Коментари - Киев обяви Крим и Севастопол за временно окупирани | Днес.dir.bg

Киев обяви Крим и Севастопол за временно окупирани

Върховната Рада на Украйна прие закон, според който Крим и Севастопол се разглеждат като "временно окупирани територии".

Обратно в новината

Коментари - Киев обяви Крим и Севастопол за временно окупирани | Днес.dir.bg

Коментари

Любовта на народа не се печели с оръжие и заплахи,и това майданците ако още не са го разбрали,то по добре веднага да си подават оставките.Путин спечели Крим с добро отношение,и хората от Донбас видяха и оцениха това.Друг е въпроса дали това се харесва на сегашните узурпатори на власта в Киев.Факт е обаче,че те избраха най грешния път към сърцата на украинците.

Търпението ми преля!Сега-ако тъпите Руско говорящи дебили нямамт излас на черно море са свършени..за това е всичко от 2 века е така!

И какво ще правиш? :)

Тези украинци как не се усещат, че ги нагласиха да се конфронтират с хора от една и съща кръв. Разбираеми са историческите оБременености, но отдаван сме в друга реалност и трябва да да осмислим правилно историята. Самите западни и ам. политолози (независимите) признават открито за вмешателството и ролята на Запада (в т.ч. Англия) за инсценировката на събитията на "Мегдана" и като цяло в Украйна. Просто нещата са съшити с толкова бели конци, че който търси и вижда в ставащото в Украйна следствие от естествени процеси, е много, много наивен.

А има ли руснаци, които одобряват подаряването на Крим към Украйна?

Дори Янукович не изкара армията срещу народа си, но скоро Турчинов ще го задмине и тогава ще настанат интересни времена. Ония дето опожариха Киев избиха сумати невинни граждани и превзеха властта с преврат били патриоти, а тия сепаратисти и окупатори????

"срещу народа си" - твърде широко изпозвате дефиницията, което предмет на спекула.

Киев обяви Крим и Севастопол за "окупупирани".... Delly, къде дремеш!?!?!? Или твойте патки са заети със "спамовете".

Имам в предвид първа страница на Дир-а

- Ууу... На мама яйчицето... Що си тъй раздърпан и усмихнат, мама? Дантъйбал пак дядя Вова?! - Ааа... не... само главичката така... малко ми вкара... - А? Че то рамене има ли, бе, мама?!

Чухте ли лицемерните слова на Лавров, че небивало да се изпращат военни машини за решаване на възникналата криза... а те какво направиха, като стовариха 30000 в Крим?! Това е, а настроените проруски посетители на сайта, има да се скъсват с минуси да заливат истината!

Не виждам истина, иначе веднага щях да ти щракна +-че.

Cepreй Ивaнoв

Лицемерието в словата на руският външен министър... естествено, че няма да чуете лицемерието в тях.

А ти какво искаш да кажеш? Че Лавров говори глупости, че не е разумно да убиваш собствения си народ с танкове и самолети ли? Така криза не се оправя, а се задълбочава и то много. Но най-вероятно шефът на ЦРУ така ги е инструктирал? Фашистът си е фашист. Както каза Грегор Гизи в пред Меркел: Фашист никога не е сдал властта доброволно веднъж добрал се до нея. И в Киев виждаме същността на думите му. Отново кръв и отново косвено или директно на ръцете на САЩ.

Cepreй Ивaнoв

Лицемер означава - едно говори, друго прави... или тези в Крим са наши - да ги пазим, а останалите са "фашисти" - което сигурно, ще накара след време да нахлуят с военна сила? Само гледайте и чакайте - неискам да съм пророк, напротив - не искам да пламва война! Но изказа, че някой е фашист показва сам на каква платформа седи, който го използва.

Имаш грешка в цифрата - били са поне 3 000 000!

Ако украинците ще почнат да тепат българите само заради това, че не са украинци, ние како, ще стоим и ще пращаме писма в ЕС и ООН ли?

Cepreй Ивaнoв

Самите украинци няма да "тепат" българи, защото от край време не се тепат... по-лошият сценарии е, че се създава благоприятна почва за тероризъм, каквато е благодатна за отглеждане на руската политическа система да се задържи на власт. Ако тя беше толкова способна и загрижена, защо в Сирия гори вече три години този пожар!? Пак лицемерие и проруските привърженици тук, защо не се изкажат компетентно, какво прави Путин и Лавров, да се омиротвори района там?

Всички признаци говорят за намеса на ЦРУ в събитията в Украйна. Върха на цинизма на Америка е, когато директора на ЦРУ с фалшив паспорт и под чуждо име се намира в Киев, а официален Вашингтон да говори, че зад масовите демонстрации в югоизточна Украйна стои Русия! Шефът на ЦРУ е търсил изчезнали американски наемници в Украйна.... Високопоставеният източник от Съвета за сигурност на Русия, заяви пред вестник Взгляд, че близо до Донецк са изчезнали около 20 американски граждани, предполага се, че те са сътрудници на частната военна компания Blackwater. "Цял етаж от сградата на Службата за безопасност на Украйна е зает от американските специални служби, заяви депутатът от Върховната рада и кандидат за президент на Украйна Олег Царев" ЦРУ нагло излъга за Виетнам, излъга за Ирак, яко излъга за Афганистан, излъга за Иран, а в момента лъжат за Украйна .......... а кво да кажем за Сърбия

Шефът на ЦРУ е търсил изчезнали американски наемници в Украйна.... Високопоставеният източник от Съвета за сигурност на Русия, заяви пред вестник Взгляд, че близо до Донецк са изчезнали около 20 американски граждани, предполага се, че те са сътрудници на частната военна компания Blackwater.

В скоро време и армията ша мине на страната на НАРОДА -"терорист"

Временна е да. В следващите 100-200 г. пък после както дойде. А и е окупирана - да. От няколко милиона руско население. Временно, временно колко да е окупирана? А на фашистчето турчино само ще кажа, че няма нищо по постоянно от временните неща.

Русия на Петър първи никога не е имала излаз на Черно море. Водени са много войни за Крим и Севастопол. Практически там са живeeли българи, украинци, татари и др. които през втората световна война насилствено са изгонени от домовете си от Сталин и разселяни по цяла Русия. На тяхно место са заселени руснаци. Така, че руснаците там не са истинското население, а насила въведено там. Руските войски, които без отличителни знаци завладяха Крим и кримския полуостров и сега се опитват да завладеят и други територии са изпратени от един от бившите началници на КГБ - другарят Путин. Украинците са в правото си да защитават и търсят правата си от международните организации и Европа. Не случайно Путин е даден на международния трибунал за окупиране на чужди територии. Целта и желанието на Русия - излаз на Черно море за военноморските им сили там. Уважавам и обичам руския народ, но не мога да понасям КГБ да управлява без да се интересува от хората. Къде е Петър I ? Къде са наследниците на цар Николай - убит жестоко, той и семейството му по заповед на Ленин. Къде са тези, които наистина имат правото да управляват Русия и руския народ. Защо Руската официална православна църква унищожи ръководството на Руската задгранична църква и я ограби. Къде са сега богатствата на руските князе и видни духовници успяли да избягат и се спасят от главорезите - болшевики. Това ли е комунизма проповядващ братство и равенство между хората, без насилие и омраза? Защо не без участието на КГБ бяха избити интелектуалците на Русия. Та дори и Георги Димитров.

чемодан-вокзал-чуркистан! :)

практически там никога не са живеели украинци:))). Самото наименование Украйна като географска област за първи път се споменава през втората половина на 19в. И ко прайм сега?

Русия на Олег има излаз на Черно море - 9ти век. Век по-късно Светослав чак стига до нашите земи, заради което падаме под византийска власт.

добре че поназнаивам малко руски. инак щях да повярвам на глупостите които пишете.

Аз познавам и руснаци и украинци и смело мога да твърдя че няма омраза между тях. Дори след всички тези събития паралелно в Русия и Украйна беше проведено соц. опитване-въпросите и към едните и другите бяха еднакви: 1.Какво ви е отношението към руското/украинското население? 2. Какво ви е отношението към руското/украинското правителство/президент? 30% от украинците се отнасят положително към Путин 70% отрицателно 30% от украинците отрицателно се отнасят към руският народ 70% положително! в русия почти идентични резултати изводът- дори и политиката не може посее раздор между двата народа. жалкото е че именно безобидното население и на русия и на украйне ще плащат за шизофренията на своите управници

Жалко, че не е истина, но не е истина въобще. Пример - македонците наистина, АМА СЪВСЕМ НАИСТИНА ни мразят, въпреки че не сме им направили нищо лошо, само защото ПОЛИТИЦИТЕ им промиха празните кратуни. Същото се случва и в Украйна, но в малко по-малка степен. И в двете измислени държави - БЮРМ и Украйна, това се прави по един и същ начин - чрез превръщането на обикновения глупак в краен шовинист и националист на несъществуваща нация.

Постсоциализъм, с ясни признаци на зараждащ се фашизъм- това е Русия днес. Като се прибавят и имперските амбиции, ситуацията излиза от контрол. Май ще има световна война. Без паника. Няма да загинат всички.

Сатанинската държава налази и омерзи целия свят. Цяла европа като бити педали им подгласят. Пропагандата - чудовищна. Но става така, че не само арабите мразят краварите, ами и белите човеци ги ненавиждат вече!

Руските ракетчици поздравяват всички от киевското правителство и американските им работодатели с една добра, оптимистична песничка...за да не се самозабравят.. ето и част от нея... "...Может, мы обидели кого-то зря, Сбросили пятнадцать мегатонн. А теперь горит и плавится земля Там, где был когда-то Пентагон..."

Ей това не е СССР, сбъркал си континента :))

Като оправите Азия, Европа,Америка и света, се погрижете и за Родината си, ако помните коя е :))))

Тази реплика я отнеси към Белия дом, най-подходяща е за там, наистина е крайно време да помислят за американците, за здравната система, за убийците по рождение, които "демократичните" медии създават, да престанат да фалшифицират историята, която се изучава в американските училища и особено за ВСВ....да продължавам ли??? Та като оправят Украйна, Сирия, Афганистан..и т.н., да си оправят и държавата, ако си смомнят коя е...

Скапа са работата. Украинската армия е използвала изтребители и танкове в атаката си в Краматорск. Очакваше се да ги изтрепят ама с истребители и танкове чак ... бая жертви ще има :( А тия хора живеят заедно, не ми е ясно след това как ще живеят заедно вече.

Е добре де, ОБАМАма му що ще да си сложи ракетите в предградията на Москва ли!!!????? Е май неема да стани.....

ами като са ги обявили за окупирани да си вкарат армията и да ги доокопират де ;))))

Обвиненията на евродришлювците и техните майдански марионетки към Русия напомнят ей на тая простотия: Един си подпалил къщата и после обвинил пожарникарите, че му намокрили мебелите, докато гасили пожара.. хаха

Добре казано.

Источник в СБУ: США взяли под контроль украинские ведомства

Ама има хора които въобще не се замислят какво би станало у нас,ако нашите турци поискат да поискат Турция да завземе наша територия,която населяват български турци.Как я мислите тази я малко раздвижете мозъците си.При такъв случай като в Украйна трябва руснаците,които не искат да живеят там да си отидат в Русия това е правилно а не да се правят нови Берлински стени.

Нали сме у НАТО - Нато ще ни пази, къде ти е проблема

Както опази Кипър... Пази боже от такива приятели като НАТО

Ти искаш да ни напомниш как НАТО "защити" Кипър от турска окупация преди време?? Така ще зашити и Булгаристанците! Турция им е къде по-важна. Та сам се сети кой единствен би се застъпил! хахаха

Замисляли сме се. Затова няма нормален българин, който да одобрява възродителния процес (това от едната страна) и затова имамите проповедници на радикален ислям нямат място у нас (това от другата). В Добричко, Русенско, Разградско и не само там има села със смесено население. Хората си живеят мирно заедно, обработват си земята и си помагат, чисто по съседски. Всеки, който се опитва да разбие това трябва да бъде смачкван най-безпощадно. Същото се случва и в Украйна - новата власт дойде чрез насилие, а говори за защита на хората. Той и Асад в Сирия използва танкове и бронетранспортьри срещу "бунтовниците" и светът го оплю, сега Майдановците правят същото в Украйна, а ги наричат освободители... Да се изповръща човек от такава политика!

Явно само си слушал за българските турци по радиото. А я да си спомним как се стигна до тази ситтуация в Украйна и кой пусна духа от бутилката. Дали ако майдановците се бяха разбрали с Янукович щеше Крим да иска референдум? Дали ако не бяха взели властта с този кървав преврат, рускоговорящите в източната част щяха да искат отцепване?

Тия Натовците няма ли да ходят да "умиротворяват" вече?

Да отиваме и да умиротворяваме. Нали сме от НАТО. И да си вземем земите. Те българите там още чакат да ги освободят от руското робство - почти 500 години вече.

Всеки си има мнение,но по такива глобални въпроси като кризата в Украйна би трябвало да има някакъв механизъм на истинско допитване до хората,правим скъпи референдуми за глупости,поне да има авторитетни социологически проучвания,финансирани от праламента,които да се публикуват и на тяхна база да се вземат решения

Айшето от факултето и две кебачета ще решат геополитиката. После ще реве, че пак е малко бременна.:))

Руско-Украинската Война продължава. С всяка загубена битка украинците стават все по-силни. И тъй като са не по-малко жестоки от източната руска орда, Путлер го чакат лоши дни.....

Тъп си като оня идиот Иречек, синко

Ако отделите малко време, ще ви разкажа моята история. Живея в Крим от 1999 година. Влюбих се в украинка, оженихме се и се установихме тук с надеждата за по-добър живот. През 2003-та си направих една работилничка близо до площад "Ленин", Симферопол. Слава Богу, едва 2 години след започването на работа, бизнесът започна да върви нагоре. Благодарение на приходите ни, успях да изуча големата си дъщеря по най-високи стандарти. Успях да осигуря един добър старт в живота, та нали това е основната цел на всеки един родител. В следствие на безредиците този месец, тя беше унищожена - една кола, по която беше открит огън, се блъсна, прелетя през витринта, унищожи всичките ми експонати и се вряза в една от най-важните ми машини. За ремонт на сградата и машината ми, са ми необходими около 950 хиляди рубли - приблизително 19 хиляди евро. Дъщеря ми завършва средното си образование тази година - приета е да учи архитектура в Университета в Принстън. Сега като баща съм пред дилема - да изуча детето си там и тук да мизеруваме, или да дам спестените си пари за ремонт и да тегля кредити, за да я изпратя да учи. Това се случи - в 21 век, в Крим. Не съм първа младост, на 41 г. съм и мислех, че вече имам сравнитено стабилен и подреден живот, но ето, че съдбата ме изненада. Съжалявам, ако постът ми ви се е сторил дълъг - просто реших да споделя. Това направи едно кръвопийско правителство от Киев. Украинците са много сплотен народ - никой не иска да се отцепва просто ей така. Но както казваме и ние българите "обичам родината, мразя държата". Това е положението и тук. Корупцията и беззаконието доведоха до това положение. А обикновеният човек не вълнува никой.

И ето, че политиката отне равноправието между двете ми дъщери.

Ма защо Принстън - прати я в Русия да се изучи. Или викаш сте тарикати - плюем по капиталистите, ама ползваме техните облаги а?

Съжалявам за случилото се с теб и бизенса ти. Това, което мога да ти кажа е в никакъв случай да не се отчайваш и че изход от затрудненията се намира винаги. Имай търпение и работи по въпроса, без да се отчайваш.

Разбира се, че няма да се отчаям. Ще продължавам да се боря, имам за какво! Благодаря за подкрепата ти.

Съчуарвам ти, но нали за това е борбата в Киев, за да станете нормална страна и Пристън да отвори факултет в Крим. Успех!

направи си застраховка и всичко ще ти e наред...90те години в бг такива като тебе активно ги учеха да се застраховат, ама гледам не са се научили всички още...

Имам застраховка, но тя не покрива война, бунтове, стачки, извънредно положение и т.н. Никоя фирма в Украйна не прави такива застраховки, а до колкото знам и в България е така.

Киев току що направи крачката,която ще отдели източна Украйна.Използва оръжие срещу народа си в Краматорск-има жертви

може ли ес да нема буфери с рф, може ли да се сбере с цялото рус или как туй мерак пречи на далечен юнак. рус требе да знае вече - много е голяма. разчеква се на всеки и всякога. не може и европа и азия. само е на мечето....18+,поправка 30+. ваобще ..русия има голем проблем. бедна азиатска територия и напън от китай, корея, япония, индия....бройте ги!

ей онова дет прилича на израел..

Майданци събраха малко войска от наемници и я изпратиха срещу собствения си народ. Вярно тяхното преимущество и гавра над обикновените хора от източна и южна Украйна ги окрили, вече се мислят за господ, че ще раздават правосъдие. Обаче ако се срещнат с истинска армия едва ли ще има къде да се заврат. И техните господари САЩ и ЦРУ няма да могат да ги спасят.

СЕГА КРИМ И СЕВАСТОПОЛ ПО ЗАКОН СА ВРЕМЕННО ОКУПИРАНИ! СКОРО ПО ЗАКОН И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ УКРАЙНА ЩЕ БЪДАТ ДЪЛГОВРЕМЕННО ОКУПИРАНИ!!!

путин искаше да си похапне от украина но ще загуби русия. алчноста е сляпа.

Кое да похапне бе човек, Крим са 95% руснаци, а над ч0% от Украйна също са руснаци. Има поляци и смесени /балтийско-поляци-руснаци/. САЩ, Полша и ЕС успяха да скарат и сбият до кръв двама родни братя, живяли в разбирателство или не векове наред. И ще живеят още векове наред заедно, защото кръвта си е една, произхода също. Айде като сте толкова отворени да обясните защо не се федерализира Украйна и всеки регион да гласува самостоятелно към Украйна или към Русия, или към Полша да бъде. Защото това значи само едно - към Русия да се присъедини 3/4 от Украйна , а 1/4 към Полша. Украйна като държава изчезва , както и е нормално, защото е изкуствена като Югославия

Джони, гледай да си поправиш двойките, тук не е място за твои прояви защото само ще нижеш слаб две и лош едно. Зелена ти е тиквата за тези проблеми. А ако караш така може и да не узрее...

Някои мисли след тайното посещение на шефа на ЦРУ в Украйна: - Палячовците начело на Украйна се опозориха. Показаха как са дошли на власт, с помощта на кого, какво е бил Майдана им и кой е стоял зад всичко това. - Ако някой заблуден досега е съчувствал на "бедните украинци" и е бил против империалиста Путин - време е да прогледне коя агенция се е намесила в играта и е причината за всичко това. Целта е отслабване мощта на Русия, а Украйна не е притрябвала никому. Както в случаят със Солидарност в Полша. Докато Полша бе част от съветския блок, ЦРУ похарчи милиони и милиони долари за да я дестабилизира и да нанесе вреди на Русия и лъготеха поляците, че цялото усилие е единствено за тяхно добро. След събитията от ноември 1989-та ЦРУ би шута на поляците като вече непотребни и толкова за толкова. - ЦРУ е вършило доста мръсотии в историята си, доста повече от КГБ и ГРУ взети заедно. Голям скандал бе аферата Иран-контри. Само за да отслабва Русия снабдяваше муджахидините в Афганистан с оръжие и най-съвременните ракети Стингър. Твърди се, че Бин Ладен се бил сдобил с любимият си АК-47 с който се показваше на всички снимки и клипове точно от такава доставка от ЦРУ. - Какво повече може да се каже, след като Турчинов започна въоръжена акция срущу проруските въстаници имено след посещението на шефа на ЦРУ? - Всъщност Путин спаси населението на Крим от простотиите които се случват в Украйна.

Моля пишете кратки, но по-ясни новини! Това не го казвам само за тази новина а като цяло. Новините са ви много объркани.

Драги български журналисти, моля проучете и ни информирайте от първа ръка, тоест от киевските институции какви са идеите, намеренията, ходовете на новата власт за икономическото развитие на Украйна. Някой говори ли изобщо за икономика и какво точно. Защото така оставаме с впечатлението, че освен с политиканстване, тази власт не се занимава с нищо друго. И на тази основа във форума се вихрят разни страсти, а друго си е да подхождаме към ситуацията с разум и разсъждение. Предварително благодаря.

На сегашният Ленин номерата няма да минат.

Ленин създаде Украйна. Преди Ленин украинска държава не е имало.

За онова недонсче дето пороби половината свят с идиотския комунизъм иде реч. И още тормози света.

че Луната е Слънце! И всички в ЕС и САЩ се съгласиха! Даже и Луната и Слънцето се зачудиха.

Айде още история, току виж ви влязло нещо в кратуните. През 1552 г. след многогодишни опити отслабената от монголските нашествия Волжка България най-накрая пада под властта на Русия. Когато я завладява окончателно в края на XVI ти век Иван Грозни се обявява за цар на руси и българи и получава прозвището българоубиец. => Ето на тези симпатизирате. Вие изобщо в час ли сте, бре? Патриоти били - руски подлоги сте, това сте - червени, промити, кратуни.

Хайде, хубавецо в малкия ми танк :)

Много стават "българоубийците" Аз съм чел за ромейския Василий! Да се чуди човек как все още има останали българи!

Тя е паднала още през 13ти век пред Чингис-Хан

Казанското ханство е държава с предимно волжко-българско население и татаро-български управляващ елит в Средното Поволжие (1438-1552), образувана в резултат на разпадането на Златната орда на земите на Волжка България, чийто наследник именно е Казанското ханство. След походите на Иван Грозни 1547-1552 и превземането на Казан през 1552 от московските войски, ханството е анексирано от Русия. Те и до ден днешен това си знаят - да анексират.

Я,кажи умнико къде пише за българоубиеца Иван Грозни.И знаеш ли на какъв език са говорели в Казанското ханство? Плитки номера, умерено образование.

старотатарски, е и?

Ти си тотално изперкал бе, нещастник. Волжска България е разгромена през 1236г. от монголците и благодарение на голямата предишна победа на българите от 1233г./битката на овните/ такъв геноцид е последвало какъвто не можеш да си представиш. От около 1млн. население над 800хил. са избити. какъв елит, кви пет лева? Напротив, поради това че са били мюсюлмани/това знаеше ли го/ сечта е била неимоверно по-голяма. Монголските царски жени и дъщери са били християнки-несторианки и отношението към християните/в руските княжества/ е било далеч по-меко. Исляма е бил подложен на тотално унищожение - прочети за завладяването на Хорезъм, Багдад 1258г. и прочее.

Чел си донякъде, ама си заспал по средата. Айде наваксай поне с това, защото първите 7 години очевидно са загубени.

Друго не знам, ама новите управници на Украйна с всеки свой акт показват недвусмислено, че нямат връзка с главния мозък. Непрекъснато стават за посмешище и резил. ДА вземе и българското правителство да обяви МАкедония за българска територия, временно окупирана от някой си - май ние ще имаме много повече основание за това, което правят тия от Украйна.

Нали големи българи се пишете, а корените си не знаете. Айде малко история от преди малко по-малко от 500 години. Верешчагин - "Апотеоз на войната" В Башкортосан било избито цялото население: старците с дървета и камъни, пеленачетата посичани със саби, жените с разпаряне на коремите, бунтовниците били набучвани на колове, прекарвали куки през ребрата им и ги избивали с оръдия. В леда на река Мензел пробили отвори, в които мушкали всеки 39 от 40 души, докато труповете я задръстили. В края на краищата българите били преименувани: мишарски, тюменски и казански на татари, сербийските българи на чуваши, а уралските на башкири...

от коя империя, убиваща жестоко, зверски..народ. предсмъртно.

Чшш, червените тролове, бегайте да обменяте рублите в друга валута, че пак се доближи до 50 рубли за 1 ЕВРО.

жонка, направи си едно селфи с новите прашки

Колко ще струват вашите валути , след ядна ядрена атака бе, тъпчо :)

Откога рублата е официална валута в България?

Гледахме си цялата Олимпиада спокойно!! Сега и Великден ще си изкараме така !! Благодарим на братята хамериканци за съпричастността към " демокрацията"!!?

Тия няма ли да спрат да се излагат :) Стават смешни, да обявят и Москва за тяхна територия и да се свършва :)

този комфликт ще продалжи до палната разруха на русия. варианта е косово 1кам1

Сънуваш? или си подпийнал доста... преди Разпети Петък??

следи внимателно часовника на кремал- тои отброява ограниченото време на путин и русия

в 13 думи и 2 цифри имаш 8 (осем) правописни грешки! Смяташ ли, че с такова ниво на грамотност някой те приема на сериозно?

Играят си на държава, Крим е вече забравен, руските войски на границата също, какво още остава на Запада да забрави, най-вероятно обещанията си, обсъжда се български модел за развитие, с тотална деиндустриализация.

война вече започна.... Преди малко се случиха първите сблъсъци с армията в източна Украйна в гр. Краматорск

окупопирани? или как беше на главната..айди, оправяйте се дираджии. не е зле...

90% от територията на Русия на практика е под руско робство. Жалко за толкова народи, съсипани и претопени от имперските амбиции на банда изроди.

изпий червеното хапче, че от сините посиняваш

.. и да са окъпе още сега в Черно...!

Коментари - Киев обяви Крим и Севастопол за временно окупирани | Днес.dir.bg

Киев обяви Крим и Севастопол за временно окупирани

Върховната Рада на Украйна прие закон, според който Крим и Севастопол се разглеждат като "временно окупирани територии".

Обратно в новината

Коментари - Киев обяви Крим и Севастопол за временно окупирани | Днес.dir.bg

Коментари

Любовта на народа не се печели с оръжие и заплахи,и това майданците ако още не са го разбрали,то по добре веднага да си подават оставките.Путин спечели Крим с добро отношение,и хората от Донбас видяха и оцениха това.Друг е въпроса дали това се харесва на сегашните узурпатори на власта в Киев.Факт е обаче,че те избраха най грешния път към сърцата на украинците.

Търпението ми преля!Сега-ако тъпите Руско говорящи дебили нямамт излас на черно море са свършени..за това е всичко от 2 века е така!

И какво ще правиш? :)

Тези украинци как не се усещат, че ги нагласиха да се конфронтират с хора от една и съща кръв. Разбираеми са историческите оБременености, но отдаван сме в друга реалност и трябва да да осмислим правилно историята. Самите западни и ам. политолози (независимите) признават открито за вмешателството и ролята на Запада (в т.ч. Англия) за инсценировката на събитията на "Мегдана" и като цяло в Украйна. Просто нещата са съшити с толкова бели конци, че който търси и вижда в ставащото в Украйна следствие от естествени процеси, е много, много наивен.

А има ли руснаци, които одобряват подаряването на Крим към Украйна?

Дори Янукович не изкара армията срещу народа си, но скоро Турчинов ще го задмине и тогава ще настанат интересни времена. Ония дето опожариха Киев избиха сумати невинни граждани и превзеха властта с преврат били патриоти, а тия сепаратисти и окупатори????

"срещу народа си" - твърде широко изпозвате дефиницията, което предмет на спекула.

Киев обяви Крим и Севастопол за "окупупирани".... Delly, къде дремеш!?!?!? Или твойте патки са заети със "спамовете".

Имам в предвид първа страница на Дир-а

- Ууу... На мама яйчицето... Що си тъй раздърпан и усмихнат, мама? Дантъйбал пак дядя Вова?! - Ааа... не... само главичката така... малко ми вкара... - А? Че то рамене има ли, бе, мама?!

Чухте ли лицемерните слова на Лавров, че небивало да се изпращат военни машини за решаване на възникналата криза... а те какво направиха, като стовариха 30000 в Крим?! Това е, а настроените проруски посетители на сайта, има да се скъсват с минуси да заливат истината!

Не виждам истина, иначе веднага щях да ти щракна +-че.

Cepreй Ивaнoв

Лицемерието в словата на руският външен министър... естествено, че няма да чуете лицемерието в тях.

А ти какво искаш да кажеш? Че Лавров говори глупости, че не е разумно да убиваш собствения си народ с танкове и самолети ли? Така криза не се оправя, а се задълбочава и то много. Но най-вероятно шефът на ЦРУ така ги е инструктирал? Фашистът си е фашист. Както каза Грегор Гизи в пред Меркел: Фашист никога не е сдал властта доброволно веднъж добрал се до нея. И в Киев виждаме същността на думите му. Отново кръв и отново косвено или директно на ръцете на САЩ.

Cepreй Ивaнoв

Лицемер означава - едно говори, друго прави... или тези в Крим са наши - да ги пазим, а останалите са "фашисти" - което сигурно, ще накара след време да нахлуят с военна сила? Само гледайте и чакайте - неискам да съм пророк, напротив - не искам да пламва война! Но изказа, че някой е фашист показва сам на каква платформа седи, който го използва.

Имаш грешка в цифрата - били са поне 3 000 000!

Ако украинците ще почнат да тепат българите само заради това, че не са украинци, ние како, ще стоим и ще пращаме писма в ЕС и ООН ли?

Cepreй Ивaнoв

Самите украинци няма да "тепат" българи, защото от край време не се тепат... по-лошият сценарии е, че се създава благоприятна почва за тероризъм, каквато е благодатна за отглеждане на руската политическа система да се задържи на власт. Ако тя беше толкова способна и загрижена, защо в Сирия гори вече три години този пожар!? Пак лицемерие и проруските привърженици тук, защо не се изкажат компетентно, какво прави Путин и Лавров, да се омиротвори района там?

Всички признаци говорят за намеса на ЦРУ в събитията в Украйна. Върха на цинизма на Америка е, когато директора на ЦРУ с фалшив паспорт и под чуждо име се намира в Киев, а официален Вашингтон да говори, че зад масовите демонстрации в югоизточна Украйна стои Русия! Шефът на ЦРУ е търсил изчезнали американски наемници в Украйна.... Високопоставеният източник от Съвета за сигурност на Русия, заяви пред вестник Взгляд, че близо до Донецк са изчезнали около 20 американски граждани, предполага се, че те са сътрудници на частната военна компания Blackwater. "Цял етаж от сградата на Службата за безопасност на Украйна е зает от американските специални служби, заяви депутатът от Върховната рада и кандидат за президент на Украйна Олег Царев" ЦРУ нагло излъга за Виетнам, излъга за Ирак, яко излъга за Афганистан, излъга за Иран, а в момента лъжат за Украйна .......... а кво да кажем за Сърбия

Шефът на ЦРУ е търсил изчезнали американски наемници в Украйна.... Високопоставеният източник от Съвета за сигурност на Русия, заяви пред вестник Взгляд, че близо до Донецк са изчезнали около 20 американски граждани, предполага се, че те са сътрудници на частната военна компания Blackwater.

В скоро време и армията ша мине на страната на НАРОДА -"терорист"

Временна е да. В следващите 100-200 г. пък после както дойде. А и е окупирана - да. От няколко милиона руско население. Временно, временно колко да е окупирана? А на фашистчето турчино само ще кажа, че няма нищо по постоянно от временните неща.

Русия на Петър първи никога не е имала излаз на Черно море. Водени са много войни за Крим и Севастопол. Практически там са живeeли българи, украинци, татари и др. които през втората световна война насилствено са изгонени от домовете си от Сталин и разселяни по цяла Русия. На тяхно место са заселени руснаци. Така, че руснаците там не са истинското население, а насила въведено там. Руските войски, които без отличителни знаци завладяха Крим и кримския полуостров и сега се опитват да завладеят и други територии са изпратени от един от бившите началници на КГБ - другарят Путин. Украинците са в правото си да защитават и търсят правата си от международните организации и Европа. Не случайно Путин е даден на международния трибунал за окупиране на чужди територии. Целта и желанието на Русия - излаз на Черно море за военноморските им сили там. Уважавам и обичам руския народ, но не мога да понасям КГБ да управлява без да се интересува от хората. Къде е Петър I ? Къде са наследниците на цар Николай - убит жестоко, той и семейството му по заповед на Ленин. Къде са тези, които наистина имат правото да управляват Русия и руския народ. Защо Руската официална православна църква унищожи ръководството на Руската задгранична църква и я ограби. Къде са сега богатствата на руските князе и видни духовници успяли да избягат и се спасят от главорезите - болшевики. Това ли е комунизма проповядващ братство и равенство между хората, без насилие и омраза? Защо не без участието на КГБ бяха избити интелектуалците на Русия. Та дори и Георги Димитров.

чемодан-вокзал-чуркистан! :)

практически там никога не са живеели украинци:))). Самото наименование Украйна като географска област за първи път се споменава през втората половина на 19в. И ко прайм сега?

Русия на Олег има излаз на Черно море - 9ти век. Век по-късно Светослав чак стига до нашите земи, заради което падаме под византийска власт.

добре че поназнаивам малко руски. инак щях да повярвам на глупостите които пишете.

Аз познавам и руснаци и украинци и смело мога да твърдя че няма омраза между тях. Дори след всички тези събития паралелно в Русия и Украйна беше проведено соц. опитване-въпросите и към едните и другите бяха еднакви: 1.Какво ви е отношението към руското/украинското население? 2. Какво ви е отношението към руското/украинското правителство/президент? 30% от украинците се отнасят положително към Путин 70% отрицателно 30% от украинците отрицателно се отнасят към руският народ 70% положително! в русия почти идентични резултати изводът- дори и политиката не може посее раздор между двата народа. жалкото е че именно безобидното население и на русия и на украйне ще плащат за шизофренията на своите управници

Жалко, че не е истина, но не е истина въобще. Пример - македонците наистина, АМА СЪВСЕМ НАИСТИНА ни мразят, въпреки че не сме им направили нищо лошо, само защото ПОЛИТИЦИТЕ им промиха празните кратуни. Същото се случва и в Украйна, но в малко по-малка степен. И в двете измислени държави - БЮРМ и Украйна, това се прави по един и същ начин - чрез превръщането на обикновения глупак в краен шовинист и националист на несъществуваща нация.

Постсоциализъм, с ясни признаци на зараждащ се фашизъм- това е Русия днес. Като се прибавят и имперските амбиции, ситуацията излиза от контрол. Май ще има световна война. Без паника. Няма да загинат всички.

Сатанинската държава налази и омерзи целия свят. Цяла европа като бити педали им подгласят. Пропагандата - чудовищна. Но става така, че не само арабите мразят краварите, ами и белите човеци ги ненавиждат вече!

Руските ракетчици поздравяват всички от киевското правителство и американските им работодатели с една добра, оптимистична песничка...за да не се самозабравят.. ето и част от нея... "...Может, мы обидели кого-то зря, Сбросили пятнадцать мегатонн. А теперь горит и плавится земля Там, где был когда-то Пентагон..."

Ей това не е СССР, сбъркал си континента :))

Като оправите Азия, Европа,Америка и света, се погрижете и за Родината си, ако помните коя е :))))

Тази реплика я отнеси към Белия дом, най-подходяща е за там, наистина е крайно време да помислят за американците, за здравната система, за убийците по рождение, които "демократичните" медии създават, да престанат да фалшифицират историята, която се изучава в американските училища и особено за ВСВ....да продължавам ли??? Та като оправят Украйна, Сирия, Афганистан..и т.н., да си оправят и държавата, ако си смомнят коя е...

Скапа са работата. Украинската армия е използвала изтребители и танкове в атаката си в Краматорск. Очакваше се да ги изтрепят ама с истребители и танкове чак ... бая жертви ще има :( А тия хора живеят заедно, не ми е ясно след това как ще живеят заедно вече.

Е добре де, ОБАМАма му що ще да си сложи ракетите в предградията на Москва ли!!!????? Е май неема да стани.....

ами като са ги обявили за окупирани да си вкарат армията и да ги доокопират де ;))))

Обвиненията на евродришлювците и техните майдански марионетки към Русия напомнят ей на тая простотия: Един си подпалил къщата и после обвинил пожарникарите, че му намокрили мебелите, докато гасили пожара.. хаха

Добре казано.

Источник в СБУ: США взяли под контроль украинские ведомства

Ама има хора които въобще не се замислят какво би станало у нас,ако нашите турци поискат да поискат Турция да завземе наша територия,която населяват български турци.Как я мислите тази я малко раздвижете мозъците си.При такъв случай като в Украйна трябва руснаците,които не искат да живеят там да си отидат в Русия това е правилно а не да се правят нови Берлински стени.

Нали сме у НАТО - Нато ще ни пази, къде ти е проблема

Както опази Кипър... Пази боже от такива приятели като НАТО

Ти искаш да ни напомниш как НАТО "защити" Кипър от турска окупация преди време?? Така ще зашити и Булгаристанците! Турция им е къде по-важна. Та сам се сети кой единствен би се застъпил! хахаха

Замисляли сме се. Затова няма нормален българин, който да одобрява възродителния процес (това от едната страна) и затова имамите проповедници на радикален ислям нямат място у нас (това от другата). В Добричко, Русенско, Разградско и не само там има села със смесено население. Хората си живеят мирно заедно, обработват си земята и си помагат, чисто по съседски. Всеки, който се опитва да разбие това трябва да бъде смачкван най-безпощадно. Същото се случва и в Украйна - новата власт дойде чрез насилие, а говори за защита на хората. Той и Асад в Сирия използва танкове и бронетранспортьри срещу "бунтовниците" и светът го оплю, сега Майдановците правят същото в Украйна, а ги наричат освободители... Да се изповръща човек от такава политика!

Явно само си слушал за българските турци по радиото. А я да си спомним как се стигна до тази ситтуация в Украйна и кой пусна духа от бутилката. Дали ако майдановците се бяха разбрали с Янукович щеше Крим да иска референдум? Дали ако не бяха взели властта с този кървав преврат, рускоговорящите в източната част щяха да искат отцепване?

Тия Натовците няма ли да ходят да "умиротворяват" вече?

Да отиваме и да умиротворяваме. Нали сме от НАТО. И да си вземем земите. Те българите там още чакат да ги освободят от руското робство - почти 500 години вече.

Всеки си има мнение,но по такива глобални въпроси като кризата в Украйна би трябвало да има някакъв механизъм на истинско допитване до хората,правим скъпи референдуми за глупости,поне да има авторитетни социологически проучвания,финансирани от праламента,които да се публикуват и на тяхна база да се вземат решения

Айшето от факултето и две кебачета ще решат геополитиката. После ще реве, че пак е малко бременна.:))

Руско-Украинската Война продължава. С всяка загубена битка украинците стават все по-силни. И тъй като са не по-малко жестоки от източната руска орда, Путлер го чакат лоши дни.....

Тъп си като оня идиот Иречек, синко

Ако отделите малко време, ще ви разкажа моята история. Живея в Крим от 1999 година. Влюбих се в украинка, оженихме се и се установихме тук с надеждата за по-добър живот. През 2003-та си направих една работилничка близо до площад "Ленин", Симферопол. Слава Богу, едва 2 години след започването на работа, бизнесът започна да върви нагоре. Благодарение на приходите ни, успях да изуча големата си дъщеря по най-високи стандарти. Успях да осигуря един добър старт в живота, та нали това е основната цел на всеки един родител. В следствие на безредиците този месец, тя беше унищожена - една кола, по която беше открит огън, се блъсна, прелетя през витринта, унищожи всичките ми експонати и се вряза в една от най-важните ми машини. За ремонт на сградата и машината ми, са ми необходими около 950 хиляди рубли - приблизително 19 хиляди евро. Дъщеря ми завършва средното си образование тази година - приета е да учи архитектура в Университета в Принстън. Сега като баща съм пред дилема - да изуча детето си там и тук да мизеруваме, или да дам спестените си пари за ремонт и да тегля кредити, за да я изпратя да учи. Това се случи - в 21 век, в Крим. Не съм първа младост, на 41 г. съм и мислех, че вече имам сравнитено стабилен и подреден живот, но ето, че съдбата ме изненада. Съжалявам, ако постът ми ви се е сторил дълъг - просто реших да споделя. Това направи едно кръвопийско правителство от Киев. Украинците са много сплотен народ - никой не иска да се отцепва просто ей така. Но както казваме и ние българите "обичам родината, мразя държата". Това е положението и тук. Корупцията и беззаконието доведоха до това положение. А обикновеният човек не вълнува никой.

И ето, че политиката отне равноправието между двете ми дъщери.

Ма защо Принстън - прати я в Русия да се изучи. Или викаш сте тарикати - плюем по капиталистите, ама ползваме техните облаги а?

Съжалявам за случилото се с теб и бизенса ти. Това, което мога да ти кажа е в никакъв случай да не се отчайваш и че изход от затрудненията се намира винаги. Имай търпение и работи по въпроса, без да се отчайваш.

Разбира се, че няма да се отчаям. Ще продължавам да се боря, имам за какво! Благодаря за подкрепата ти.

Съчуарвам ти, но нали за това е борбата в Киев, за да станете нормална страна и Пристън да отвори факултет в Крим. Успех!

направи си застраховка и всичко ще ти e наред...90те години в бг такива като тебе активно ги учеха да се застраховат, ама гледам не са се научили всички още...

Имам застраховка, но тя не покрива война, бунтове, стачки, извънредно положение и т.н. Никоя фирма в Украйна не прави такива застраховки, а до колкото знам и в България е така.

Киев току що направи крачката,която ще отдели източна Украйна.Използва оръжие срещу народа си в Краматорск-има жертви

може ли ес да нема буфери с рф, може ли да се сбере с цялото рус или как туй мерак пречи на далечен юнак. рус требе да знае вече - много е голяма. разчеква се на всеки и всякога. не може и европа и азия. само е на мечето....18+,поправка 30+. ваобще ..русия има голем проблем. бедна азиатска територия и напън от китай, корея, япония, индия....бройте ги!

ей онова дет прилича на израел..

Майданци събраха малко войска от наемници и я изпратиха срещу собствения си народ. Вярно тяхното преимущество и гавра над обикновените хора от източна и южна Украйна ги окрили, вече се мислят за господ, че ще раздават правосъдие. Обаче ако се срещнат с истинска армия едва ли ще има къде да се заврат. И техните господари САЩ и ЦРУ няма да могат да ги спасят.

СЕГА КРИМ И СЕВАСТОПОЛ ПО ЗАКОН СА ВРЕМЕННО ОКУПИРАНИ! СКОРО ПО ЗАКОН И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ УКРАЙНА ЩЕ БЪДАТ ДЪЛГОВРЕМЕННО ОКУПИРАНИ!!!

путин искаше да си похапне от украина но ще загуби русия. алчноста е сляпа.

Кое да похапне бе човек, Крим са 95% руснаци, а над ч0% от Украйна също са руснаци. Има поляци и смесени /балтийско-поляци-руснаци/. САЩ, Полша и ЕС успяха да скарат и сбият до кръв двама родни братя, живяли в разбирателство или не векове наред. И ще живеят още векове наред заедно, защото кръвта си е една, произхода също. Айде като сте толкова отворени да обясните защо не се федерализира Украйна и всеки регион да гласува самостоятелно към Украйна или към Русия, или към Полша да бъде. Защото това значи само едно - към Русия да се присъедини 3/4 от Украйна , а 1/4 към Полша. Украйна като държава изчезва , както и е нормално, защото е изкуствена като Югославия

Джони, гледай да си поправиш двойките, тук не е място за твои прояви защото само ще нижеш слаб две и лош едно. Зелена ти е тиквата за тези проблеми. А ако караш така може и да не узрее...

Някои мисли след тайното посещение на шефа на ЦРУ в Украйна: - Палячовците начело на Украйна се опозориха. Показаха как са дошли на власт, с помощта на кого, какво е бил Майдана им и кой е стоял зад всичко това. - Ако някой заблуден досега е съчувствал на "бедните украинци" и е бил против империалиста Путин - време е да прогледне коя агенция се е намесила в играта и е причината за всичко това. Целта е отслабване мощта на Русия, а Украйна не е притрябвала никому. Както в случаят със Солидарност в Полша. Докато Полша бе част от съветския блок, ЦРУ похарчи милиони и милиони долари за да я дестабилизира и да нанесе вреди на Русия и лъготеха поляците, че цялото усилие е единствено за тяхно добро. След събитията от ноември 1989-та ЦРУ би шута на поляците като вече непотребни и толкова за толкова. - ЦРУ е вършило доста мръсотии в историята си, доста повече от КГБ и ГРУ взети заедно. Голям скандал бе аферата Иран-контри. Само за да отслабва Русия снабдяваше муджахидините в Афганистан с оръжие и най-съвременните ракети Стингър. Твърди се, че Бин Ладен се бил сдобил с любимият си АК-47 с който се показваше на всички снимки и клипове точно от такава доставка от ЦРУ. - Какво повече може да се каже, след като Турчинов започна въоръжена акция срущу проруските въстаници имено след посещението на шефа на ЦРУ? - Всъщност Путин спаси населението на Крим от простотиите които се случват в Украйна.

Моля пишете кратки, но по-ясни новини! Това не го казвам само за тази новина а като цяло. Новините са ви много объркани.

Драги български журналисти, моля проучете и ни информирайте от първа ръка, тоест от киевските институции какви са идеите, намеренията, ходовете на новата власт за икономическото развитие на Украйна. Някой говори ли изобщо за икономика и какво точно. Защото така оставаме с впечатлението, че освен с политиканстване, тази власт не се занимава с нищо друго. И на тази основа във форума се вихрят разни страсти, а друго си е да подхождаме към ситуацията с разум и разсъждение. Предварително благодаря.

На сегашният Ленин номерата няма да минат.

Ленин създаде Украйна. Преди Ленин украинска държава не е имало.

За онова недонсче дето пороби половината свят с идиотския комунизъм иде реч. И още тормози света.

че Луната е Слънце! И всички в ЕС и САЩ се съгласиха! Даже и Луната и Слънцето се зачудиха.

Айде още история, току виж ви влязло нещо в кратуните. През 1552 г. след многогодишни опити отслабената от монголските нашествия Волжка България най-накрая пада под властта на Русия. Когато я завладява окончателно в края на XVI ти век Иван Грозни се обявява за цар на руси и българи и получава прозвището българоубиец. => Ето на тези симпатизирате. Вие изобщо в час ли сте, бре? Патриоти били - руски подлоги сте, това сте - червени, промити, кратуни.

Хайде, хубавецо в малкия ми танк :)

Много стават "българоубийците" Аз съм чел за ромейския Василий! Да се чуди човек как все още има останали българи!

Тя е паднала още през 13ти век пред Чингис-Хан

Казанското ханство е държава с предимно волжко-българско население и татаро-български управляващ елит в Средното Поволжие (1438-1552), образувана в резултат на разпадането на Златната орда на земите на Волжка България, чийто наследник именно е Казанското ханство. След походите на Иван Грозни 1547-1552 и превземането на Казан през 1552 от московските войски, ханството е анексирано от Русия. Те и до ден днешен това си знаят - да анексират.

Я,кажи умнико къде пише за българоубиеца Иван Грозни.И знаеш ли на какъв език са говорели в Казанското ханство? Плитки номера, умерено образование.

старотатарски, е и?

Ти си тотално изперкал бе, нещастник. Волжска България е разгромена през 1236г. от монголците и благодарение на голямата предишна победа на българите от 1233г./битката на овните/ такъв геноцид е последвало какъвто не можеш да си представиш. От около 1млн. население над 800хил. са избити. какъв елит, кви пет лева? Напротив, поради това че са били мюсюлмани/това знаеше ли го/ сечта е била неимоверно по-голяма. Монголските царски жени и дъщери са били християнки-несторианки и отношението към християните/в руските княжества/ е било далеч по-меко. Исляма е бил подложен на тотално унищожение - прочети за завладяването на Хорезъм, Багдад 1258г. и прочее.

Чел си донякъде, ама си заспал по средата. Айде наваксай поне с това, защото първите 7 години очевидно са загубени.

Друго не знам, ама новите управници на Украйна с всеки свой акт показват недвусмислено, че нямат връзка с главния мозък. Непрекъснато стават за посмешище и резил. ДА вземе и българското правителство да обяви МАкедония за българска територия, временно окупирана от някой си - май ние ще имаме много повече основание за това, което правят тия от Украйна.

Нали големи българи се пишете, а корените си не знаете. Айде малко история от преди малко по-малко от 500 години. Верешчагин - "Апотеоз на войната" В Башкортосан било избито цялото население: старците с дървета и камъни, пеленачетата посичани със саби, жените с разпаряне на коремите, бунтовниците били набучвани на колове, прекарвали куки през ребрата им и ги избивали с оръдия. В леда на река Мензел пробили отвори, в които мушкали всеки 39 от 40 души, докато труповете я задръстили. В края на краищата българите били преименувани: мишарски, тюменски и казански на татари, сербийските българи на чуваши, а уралските на башкири...

от коя империя, убиваща жестоко, зверски..народ. предсмъртно.

Чшш, червените тролове, бегайте да обменяте рублите в друга валута, че пак се доближи до 50 рубли за 1 ЕВРО.

жонка, направи си едно селфи с новите прашки

Колко ще струват вашите валути , след ядна ядрена атака бе, тъпчо :)

Откога рублата е официална валута в България?

Гледахме си цялата Олимпиада спокойно!! Сега и Великден ще си изкараме така !! Благодарим на братята хамериканци за съпричастността към " демокрацията"!!?

Тия няма ли да спрат да се излагат :) Стават смешни, да обявят и Москва за тяхна територия и да се свършва :)

този комфликт ще продалжи до палната разруха на русия. варианта е косово 1кам1

Сънуваш? или си подпийнал доста... преди Разпети Петък??

следи внимателно часовника на кремал- тои отброява ограниченото време на путин и русия

в 13 думи и 2 цифри имаш 8 (осем) правописни грешки! Смяташ ли, че с такова ниво на грамотност някой те приема на сериозно?

Играят си на държава, Крим е вече забравен, руските войски на границата също, какво още остава на Запада да забрави, най-вероятно обещанията си, обсъжда се български модел за развитие, с тотална деиндустриализация.

война вече започна.... Преди малко се случиха първите сблъсъци с армията в източна Украйна в гр. Краматорск

окупопирани? или как беше на главната..айди, оправяйте се дираджии. не е зле...

90% от територията на Русия на практика е под руско робство. Жалко за толкова народи, съсипани и претопени от имперските амбиции на банда изроди.

изпий червеното хапче, че от сините посиняваш

.. и да са окъпе още сега в Черно...!