Киев: Сепаратистите да вдигнат бяло знаме и да се предадат

Сепаратистите трябва да се предадат, а не да предлагат прекратяване на огъня, заяви украински военен говорител.

Обратно в новината

Коментари - Киев: Сепаратистите да вдигнат бяло знаме и да се предадат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конфликтът ще спре, когато Путин прибере бесните терористични зверове обратно в Русия. Сега се крият между цивилните и реват, че се стреляло по тях. Руски наемници с руско оръжие водят война против Украйна. За целия свят и нормалните хора това е ясно.

Я, пак да повторим - значи лошите сепаратисти са принудили добрите украински военни да навлязат в руска територия и там да стрелят. Защо не се споменава, че украински военни са застреляли на руска територия руски цивилен гражданин?

val55

Украинците и сепаратистите са много много по зле от Израел и Хамас в отношение на хуманитарните помощи и временното спиране на огъня. По натам е безпредметно да се пише, защото и двете страни са далече от хуманността..... Даже и да спечели Киев то това, ще е пирова победа, а това което ги чака не ми се мисли. Украинците, ако бяха постъпили, както Югославия с Македония нямаше да имат тези проблеми, които са сега и още по големи в бъдеще независимо как, ще свърши тази братоубийствена война инспирирана и финансирана знаете от кого.....

Някой беше писал по-долу за някакви си международни закони... Какви международни закони ви гонят? Кой ги е писал тия международни закони? И значи ли че нещо написано си някъде от някой е най-правилното? Няма ли някакви ЧОВЕШКИ закони, които да регламентират кой и как иска да живее? Може ли на базата на някакви си "уж" международни закони, някой си да ти определя как да живееш? Това не е ли нов тип робство? Къде отидоха понятията "Свобода, равенство, братство"? Кога някой ще запита хората, за които уж се грижи и в чието име прави всякакви зулуми, какво мислят самите хора за това? До кога ще трябва да слушаме друг по какъв начин трябва да живеем, някой друг който да ни казва кое е лошо и кое добро... някой друг който гледа само на него да му е добре, а на другите... майната им? Никой не трябва по никакъв начин да пречи на живота на другите и никой не трябва да разрешава на останалите да пречат на живота му. Така трябва да живее човек, че да не се опитва да поробва другите и да не позволява на другите да го поробят. Човек трябва да живее свободно и трябва да разрешава на другите да живеят свободно. Има само една смелост и това е смелостта да бъдеш самия себе си. Бъди смел, имай куража да бъдеш самия себе си!

Емоционално, но за съжаление- напълно неприложимо! Точно съжителството между отделните индивиди, общности и държави трябва да се регулират от закони-колкото и калпави да са те, защото безаконието(анархията) е по-лоша и от най-калпавия закон! Как например си представяш "всеки да живее както си иска, но така, че да не пречи на другите"? Не си ли чул, че всеки е прав за себе си?! Логично е например първо да се дефинира какво е "пречка" и кога тя е в ущърб на другите. И как ще стане това? Ами с някое всеобщо правило-ЗАКОН! Изглежда, че си нагазил в материя, която най-малкото не ти е ясна, но е хубаво отвреме-навреме човек да си помечтае-Прочети нещо от Томас Ман.

Със своите не писани и писани закони те ме карат да престъпвам човешките закони....

от Киев- Сепаратистите да се надупят на Вашингтон с широко разтврени бузи :)

jizast

Само вилата на врата те от друго не разбират тъпите алкохолизирани руснаци.

Навремето Шотландия, Ираланди и Уелс са включени в Британската империя с войни, дискриминация и насилие. Ирландия успя частично с оръжие да се отдели през 19... а Шотландия сега Септември се готви с РЕФЕРЕНДУМ. Защо Донецка и Луганска област не могат да си решават дали да говорят на руски и къде им е бъдещето, а ВРЕМЕННОТО правителство в Киев праща армия да ги избива? Тези региони нямат представители в парламента, а кандидатът им за президент беше бит в Киев публично и безнаказано, като много други.

Да те и в Афганистан не се предадоха и в Чечня не ги бих в началото. А Украйна е доста по-голяма от Чечня. Ще им се види тесен света на руснаците. Тъй като доброволците да умират в Донбас свършиха, Русия вече праща и руски части. Ама и те ядат пердах.

Ако населението в източна Украйна иска да се отдели в автономна държава, то армията изпратена от правителството в Киев няма да ги спре. Ако не иска - никакви "терористи" не могат да ги накарат. Важното е какво иска НАРОДА. Съгласен ли си?

Населението в освободените градове се радва на армията. Защото тя им носи спокойствие и сигурност. Има международни закони, каквито и да са референдуми да се правят, те се правят по закон и за определено време. Москва иска дадени територии да се отделят ,уж в автономна държава. Видя са защо, със Крим. Видя се там какво направиха зелените човечета. Народа нищо не решава. Там имаше голяма пропаганда. Че ще дойдат и ще ги избиват. Е сега хората видяха в освободените градове, че армията им помага, дава храна и вода. Пуска тока и водата отново. Възстановява пораженията от терористите. Хората не са доволни ,че терористите взривяваха мостовете им и заводите им. Как да се придвижват, като това което те са построили руските терористи го унищожиха. Откраднаха колите им.

Терористите от ЛНР със заплаха за разстрел забранили на жителите на Луганск , да звънят на своите близки. Террористы "ЛНР" под угрозой расстрела запретили жителям Луганска звонить своим близким, - СМИ Явно не искат да се разчува за зверствата им.

хахахахах,колко си жалък само....

ДИР са пропуснали тази новина от БТА: Русия разговаря с Червения кръст и ООН за изпращане на хуманитарна помощ в Украйна

Как руските артилеристи без да се целят разстрелват украинските градове. Видео Как российские артиллеристы, не целясь, расстреливают украинские города: "Надымчане, привет!". ВИДЕО Има клип сниман от самите руски артилеристи. Които явно не са от най-умните, да разкриват "тайните" стрелби на Русия.

"Ако те срещна още един път ще те застрелям"- така казал командир на терористите на журналист на Таймс. "Встречу еще раз - пристрелю", - командир террористов - журналисту Times

с бяло сладко ли да го черпи

Ами по журналисти не се стреля. Нещо са се изнервили терористите. Не им харесва ,че западните журналисти ще покажат истината за тях. Иначе терористите правят на драго сърце, провокации които руската пропаганда да може да покаже. Дори и ако тия провокации вземат човешки живот.

На какво основание моагат да бъдат избивани мирни граждани? Ами много просто - ще платим на форумните проститутки, да реват, че са терористи и ще си ги отстрелваме на поразия.

На терористи не им трябва основание да обстрелват мирните градове. Защото те са терористи. Доста от тях са рязани кавказци, които пет пари не дават за никого в Донбас. Рязаните са наказателните групи на Путин.

На Киев им е нужно основание да обстрелват и бомбардират мирните жители на Донецк. И за да могат някак си да оправдаят това свое ТЕРОРИСТИЧНО действие - те (и кукловодите им) плащат на форумни проститутки за да заклеймяват жителите на Донецк, като терористи.

Бегеец,млъкни че дразниш вече бе.Достойните хора си признават грешките и пораженията,научи се и ти.....

Жалко безсилие. Така е когато си на грешната страна.

да де,аз затова говоря.добре е че се осъзнаваш все пак :) бавно,но по-добре от нищо.

Нагли, по-нагли, най-нагли, върховно нагли! Какво стана с 72-ри отряд? Командирът е в затвора с обвинение за дезертьорство. Войниците за последно видяхме, как се качват на влак, а после м? Да не хванали фира по пътя за домовете им, а?

Киев. Петимата украински войници, които бяха задържани в Русия по подозрение за извършването на военни престъпления, са освободени и са се върнали в Украйна, предаде AFP, позовавайки се на украинския Съвет за национална сигурност и отбрана. През изминалата нощ Русия е върнала на украинската граница петимата гранични служители, които са били задържани незаконно на руската територия, заяви говорителят на Съвета. Петимата военни са на сигурно място, допълни говорителят. Всички украинци са се върнали в Украйна.

Нямаш никаква връзка с майката Земя. Аз, задавам въпрос за цял отряд, ти ми бръщолевиш глупостевици за някакви петима (да не са петьорката от РЕМС,м?). Досаден си, ама като тооолкова много искаш да покажеш своята литературна дарба и идеологическа подкованост, дерзай! А, да ме осветлиш по въпроса с руските и чуждестранни журналисти, отразяващи ставащото в Източна Украйна? Досега ни вест, ни кост от тях.

Съотношението + към - в мненията много радва окото.Показва на кого симпатицират българите,въпреки всички усилия на помията наречена протестна мрежа :)

Бегеец,сори брат,обаче твоите хора вече нямат сили за настъпление,бойният дух до такава степен е спаднал,че командирите не могат да накарат наборниците да тръгнат в атака,пък и техниката на опълченците вече никак не е малко.След като укрите им "подаряват" своята.Четете "сводки ополчения",да не ви лъжат разни бегейци от протестна мрежичка...

Какво да четем , как бягат терористите ли? Как Русия вероломно и подло обстрелва Украйна от своя територия?? Какви наборници бе? Армията не Украйна е професионална, наборници имат руснаците.

нещастник,ти наистина си психично болен.но това не променя факта,че обонго направи поредния грешен ход в украйна и вече я заряза.от това страдат украинците и ти ако беше нормален човек щеше да го проумяваш това нещо...

Хайде сопри се с изтърканата плоча.

В Краснодон, танк на терористите се блъснал в автобус. Шофьорът е загинал. Фото В Краснодоне танк террористов врезался в троллейбус - водитель погиб. ФОТО То през Краснодон , влиза основно руската "хуманитарна" помощ във вид на танкове, БТР, БМП, ГРАД, гаубици. Само че помощта е за терористите , а не за населението. По скоро тая помощ убива населението.

Според ООН такава помощ няма. На теб ли да вярваме или на ООН.

И ООН от къде са го видяли това?? От Ню Йорк?? Клипове с колоните на терористите колкото искаш , а тук има и снимка на танка на терористите как е блъснал тролея, и до него има още един танк?? Те тия танкове да не падат от небето в Краснодон. Пиши Краснодон в тубата и гледай руска техника как минава през града.

Терористите на Донбас преследват "неправославните" християни: църквите са завзети, богослуженията са забранени, вярващите са принудени да се крият. Террористы на Донбассе преследуют "неправославных" христиан: церкви захвачены, богослужения запрещены, верующие вынуждены скрываться

Украинското село Степановка след обстрел с ГРАД от Русия. Унищожени къщи, техника. Фоторепортаж Украинское село Степановка после обстрела "Градами" РФ: разрушенные дома, уничтоженная техника. ФОТОрепортаж

Както се казва: ХУМАНИТАРНАТА ПОМОЩ ОТ РУСИЯ ДОЙДЕ

Това са новини от украински медии. Пишат се от американските служби. В западните страни са признали, че около 90% от информацията в тях е дезинформация. И нито една от по-сериозните и относително самостоятелни западни медии не ги използва като източник на достоверна информация. Просто казано, това е лъжа. При това отдавна доказана.

Русия търпеливо работи по сриването на националистическа Украйна на крайната десница. Времето работи за т.н. сепаратисти, чийто жертви и пропадането на надеждите за истинска демокрация трупат недоволство у хохолите. Напразните надежди за благополучие и западен стабилитет приближават деня на свалянето на хунтата в Киев. Запазът се увлече в дъновиденията си за покоряване на Изтока и грабеж да суровините и ресурсите му. И изтрезняването както винаги, ще е болезнено за всички, които не помнят историята. А тя не прощава никуми нищо. На бендеровци - също.

ВЪРНАТИТЕ ОТ РУСИЯ ВОЙНИЦИ СА БИЛИ НАГРАДЕНИ ОТ УКРАИНСКИТЕ ВЛАСТИ!! До 16 август не остава много време!! ХУМАНИТАРНА ОПЕРАЦИЯ ЩЕ ИМА И ТО ЩЕ Е ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ !! ПОЗНАЙТЕ КОИ ВОЙСКИ ЩЕ Я ОСЪЩЕСТВЯТ !! СЪЩИТЕ КОИТО БЯХА И В ГРУЗИЯ НА 16 АВГУСТ 2008 ГОДИНА !!

Хуманитарна мисия ще има само под егидата на Червения кръст и ООН. А не с войски както иска Русия. Войските не са хуманитарна помощ. Няма да стане колкото и да им се иска на путлерите.

Надежди. Запада не бръсне ООН за слива от години. Ако ги брънеше, нямаше да има бомбардировки нито в Югославия, нито в Либия, нито втората война в Ирак. ООН не прави нищо и никъде освен махленски да се дърлят като баби на женския пазар в съвета за сигурност.

Всичко започна когато днешният емигрант и бивш кремълски сатрап Янукович реши за лъже украинците и да подпише с Русия, а не с ЕС. Вследствие на народен бунт избяга при господарите си в Кремъл, а кремълският господар свърши Олимпиадата си и нахлу в Украйна....

Украйнската армия си е на своя територия и защитава територялната си цялост от наглите Руснаци. Русия е тази която заграби чужда територия и заслужава да бъде наказана от целия свят.

Съдейки по това, което направи в източните територии това правителство, прави бяха тамошните хора да не го искат още в самото начало. Няколко хиляди души се събрали на Майдана и наложили своето - добре, но когато около 7 милиона казват не, това не се брои, така ли?

Къде са тия 7 милиона бе? Хората се радват когато армията освободи градовете им и спре насилието упражнявано от руските терористи. Що тия от Донбас бягат към Украйна, след като искат Русия? Да бягат към Русия. Има избягали и към Русия, да си стоят там.

трябва да накаже и усарите за Пуерто Рико, нали

Шило

Да спират вече! Много черни забрадки вече носят майките в Украйна, колко ли осакатени хора има? А и какъв ли път ги чака за да продължат да живеят заедно?!

Всичко започна когато Кремълският сатрап Янукович и сегашен емигрант и масов убиец реши да не подписва с ЕС. После украинският народ въстана, Янукович се скри в Русия, Путин приключи Олимпиадата и нахлу в Крим, за парлама организира някакви менте-референдуми в Крим и в Изт Украйна и войната избухна. Освободителната война на Украйна срещу руските агресори

ЧУК

Ако Украйна има национално отговорно правителство,би трябвало да унищожи Правия Сектор и да премахне предпоставките за войната! Да изтегли незабавно войската от Донбас и да предложи абсолютен мир на населението там! Да видим тогава биха ли искали да правят федерация хората от Донбас,при положение,че правителството им гарантира пълна свобода,и всички човешки права! Но тъй като Киев явно няма полза от спирането на войната то хунтата е на път да изгуби тази територия!

Всеки иска да е американец,но ако не може я мрази... Били ни окупирали...е да с кока-колата,филмите и технологиите...чувствам се измамен...КАК добре живеех с петък-деня на руски и съботата -студио Х. Да гледаш по сръбската Амерички филми...и РОКИ на бетамакса...

Много пъти съм се чудил,защо Министерство на отбраната МО се казва така,а не М-во на войната? Ние се смеем на Украйнската армия,но Българската е по-зле... Видяхме Варна,Мизия,парада...трагедия.

ЧУК

Помни ли някой въобще хората от Донбас защо хванаха оръжието! Ако се разберат причините за началото на конфликта там може и да се спре войната! Ами хората от Донбас грабнаха оръжието като разбраха,че Правия Сектор за изгорили живи хора в Одеса! От страх за сигурността на семействата си и лична безопасност някои се въоръжиха и по -късно направиха барикади по пътя за да не допуснат Правия Сектор да навлезе в теяните селища и градове! След това правителството намеси и армията и гражданската война се започна!

ЧУК

Най-гадното е ,че честните хора на Майдана,които искаха справедливост и добро бъдеще бяха излъгани използвани за политическите игри на олигарсите в украйна! Не без съдействието на сащ разбира се! И ако някой трябваше да бъде виновен с цел да се отклони вниманието на населението в Украйна към друг враг-ами ето Русия! Тя е виновна за всичко!

Аз няма да защитавам хората които извършиха това в Одеса, искам да ви напомня само че въпросните райони убиха депутат от украинският парламент и намериха тялото му да плува в близка река, това не е ли основане също за хващане на оръжието. Аз немога да приема че рускоезичното населние там жертва и кой в 21-век прави "народни" републики, за много хора конфликта изглежда като накзание на Русия за избора на Украйна.

Всичко започна така: Дойде на власт укро хунтата, която пред света, обясняваха, че рускоговорящите няма от какво да се страхуват. Обаче, както винаги, както е обикновено в Укропия, започна геноцида и терора към рускоговорящите. Иззеха се цялата руска литература, забраниха се руските класици, започна гонение на културни и просветни дейци. - артисти, певци, писатели, художници и прочие. Напоследък ми се въртят следните думи , познати през тъмното фашистко време: "Един призрак крачи през Европа"

ЧУК

Укристите нямат армия!Това тяхното е сборище от алкохолизирани момчетии дето отдалече пукат,че им е по-лесно като не виждат противника! После като ги нагазят опълченците -реват,че не били стреляли по мирното население! Накрая с шут в задника ги връщат при майките им. Е има и бабаити дето биват убивани! Последните са идейно подковани от фашистите в Киев! Те търчат напред и стрелят на месо с мисълта,че победата ще бъде тяхна! И така си остават трупове по полетата.

Аналогия БЪЛГАРИЯ защо не окупира МАКЕДОНИЯ,а използва дипломация и разум? Вероятно разликата е в културата и европейските ценности.

Украина - България ДНР - Македония Това ли е сравнението?

А Шумерия къде забрави?

ЧУК

Македония отдавна не е с осъзнало се българско самосъзнание! Много български политици през вековете се бориха за това Македония да е това ,което е сега! Лично мое мнение е ,че ако има хора от Македония ,чувстващи се с българско самосъзнание и дух да се прибират в България! Но, ние да имаме претенции към територият на република Македония-НИКОГА!

Изброй ми няколко "европейски ценности", става ли? Или си повтаряте едни мантрички, за да се почувствате по-добре, когато сутрин погледнете през прозореца?

Бегеец и кой двама платени торла не ви ли писна ДГД и вие и тези дето ви плащат на черното бяло да казвате сякаш в украинските СМИ бачката , измекяри .

Трола вика дръжте трола. Разбрахме вече че така работите в русначетата. Сега си отвори и си набии 10 плюса за 2 мин. Знаем че го можеш това. нищо че само 5 човека четеме тука сега. ха ха ха

Ти сега тролче кой си бегееца или кой че сте си лика прилика измекярите и подлогите

Путин изчаква удобен момент и така ще ги изцепи украинците, че ще съжаляват че са се раждали на украинска земя!

Глей ся, те украинците са си руснаци и няма как Путин да ги изцепи. По-скоро ще изцепи наколко западни самозабравили се подлоги барабар с презокеанските им работодатели. Ако Путин не го направи ще затвърди впечатлението, че и той е купен.

Ако всичко им е толкова наред в украинската армия, защо тази армия до сега не е превзела опълченците, а постоянно търпят поражения!

Не знам сепаратистите дали ще вдигнат бялото знаме, но за Киев съм сигурен!

американските сволочи да си е--т май--та!

Типичните думи и ителектуално ниво на русофилите се вижда в твоя коментар.

русофобите от дума не разбирате, вас човек с факти и доводи неможе да ви обори, вие сте интелектуално мъртви. Така че остава да ви псуваме - и вие пак си мислите, че ви вали дъжд.

В Украйна всичко е спокойно и мирно. Боеве се водят само в ДНР. Нали е "народна", друго не може и да се очаква.

Eй, да не си хареса никнаме човек. И него ще гепсат. Халал да е:)

В Донецка област са убити 3 500 (три хиляди и петстотин) украински военнослужещи. От 72-ра, 24-та, 51-ва механизиран бригади, а така също от 79-та аеромобилна бригада и трети полк на спецназ на Главното Управление на разузнаването на Генералния щаб. Всички попаднаха в обкръжението на опълченците. Спасиха са се само четири групи от по 7 до 18 човека.

Теб трябва да те назначат при шефа на руската пропаганда Такива измишльотини даже и в главата на Императора не са се раждали Гьобелс по сравнение с теб е малък

Ще обясниш ли на хората във форума, какво прави армията на западна Украйна в Донецк. Признавам си, че и аз нямам представа.

тези данни са истина - лошо : /. Да мрат украинчета за сметка на интересите на САЩ... тия си заслужават една кампания там на техния континент.

ЧУК

Прибави и последните към 400 съхнещи на слънцето трупове по Саур Могила!

Във всяка лъжа има и истина!

ок... "Майка ти е мъжка, баща ти е амбрияж". Къде е истината?

голяма част от убите украински вожни са избити от правия сектор-защото не искат да убиват граздани и защот не искат да ги оставят да се предат на руснаците, попълнението е с освободени криминални и психично болни, сега с авключили и от български проижод с обещание да им плащат-пари няма дори на офицери с месеци не е плащаноé затова и тях убиватé

След бърз преглед на форумите по последните теми, установих, че има тука един "зъл дух", дето нито яде, нито спи, нито ходи до тоалетната. Само пише ли, пише... ден и нощ. Колко ли са троловете, които пишат под този ник?!!!

колко браузара отвори да си набиеш плюсовете? ха ха ха... смешен си. на всички постинги до долу 4 плиуса и минуса, на чисто новия му вече 7... ха ха ха..... руската пропаганда действа със всички методи, а после обвинява другите в собствените си престъпления....палячо :))))))

Аз съм виновен за всичко!!! И за изпаряването на мириканците съм виновен аз , да знаете от сега!

Путин разбира се. След като саздаде фашизма на нови в Русия, тръгна да го разпространява из бившите съветски републики. Други въпроси Иванчо?

lu4ka

А Обанана, като създаде демокрацията, тръгна да я налага във Виетнам, Либия, Иран, Ирак, Афганистан, бивша Югославия и нататъка не ми се пише, `щото са много и ме мързи.