Путин нарече украинската армия ”натовски легион”

Президентът на Русия Владимир Путин нарече украинската армия "натовски легион", който се стреми да постигне геополитически цели за възпиране на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Путин нарече украинската армия ”натовски легион” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след девалвацията на местната валута рублата ще се казва путка

От кога да защитиш родината си от външен агресор е геополитическо цел? Украйнската армия е насочила всичките си усилия да изтласка реските нашественици обратно в Русия. Какво НАТА, какви пет лева, пардон пет рубли!

Мамин суадък, и дума немой да каже,ако е с ръкавици с 2 пръста!

Виж сега, дали има американци воюващи в Украйна е под въпрос, но това няма значение! Украйне е суверена държава и може да си прави каквото си пожелае, може да повика и занзибарци и марсианци - това си е нейна работа. От друга страна, сепаратистите воюват срещу правителстваото и държавата и това е престъпно. Участието на чужденци в тази война срещу Украйна вече е съучастие на техните държави и агресивно поведение срещу друга държава. Приказките за отпускари и запасняци са ала-бала и ако Русия наистина иска да е коректна и да реши въпроса по мирен начин, ще си затвори границите за такива, както за чеченски главорези и всякаква друга измет.

Сам се навря в миша дупка . изказванията му вече са само за вътрешна употреба и световния маргиналитет. Скоро дори свързване с името му ще бъде белег за нередовност. Тази второразрядна агентурна мутра не можа да се надскочи и заби страната си в още по-дълбока ико , полит и международна дупка в една група с терорзма,диктаторите и всяка маргинална сволоч. Наш боко при сроден произход показа завиден кацитет за израстване.

От какво да възпират Русия, бе Путя? Има от какво? А? Баси изтрещелия, дето го търпят още. А пияндетата му се и кефят! Интелигенцията едва издържа разрухата в нацията си.

Докъде са готови да стигнат стратезите на Путин докато загиват невинни хора? Докъде са готови да стигнат и стратезите на Обама в преследването далеч от техните граници на интереси, които съсипват едни държави, несвързани с англофонство по никакъв начин? Докъде са готови да стигнат и стратезите в Киев, докато страната им потъва в кърви, хаос и мизерия? А народа? Кой ще направи правилната крачка за решаване на този конфликт? Интересите са ясни, но кое е по-ценно от човешкия живот? Света научи ли нещо през всичките тези години след ужасите на Втората световна война?

цитат: Путина напугала реакция Запада, сформировавшаяся к концу дня: о том, что сепаратисты и российские войска наверняка причастны к трагедии в Мариуполе. Тут уже запахло Гаагой, а в Гаагу президент РФ не хочет.

вирнатото пръстче , този сочещ показалец нагоре го показват и разни други терористи с чалми и бради

русия нападна Украйна И няма чужди оръжия и чужди военни в русия, а русия изпраща и оръжия и военни в Украйна. Съмнения буди психическото здраве на император лилипутин и придворните

Русия не само нападна Украйна! Русия предложи политически подкуп от 15 милиарда на Янукович, за да обърне самоволно курса на Украйна към Русия, след като Янукович бе избран с проевропейска политическа платформа! Това беше опит за намеса и реална намеса в работите на Украйна. Има ли някой, който да се съмнява дали са дадени лични средства на Янукович, за да извърши това политическо предателство спрямо нацията си? Президентът не е цар, за да взем единолични решпения и Янукович нямаше правото да подменя политиката, за която е избран! Това е факт. Замен и за мног оумни хора е ясно, че Путин започна всичко това, за да замаскира икономическия спад, който започна преди 2 и половина години. Сега вече има за пред простите руснаци външна причина за икономическия спад. Има и националистическа и империалистическа армировка на позициите. Така Путин опитва да се задържи на власт. Знаете ли защо? Защото ако слезе от власт, най-вероятно няма да го има повече. Има много причини за това. И последен въпрос във връзка с изказването му: от какво да възпрат Русия "натовските легиони"? Ето това не е обяснил Путин. Подозирам, че има от какво да я възпират, според Путин. Но не е завършил мисълта си.

Tani4ka69

Браво Путин.....само ти не се даваш на американските жадни за кръв агресори.....

В Украйна се шегуват, че вече са член на НАТО, защото Путин ги е вкарал набързо. Явно Путин много го е страх от Украинската армия. На страха очите са голееми

Вече човечеството си има още един извънземен!

Този човек е руснак и винаги говори ИСТИНАТА ! В Украйна няма Украинска армия , там е збиротак от всякакви други елементи , дошли да грабят и убиват мирни хора ! Затова и опълченците ги мачкат като валяк ! Скоро Новоруси ще влязат в Киев е ако Перашенко и неговата Хунта ги изловят ще ги окачат на дърветата в Майдана ! Макар след Майдана дърветата бяха отрязани за да не разберат кой стреля със снайперски карабини от хотела по коршумите в тях ! Дните на Хунтата са преброени !

Цифра, ти вече една година ръсиш едни и същи простотии. Дните на хунтата били преброени, утре Пу щял да прави парад в Киев. Е айде де, ама не става Украинците стоят като стена пред Армията на Руската Федерация и ислямския башибозук на Кремъл. И за година успяха да окупират Крим и 1/3 от Донбас

А какво стана с австрийската преса, демократична уж държава, какво пишат в тази статия: "Австрийская пресса: США и ЕС помогают хунте наёмниками и деньгами". Гадни путлеристи.

вЕрвам ти :))) ха ха ха....

и пресата няма да я порицаят и затворят. представи си това да се случи в Русия... путин лично ще отиде да ги разстреля и затвори врати на "свободната преса".

да ви поясня какво каза путин , че еще трудно схващате: човек в прав текст ви казва .че са останали само натовските наемници да се бият на старната на киев и казва че там няма нито украински войници нито руснаци , така че натовските наемници ще бъдат избити до крак , затова е тази офанзива . обонгото ще види кон боб яде ли

Съвсем същото се случваше в Либия. Местните актьори, толкова бяха зле с оръжието, че се налагало спецчастите на САЩ, Великобритания и Франция да изпълняват сами операциите срещу Кадафи, преправяйки се за местни. И сега Либия просперира.

Гледах аз едни синеоки французи с цветни лещи на очите, за да приличат на араби. И рускокоси американци - всичките намазани с катран, с изкуствено налепени косми, направени по-ниски и по-трътлести, за да изглеждат като либийци, специално ги обучиха да говорят чист арабски, направиха ги и прости, и мръсни - а бе досущ араби ги направиха и ги пуснаха из Либия да се бият на тумби. Помня, да! Точно така беше, понеже либийците не искаха да се бият. Прав си, нямаш грешка! Помня и французина, и американеца, дето залових аКадафи - така ги бяха маскирали, че още не мога да разпозная, че са франзузин и американец. А ти какъв костюм носиш? На палячо или на арлекин? Питам само. Смешник!

Major Payne

Много паднало качеството на путиновите тролове напоследък... Пари ли няма или желаещи?!?!

А какво казва европейската преса по въпроса. Да прочетем нещо от демократоичния австрийски печат: "Австрийская пресса: США и ЕС помогают хунте наёмниками и деньгами". А те ще се окажат значително по-информирани от нас, в България. Излиза, че ние тук, ако се доверяваме на нашите медии, живеем в пълно информационно затъмнение.

Не мога да ги разбера някой хора . Мисля че много се лъжете ако си мислите че руснаците ще ни помогнат да се развием икономически.Самите те имат много техни проблеми.

Никой не очаква това от тях. На всеки му е прекипяло от неравностоен начин на правене на "бизнес". Не може винаги да си от е..ната страна! Въпросът не е в това дори! Въпросът е в истината. Западът защитава едно правителство, което дойде на власт по най-недемократичният начин - чрез насилствен преврат! А, демократичният механизъм - референдум - се отрича от същият този запад. Референдум, който направиха двете области - Луганска и Донецка! И това, ако не е двуличие .....

И западат като постави това правителство, започна без забавяне ограбването на Украйна. Целият им златен запас излетя веднага за САЩ с еднопосочен билет. За 28 млрд. Няма ги.

Major Payne

А бе и със Съюза ни беше писнало да работим по братски, та искахме поравно, но не стана.

е а сепаратистите са руски легион.присмял се хърбел на щърбел.аиде бе вие руснаците да не сте света вода ненапита?все някои друг ви е виновен!нали си голям мъж ,изправи се и кажи :да ние не даваме украина да върви на запад а не да се плюнчиш ама не сме ние,те сами избиват украинската армия,тралала.

Та какво искаше да кажеш? Марихуана?

Умирате да извъртите думите на човека, за да го изкарате глупак, ама давате ли си сметка, че ако не е, накрая вие може да се окажете глупаците? Путин каза това за т.нар доброволчески бригади, в които служат националисти и доста чужденци, а не за украинската армия, каза и че не са украинска армия тия батальони. Като се има пред вид, че дори в украинските медии често ги наричат "бригадата на ..." съответния олигарх, не знам какво толкова е излъгал. Колко пъти заплашваха някои от тях да се обърнели срещу Киев, някои дори се поопитаха, но се поколебаха, като видяха колко са - та това ли е наистина украинската армия - сбиротак от запалянковци, недоопечени скинари, наемници и доброволци с омраза към Русия в сърцето? Това те го пращат срещу част от гражданите си, ако намирате подобни действия за удачни, след като си подплашил тия си граждани до там, че да грабнат пушките ... ами значи направо хващайте влака и отивайте да им помагате, вместо да се чудите как да изкарате човека идиот.

Като е такъв голям тарикат този Путин, защо не влезе в НАТО и да си гледа кефа, вместо да се опитва да си го мери с батковците.:)

Аман от пубери като теб, дето историята им е мащеха! Ако си беше мръднал дебелият задник, да натиснеш още малко копчета на клавиатурата, щеше да разбереш, че НАТО-то е отказало приемането на тогавашният СССР. Ама пусто творение на сегашната образователна система, не чете! То само пише! И пише простотии.

Gregory MacAllister

То отказа и по-късно отново, както и ЕС. Русия опита с добро, но се оказа, че Европа я счита за по-чужда и от Турция. Каквото повикало - такова отговорило. Тия хора никога повече няма да се доверят на нас, поне още две поколения ще ни считат за измамници и лицемери и ще са прави за съжаление.

Ще влезе в НАТО! Чак до Брюксел ще влезе! Още малко! Няма да й е сефте на армията! Споко! Имат опит. Почти на всеки 80-100 години веднъж го правят да се успокоят западняците, че всяко ново поколение, което не помни, започват да се взема за безсмъртно.

Русия е кандидатствала за НАТО преди мнго време, но са й отказали. Причините са били, че са комунисти. Такива не ги искат никъде в свестните държави. Само изпаднали нации търпят комунисти. Другите ги изритват да си стоят на бунищата. Разбира се, докато си почистят от комунизъм и станат нормални хигиенични държави.

Соросоиди облякохте ли новата СИРИЗА ще ви трябва за еврогейското ви сиртаки

Володя,що не направиш парада за 70 годишнината от победата над Германия в Киев пък защо не и по близо!?

Истината боли!!! Фашисти от Киев вън от ДНР и ЛНР !!!!!

интересува от мнението на най-слабия ръководител на Русия и СССР в изминалите 100 години от историята. Даже и Димон Медведев по-ставаше за държавен глава.

Странно, дори в САЩ Путинима по-висок рейтинг от Обама. А в Русия е над 80%. Преди него никой не е имал подобно нещо.

Любопитен съм, когато лъжеш, ти самият вярваш ли си?

Путин започва да става смешен с параноята си за НАТО и Европа!На кривата му ракета космоса и пречи...

Май пароноята и черния пиар тресе САЩ и Европа. Те измослиха санкциите и организираха киевският преврат.

Потрошенко с преврат стана президент ! Ако не беше Великия Путин , Донецк и Луганск щяха да бъдат мъртва земя !

Каза мъртвия комунистически мозък!

Владимир Владимирович винаги се смее последен.

Последния му смях ,ще е над опустошената икономика на Русия! И той ще отеква във вековете...

- смее се без причина.

Путин е политик с най-висок рейтинг !

Този е гола вода.

Владимир Путин е най-великия политик днес и най -отговорния !

Пу-тин рашист, на света най-ужасен терорист

НАЙ- ВЕЛИКОТО ЛАЙНО.

ГМОмаймуната не е ли отвърнал нещо?

Г-н Солтенберг кои бяха чуждите войски бомбандирали СФРЮ ,съсипали Ирак, Либия ,биещи се в Афганистан, обучавали убйци муджихидини срещу Сирия? Мисля, че не бяха войски на Русия ,а на НАТО.Какво постигна САЩ и НАТО в тези държави.Нищо! Установиха вместо демокрация и развитие смърт, унижения ,бежанци и мизерия за обикновените хора и печалби за военопромишлените комплекси и политиците.

В момента се води война между Русия и Кравария.Краварите използват за пушечно месо украинците.До сега някой да е чул от краварите призив за спиране на огъня или да са инициирали някакви преговори или стъпки в тая насока?Няма,нали?!Само обвинения към Русия. За краварите Украйна е дълбоката яма,която трябва да разделя Русия и Европа. Те нямат сметка от силен и независим ЕС,нямат сметка от силна Русия , а още по-малко ги устройват добрите икономически и политически връзки между Русия И Европа!

Млък мишок. Просто трябва да има полско -китайска граница , а нашите руски мишки по демократична традиция ще ви давим в Дунава.

Наистина с това мислене за нещо повече от касапин неставаш. Нека ти обясня какво искат САЩ и какво иска Русия. САЩ: - те искат пари, а пари се правят като има алъш-вериш, т.е. върви бизнес, търговии и т.н. За да става това, трябва да има платежоспособни хора, които са в страните със силни икономики, стабилна политическа система и предвидима политика. Именно затова си отглеждат икономически партньори - Германия, Франция, Великобритания, Ю.Корея, Япония, Китай. Алъш-вериша върви, има парици за всички и всички са доволни. Това са кокошки носещи златни яйце и САЩ нямат причини да ги убиват. Русия - Както показва историята, Русия единствено иска да господства, да се разширява и да се налага. - Русия не се интересува от висок стандарт, високо качество на живота, вещи и т.н. Те са над това и искат само чиста власт. Оттук идва и отношението на нормалните хора към двете държави. Много не харедват силовите методи на САЩ, но се ползват с кеф от резултатите от тях, докато други величаят действията на Русия, но всячески се стремят да нямат общо с нея и драпат към Европа и САЩ. Тук не визирам крайните фили и фоби, които са психиатрични случаи.

както винаги Путин казва истината и всички тук го знаят

Путлер - рашист, световен терорист

Тоз другар си е "обогатил" речника.

Натовски легиони и украинска фашистка напаст са напъплили хубавите украинските земи. Престъпленията на хунтата са без край. Бандеровците отново убиват собствения си народ безнаказано, насърчавани от световните фашисти във Вашингтон, Брюксел, Берлин ...

Млък мишок. Просто трябва да има полско -китайска граница , а нашите руски мишки по демократична традиция ще ви давим в Дунава.

Ва?

Путин каза: ДОСЕГА бе со кротце со благо. СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КЮТЕК!!

Хахахаха- путлер си мисли, че всички са като него Нека руският хитлер да каже- след като реалността е точно това, което казва, защо НАТО не е поискал да раздели Украйна на федеративни субекти, НИТО ЕДНА държава -член на НАТО не е поискала да окупира част от суверенна Украйна и да установи там своя военна и политическа юрисдикция? Колкото и ДА ЛЪЖЕ ПУТЛЕР, не може да скрие истината! А ИСТИНАТА Е- РФ ИЗВЪРШИ АГРЕСИЯ в Украйна и незаконно анексира Крим, като в момента води АГРЕСИВНА ВОЙНА в Украйна!

Шуткин здрасти, как си ???

Време е Порошенко да започне да си ЯДЕ ВРАТОВРЪЗКАТА. Това е единствения начин да си помогне. Само така трябва да се разговаря с европейските НЕОФАШИСТИ!

Крайно време беше да им се каже ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! НОТО ТЕРОРИСТ 2 (след САЩ) Явно Европа не иска да приеме разума и изпада в ДУНГДВАНГ. Европа я чакат само лоши неща при пакова васално подчинение на черния АНГЕЛ НА СМЪРТА. Затова колкото по-скоро България напусне ЕС толкова по-малко жертви ще даде майка България. А платените евроатлантически мажоретки да се пеняват от злоба на НАЙ-ЧОВЕЧНИЯ СВЕТОВЕН ЛИДЕР - ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН.

- мнение. Смех до припадък.

Не ми казвайте че ако поставиш един украинец и руснак на една маса няма да се разберат. Същото ще се получи ако са 100, 1000 или сто хиляди. Обикновените хора няма какво да делят. Виж имперските амбиции на Кремъл са друго нещо.

Шило

Само на Кремъл ли? Сам го каза- ако седнат, ще се разберат. Ама нещо не се връзва, явно някой пречи. И все ми се струва, че не трябва да се търси само Кремъл.

Та от този маразматик Порошенко не може да се очаква че ще седне да преговаря с когото трябва...Все му трябват други страни за да преговаря с тях...Ами да вземе и да се срещне със лидерите на ЛНР и ДНР ...Да, ама не ! И пак ще се правим на велики , аще ходим по света да се молим за ситни стотинки ! Отишъл в Давос със лист тенекия отрязан от автобуса който сами разстреляха с мина под Волноваха и го показва от трибуната... То аз съм виждал просяци, ама с шапка, акордеон.... но с тенекия от автобус не съм !!!

другия и се обоснови. сигурно няма да ти е трудно при тези знания ??

Янукович, или Милошевич или някой друг поддържан от руснаците диктатор.

НАТО ТРЯБВА ДА ИЗПРАТИ 100000 АРМИЯ В УКРАЙНА ТА ТОГАВА ПУТЛЕР ЩЕ ВИДИ ДЕБЕЛИЯ ЛЕГИОН.

Шило

Да са милион поне, че иначе не виждам как ще стане. Опълченците устояват на половината от 100-те хиляди. Че и офанзиви правят.

ще вземе такава голяма армия? Трябва да мобилизира половин Европа. Нещо не са ви ясни военните работи.

Още от майданя "демократите"казаха в прав текст,че нама да умират за Парашата.Пушечното месо е украинско,само...

Никой нищо друго не е очаквал от Чекистите ! ! 15 години въоражаване за да започне агресия и окупация на съседните държави !

Докога това патологично подобие на човек ще ръси такива неистини. Човечеството трябва да разбере, че трябва да се спре този нов Хитлер...

ПУТЛЕР Е ЕДИН ТЪП, ЖЕСТОК УБИЕЦ НА ХОРА, АЛЧЕН ЗАВОЕВАТЕЛ , АГРЕСОР И ПОЛИТИК -ШИЗОФРЕНИК ЖИВЕЕЩ В СОБСТВЕН СВЯТ.

Да не го сънуваш?

NIKI NIKOLOV

вСЕКИ ДЕН ПИКАЯ НА СНИМКАТА МУ И ЗНАМЕТО МУ.

Потрошетко е терорист който унищожава своя народ , чека го съдбата на Садам Хюсеин !

По украинската телевизия показваха изказване на Порошенко днес на среща с активисти и военни... Това което марципанения крал ръсеше просто ме навежда на мисълта или че не е добре психически , или много го лъжат, или е пиян... Маразматик е абсолютен, това си личи още като започне да се повтаря, недоговаря, противоречи си сам.. За капак още и измисли някакъв геройски марш на скок който извършили доблестните воини в тила на врага и като резултат унищожили руски военни части... След дъго и безрезултатно търсене на следи на този "геройски марш на скок" така и нищо не откривайки в интернет , където де факто всичко можеш да откриеш, се отказах да търся повече... Освен че е маразматик, господина явно и прекалява с четенето на фантастика....

Перушинко е едно още младо и недодялано момче, неадекватен като държавен глава. Работата му е да изпълни определени поръчки и да изчезне.

Лошото е , че много невинен народ ще изчезне заради него ....

Ами какво да прави според теб като нападат неговата земя тъпо подолие на човек не те ли е срам от драсканиците ти ходи да вземеш възнаграждението си в руското посолство.........

Тази земя не е била никога земя на Порошенко ...Това първо...Това е земя на живущите на нея... и те са в правото си да се самоопределят...Нали сте големи демократи...Къде ви е правото на самоопределение .. За косово може , а за Крим, и Донбас не може... А относно възнаграждението кето получавам...то е само удовлетворението да поставям на място такива като теб... Недовъзпитани, недоучили, настоящи и бъдещи продажници на България...Първо вие ще хукнете да драпате ако не дай си Боже нещо стане...