си останахте ,,батлери,,...!!!

,,... Украйна е правова държава..,,!!! ,,поредният,, хохлевски виц...!!!

А хохлевци това какво е?

Хохлы, това е презрителното наименование на украинците, използвано от руснаците!

Опитайте Украинския сладолед РУДЪ Ще разберете какво е качество В българия ядем боклуци на килограм

стига ни и ,,нашата,, уранова ,,вода,,...!!! ако имаш нужда да си ,,повишаваш,, радиоактивния,, фон..!!!

гр. Житомир се намира извън всякакви зони засегнати 1986

забележете - журналистите имат акредитация от Външно министерство. То трябва да ги гони. А нея я гони СБУ - все едно е шпионка. Бандеровците вече се уляха с тази "демокрация по киевски". А защо мълчи хамерското посолство и международните организации, дето уж защитават правата на човека, свободата на словото и журналистите?

В историята си США подкрепяше стотици диктатори, а в Саудитска Арабия - направо един терористичен уахабитски режим. Техни кучи синове демек...

По-добре да я върнат като Груз-200

,,ходещите,, зобита като теб ги има в еди параграф-,,сорос-200,,!!!

да си заминава при агресора путя.не на русия да на Украйна.

Вече три години минаха от 2014 - Киев не е обявил нито военно положение, нито война. За ква агресия говориш?

Мястото на ненормалните е в лудницата.Побързай!

Хунтата вилнее с направо фашистка полицейщина, абе кажи го - достойни американски васали, толкова безцеремонни, че даже и повече, са само самите американци. Никакво свободно слово, никаква демокрация от страна на проамериканския режим в Киев.

Министерството за информационна политика на Украина не търпи конкуренцията и за да си гледа спокойно работата честичко иска помощ от Службата за сигурност на Украйна;)

Министерството за информацията на Украйна - това е като министерството на Гьобелс. Дори името е почти същото

Тези руски "журналистки" получават листчета с държавни директиви как да отразяват събитията. После излизат пред камерата и супер сериозни наговарят една кофа с лай,на

Тия шоколадените майданджии се престарават с дупенето си към кравария,а ония краварите ги чакат с мекия да си повърнат майданския шоколад за 5млрд

В Украйна има жестока цензура закриват се телевизии,радиа,вестници не удобни на фашисткия режим в Киев.

Ер Духан взема пример от тях.

Бандеро-Демокрацията в действие

с подобни активизирани руски "журналистки". Замалко да уловя една дето ми каза че "България е най-мръсната страна в света". И тя беше "журналистка" от Петербург...

майка си тука?

от бюджета ко може, някои ползват българската, а не руската пенсия.

тоест според теб в БГ е чисто?+ Ела да те разходя малко да видиш какви боклуци има навсякъде

според мен всяка жаба да си знае гьола и да не рови дето не я канят.

За сега Украинските власти са отвлекли журналистката,и няма вест от нея. Защо не са я качили на самолета вече като я гонят?

За съжаление нищо братско не остана между двете страни. Жалко !

През ВСВ украинците бяха братя с фашагите, с руснаците никога се са били.

Руснаците нямат нужда от фашизъм , те си имат СТАЛИН , брато. Вземи прочети колко човека е избил.

не знам, но през ВСВ ние бяхме съюзници с Германия. Какви братя сме тогава с руснаците ?