Граждани от поне 10 държави на борда на падналия самолет

Малайзийските власти обявиха последните данни за жертвите от полет МН17. 189 от тях са холандци. От МВнР съобщиха, че няма българи.

Обратно в новината

Коментари - Граждани от поне 10 държави на борда на падналия самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американското разузнаване и властите в Киев смятат...

"Все още не е потвърдена националността на 20 пътници. " Изумен съм! На летището не са ли им сканирали документите?

Наистина е странно, всеки пътник преди да се качи на борда минава поне 3 различни проверки на документите и сканиране на билетите. Луда работа, А иначе това е огромен самолет, летяла съм на такъв и са по 10 човека в редичка, с 3 големи салона и 2 пътеки за обслужване на пътниците.

Путлеристите говореха за Световна война и направиха селската си война Световна! Да им е честито сега!

Много са ти отворили задния процеп в това отворено общество

Ние си знаем - руснаците и наще комунисти никога не са виновни. Това е Аксиома. Няма как да е друго яче. Помислете - те за какво досега са били виновни. Света вода ненапита.

Никога няма да разберем истината. Така както никога не сме разбирали истината за обикновено, битово убийство, фалит на банка, залята от потоп местност, политическо изказване и пр. Обикновения зрител винаги е обвит в мрак и марули, откакто свят светува.

Верно си обвит в мрак.

МИР НА ПРХА ИМ!

13 юли 2014. Сергей Кургинян - учен, театрален режисьор, политик и горещ поддръжник на сепаратистите в Украйна изнася лекция в ДНР. В нея той обяснява как руското "гражданско общество" доставя на сепаратистите военна техника. Обяснява също как сепаратистите са пленили зенитна установка БУК. "Гениални специалисти по електроника" дошли от Русия и я поправили... Четири дни по-късно БУК порази граждански самолет с 300 души на борда, от които 80 деца. Мир на невинните им души и съболезнования на близките. Но отговорните за изстреляната ракета по гражданска цел трябва да бъдат съдени с цялата строгост на закона като военнопрестъпници в Хага.

Я Бегай се гръмни от пункт Авдеевка укрите го свалиха

Пародия

оф извинявай забравих че ти си бил там видял си всичко с очите си и много ги разбираш...... ама много ги разбираш особено докато ръгаш шопска и пиеш ракия може да решиш всички световни кризи

Я Абсурдника пак се появил. Ще дойде време такива като теб ще ги съдим за уронване престижа на Родината ни. Ако съм съдебен заседател ще гласувам с чиста съвест - виновен!

Отдавна турчина и яйцето трябваше да увиснат на бесилото докато не са направили още бели........

За който има уши! Каза, че това е ужасна трагедия! Ако бяха руснаците виновни, щеше да каже, че това е агресия или терористичен акт! И после да нападне Молдова примерно.

Сам каза, че грешки ставало по време на война.... Явно момченцето от одавна си играе на война в района и това е негово дело.

Ако зависеше от мен бих затворил и руското въздушно пространство. Представете си, че злото е заразно. Тази зараза може да се разнася от прелитащите самолети над Русия.

Не се карайте, едва ли някога ще се разбере, кой точно и защо е свалил самолета. Сега ще почнат едни взаимни обвинения и едни "независими" разследвания... Колкото ни казаха истината за изчезналия самолет, толкова ще ни кажат и за този. Но едно е сигурно - и при двата няма случайности. Всичко е добре планирано.

Айде сороси признавайте че вашия чичко Сам е знаел още снощи че Укрите са свалили самолетета от пункт Авдеевка 8 км от донецк кжо се правите на ощипани моми

ПРОКЛЕТ ДА СИ, ДЕЦА И НЕВИННИ ЗАГИНАХА, ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО.

Те и в кулите загинаха хора и тогава ли путин бе виновен проклети да са американците че забъркаха тая каша

Кой те ощипа пък тебе.Истината боли..........

Кой може да е виновен друг освен Русия и терористите и в Източна Украйна.

Например майка ти че те е родила!

Все пак е интересно, как досега не се интересуваха от човешките права на живеещите там (предимно руснаци). Може да е неподходящо да го казвам, след такъв инцидент и загинали хора, но е показателно за двойствен стандарт.

като са руснаци да си отиват в русия, пич. тези 300 човека нямат нищо общо с конфликта и е глупаво да мислиш, че никой от тях не го е било еня за това какво се случва в украйна

Много от засегнатите там са деца, жени и старци. Може и да са украинци. Но никой не се интересуваше, че там се гърми и измират и такива хора. Никой не се интересуваше и в началото, когато разни от Десен Сектор, заплашваха руснаците и почнаха да трошат паметници. Отцепването на Крим е тяхна заслуга. Без тях нямаше да се случи. Те са националните предатели. Много хора трябва да се учат от случилото се там.

И нашите българи по чужбина, като са българи, да си идват в България. С какво живота на един руснак е по-малко ценен от живота на един холандец например?

Няма работа гражданската авиация над регион където се води война и къде също така вече са свалени няколко самолета били те и военни. Виновни са всички замесени в пътуването на този самолет като почнеш от собствениците та стигнеш до летищните власти, диспечери и тн!!!

само хайл путин е невинен целият свят е виновен, той не, всемирния господар

Как при наличие на още 20 пътници с неустановена самоличност от МНВР съобщават, че нямало българи сред пътниците. Да не говорим колко прокудени от крадливата ни управляваща пасмина българи са пръснати по света и са с двойно гражданство. Говорят както БНБ и това министерство

Ти някога летял ли си със самолет? Явно не. В самолет лица с неустановена самоличност НЕ могат да се качат. Знаят се имената и гражданството на всеки В останките на самолета са открити 20 обгорени тела - още не могат да ги идентифицират кой от тези 20 е. Ти и повечето българи сте толкова тъпи, че елементарна логическа връзка не можете да направите, после управляващите били виновни. Смотан мат'рял сте.

А ти не си ли българин???

Цитирам статията: ".. Все още не е потвърдена националността на 20 пътници." Иначе съчинението за останките и 20-те обгорели тела ... личи, че коремната ти кухина не е най-голямата при теб.

РУСКО- УКРАИНСКИ БОКЛУЦИ!

Две-трети от загиналите са граждани на страни от ЕС,член на който е и РБ. Като европеец и дипломат считам,че така трябва да разсъждаваме! Основна вина за трагедията носят т.нар. експерти по ,,Сигурност,, в света,които не са препоръчали и настояли за закриването на украинското въздушно пространство за граждански полети. Отговорност носят и ИАТА и ИКАО и всички авиокомпании,подценили риска от подобен инцидент. Сетиха се чак след вчерашния инцидент и ужасна трагедия.Голяма част от тези полети са пренасочени над България и Турция,както съобщиха от Флайтрадара.

Е как да ги отклонят като официално в Украйна няма война, а само антитерористична операция. Съвременната дипломация е прекалено обслужваща, за да е ефективна и в полза на народите...

...мен не бих прелитал над район, в който макар и да не е обявена война се стреля с ракетни установки и се свалят самолети - преди вчерашния инцидент бяха свалени няколко украински самолети.

Хубаво е че не е имало и нашенци...но и да имаше кво щяхте да направите?? Нищо!!!

е, че не е имало янки, както казаха в началото, че Хунтата във Вашингтон щеше да иска реки от кръв да залеят останалия свят.

какво ли прави отрочето на хайл путлер при американската хунта, какво ли, жива да я ожалиш миличката широкааа рускааа душа

МЛЪК , МАЙМУНО ЧЕРВЕНА!

Е, как, какво? Щяха да изпратят много остра нота и всички щяха да почнат да внимават в картинката. ;)

Е, как какво щеше да се "прави"..медиите щяха да си намерят нова "гореща" тема за следващите няколко дни....