Путин и Юнкер обсъдиха отношенията Русия-ЕС, без санкциите

На срещата си в Санкт Петербург Владимир Путин и Жан-Клод Юнкер обсъдиха отношенията Русия-ЕС, но не говориха за санкциите.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Юнкер обсъдиха отношенията Русия-ЕС, без санкциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По-рано самият Юнкер заяви, че смята да обсъди с руския президент санкциите и перспективата за отменянето им." Няма какво да обсъждаме санкциите. Ние във вътрешните виработи не се месим. Като искате, вашите фермери да си хвърлят продукцията, нека си я хвърлят. Ако решите да я предложите на нас и поискате цена по-ниска от онази на сегашните ни доставчици, ще я вземем.

Събрали са се старците да си обсъждат болежките..ха.ха Санкциите са ясни. Путин да върне Крим и да си прибере руснаците от Украйна.

САЩ да върнат Калифорния, Тексас, Флорида и Аризона на Мексико, които насилствено с убийство наневинни хора анексираха. Косово да бъде върнато на Сърбия и Германия отново да се раздели на ГДР и ГФР. Турция да върне Северен Кипър.Тогава Путин ще върне Крим

късички са ти чорапките за подобни претенции.

На Путин му дреме..На 89 Май на трибуната зад него беше старият Ротшилд/ 300 трилиона долара/, чийто измекяри са милиардерите от сп.Фобс. Инвестира 437 млрд.долара в заводи за втечнен газ в изолираната Русия.Най-големият е в Сахалин. Затова Юнкерса бърза да отиде на крак при Путин...

С всеки пост, евроатлантическите талибани от БГ единствено и само повдигат рейтинга на Путин. Дерзцайте тъпунгери !

много е закъсал завалията - хванал се е за рейтинга като удавник. Дано му помогне като почнат бунтовете..

Дъщеря ми често пребивава в Дрезден по бизнес дела и контактува с голям брой германци на различна възраст.Тя ми казва:нека нашите интернет кресльовци идат и попитат кой да е дрезденчанин за мнението им за Путин.Всички там знаят че това е човекът който се е изправил САМ срещу 5000 души в нощта на събарянето на берлинската стена и ги е убедил да не нападат сградата на руското външно министерство в града.Сградата е била на гърба на ЩАЗИ която същите 5000 немци са разбили и разграбили,а руската сграда е била пазена само от 7 души!!! РУСНАЦИТЕ И СЕГА СА НИ ВРАГОВЕ,НО ПУТИН Е ЕДИНСТВЕНИЯ МЪЖ В СЕГАШНАТА ПОЛИТИКА -казвали всички дрезденчани!

Вече все по-малко се споменава колко е интелигентен Путин, колко неразбираема за простосмъртните е дългата му игра, пропагандният акцент вече е- колко бил смел.

Попитали един поляк:-Ако срещу вас стоят германец и руснак,кого ще застреляте първи?-"Естествено,че германеца-първо работата,после удоволствието!"

ПОЛСКАТА СМЯНА НА ДНЕШНИЯ МАЧ С ГЕРМАНИЯ В 87-ТА МИНУТА ... ЗАПАДНОЕВРОПЕЕЦ СЪС ЗВУЧНОТО ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКО ИМЕ ... СЛАВОМИР ПЕЦКО :)))

От кога Полша е в западна Европа, дебиле?:) И не е ПеЦко , а е ПеЖко! Не се прави на оригинален като не ти достигат знания:)ок?

Поляците първи сключиха договор с Хитлер още през 1933 г. Влязоха с немците в Чехия и получиха област вм Татрите. Създадоха първия концентрационен лагер в Европа през 1921 г. в гр.Тухле и избиха 86 000 руски офицери и войници. катин е отговорйът, но цифрата е 50 000.Ако не беше Съветската армчия всички щяха да бъдат на сапун.

Поляците първи сключиха договор с Хитлер още през 1933 г. Влязоха с немците в Чехия и получиха област вм Татрите. Създадоха първия концентрационен лагер в Европа през 1921 г. в гр.Тухле и избиха 86 000 руски офицери и войници. катин е отговорйът, но цифрата е 50 000.Ако не беше Съветската армчия всички щяха да бъдат на сапун.

АКО ЕС НЕ СЕ ВРАЗУМИ И ПРИЕМЕ РУСИЯ В ЕС И ЕДНО НОВО ЕВРО-НАТО (БЕЗ САЩ), ЩЕ ИМА КОЛХОЗИ ОТ ЛА МАНША ДО ВЛАДИВОСТОК:))) .... ИКОНОМИЧЕСКИ И РЕСУРСНО ЕС ИМА НУЖДА ОТ ТЕРИТОРИИ ДА СЕ РАЗВИВА :))) ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ПЛАШИШ РУСИЯ С ВОЙНА И САНКЦИИ Е КАТО ДА ТРЕПЕШ МЕЧКА С ПРАШКА :))

Поредната тъпотия изсрана от трола от Требич!:) Дерзай момче - работиш за нас усърдно!

Джуджето като си е в Москва и се надува много..все едно е 2 метра:) хахахаха каква жалка селска руска психика:) Типичен милиционер с комплекс за малоценност:)))

Никой не може да пречи на никого да губи пари от глупост

за картичка със сърчице.

Новото в ситуацията е реакцията на руснака - вдигна крак и препика салама... Сега к'во прайм?

ми няма да яде салам..това правим:))))

То руснака освен да припикае и да осере..какво друго може?:))

Ами това е - опитът за изолация на РФ претърпя фиаско...

верно ли?:))) що всички мислят обратното?:))))

Виждат кой при кого ходи.

Ти и котарака?

прав е путин , санкциите ще унищожат първо кретените и лицемерите , малко търпение още !

бабуля с 8000р пенсия, в деревня без улици и канализация - само това не е била наричана..

Ние като имаме катедрали,за насилване ли ги строихме, а улиците и общ. транспорт за клозети и болкукчарници и гета ли? Басейните и те. Важното е да има гейпаради.

съвсем малко търпение още! руските икономически анализатори говорят за 12 до 18 месеца максимум! И следва колапс на цялата държава! За Русия ми е думата....

Сега ги гледах пак новините,верно обаче Юнкер беше като посран-,,харесвало му било в Русия и тн,,мазни се ,тотално объркан.Дошъл,защото искал да дойде и тн,,,Абе провал голям с една дума

тъй тъй,то нали видя кой владее Антарктида,краварите само обикалят и квичат като тебе.Я по-добре ми разкажи как Обонго ще набие канчето на Путин,как Русия ще фалира и как украинците ще я победят във война.Дай малко настроение да се посмеем:)))))

(Без майтап) презервативите Дюрекс са забранени в Расия - не издържали висиките изисквания на Росх*йнадзор..

Няма нищо за обсъждане - санкциите ще паднат като повърнат Крим и платят репарации...

Бивша Украйна е първият отбор изхвърчал от европейското и то благодарение на нулевия сговор между Полша и Германия... Колко символично, а????

значи бункера забравил за какво е отишъл ,а путин явно не бърза. те това е политика. западна европа е много кът ,откъм политици с топки

за какво да бърза - всичката я е втасал. Най-много Маша Захарова да излезе пак и разфъчка един калинкамая-кючек.

мн.са тъпи тва комуноидните путинофили.Елементарният тъп пролетариат не разбира,че Юнкер е длъжен да присъства на тъпият и безмислен путлеристански форум само от дипломатичност.Поста му го изисква.Но това не означава,че нещо ще се промени(изражението му го издава)Санкциите ще си бичат и колхозното население ще става все по-бедно... Вече са доста по-бедни от Бг!!! Средната заплата е по-ниска от тази в БГ!!! Защо???????????

вървеше зад Путин лато бита мастия. А пък вчера пуснаха в Петербург най-големият ледоразбивач в света.Стопа му не можеш да купиш само с мизерната си заплатка.Великобритания с референдум-или забрави? Юнкер кахърен-напънали са го отзад......:))))

абе тъпуняк,стой си там в колхоза и не идвай насам! Толкова облъчен тъпуняк отдавна не бях виждал... Пък и активен ...ебати и тапака!

Иване, Иванеее:)) Много развеселяваш аудиторията, Иване:) Такива тъпизми ръсиш, че чак става забавно да ги четем:)))) Замъглено ти е и без това микроскопичното мозъче:))

Аре стига бе! Вчера? И най-големия? баси!!! То ледоразбивачи, то подводници, то космически кораби!!! А Иван защо няма какво да яде?:)))))

Великобритания с референдум-Юнкер в Русия,Саркози в Русия-60 страни и 500 компании от целия свят в Русия на форума,200 човека руснаци бият и гонят 1000 англичани затова че скачаха върху флага им-златото се вдига ...........абе Кво става бе:)))))))Путин ги е награбил май:))

направо стана :"ден победь" Иванушка ...ти си уникално тъп! Да си жив и здрав...

Обясняваш се нещо.сега пък бил ,,длъжен,,Никой не е длъжен бе ...нали е изолация,санкции и тн.Недей да набиваш неистини на другите тъпоъгълници като теб.Там е за да му набият каската:)))

Ама направо рай,бе! Как всичко и тръгна на Русия изведнъж! Целият свят им се кланя, златото нагоре - богатеят - пак ще раздават по 2-3 кила на калпак от населението:) 20 руснака могат да пребият целокупното английско хулиганство!!! ЕЕЕх..какъв живот настанаааааа:)):) Широката руска душа ликува:))

Струва ми се, че след като е получил покана за форума, Юнкер си е представял, че някой ще му се моли по повод на санкциите. А се оказа, че такова нещо няма -- казали са му нещо от рода: "Вие ги въведохте, вие измислете какво да правите по-нататък."

С две думи, Юнкер се е разходил до сибирската джамахирия само...Щото ако не санкциите,кво друго да се дискутира там? световният мир???

Търговският оборот между путлеристан и чинизия през 2015-та е паднал с 35% и е нищожните $65 млрд. За сравнение оборот между чинизийците и Австралия е $135 млрд.

БГ изнася 30 млрд€ основно за ЕС...

Размечтах се

Гледах новините( руските разбира се) другаде крият Юнкер тепа като бито куче.На крака при Путин да му набиват канчето.Великобритания с референдум другата седмица-пълен провал хихи

иванушка,ти си рядко кухо парче. По тъпота си на нивото на "Вежливият" колхозник. Продължавай да гледаш руските новини ...

То е ясно , че гледаш руските новини:) А казаха ли ти коя е дата днес? Не е 16.06 1956...

Охаааа Юнлер на крака при Путин:))) Кво става бе кравари:))))

Без емоция, просто цифри... По данни на Източния комитет на германската икономика, в периода между 2013 и 2015 обемът на търговията между ЕС и РФ е намалял с цели 35%, т.е. със 120 млрд. евро. Само през последната година германският износ за РФ е паднал с повече от 25%, достигайки 21 млрд. евро. Според експертите на комитета, през настоящата 2016 ще бъде регистриран нов 10%-ов спад. В същото време износът на германска продукция в държавите от ЕС е нараснал средно със 7,3%, а в европейските държави, извън еврозоната, включително в Полша и Великобритания - с 9,8%, което не е достатъчно да компенсира загубата на руския пазар. Още повече, че германският износ в държавите извън ЕС - и на първо място в САЩ и Китай - също бележи спад с 0,7%. И те така... Войната е скъпо занимание и не всеки може да си го позволи.

за какво Германия да изнася за Русия, като тя няма с какво да купува.

Гроздето кисело май???

Путьо въведе един нов термин за блядовете: Импортозамешчение ...да са живи и здрави ...

Два комуниста, два танкиста екипаж машиньй боевой

Еврогейците почват да обръщат палачинката...май вече се наиграха на война срещу РФ. В речта си на церемонията по откриването на Петербурския международен икономически форум Юнкер отбеляза, че цената на разединението ще бъде много висока и за двете страни и за Европа, и за Русия. По думите му, важността от продължаването на диалога с Русия е продиктувана от "здравия разум".

Медведев Д.А.

И каква стана тя-кой подари кученце(Българска овчарка) на Путин,кой обира лаврите за стопляне на отношенията между Русия и Евро съюза.:)))

Както се вижда от снимката ,Жан Клод Юнкер не е много весел.Вероятно се е наложило да съобщи на Путин,че Русия не може да бъде вече член на Г-7 по чисто технически причини -съдейки от последните данни на СБ,Г-7 се превръща в организация на големите длъжници,а Русия няма големи дългове!?Ето последните данни на най-големите длъжници /в долари 1-САЩ -16 хил.млрд долара/16 трилиона/ 2.Япония- 12 хил. 3.Германия-2,8 хил 4.Верикобритания-2,86 хил. 5.Франция-2,52 хил. 6.Италия -2,3 хил 7.Канада-1,74 8.Испания-1,13 9.Холандия-616 млрд. 10.Белгия -505 млрд.

Русия ;Москва;средна заплата :250€

Длъжници на кого?

Абе тя РФ не беше ли изолирана, що ще Юнкер там??? Припомнете ми моля!?!

Виж какво има в Санкт Петербург и колко народ е там.

Да учудващо, а къде останаха санкциите? Редно е да зададем този въпрос на еврогейците... те май забравиха, че воюват срещу РФ.

Как говорил стоявший у истоков "Единой России" Борис Березовский: "Деньги были. Деньги будут. Сейчас денег нет".

Предаваха срещата им!Юнкер попита какво ще правят с Крим,Путин каза,че това не е въпрос.Вече било решено.Саркози каза,че санкциите отпадат!

Да живее братския руски народ. Вечния строител на комунизма!

Малко тъп въпрос на Юнкер за Крим. Все едно Путин да попита ко прайм ся с Аляска? Крим е анексиран по времето на императрица Екатерина Велика и досега руската армия не е напускала полуострова. А междувременно се появиха някои нови държави като САЩ, например. Чантаджията Юнкерчо е доста далеч от тези проблеми, за да образува мисли.

Снощи сънувах,че съм гражданин на Русия. Почуствах се щастлив на сън. Страна където цялата Менделеева таблица е в краката и. Злато, диаманти, нефт, газ, въглища и какво ли не. На сутринта РТ съобщава минимална работна заплата 192 лева. Що ли се събудих ? Щях да живея в комунизма поне едно лято.

До 2007 сънувахме че сме в Евросъюза ! Тогава и влязохме там ! 10 Години в ЕС : -Много по-Малко сме в България ! -Много по-Бедни сме . -Всичко което има стойност в България ....е ИКУПЕНО от Зап Фирми . -Печлбите Отиват за добрият Живот на Западняците ! -На власт са любимците на ЕС -Мутрите от Прехода ,Ограбили България и създали Партия-ГЕРБ !-Дългът на България , Намален до 13 Милиарда до 2009 , бе Увеличен от ГЕРБ+патерици до 30+ Милиарда !! Това не е Сън,а Жестока ЕС Реалност !

Всъщност сме много много по-богати! факт неоспорим! Но мизерниците като теб ще са си винаги мизерници - който не работи - няма да яде:)

Мост до Крим може и да няма, но вече може да го видите на виртуален симулатор. Точно как ще изглежда, когато го построят внуците на Путин.

Не знаех че в Русия плащат в левове! Ти и в Европа сънува ,че живееш пък се оказа ,че им слугува а не живееш, но даори и да се събудиш пак ще им слгуваш};-)))

Bobi, нали знаеш, че в Русия безработица няма, това е заплатата на най-големия дегенерат не, че са малко там, в прованса де. Само, че там където са полезните изкопаеми и в големите им градове заплатите са съизмерими със западните. Работя в туризма и имам някаква комуникация. Много добре знаеш, че и в БГ много хора се осигуряват на много под това, което получават реално, на запад разбира се това е невъзможно. Русия си е блато, но на черното бяло няма как да кажеш, който е специалист получава висока заплата. Иначе, че са диваци, който е ходил знае. На всеки два три блока си има банда и като се появи някой неканен (тоест не от раьона), гледай проблеми. Това и за Москва и за Питер говорим, за кварталите не за центъра. Ако си в хотел проблеми няма никакви, говоря все едно някой чужденец попада в Люлин по тъмно.

Путин се е консултирал за офшрките си с Юнкер. Бил е на бизнес консултация

Вл.Чижов:"Ние не обсъждаме този проблем,към възникването на който , Русия няма никакво отношение". Путин преди месеци ,по повод покана на ЕС за среща на високо ниво между ЕС и Русия която да се състои през юни ,за евентуално премахване на санкциите/може би си спомняте ,а може и след изказването му да е отпаднала/ :"НА НАС САНКЦИИТЕ НЕ НИ ПРЕЧАТ.КОЙТО МУ ПРЕЧАТ ДА ГИ ПРЕМАХНЕ.ЩЕ ПОМИСЛИМ ДАЛИ ДА ИЗПРАТИМ ПРЕДСТАВИТЕЛИ.Има ли нужда от коментар?

Пенсиями будем заниматься по стране. Но мы не можем сделать только в одном месте. [...] Просто денег нет сейчас. Найдем деньги сделаем индексацию. Вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья.

ФРЕНСКИТЕ И БЕЛГИЙСКИТЕ СЕЛЯНИ СА ОБЕЩАЛИ ДА ПАРКИРАТ КАМИОНИТЕ СЪС ФРЕНСКО СИРЕНЕ И СУДЖУК КОИТО ПО-РАНО ПРОДАВАХА В РУСИЯ В ДУПЕТАТА НА ПОЛИТИЦИТЕ СИ :)))

Путин вие като гладна кучка вече:))))

спретнете му един гей-парад на флотилия, за да го стреснете :-)))

И днес в Москва са се сбили два блока. За поддръжка на формата.

Защо да вие.За разлика от Европа и ние като сателит,всичко му е добре.Нали Бат Бойко все с това се хвали,че е" положил" много труд да доведе милионите руски туристи./Добре че турците свалиха самолета на Русия/.Но ние можем ли да се похвалим с милиони почиващи.Можеше приди 30 години.

Путин ще има да се молли да отпаднат санкциите..ха.ха Първо трябва да върне Крим,да си прибере руснаците от Украйна,и да поиска прошка тогава вече може да се говори.

значи путин е привикал юнкер за да му се моли. интересна логика имате вие от р.б. :-))). вие лично как бихте излезли от ситуацията трагична, до която доведе намесата на въшингтон във вътрешните работи на европа?

Голевия и през крачола личи. Евро гейчетата ти вкупом с тебе на редичка гледам подреденки....

В знак на протест Росздравнадзор забранил продажбата на британските презервативи Дурекс.

юнкер е отишъл там от името на меркел и като неин личен представител, нищо повече. на практика меркел е изпратила своя личен педикюрист при путин. :-)))

Без санкциите: -Путлерчето продава евтини/минимум на 50%/ горива,чрез "нашите" Офшорки-НИЕ му гарантираме да управлява без да го застрелят!Спомнете си как купихме Ленин,а после как прецакахме Сталин?!:))) ГОРКАТА РУСИЯ-още много време ще яде картофите с обелките!!!!!!!!!!!!!!!

Киев. Върховната Рада в Киев прие постановление за обръщение към вселенския патриарх Вартоломей с искане за отделяне на Киевската митрополия от Московската патриаршия и създаване на афтокефална православна църква на Украйна, предава информационната агенция УНИАН. Съответният документ е подкрепен с гласовете на 245 от общо 332 депутати, регистрирани в пленарната зала. В съобщението се казва, че вече две години Украйна страда от въоръжената агресия на Руската федерация, която въпреки международното право е анексирала Крим.

Много добре. И ся ко?

Вселенския патриарх каза, че чака българската, руската и грузинската в Крит, но не дошли. Събора значи е нелигитимен. Язък за разходите.

банда са пълно възстановяване влиянието и контрола на рашистан върху пространството на бившия соцконц лагер.

"Санкт Петербург. Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че единственият начин Брюксел да свали наложените на Москва икономически санкции, е Кремъл да спазва изцяло мирното споразумение за Украйна, предава AFP. Следващата стъпка е ясна, пълно прилагане на споразумението нито повече, нито по-малко. Това е единственият начин да започнем нашия разговор и единственият начин за вдигане на санкциите, които наложихме, подчерта Юнкер на Петербургския международен икономически форум."

брюксел е диктаторът господин никой. всяка държава сама определя каква външна политика да води.

Ако Юнкер е казал това, то е пълна глупост. Русия не е страна по споразуменията от Минск, а само е спомогнала за тяхното сключване. Тя не ги е подписвала, както и страните от ЕС не са. Страните по това споразумение са Украйна и Донецката и Луганска републики. Минските споразумения най често се нарушават от украинците, и затова би трябвало ЕС да налага такива санкции на тях. Въобще цялата работа с тези санкции на ЕС срещу Русия са абсурдни от правна гледна точка, да не говорим, че ответните руски санкции вредят на икономиките на ЕС.

Никога не го е казвал ,а и няма основание да го каже.Вижте коментар по горе с името "изказвания".Вникнете в изказванията .Всичко е точно така.

Руската икономика е като руския футбол - пиянство, хулиганство и нищо градивно !

Той пък българсия футбол, е дин футбол, да ти умре магарето пред прага! Евробългарте даже до Евро2016 не стигнахте, а за кредитната ти икономика ,нмам думи!

прав си ама ние сме 5 млн, а вие 140 млн. как пък поне 22 играчи не можахме да излъчите. Тези дето ди представихте и за животновъди в еленово стопанство не стават. Само ви посрамиха !

А-а-а-а, боят изгражда. Дори и англичаните го усещат. А те пият даже повече.

Повече санкции трябват, особено в спорта и културата. Трябва примерно да не се допуска Русия до участие в Евровизия, защото като гласуват европейците за Кончита Вурст или за някаква политическа украинска песен, за да дразнят Путин, от това страда европейската култура. А за спорта да не обяснявам, то това съветското не е спорт, а война.

И догей-паради организирани от американските посолства не трябва да се допущат. а гей-парадите са върха на културата, която има едва 200 годишна история, но на имитациите. :-)))

Никакви санкции няма да сломят Русия .Каквито и постановки да и правят,тя е ВЕЛИКА и искат или не всички се съобразяват с нея.Показна е днешната среща.Кой при кого отиде?Стои си в страната,живее си мирно и уплаши Европа и Америка да не говорим за залязващия НАТО.ХА ХА ХА ....

"Санкт Петербург. Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че икономиката на страната преодолява спада и са създадени условия за излизането на траектория на ръст, предаде ТАСС. Ние на практика преодоляхме спада. Създадени са базовите условия да излезем на траектория на ръст, заяви Путин. Според него икономиката е успяла да се адаптира на новите условия. Още повече тя получи конкурентни преимущества в резултат на въвеждането на гъвкав курс на националната валута, добави Путин. Той отбеляза, че действията на националната банка на Русия са позволили запазването на високото равнище на златно-валутните резерви. Русият президент добави, че Русия няма да въвежда ограничения върху движението на капиталите. Въпреки обективните сложности, ние няма да въвеждаме ограничения върху движението на капиталите. Искам да подчертая няма да правим такова нещо, добави той. " Ха ха ха , кагебистки мечти!! Какви капитали бе, като никой не инвестира при вас?

До кулата в драгалевци: Радане, Който се смее последен най- добре се смее. :-))))

Те там в уКраинската рада са такива палячовци, чи кат ги гледаш са по смкшни и от циркаджиите! Да и пикам на решениятва!

Добре, посмяхме ти се, хайде сега измисли нещо друго!

Санкциите няма да паднат, докато Крим не бъде освободен. Точка. Руснаците да умират от глад, ако щат.

Ами то Крим... миналата година го освободиха.

СИВ=ЕС=Смърт Само идиоти могат да са толкова упорити и суицидни. Когато нещо не върви, значи не върви!

ЮНКЕР СЕ ОПИТАЛ ДА ОБСЪЖДА САНКЦИИТЕ НАЛОЖЕНИ ОТ МОСКВА НА ЕС ..... И ВИДЯЛ РУСКИ СРЕДЕН ПРЪСТ ... НЯМА КЪДЕ ДА ИЗНАСЯ ЕС ... ВСИЧКИ НАДНИЦИ ПО СВЕТА СА ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА И ПРОДУКЦИЯТА ИМ СТАВА НЕКОНКУРЕНТНОСПОСОБНА :))

ох. ох! Ще те съдя. Щях да се задавя и да умра от смях!

Абе ти си уникален олигофрен...