Янукович е обявен за международно издирване

Виктор Янукович и бившият министър на вътрешните работи на Украйна, Виталий Захарченко, са включени в списъка на международно издирваните лица.

Обратно в новината

Коментари - Янукович е обявен за международно издирване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинският сатрап избяга при братя Галеви, Малкия Маргин и двойният убиец от 'Соло' ...

"Кличко предупреди Русия да не се меси...." Напомня ми на пинчер пред ротвайлер. Па и.д. министъра на ВР пуснал Янукович за да не се стига до конфликт и намеса на друга държава. Хахахахаха. Милите, много им личи, че не стават. Виталий, брат ти сега ще се крие ли от Кубрат Пулев зад теб? Дай му кураж, не го оставяй майдановци да му решават съдбата на титлите.

Янукович има само една възможност- да избяга в Русия и да се скрие завинаги там, но се съмнявам, че там ще му се радват, след като им изгуби властта и влиянието. След толкова жертви него е свършено.

Янукович има много възможности, не го мисли. Има пари, а има и държви, които нямат договори за правна помощ с Украйна, и няма да си мръднат пръста, хеле ако е отишъл с няколко милиона. Къде са братя Галеви, бившия областен на Варна, както и редица други "герои"?

Като го хванат да го поставят в луксозна клетка насред майдана, за да дава обяснение на минаващите защо загинаха толкова невинни граждани. Съдбата на Милошевич заслужават всички комунистически чудовища, преяли с власт и плюскане.

Успех на Правителството в Киев! Засега всичко върви като че ли по мед и масло: Властта е легитимна, Юлька замина на лечение в Германия, в Крим има някакви вълнения, но по-скоро те са за запазване на автономията, Русия дрънка оръжия, но това е за стягане на собствените редици, ЕС и САЩ вече помагат с пари и съветници... Къде ли скриха Янукович? И кога ли ще го покажат? Явно играят някаква игра.... Синовете му се измъкнаха към Дубай....

При братя Галеви. Скоро и нашия офшорко ще е там.

Голомша и Махницкий срещу Янукович и Захарченко. Неруски срещу руски фамилии. Има ли нужда от коментар?

Глупави политически дрънкала...!!!Колко вярна беше онази песничка:"Седем мильона мишлетаааа...!!!" Кучетата си лаят,керванът си вървиии...!!! Доволни ли сте от напредъка на вашия комунизъм или демокрация? За паплачта хляб и зрелища!/другарят Нерон/ И разделение на дясно и ляво за да имат за какво да се джафкат.

Разбрахте ли сега (най-после) какво представляват комунистите, или ви трябва още? Първо крадат, убиват и после бягат като мишки и се крият от наказанието си. Пак ли ще гласувате за тази измет?

pompai

Кои не крадат вре ? Костов ,Царя или Доган. Или следващите които пак ще крадът.

jizast

Ами ти все доносници и отявлени комунисти си изредил бе. Правилото се потвърждава.

pompai

Все едно гледам България през 1990 само че тук нещтата станаха като през 1997,че и по зле със жертви.Абе виждам ги как лъжат новите народа както нас преди време. Ще следим и ще разберем.

тълпа "ДЕБИЛИ" ...??/ ТИЯ ХОРА - КОИТО ЗАГИНАХА ЗА СВОБОДАТА НА РОДИНАТА СИ-НАРИЧАШ ТЪЛПА ДЕБИЛИ ...???????????????? СРАМУВАМ СЕ , ЧЕ ИМА ТОЛКОВА НИЗКО ПАДНАЛИ... ТОЛКОВА ВИДИОТЕНИ И ПОЛИТИЗИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ ..КОИТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ- СЕ И ПИШАТ- С НИК : "ПРОСВЕТЕН'... ТИ БАЦЕ- СИ ЖАКА КАРИКАТУРА НА "ПРОСВЕТЕН".. БАС - ДЪРЖА- ЧЕ НЕ САМО , НЕ СИ ИЗЛИЗАЛ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА РОДИНАТА СИ ..НО И - , ЧЕ МАЙ- НЕ СИ ХОДИЛ ДОРИ И ДО "СОФЕТО"... ЯВНО Е , ЧЕ СИ ОТ НЯКОЕ ЗАТЪНТЕНО СЕЛО... ЛОВЯ БАС ... С КОГОТО И ДА Е -НА "КАКВОТО" И ДА Е ...

ДА ИМ ОБЕСНЯ НА УКРАИНЦИТЕ КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯТА : АМИ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ ПРИ КОЙТО НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ АРИЙСКИ РАСИ УПРАВЛЯВАМЕ СВЕТА , А НИЗШИТЕ РАСИ ЗАГУБИЛИ СТУДЕНАТА ВОЙНА НИ БАЧКАТ :) .... В ДРЕВНА АТИНА СА БАЧКАЛИ РОБИТЕ .... :))

малко питания-ако може-от един неудобен и не -толкова "знаещ" : - "ОБЕСНЯ"- ОТКЪДЕ ИДВА..- ОТ "ОБЕСЕН' ... ТАКИВА ДУМИ НЯМА НА БГ-ЕЗИКА..??? - ДЕМОКРАЦИЯТА - май не е обществен строй ... - а начин на управление ..- имаа някакви обяснения там .. във разни енциклопедии.. дето не всеки чете.. - и накрая да попитам ..- ние низша раса ли сме ..или висша.. - колко вида 'АРИЙСКИ РАСИ '-ИМА .. цитирам " ОСТАНАЛИТЕ АРИЙСКИ РАСИ'.. - НАКРАЯ ДА ПОПИТАМ- АКО МОЖЕ- НЕ Е ЛИ МАЛКО СРАМНО И НЕУДОБНО.. НА 4 ИЛИ 5 УИСКИТА-АМА НАШЕНСКИ ДЕ ..- ДА СЕ ПИШЕ В САЙТ .. СЪС ВСЕ ПАК НЯКАКВО РЕНОМЕ..???? ВЗИМАШ НИ ЗА АБСОЛЮТНИ ТЪПАНАРКИ МАЙ , МАЙ .. НИЕ - БЪЛГАРИТЕ- ЧЕ НЕ СМЕ КОЙ ЗНАЕ -КАКВО ..СЕ ЗНАЕ .. АМА ТИ НЕ СЕ МИСЛИ- ЗА НЕЩО МНОГО ПО-РАЗЛИЧНО ..ПАК СИ ОТ НАШЕТО СЕМЕ ...

jizast

Тъпо, тъпо...

Един въпрос към теб.Как може да те експлоатират американците като си толкова тъп,демек с какво можеш да си им полезен след като единственото нещо ,в което те бива е да пазиш тишина и да не пречиш на останалите.

Предполагам, че президентът-беглец е в "съседна" държава и избира танка, с който ще го "върнат" за да възстанови съборените петолъчки, паметници и да издигне стена на западната украинска граница. Останалото не е важно!

"Аваков каза, че в момента в Крим работи група пратеници на Върховната Рада и че "всичко ще се решава чрез диалог". Той призова всички сили на МВР да не допуснат сблъсъци на "проруските сили с евроинтеграционните сили и групите на кримско-татарския народ". И ако в диалога решението не е да се подкрепят терористите от "Майдана", тогава какво ще прави Аваков. Няма да изпълни желанието на САЩ и управляваният от тях ЕС. И тогава какво? Ще бъдат нарушени или "интересите" на САЩ или "човешките права" и САЩ ще се ангажират, въпреки, че никой не иска това. И тогава?

деер

Аз предлагам да обявим нашите 240 депутати за международно издирване!!! А защо не и президентите ни и министрите?!

преди да обесят този комунистически изрод да му откъснат оная работа с макарите о да го заставят да ги изяде. сър геишата да се готви с неговия антураж за същото.

товаришч янукович должен бъит повешан на маидане, голова отрублена и послана федекспрессом в москву товаришчу путину для захоренения у кремлиовскои стенъи

Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име/////////// кое е циничното бе другари , че янукович и шаиката му са крали милиони и са се правели на императори докато украинците са умирали от глад или че нашите червени бантускотове му се въжищават за това ?

трол на трол обижда .. червеният уруд янукович е поел пътя към ада но преди да го обесят ще го изнасилят както кадафито за ужас на бантускотовете ... да се готвят после и сер-геи-евреи с моника и доган..

абе, дегенерата, това го правят твоите американски идоли, а тяхните ученици семити режеха глави и ядяха сърца. Много психопати, идиоти се появиха в България.

Някой се изпусне в Украйна и тролчетата с БГ марка се разсмърдяват. Много сте мижави за да съдите държави като Украйна и Русия. Кютайте си в мрежата, като лапнишарани.

... и следва направо присъединяване в ЕС? Та и в Брюксел да претрепат с камъни Барозоу и Аштън, че си траят като препикани мушката.

Много точно си действат те! Запорираха му сметките! Сега и ще го обявят за издирване!

Ех, още един наивник на средна възраст. Не знам какво ще запорират, но твоят мозък отдавна е атрофирал.

Доста си първосигнален!!! Ти си благодат за Новият световен ред.....................................

На крив кюнец (украинец-майданец), димът (Янукович) му пречи. Ха да ви видим американски Кличко-мекерета, как ще вържете двата края? Сринахте държавата, сега биете клинци с кухи "активни мероприятия".

РУСКОТО ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ Е ЧЕ "НЕ БИВА ДА ИЗОСТАВЯМЕ И ПРЕДАВАМЕ НАШИТЕ РУСКИ БРАТЯ И СЕСТРИ В УКРАЙНА" А ПОЛИТИКАТА И НА ОБАМА И НА ПУТИН СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ В СОБСТВЕНАТА ДЪРЖАВА :)))). .... ТАКА ЧЕ ТОЯ ПЪТ "ДЕМОКРАТИТЕ" ОМАЗАХА НЕЩАТА :)))

ЧУК

Фанаха ли го тоя?А,като го фанат,тогава щр дода да ломотя.Сега няма още месо по кокъла.

плачете червени бантускотове , режете си вените и се самозапалваите в подкрепа на крадеца янукович ..

пошпиковахме цензора..негов е коментара ! и да гледа да не роди от краднати коментари. Целуфки...

Защо ли се крие Янукович? Саддам се криеше близо година в една дупка. Кадафи - месец... Този може господарят му Путин да го е бум бум за здраве :)

ти не знаеш какко е зап украинец Янукович е в мосва

Наблюдавах събитията много внимателно.Петима милиционери вървяха под един щит.Последния падна ,след него още един.Това означава ,че някой стреля в гръб при това в шията и главата,защото жилетките пазят тялото.Кой е стрелял в гръб?Провокатор?Със сигурност е човек от протестиращите!Затова управляващите издадоха заповед милицията да употреби оръжие.Защото това е преврат!Янукович трябваше да изчисти тия подлеци за да не мрат сега и в бъдеще невинни хора!

ПО НАШАТА СИ-ЕН-ЕН КАЗАХА ЧЕ ОТРЯД ОТ 9 ЕЛИТНИ МОРСКИ ПЕХОТИНЦИ (ТЮЛЕНИ) БИЛИ ПРАТЕНИ ДА ПОДСИЛЯТ ОХРАНАТА НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В КИЕВ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ПРОТЕСТИТЕ .... СПОРЕД МЕН СА ПРАТИЛИ СНАЙПЕРИСТИ - ТОЛКОВА МАЛКО ХОРА (9 ЧОВЕКА) ЗА ДРУГО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАШ.... :)))

шефче

Аз писах, че УСА са пратили снайперисти още преди месец!!! Те във всички такива места ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ги пращат, щото иначе не успяват да мотивират достатъчно тези, които са извън терористичното ядро да подкрепят касапите!!!

Петолъчката, дай линк да видим как стрелят по милиционерите и ги убиват.

че кой ще го арестува в крим бе пикливи бандеровци ..как сте толкоз сербез шо не идете там да го раестувате ми мяучите от майдана?

ДИАЛОГ В СЕВАСТОПОЛ .... ПРЕПЕЧАТАН ОТ КОМСОМОЛСКАЯ ПРАВДА :) В Севастополе сейчас навалять могут за любую антироссийскую фразу. - Вы чего тут делаете, янки позорные?! - набрасывается группа женщин на иностранных телевизионщиков. - Мы немцы, - на русском оправдывается за всех оператор. - Какая разница, вы приехали из нас уродов и сепаратистов лепить! Видели мы, что в эфир выдаете!

севастопол..путин няма да даде. база военна. точка. ти ...какво ближеш..дорогой..задь.

президент е на олигарсите в подземния му свят. Той не смее да е президент и в собствената си дача, за да не му падне някой от скъпите полюлеи на главата или да му влезе златната дръжка на кенефа отзад. Не величай урода !

Янукович е действащ президент на Украйна. Процедурата за неговото отсранване не е тази. Последнта дума има Конституционния съд на Укарана, а не бандитите с маските. Актовете подписани от "новия" президент нямат никаква юридическа сила. Е, това ще им се върне тъпкано на соросоидните украинци.

Като е действащ защо не действа, а се крие като мишок в разни дупки, вдън земя? Действащ е само в обрулени от североизточен вятър глави! Тури си шапка, може да ти подейства добре!

може би подписва некви неща с некви други сочни негови другари...?

Ivan Nenov

Янукович е в москва

Щ е бъде заловен и като Кадафи клъц.

при яка контрабанда между ЕС и Русия? Таз Тимошенко що беше в пандиза.. Че и наш Бойко го стреснахме.. Как се казва Делян на украински ли, на полски ли, на руски ли..? Ба си въпроса.

Безумието продължава!!! Преди седмица за опозиция, ЕС, САЩ, Германия, Полша и другите мародери, Янукович беше ПРЕЗИДЕНТЪТ на Украйна, който подписа споразумението за НОРМАЛИЗАЦИЯ на Украйна!!! Всички сложиха подписите си под този ДОКУМЕНТ! И ХОП..................... сега едва ли не МЕЖДУНАРОДЕН престъпник, САТРАП и КАНИБАЛ!???? КАК стават тези неща!? И помислете - ако той е престъпник, дали и другите са ПО-МАЛКО ПРЕСТЪПНИЦИ!?!?!

Червените олигофрени във форума се насират от кеф, колко е "силен" другарят им путин! Пък по света няма нормален човек, дето да иска да живее в Русия, Северна Корея или Китай. Те и затова всички свестни и руснаци и българи емигрираха в БЕЛИТЕ държави...

Засега около тези свестни българи в белите държави се носи мощна чалго-селения та не се трае. Ти на кво мнение си?

аКО се огледаш, ще видиш, че по-света все по-малко хора СА НОРМАЛНИ!!!!!! дА живей ДЕМОкрацията.......................

В РУСИЯ ИМИГРИРАТ НАЙ-КАДЪРНИТЕ :))) АМЕРИКАНЕЦА ВИК УАЙЛД И ЮЖНО-КОРЕЕЦА ВИКТОР АН СТАНАХА 5 ПЪТИ ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОНИ С ЕКИПА НА РУСИЯ В СОЧИ :)))) И ДВАМАТА ОТРЯЗАНИ ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ КАТО НЕКАДЪРНИ И С КОНТУЗИИ , А В РУСИЯ УСПЯХА :)))))) АМЕРИКАНЦИТЕ ЕДНА СНИМКА НЕ ДАДОХА НА ВИК УАЙЛД И ВИКТОР АН ПО СИ-ЕН-ЕН :))))

шефче

Щом по Си Ен Ен не са го дали, значи че такова нещо НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО!!! Всеки един "демократ" мисли така и мисли правилно!

farmer

Има Има... сумати комундета искат , ама не им стиска щото не могат да крадат там...

Който е отговорен за клането на Майдана, ще плаща. Не ми се мисли какво ще го правят, като го открият.

Другарю, комраде, що търсите в грешна посока виновника за УБИЙСТВАТА!!!???? Опорна точка ли ви спуснаха от АНС и ЦРУ!?

Янукович е край Москва, в санаториума Барвиха. От него много величия са излезли с краката напред, включително и нашия другар Георги Димитров! Може Янукович да е следващия?! Да видим?

само дето Димитров нее билв в Барвиха а в Архангелское ама то тъпанари кат теб отде да знаят?))))

Да,бе,да,обявен,ама след като му дадоха време да се покрие.Аман,все същото,в България и по цял свят-ако искат да хванат някой,си го хващат,а като не искат-обявяват го за издирване!Поне да измислят нов сценарий!

МВР ПРЕПОРЪЧА НА ПОЛИЦАИТЕ ДА НЕ ВЛИЗАТ В КОНФЛИКТИ Ц ЖИТЕЛИТЕ НА КРИМ ????? .... Е КОЙ УПРАВЛЯВА В КРИМ И ЗАЩО ТОВА НЕ СЕ КАЗВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ,... СНОЩИ СЦЕНА ОТ КИЕВ - НА КПП-ТО КАТАДЖИИ И ФАШИСТИ ... ПИТАХА КАТАДЖИЯТА КОЙ ОТГОВАРЯ ЗА РЕДА - ТОЙ ВИКА "АЗ " ... КАТО ГО ПИТАХА КАКВО ТОГАВА ПРАВЯТ ФАШИСТИТЕ ...КАТАДЖИЯТА ИЗБЯГА И ОТКАЗА ДА ОТГОВАРЯ :))))

Може ли едни нелигитимни самозвани /избрани под въоръжен натиск над радата/ управници да диктуват на света кой трябва да бъде издирван и съден? Отговор: може, ако няма никаква демокрация, какъвто е случая. Самозванците не са избрани от народа.

Търсете го в Русия. А може и нота да изпратят до Путин.

А на нашия Роско кога ще му дойде реда?

Да се готви Путкин :) Но да не бърза, да не се бута, спокойно и културно да си чака реда. Нема да го подминем :))

По си глупав дори от розовата пантера.

уж сме в 21ви век,а се задеистваха законите на дивия запад (за кои ли път вече) , но всичко е в реда на нещата,нали каубиоте ръководят парада... сега остава да обяват награда за главата му

TE IZBIHA EDIN CIAL KONTINENT

Изби ги сушата. като фараоните. климата и храната, като монголите тук. грешката да не са родени тук, където е родена история, знание, правила. Верно, тесно е местенцето...

Dimi

"Участниците в "самоотбраната на Майдана" трябва да предадат оръжието Те трябва и да снемат маските си, съобщи заместник-министърът на вътрешните работи на Украйна Николай Величкович на пресконференция в Киев. Решението е било прието във вторник, уточни той." ... излиза, че мирните протестиращи трябва да си предадат ОРЪЖИЕТО и да си свалят МАСКИТЕ... изводите всеки нормален човек може да си ги направи сам

Ама къде са нормалните хора?

на терминал 2.

pobelial

хайл украйна - хитлер е вашият вожд- дерзайте