Путин заплаши Порошенко с мерки срещу вноса от Украйна

Владимир Путин и Петро Порошенко се здрависаха на срещата между Украйна и държавите от Митническия съюз в Минск. Руският президент обаче обяви търговски мерки.

Обратно в новината

Коментари - Путин заплаши Порошенко с мерки срещу вноса от Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинци, турете Фашагов на место!!

Вярно е, снимката кърти мивки! :) Като я видях започнах да му търся рогцата на малкия:)

Не мога да разбера защо дирчетата искат непременно да има кръв и сълзи дори в най-обикновения разговор между политици : "Путин заплаши ..." Всъщност Путин е обяснил спокойно на Порошенко, че Украйна ще има големи загуби от ориентацията си към ЕС и ограничаването на икономическите си връзки с Русия. А за да съм в тон с дирчетата, ще допълня от мене : "Порошенко заплашително го изслуша."

Да попитам ако загубите за Украйна наистина ще са 165 млд. евро кой ще ги плати? ЕС? САЩ? Или ще оставят Украйна да загине? А що се отнася за Русия 100 млд рубли са по-малко от 2 млд. евро .Така,че големият губещ ще е Украйна и най-вече украинският народ.

Риформите в Украйна скоро ще започнат.Когато това стане факт, украинците ще се усетят, но Порошенко и компания отдавна ще са отвъд океана при дебелите си банкови сметки и ще говорят за ... всички знаят какво.Справка-Саакашвили.И то при положение,че риформа в Грузия все още няма.

Ало коментиращите злонамерено Путин, поне хвалете "братята турци"май Ви домъчня за турско робство, след като не сте чели , че от турско робство руснаците са дали хиляди жертви за освобождението ни.НЕПРИЗНАТЕЛНИ , ЕЛЕМЕНТАРНИ ДРАСКАЧИ!!!!

че НВ Владимир Владимирович има заслуги за освобождението на България от турско робство...

Само да попитам, А колко са били финландските, румънските, сръбските и българските жертви във войната? И защо освен Русия другите страни никога не са парадирали с приноса си за освобождението ни? И накрая - ако не ни беше освободила Русия, кой щеше да изгуби повече - тя или България? Нямаше ли България да е пак свободна, благодарение на Великите сили, които глозгаха отвсякъде разпадащата се Османска империя, но вече по-голяма, по-силна и главното - по-независима и про-западно настроена?

Най-добре щеше да е ако Хитлер беше победил, тогава щяхме да сме цъфнали и вързали...!

Путин никого не плаши, търпя катризите на САЩ, ЕС и Потрошенко, забиха ги с 5 милиарда долара за газ.Русия ще се справи , защото изгражда страната си не води войни работи за благополучието на народа си.А САЩ и послушниците от ЕС, водят войни, избиват мирни хора, съсипаха Арабските страни з Всичко се връща със страшна сила!!!!

ама мноооого елементарна пропаганда се опитваш да ни пробутваш... Дао има кой да ти я оцени, ама не вярвам!

котенцето пусинчо плаши сам себе си, щот съвсем минимални мерки почнаха да се отразяват на чизмарската икономика - газпромбанк, внешторгбанк и россельхозбанк просят государствена помощ. Съвременната глобална финансова система е тъй оплетена, че чингисханофците могат да глътна дръфцето за месеци, а елементарни приказчици за бартерно разплащане, за рублата сфетофна фалута и други таквиз камичета, само показват пълната нефелност на коментиращите.

ЛИЛИПУТЧЕТО иска с поглед да го изяде , а украинеца го гледа от горе и си мисли :Къде си тръгнал бе , лилипут .

В четвърти клас ли си? В политиката ръстът няма значение, иначе щеше да е конкурс за най-висок човек :)

интереса клати феса ....тая зема ЕС ще се топли с американски приказки за индианци и каубой

гладни на топло. Европейците просто ще се обличат по-дебеличко!

ще се топлят с коняк, руснаците ще се хранят с водка.

Орлин Данев

Руснаците ще стоят глани,аа друг път ! Базия,Ажентина,Чили и Турция ги асипаха с храни,а и самите руснаци си произвеждат храни достатъно ! А ЕС ще си вкарва американски,катарски и саудитски газ с кофи ! :)

гузничка ми се струва усмивката на водителя

Заплаши ли? Обясни им, че има правила. И те не са само за Русия. Кое му е страшното? Плюят си на пазара, ами добре. После да не кажат, че Русия е виновна за срива в икономиката. Айде по-скоро Украйна в ЕС, че да видят какво значи правила и пазари и дали ще си намерят място.

защото Путинова Русия и правила са изключващи се понятия! Законът в Пусия се прилага избирателно в тотална корупционна среда!

"загубите на Русия......могат да достигнат 100 млрд. рубли." А така..... Това означава, че украинците ги убиват заради 20 милиона евра. Толкова струват 3 стадиона в Русия. Копелета мръсни....

Украйна си прави животът труден сама. Евромечтите са безплатни в началото, но сега вече стават все по-конкретни от ден на ден.

както винаги, Путин яко лъже....Какви загуби, какво чудо. Нали и сега е спрян вноса от Украйна ....

А украинеца да не би да не е бил болшевик или комунист, а и от къде е натрупал несметните си богатства....та той ако живее на запад веднага ще бъде арестуван за кражби

И какво? Пак плаши без да си е направил сметката както със спирането на земедлеска продукция "ще бъдем принудени да отменим преференциите за вноса от Украйна" Точно сле 10 дена пак както беше и преди ще ги върне щото газта и бомбите не се ядът. А само тях имат в изобилие. Голям палячо този Путкин. Не се учи от историята. Дори от личната ми.

ЯдАт, ядАт, ядАт! Не се учиш ни на история, ни на граматика май

Шило

Да си поприказват, да се сборят, ама да вземат и да се разберат. Съседни държави са, писано им е да живеят заедно.

Много си прав, и така трябва да е. Но смяташ ли, че Обонго и ЕС ще допуснат това да се случи? Аз не вярвам...

Украйна ще си върне териториите на изток до края на есента. Руснаците в Украйна имат права, никой не ги е тормозил, за да искат отцепване. При марионетката Янукович не искаха нали???

до деня на независимоста........вместо това правиха парад в Донецк

Uragan

Прекаялено нежно пипа Москва. Друг политичесески екип отдавна щеше да рита плесници и то не само на наглия Порошенко.

На първата снимка Назарбаев гледа украинеца много показателно.

Путин се излага и се чуди вече с какво да плаши Украйна. Толкова е прозрачен, горкия. Какъв му е проблема със стандартите, ако Украйна си ги спазва при търговия с МС?!?! Никъде не е казано, че една страна трябва задължително да работи с едни стандарти.

Напротив, навсякъде точно това е казано - че трябва да се работи само с едни стандарти. Прочети нашия присъединителен договор с ЕС и ще разбереш за какво иде реч.

Major Payne

Както сега руснаците изнасят за ЕС, така и ще продължат и за Украйна, ако желаят. От своя страна, всяка държава от ЕС може да прави изделия по чужди стандарти, когато са за износ. Ако не беше така, всяка търговия на ЕС със страни извън него, щеше да е умряла...

Абре, тоя нещастен евреин Шуткин жив ли е още за да се здрависва???Според мен руските милиардери са го утрепали и това е някъв негов нещастен двойник, който играе по свирката на руските евреи!!!

Дали ще си изплюеш джигера или не от прекомерна възбуда, на същия този Путин му е все едно. Превръщате се в грозна гледка, ама нема как да се видите от страни!

Един укри дълго време бил в комa,a когaто се свестил негов роднинa му рaзкaзвa кaкво се е случило през товa време....." зaпочнaхме голямa войнa с Русия,но зaгубите ни сa огромни-хиляди убити,зaгуби в техникa,финaнсови зaгуби....." Болния питa: " .....добре де,a кaкви сa зaгубите нa врaгa ?" Роднинaтa отговaря : " a бе тия стрaхливци руснaците още не сa се явили нa покaнaтa зa воинa..."

Шарен/а/но, няма как да си психически добре и да правиш тези свои изяви тук, в този форум!!! И ако Ти си адвокат, аз съм АСАНСЬОР! Нищо лично, но твоята идиотия вече не се търпи!!!

Западнофилистичните тролове са се преместили в другата тема за Русия и Украйна, която в момента е на първа страница на Дир.

клоун и маимуна срещу шахматис *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Войнaтa скоро ще свърши,опълченците помитaт укрaинскaтa aрмия,кaкто цунaми,помете Фокушимa! Опълченците не могaт дa бъдaт пибедени,нa мястото нa всеки убит от Чечня пристигaт двaмa нови елитни бойци,професионaлисти,отлично плaтени,a чеченецa не се предaвa и не отстъпвa,или побеждaвa или умирa ...

Ще свърши, но не поради опълченска победа, а поради финансова загуба на Русия. Този път Путин си счупи зъбите, докато разбере, че това не е нито Чечня, нито Грузия.

че Украйна би могла да си позволи по-големи разходи от Русия.Това е просто смешно

този път САЩ налапаха толкова голям топордак, че сега още немогат да си го изкарат из устанцата..вече няколко месеца се правят на шутове, а църния Бардак Обама нещо спря да агитара нагоре и надолу по целия свят..А У АУ МАКАК.. айде заедно с/у Русия....особено лсед като и Китай им показа най-дългия пръст от всичките. НАй найа най найа най - лошото в случаят е, че ОТНОВО сме с губещите : /

".....Ами ние сме дошли да ги спасяваме, значи те трябва да ни посрещат едва ли не на колене. Да, ама те не коленичат, те ни гледат накриво, даже май не ни се и радват! Не ни се радват на нас! Вярно е, посрещат ни с хляб и сол, ама гледат накриво, накриво! - пише Достоевски за нас, българите. А какво ли би писал за украинците днес? Как ли гледат руските агресори, "освободители" ?

VIPER

Затова и се е провалило Априлското възстание.Защото пак така са гледали четниците накриво..

Ти гледаш ли лошо без причина?

Да се обаждам ли на Реджеп Таип Ердоган да ни приобщава, щом така ти е домъчняло?

:))))))) жалка работа когато европейските държави си затварят очите пред превземането на австрия и судетите от хитлер са лоши когато научили си урока се съпротивляват на путлер пак са лоши :))))))))) няма угодия на импотентния русофил :)))))))

VIPER

Хитлер е наш кучи син затова ще си затворим очите.Руснаците не са наши хора

никой след 1 св не си е мислел че ще има нова не го е искал след това много уроци бяха научени!

Пъстърво, ти не гледа ли когато майданците унижаваха полицаите и ги караха да коленичат. Или тогава беше забравила да си сложиш очилата. Ама така е то с възрастта човек почва да недовижда.

2-ри гол във вратата на ''демократичния'' ЕС след първия в Крим без нито един изстрел. Путин отново доказа , че е стратег и държавник от висша класа. Порошенко се уби да си сваля и слага часовника на ръката докато бяха на масата . Чак се тикоса. Подадената ръка за поздрав значи само едно и е вече ясно на всички . Русия отново нанесе неотразим удар на западната хунта. Дотук беше Украйна. Предстоят безусловни преговори за капитулация . Браво на Путин!

Откривате ли разлики между ДНР и ИДИЛ?Аз не.Самозвани терористи си правят терористични самозвани "държави".

Има разлика. В Донецката република са православни християни, ония са мюсулмани. Украинците например са и православни и католици. От своя страна пък американците са бъдещи мюсулмани - два пъти си избират за президент мюсулманин. Така че има разлики. Както виждаш във всяка страна е различно,

Не виждаш и не разбираш разликата! Терористи са тези, които извършват терористични действия, като взривяване на влакове, метро, здания и т.н. Джихадистите водят военни действия за завладяване на територии в различни страни! А в Донецк опълченците защитават собствената си земя на която са родени и не нападат и не завладяват ничии територии! Тях ги нападат и искат да ги изличат от лицето на земята защото те не признават фашистката власт в Киев, защото не искат да живеят по правилата на ЕС и защото не искат американците да ги командват и да им налагат тяхната демокрация и защото не искат Шеврон да дупчи земята им за шистов газ!

Парасьонко, що ти требваше на баир лозе, а? Има за какво да се усмихва безгрижно Путин, като те гледа такъв сгрухан и угрижен!

ООН: Шокирани сме от парада на военнопленниците в Донецк Представителите на ООН са шокирани от кадрите, показващи парада на пленените украински войници, състоял се на 24 август, предаде Интерфакс.Мисля, че кадрите са шокиращи.Достойнството на хората трябва да бъде уважавано, заяви Стефан Дюжарик, представител на Генералния секретар на ООН.

срам!

Позор !!

VIPER

О, ужас...просълзих се.Горките евробюрократи...живи да ги оплачеш..

отдавна е известно за цял свят че за комунистите такива досадни неща като човешкият живот и достойнство свободата и демокрацията са просто една шега!

Ето защо, такъв парад в независима и суверенна Украйна няма да има. Тя обяви руските пленени за - криминални престъпници, каквито те са.

Тоя чиновник на ООН врекна ли, когато фашистите караха пленените беркутовци да лазят на колене по "коридора на позора"? Не врекна. Сега вече позицията му не струва.

шокиращото..........би трябвало да са шокирани от разкъсаните тела на жени,деца и старци вследствие на украинските авиобомби.........за артилерията да не споменавам

А защо не СТЕ шокирани от УБИЙСТВАТА, РАЗРУШЕНИЯТА и ХУМАНИТАРНАТА КАТАСТРОФА създавана от действията на Украинската армия!?????????? Или ЧОВЕШКОТО у вас вече отдавна НЕ СЪЩЕСТВУВА!??????

шарената перушана е възвисена личност, тя се дистанцира от такива низки пошлости.:-)))) Мислех си, че такива, като шарената не е възможно да съществуват - същества, вазектомирани срещу срам, съвест и морал.

и да са се нааааааакали, и кой им вярва, освен ..........

Достоевски добре е описал какво са видели току що освободените от робство(крепостничество) освободители и отношението на българите към тях. какво са заварили преживелите татаро-монголско иго и крепостничество, още живеещи в землянки освободители.

VIPER

Както казах и на един като теб по-долу: Да си беше останал турски поданик неблагодарнико

Да беше почел Достоевски.От него може да се разбере и причината за "освобождението" и кой ни "освобождава" и кого "освобождава". А на Достоевски може да се вярва. Той никога не е работил за Лубянка. И никога , никой от Лубянка не е достигнал майсторството на Достоевски.

моменти от бъдещето,а не му влияе по някакъв начин

Путине, к'во им се обесняваш та това ти та онова ти, режи ги за всякакъв внос и износ и догодина ще ревът като нае..н лос. Врътвай кранчето на газта на ЕУ и там да им доиде акъла.

Подкрепям.Руския газ( и руски стоки) са вредни за вашето здраве живот и имот.

Aбсолютно нищо,единствените aмерикaнски инвестиции в Б.Г.сa,скъпите Мaрици,дето им плaщaме токa нa двойни цени,безвъзмезднa финaнсовa помощ дa сa ни дaли-НЕ,нaеми дори зa бaзите не си плaщaт,a в исторически aспект,освен че сa ни бомбaрдирaли през ВСВ,друго нищо не ни свързвa,нито близък език,нито религия,(те сa протестaнти),нито обшa история,тa зa кaкво дa съм нa тяхнa стрaнa ?

е какво да ти дадат?! да не си инвалид? + това филип морис два пъти пробваха с БТ ама ги изгониха като некадърни :)))))))))) кой да дойде??? виж в румъния! форд произвеждат много двигатели за форд! примерно

форд много отдавна се прави в европа бездарнико заблуден *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Втори Пъстър Трол, нали?

Путин с помощта на опълчението размаза парашока.

Русофобите съвсем полудяха от яерост, сега пък и кланетата след Априлското възстание били руска провокация... Предатели-соросоиди - това казва всичко.

Вече се хващам за главата - какви деца възпитахме? Просто...уникална простотия и национален нихилизъм, достигащ до безпределен цинизъм.:-(((

Чакам сега да ме пак да ме кълнете, че съм "черна неблагодарница"!!!!

това следва ли да означава,че на някой изобщо му пука за тебе?

анонимен

Не ме интересува дали му пука- ИНТЕРЕСУВА МЕ ДА СЕ ВИДИ ИСТИНАТА, А ТЯ Е, ЧЕ САН СТЕФАНСКИЯТ ДОГОВОР Е ПРЕЛИМИНАРЕН/ПРЕДВАРИТЕЛЕН/ И НЯМА ЮРИДИЧЕСКОТО ЗНАЧЕНИЕ НА ОКОНЧАТЕЛЕН ДОГОВОР, ИМЕННО ЗАЩОТО РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ ТОТАЛНО СЕ Е "ОБЪРКАЛА"/С ЦЕЛ СЪХРАНЯВАНЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ/ И СЪЗНАТЕЛНО Е ПОДПИСАЛА ДОГОВОР, ЧИЕТО ПРАВНО ЗНАЧЕНИЕ НЕ Е НА ОКОНЧАТЕЛЕН ДОГОВОР! ТЯ ИЗЛЪГА БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ ТОГАВА!

По колко средни руски пенсии харчи на ден руския диктатор за войната срещу независима и суверенна Украйна? След колко дни руския диктатор ще изхарчи парите за пенсии? С какво ще плаща после на руските пенсионери, които са около 40% от руските избиратели?

VIPER

Не гледай в чуждата паница..

По-малко, отколкото харчи Порошенко даже със самото подписване на договора за робство пред Шеврон.