Коментари - ”Аз съм руснак”, заяви Стивън Сегал на концерт в Севастопол | Днес.dir.bg

”Аз съм руснак”, заяви Стивън Сегал на концерт в Севастопол

Холувудският актьор и певец Стивън Сегал за пореден път даде израз на предаността си към Москва, заявявайки "Аз съм руснак" на концерт в Крим.

Обратно в новината

Коментари - ”Аз съм руснак”, заяви Стивън Сегал на концерт в Севастопол | Днес.dir.bg

Коментари

Като си руснак, отиди да живееш в Русия, но като обикновен руснак, а не като богат американец.

Батка пък язе ти пожелавам да живееш у хамерика в некое гето при рапърите - не у холивуд :)

Ами,истински американец си...Напълниха ти джобовете догоре...,стана руснак,утре/ако Ммакетата съберат толкова-ще се пишаш МАКЕДОНЕЦ от Вардаро...

Стефчо,не беше ли се изкарал по едно време-китаец,а?!

Вярно че западът лети на високо а изтока пълзи по земята, само че ако катастрофираш летейки е едно ако се случи същото пълзейки е друго. :))

Личи си му, тия торбички под очите едва ли са от айкидото...

Иво, ти си комплексар!

Прав е човека.Никой не трябва да крие корените си.Изражението си му е чисто руско.

Дървосекачите и хиречеците са много разтревожени. Комикът Роби Уйлямс умря от прекомерна употреба на наркотици. А другата холивудска звезда Стиви Сегал обяви, че е руснак. Това трудно се преживява.

И аз съм руснак, и оня дето ги шамаросваше и Барозу ама са улави и двамата. Барозу е маоист.

таварищ Сегалич като е толкоз ербап оти не 'земе расийско поданство и да ходи при Жора Депардиев да вдигат наздравици за Светлото Бъдеще?

Шутлер здрасти. Как си, имаш ли подобрение ????

Браво, достоен мъж, но какво го чака в америка, дали няма да има забрана да влезе във великата измислена държава...

Америка е нормална страна, там няма КГБ! Можеш да отидеш и пред Белия дом и скандираш срещу президента и никой няма да те закачи! Можеш да пишеш и издаваш книжки срещу властта (стига да има кой да ти ги чете) и няма да ти сипят полоний-210 в чайчето... Или да те застрелят във входа като се прибираш! Ако имаш убедителни доказателства - може да му изкараш на президента си един импийчмънт и да го свалиш (както се случи с Никсън). В Америка има гражданско общество - това не е нито клише, нито соросоидни опорни точки, а самата реалност! А вие си възхвалявайте чекистите и Путин за да не ви дойде някой призори да те отведе за "справка" до Лубянка...

Верно е прав си в америка може да правиш каквото си искаш..можеш да идеш да се изкензаш пред белия дом и никой няма да ти каже нищо..ама без да си сваляш гащите нали!

Несигурността, отворко, е неприятно състояние на съзнанието, но сигурността е глупаво състояние на съзнанието...

8901

Тоя май изкуфя.

руснаци. От къде сме дошли - нарича се Волжка България - в центъра на Русия. Затова взаимната обич е неизбледняваща, за това имаме много точна древна българска поговорка - кръвта вода не става. Затова не мога да си представя ние с Русия да сме врагове, това е невъзможно.

пълни глупости. волен ли ти ги натика в устата. щото акъл маи нямаш много. нищо общо нямаме с руснаците. по-скоро ние сме създали всички техни държави в миналото, затова ни ненавиждат.сталин е избил огромен брои българи. отровил е даже гошо тарабата. убил е коларов.още ли искаш. в няколко воини русия напада българите. чети, говедарче е писал дядо Bазов!

Ако обичате - Никога Никъде по Никакъв начин Не се И-опитвайте да Ме замесвате в такива Инсинуации ! (Е, Ако поради Фактите че И Сме имали Волжска България И писменост Сме дали на отвъдчерноморците считате че Руснаците/кините - Са Българ(к)и - Би било Възможно да ...пообсъдим :-)

... не сме дошли от Волжска България... Волжска България и Балканската България са създадени от Велика България съществувала на територията на северното Черноморие, днешна Украина, някои сочат за столица на Кубратова България Фанагория... българите нямат нищо ама нищо общо с тъй наречените руси....

Те тия дето ги мислиш за българи са дошли от индия, не от волжска българия и са с малко по засилен тен.

Ти нормален ли си ??? Генетично сме най -близки с гърците и илирите /сегашни албанци и хървати/ защото сме потомци на ТРАКИТЕ.Нямаме нищо общо с руснаците освен сходен език. Това за прабългари,славяни са комунистически ,великоруски и панславистки измишльотини. Нещастник!!!!!

руснаците са 80% българи. Нали знаеш, че българите сме с няколко века по-древни? Но и украинците могат да имат претенции - руската държава тръгва от Киев. А за варягите и евентуалните шведски претенции какво ще кажеш?

Айде ако обичате хората с македонска жилка да се въздържате от коментар, още малко ще изкарате че и китайците са направени от българи.

Лоша работа! Щом и западната цивилизация взе да произвежда дисиденти, не им остава много време.

Стивън сегал дисидент.... ти уби ротния с лопатата :D Ще стане дисидент като почне да го гони държавата заради изказванията му, но тя ще почне да го гони, само ако не си плаща данъците. Ако си получи руския паспорт една друга държава, може и по рано да го подгони, ако не следва правата линия на Партията :D

Най-големият изрод на всички времена! Нищо чудно, че има и руска жилка... Млати, бате, пра'и ги луди там!

Официално Русия не разрешава двойното гражданство, така че ако Сегал поиска официално да докаже думите си, като промени гражданството си на руско ще трябва да се откаже от американското. А иначе всички тук в америка сме от някъде. Аз съм българин и американец и имам двойно гражданство. За щастие никой не ми поствя въпроса да се откажа от българското си гражданство. Като виждам обаче какво става в България чесно ви казвам страх ме е да се водя и аз и децата ми български граждани. За Русия мога да кажа, че имам и руска кръв също, но не бих се изхвърлял като Сегал да обявявам че съм руснак. Познавам руската литература, говоря руски като матерен език, но руснак не съм. Не съм нито живял в Русия, нито работил и плащал данъци там. Човек може да каже обичам Русия, обичам България, обичам Америка, но да се самообявиш за руснак, американец или българин е доста самонадеяно и плитко. За мене страната, която не се отказва от тебе дори и да си мизерен и болен е твоята страна. А като забогатее човек то всички страни тогава ще се радват той да е техен гражданин. В този смисъл Америка е моята страна, защото ме прие беден емигрант без език и ми даде възможност да работя и да се чувствам човек а България не ме искаше млад силен и здрав лекар ортопед. Това не ми пречи да обичам и България и Америка и Русия.

"За мене страната, която не се отказва от тебе дори и да си мизерен и болен е твоята страна." Със сигурност америка не попада в тази категория, особено когато имаш предвид, че за една операция на апендикс с еднодневен престой ти взимат 55 хиляди долара. За богати е добре, ама за бедни и мизерни... ще ме извиняваш.

Вашият апендисит в мозъка-Ви ли Е ?!

Виж сега, ти може да си амер. и бълг. гражданин, защото и в УСА, и в Б-я се разрешава двойното гражданство. Иначе щеше да си само американец. Колкото до етническата принадлежност - по корени си бълг., американец, или двете - това няма как да е - 'аз не съм'. Ако баща ти е от Ангола, майка ти от Камерун - ще си смесица от тия 2 близки националности, или общо казано - афроамериканец. Това е положението.

jizast

Този е жалък. Много тъпо парче, а иначе се пъче навсякъде какъв корифей на бойните спортове е, само на филмите може да ги размазва иначе си е клоун

Очаквах да изсловоблудстваш, че си го и нашамарил?! Жълтото и си лягай!

Жерар Депардьо - Руснак ...Сегал Руснак ...е то не останаха американци бе ...

Странно, аз пък помня дядо му Зигель - одесски евреин, отишъл в америка да управлява Холивуд

Аз пък си мислех, че е китаец.

Те и половината българи ще го кажат без да им плащат!

Този има по - малко реплики и от Скалата ! Едно време му се кефих когато излезе Нико, но след това разбрах, че е само едно дърво, което може да те спука от бой и нищо повече!

Не омаловажавай боя. Сега е особено актуален. Както виждаш без бой няма напредък.

Че ти кво повече искаш след като те спука от бой? Да те покани на танц ли?

Стивън Сегал е истински мъж във филмите, на сцената и в живота. Непоколебим и побеждаващ, като истински руснак.

Да- стивън сегал е "истински мъж" и когато бушонира любовниците си, както и когато ползва нонстоп платена любов ;)

Ей, ,,пъстър свят", ти май завиждаш ...

това ми изглежда вярно, което казваш,нищо, че не го познавам лично. В едно вечерно предаване с Ку Ку Бенд точно такова усещане остави в тези, които гледаха интервюто с него. Елементарен. ниско ниво.

Жерар Депардийо , Стивън Сегал, Мики Рурк - Путин събира алкохолизирана паплач от целия свят.. А руската биомаса е във възторг.

Едуард Сноудън ????? От него боли повече ....

Киркор Киркоров

Дърт пръдлю. Цял живот игра в един и същи филм. вероятно за по-големи пари ще бъде "Аз съм севернокореец"

Известният холивудски певец и актьор Стивън Сегал казва гордо на света -,, Аз съм руснак! Аз подкрепям усилията на руския президент да защити руснаците. Крим е изконно руски." Това е туш за хамериканците, хирецечите и дървосекачите ... Сегал винаги побеждава.

Е, щом за Поне 9-10 Години (откак Разговаряме тук във Форума-Ни) Не мирясахте да се пробвате : -- Чардаш !, 'Маестро'. (ил Най-Вече -чччастушка де ...:-)

Ало, убеденият: пак за пари мислиш.Как ще допуснеш, че има различни от теб,които мислят.Той за това е Сегал! А ти кой си? И не скам и да знам.

Той затова и беше бодигард на наркобос, щото е Сегал!!!

фразата "Аз съм руснак" фигурира като отделна клауза в договора му с допълнителен тлъст хонорар! Останалото е за наивници!...

Бас държа, че договорът му не се предоставя за свободен прочит на олиGофрени ... тъй че от къде знаеш какво пише в него???

Изявите на Стивън Сегал в Крим се понасят много трудно от разни хиречеци и страдащи дървосекачи. Място не могат да си намерят и пишат измислици по форумите. А руската публика е възсторжена от концерта на гражданин на САЩ, който казва - Аз съм руснак.

Вие стигнете социалният статут на ник "Дървосекача" и чак тогава ги пишете тези...

Защо не плюете срещу Кения и кенийския произход на някои хора, а хвърляте помия срещу Русия и руския произход на някои хора??? Последователите на фашизма трябва да са последователни! Резолюциите на "дебелата неокастрена сопа" и обръщенията към всички други с "руски тролове" е просто тъпа и безочлива наглост!

който казва "Плюя на Русия" и от Тухачевски с неговото "Аз не съм руснак, аз съм интернационалист!". Ще му се изкефя, ако дари богатството си благотворително в Русия и се засели там (може и в Крим) като се задоволи с една средна месечна РУСКА заплата!..:-)

Това че Сте Руснак (ама Що го пишете с мммалка я ? ..;-) --> Не Би следвало да Ви прави бунак/бонак, Колега ! И ! : -> Защо се опитвате да пежорирате ? ---> Защо просто не сложите Вашата реплика към Конкретни мои-Лични Представяния на Данни и/или Въпроси към Нас-Всички Българ(к)ите ? ------> Защо просто не Признаете че тая story звучи на частушка ? Е, Ако Не-дай-боже изпоизгъгнете - 'Гинет Матушка Россия !' - Определено Ще ме ошашавите. (с Такава-една Откровеност де :-)

Вие сте представителна извадка на всичките хиречеци и другите дървосекачи. На вас ви отива реплика навсякъде.

Де се дяна македонецот;0 с ник "снайпер"? Да не вие на умряло за Зукърбърг и за това, че е наполовина българин, а не маке;)

За ник "снайпер";) Скопие потресено - Създателят на Фейсбук бил на половина българин (ОБЗОР) 11 Август 2014 12:04 Агенция "Фокус" Скопие потресено - Създателят на Фейсбук бил на половина българин (ОБЗОР)Снимка: АФПСкопие. Собственикът на Фейсбук Марк Зукърбърг призна, че е наполовина българин, съобщава македонското електронно издание Република като се позовава на американски медии. Зукърбър е признал, че има български произход, от който бил много горд. Той бил кръстен на своя дядо Марко по майчина линия, който емигрирал през 1944 г. С идването на народната власт богатите българи били прогонвани и за това дядо му е напуснал страната, посочва изданието. Баба му обаче, останала в България и не е ясно какво е станало с нея. Зукърбър твърди, че познава историята на България и е горд с нея. Други медии също пишат по темата: Създателят на Фейсбук призна, че е наполовина българин За се. Марк Зукърбърг призна, че има български произход - МК News. Създателят на Фейсбук Марк признава, че е българин?! Бркај работа.

... под различни форми и начини се задвижват едни механизми за въздействие на общественото мнение от индивиди, които открито или завоалирано оправдават руското варварство, окупация и анексиране на чужди територии, въоръжаване на терористични банди, фактическа намеса във вътрешните работи на съседна държава, убийства и др. довчера се цитираше Депардье, днес Сегал...по спомени от оцелели, след Чернобил също се задвижи някакъв подобен механизъм и разни екземпляри, живеещи благополучно в благополучни западни държави, в това число и политици, вкупом започнаха да убеждават света, че няма такова нещо като радиация, опасности.. та познато, много познато...

Забравяш Едуард Сноудън ...

.. Сноудън го възприемам като част от картинка от друг пъзел...спяща клетка, внедрена, използвана...

Аз па съм българин ...

мръсни комунисти той да отиде да живее в сибир и с него да се отнасят като обикновен руснак от комуналка

Разни хиречеци и дървосекачи пишат против Русия. А Стивън Сегал казва гордо на света - аз съм руснак, в подкрепа на Русия. На кого да вярва обикновенния европейски гражданин ???? Ами че то е пределно ясно.

Ама на сегал не му се ще да иде да живее в русия въпреки всичко май май :D

Хиречек здрасти. Как си, имаш ли подобрение ????

О-о ! --> Събудих ли ПървоСигналността-Ви/ви, 'наши' ?! ---- Е Казано - Не Лъжи !!!

Ами не знам...Преди 6-7 години каза че баба и дядо са будисти от Калмикия.Сега бил руснак щот баба и дядо дошли от Питер...Пък ако требе да сме точни Сегал идва от на деда му фамилията Сигелман, а баба е Голдщайн...И те така...

Тейко-му - Бе голяма работа в MGM.

Ми що се не върне да живее във великата сибирска империя ми седи в пропадналищ капитализъм питам аз ...

Сегал казва - АЗ СЪМ РУСНАК

Концертът на Сегал в Севастопол е значимо културно събитие за руснаците. Артистът-певец от САЩ беше посрещнат възсторжено и с голям ентусиазъм. Но се оказа много неприятен факт за хамериканската администрация и брюкселските послушкоци.

Възхитен съм от Вашето тексто-Подбиране, г-н Насименто ! - РИА 'Новости' Каза... - Руската Държавна ТВ Излъчи... ...а Ако Доизкажем че Само именно-Тези две Руски медии изтъкнаха че Сегал (Умело изпонагъгнато кат Шагал де ;-) - бил бил поддръжник на Руските Ултранационалисти 'Нощни Вълци' - се бил бил просълзил от Връчения-му Т-шърт с лика на Вовката ...то Вашето Послание-Анкета, г-н Насименто - би Станало ачик-ачик Full Throttle.

Ако знаеш да ползваш Google потърси за Steven Seagal Sevastopol - навсякъде в новините е: www .forbes .com/sites/robertwood/2014/03/30/steven-seagal-applauds-putin-over-crimea-eyes-russian-citizenship/ Steven Seagal Applauds Putin Over Crimea, Eyes Russian Citizenship

Та нали Това и-Изказах към Велин, Колега ! --> Навсякъде Всички Подчертават че е Казано/Показано Само от Руски медии.

Сегал се изплю в лицето на Обама.

Известен и успял мъж, Сегал казва - Аз съм руснак! Гордо и красиво, изправен срещу цялата помия, която се излива от Вашингтон и Брюксел против Русия. Има такива хора на Запад и те не са малко. Но Обама, Ромпой и Барозу не са сред тях ... Даже жените, като Меркел, са по-достойни. Оказва се, че Меркел говори с Путин не само на немски, а и на руски език, в знак на взаимно уважение.

Тоя извратеняк Сийгъл за пари е готов и на маймуна да стане, щото тъпите му филмчета вече не ги гледа никой, с айкидо не се занимава от сума време и що пък да не стане сега :руснак"? Шутя има милиарди лично богатство, след 15 години кражби в Раша и Украйна-що да не спонсорира тоя клоун смешен??? Тотален смях е клоуна с китара, добрече не стана "българин" заради гювендиите от софийските клубове, че само щеше да ни излага!!

.... за САЩ и нормалния свят по принцип, това е нормално всеки индивид да изказва свободно личното си мнение, отношение, чувства без да се страхува от последици като репресии например...в Рашка обаче, ако някои подходи по подобен начин, го чака съдбата на ентусиастите федералисти от Сибир...и в тома е разликата между свободните държави и тоталитарните, наричани за кратко "Империя на злото"....

Какъв ли е О'(е...)Бама?

се прави на КЕНЕДИ, когато последния заявява -Аз съм БЕРЛИНЧАНИН по времето на блокирането на ЖП-транспорта и пътните магистрали до Западен БЕРЛИН от руснаците навремето. Само по въздуха се е осъществявали доставките за града. Стивън какво доставя на руснаците, филми и музика?!

Сергея къв е? Баща - българин, майка - украинка, а той в Брюксел. Какъв се бе, Сергей?

ЕВРЕИН!!!

Много ми е интересно, защо някой като се обяви, че е руснак или с руско потекло всички русофоби го пращат да отива в Сибир!?Нима Русия е само Сибир и водка!? И защо да не си уважава всеки човек корените, от които произхожда? На русофобите ще им дам само един пример- защо не плюят по произхода на Джон Атанасов или той не съществува, или пък е роден в България!? Бъдете малко по-реалисти!!!

А кой си спомня Шинед О'Коннор?Тя има смелоста да запали американското знаме на сцената ,и какво стана след това,спомняте ли си свободни демократи?Всичко е политика,ако този артист не е санкциониран,то има защо!Повечето от коментарите тук са безпочвени!

Коментари - ”Аз съм руснак”, заяви Стивън Сегал на концерт в Севастопол | Днес.dir.bg

”Аз съм руснак”, заяви Стивън Сегал на концерт в Севастопол

Холувудският актьор и певец Стивън Сегал за пореден път даде израз на предаността си към Москва, заявявайки "Аз съм руснак" на концерт в Крим.

Обратно в новината

Коментари - ”Аз съм руснак”, заяви Стивън Сегал на концерт в Севастопол | Днес.dir.bg

Коментари

Като си руснак, отиди да живееш в Русия, но като обикновен руснак, а не като богат американец.

Батка пък язе ти пожелавам да живееш у хамерика в некое гето при рапърите - не у холивуд :)

Ами,истински американец си...Напълниха ти джобовете догоре...,стана руснак,утре/ако Ммакетата съберат толкова-ще се пишаш МАКЕДОНЕЦ от Вардаро...

Стефчо,не беше ли се изкарал по едно време-китаец,а?!

Вярно че западът лети на високо а изтока пълзи по земята, само че ако катастрофираш летейки е едно ако се случи същото пълзейки е друго. :))

Личи си му, тия торбички под очите едва ли са от айкидото...

Иво, ти си комплексар!

Прав е човека.Никой не трябва да крие корените си.Изражението си му е чисто руско.

Дървосекачите и хиречеците са много разтревожени. Комикът Роби Уйлямс умря от прекомерна употреба на наркотици. А другата холивудска звезда Стиви Сегал обяви, че е руснак. Това трудно се преживява.

И аз съм руснак, и оня дето ги шамаросваше и Барозу ама са улави и двамата. Барозу е маоист.

таварищ Сегалич като е толкоз ербап оти не 'земе расийско поданство и да ходи при Жора Депардиев да вдигат наздравици за Светлото Бъдеще?

Шутлер здрасти. Как си, имаш ли подобрение ????

Браво, достоен мъж, но какво го чака в америка, дали няма да има забрана да влезе във великата измислена държава...

Америка е нормална страна, там няма КГБ! Можеш да отидеш и пред Белия дом и скандираш срещу президента и никой няма да те закачи! Можеш да пишеш и издаваш книжки срещу властта (стига да има кой да ти ги чете) и няма да ти сипят полоний-210 в чайчето... Или да те застрелят във входа като се прибираш! Ако имаш убедителни доказателства - може да му изкараш на президента си един импийчмънт и да го свалиш (както се случи с Никсън). В Америка има гражданско общество - това не е нито клише, нито соросоидни опорни точки, а самата реалност! А вие си възхвалявайте чекистите и Путин за да не ви дойде някой призори да те отведе за "справка" до Лубянка...

Верно е прав си в америка може да правиш каквото си искаш..можеш да идеш да се изкензаш пред белия дом и никой няма да ти каже нищо..ама без да си сваляш гащите нали!

Несигурността, отворко, е неприятно състояние на съзнанието, но сигурността е глупаво състояние на съзнанието...

8901

Тоя май изкуфя.

руснаци. От къде сме дошли - нарича се Волжка България - в центъра на Русия. Затова взаимната обич е неизбледняваща, за това имаме много точна древна българска поговорка - кръвта вода не става. Затова не мога да си представя ние с Русия да сме врагове, това е невъзможно.

пълни глупости. волен ли ти ги натика в устата. щото акъл маи нямаш много. нищо общо нямаме с руснаците. по-скоро ние сме създали всички техни държави в миналото, затова ни ненавиждат.сталин е избил огромен брои българи. отровил е даже гошо тарабата. убил е коларов.още ли искаш. в няколко воини русия напада българите. чети, говедарче е писал дядо Bазов!

Ако обичате - Никога Никъде по Никакъв начин Не се И-опитвайте да Ме замесвате в такива Инсинуации ! (Е, Ако поради Фактите че И Сме имали Волжска България И писменост Сме дали на отвъдчерноморците считате че Руснаците/кините - Са Българ(к)и - Би било Възможно да ...пообсъдим :-)

... не сме дошли от Волжска България... Волжска България и Балканската България са създадени от Велика България съществувала на територията на северното Черноморие, днешна Украина, някои сочат за столица на Кубратова България Фанагория... българите нямат нищо ама нищо общо с тъй наречените руси....

Те тия дето ги мислиш за българи са дошли от индия, не от волжска българия и са с малко по засилен тен.

Ти нормален ли си ??? Генетично сме най -близки с гърците и илирите /сегашни албанци и хървати/ защото сме потомци на ТРАКИТЕ.Нямаме нищо общо с руснаците освен сходен език. Това за прабългари,славяни са комунистически ,великоруски и панславистки измишльотини. Нещастник!!!!!

руснаците са 80% българи. Нали знаеш, че българите сме с няколко века по-древни? Но и украинците могат да имат претенции - руската държава тръгва от Киев. А за варягите и евентуалните шведски претенции какво ще кажеш?

Айде ако обичате хората с македонска жилка да се въздържате от коментар, още малко ще изкарате че и китайците са направени от българи.

Лоша работа! Щом и западната цивилизация взе да произвежда дисиденти, не им остава много време.

Стивън сегал дисидент.... ти уби ротния с лопатата :D Ще стане дисидент като почне да го гони държавата заради изказванията му, но тя ще почне да го гони, само ако не си плаща данъците. Ако си получи руския паспорт една друга държава, може и по рано да го подгони, ако не следва правата линия на Партията :D

Най-големият изрод на всички времена! Нищо чудно, че има и руска жилка... Млати, бате, пра'и ги луди там!

Официално Русия не разрешава двойното гражданство, така че ако Сегал поиска официално да докаже думите си, като промени гражданството си на руско ще трябва да се откаже от американското. А иначе всички тук в америка сме от някъде. Аз съм българин и американец и имам двойно гражданство. За щастие никой не ми поствя въпроса да се откажа от българското си гражданство. Като виждам обаче какво става в България чесно ви казвам страх ме е да се водя и аз и децата ми български граждани. За Русия мога да кажа, че имам и руска кръв също, но не бих се изхвърлял като Сегал да обявявам че съм руснак. Познавам руската литература, говоря руски като матерен език, но руснак не съм. Не съм нито живял в Русия, нито работил и плащал данъци там. Човек може да каже обичам Русия, обичам България, обичам Америка, но да се самообявиш за руснак, американец или българин е доста самонадеяно и плитко. За мене страната, която не се отказва от тебе дори и да си мизерен и болен е твоята страна. А като забогатее човек то всички страни тогава ще се радват той да е техен гражданин. В този смисъл Америка е моята страна, защото ме прие беден емигрант без език и ми даде възможност да работя и да се чувствам човек а България не ме искаше млад силен и здрав лекар ортопед. Това не ми пречи да обичам и България и Америка и Русия.

"За мене страната, която не се отказва от тебе дори и да си мизерен и болен е твоята страна." Със сигурност америка не попада в тази категория, особено когато имаш предвид, че за една операция на апендикс с еднодневен престой ти взимат 55 хиляди долара. За богати е добре, ама за бедни и мизерни... ще ме извиняваш.

Вашият апендисит в мозъка-Ви ли Е ?!

Виж сега, ти може да си амер. и бълг. гражданин, защото и в УСА, и в Б-я се разрешава двойното гражданство. Иначе щеше да си само американец. Колкото до етническата принадлежност - по корени си бълг., американец, или двете - това няма как да е - 'аз не съм'. Ако баща ти е от Ангола, майка ти от Камерун - ще си смесица от тия 2 близки националности, или общо казано - афроамериканец. Това е положението.

jizast

Този е жалък. Много тъпо парче, а иначе се пъче навсякъде какъв корифей на бойните спортове е, само на филмите може да ги размазва иначе си е клоун

Очаквах да изсловоблудстваш, че си го и нашамарил?! Жълтото и си лягай!

Жерар Депардьо - Руснак ...Сегал Руснак ...е то не останаха американци бе ...

Странно, аз пък помня дядо му Зигель - одесски евреин, отишъл в америка да управлява Холивуд

Аз пък си мислех, че е китаец.

Те и половината българи ще го кажат без да им плащат!

Този има по - малко реплики и от Скалата ! Едно време му се кефих когато излезе Нико, но след това разбрах, че е само едно дърво, което може да те спука от бой и нищо повече!

Не омаловажавай боя. Сега е особено актуален. Както виждаш без бой няма напредък.

Че ти кво повече искаш след като те спука от бой? Да те покани на танц ли?

Стивън Сегал е истински мъж във филмите, на сцената и в живота. Непоколебим и побеждаващ, като истински руснак.

Да- стивън сегал е "истински мъж" и когато бушонира любовниците си, както и когато ползва нонстоп платена любов ;)

Ей, ,,пъстър свят", ти май завиждаш ...

това ми изглежда вярно, което казваш,нищо, че не го познавам лично. В едно вечерно предаване с Ку Ку Бенд точно такова усещане остави в тези, които гледаха интервюто с него. Елементарен. ниско ниво.

Жерар Депардийо , Стивън Сегал, Мики Рурк - Путин събира алкохолизирана паплач от целия свят.. А руската биомаса е във възторг.

Едуард Сноудън ????? От него боли повече ....

Киркор Киркоров

Дърт пръдлю. Цял живот игра в един и същи филм. вероятно за по-големи пари ще бъде "Аз съм севернокореец"

Известният холивудски певец и актьор Стивън Сегал казва гордо на света -,, Аз съм руснак! Аз подкрепям усилията на руския президент да защити руснаците. Крим е изконно руски." Това е туш за хамериканците, хирецечите и дървосекачите ... Сегал винаги побеждава.

Е, щом за Поне 9-10 Години (откак Разговаряме тук във Форума-Ни) Не мирясахте да се пробвате : -- Чардаш !, 'Маестро'. (ил Най-Вече -чччастушка де ...:-)

Ало, убеденият: пак за пари мислиш.Как ще допуснеш, че има различни от теб,които мислят.Той за това е Сегал! А ти кой си? И не скам и да знам.

Той затова и беше бодигард на наркобос, щото е Сегал!!!

фразата "Аз съм руснак" фигурира като отделна клауза в договора му с допълнителен тлъст хонорар! Останалото е за наивници!...

Бас държа, че договорът му не се предоставя за свободен прочит на олиGофрени ... тъй че от къде знаеш какво пише в него???

Изявите на Стивън Сегал в Крим се понасят много трудно от разни хиречеци и страдащи дървосекачи. Място не могат да си намерят и пишат измислици по форумите. А руската публика е възсторжена от концерта на гражданин на САЩ, който казва - Аз съм руснак.

Вие стигнете социалният статут на ник "Дървосекача" и чак тогава ги пишете тези...

Защо не плюете срещу Кения и кенийския произход на някои хора, а хвърляте помия срещу Русия и руския произход на някои хора??? Последователите на фашизма трябва да са последователни! Резолюциите на "дебелата неокастрена сопа" и обръщенията към всички други с "руски тролове" е просто тъпа и безочлива наглост!

който казва "Плюя на Русия" и от Тухачевски с неговото "Аз не съм руснак, аз съм интернационалист!". Ще му се изкефя, ако дари богатството си благотворително в Русия и се засели там (може и в Крим) като се задоволи с една средна месечна РУСКА заплата!..:-)

Това че Сте Руснак (ама Що го пишете с мммалка я ? ..;-) --> Не Би следвало да Ви прави бунак/бонак, Колега ! И ! : -> Защо се опитвате да пежорирате ? ---> Защо просто не сложите Вашата реплика към Конкретни мои-Лични Представяния на Данни и/или Въпроси към Нас-Всички Българ(к)ите ? ------> Защо просто не Признаете че тая story звучи на частушка ? Е, Ако Не-дай-боже изпоизгъгнете - 'Гинет Матушка Россия !' - Определено Ще ме ошашавите. (с Такава-една Откровеност де :-)

Вие сте представителна извадка на всичките хиречеци и другите дървосекачи. На вас ви отива реплика навсякъде.

Де се дяна македонецот;0 с ник "снайпер"? Да не вие на умряло за Зукърбърг и за това, че е наполовина българин, а не маке;)

За ник "снайпер";) Скопие потресено - Създателят на Фейсбук бил на половина българин (ОБЗОР) 11 Август 2014 12:04 Агенция "Фокус" Скопие потресено - Създателят на Фейсбук бил на половина българин (ОБЗОР)Снимка: АФПСкопие. Собственикът на Фейсбук Марк Зукърбърг призна, че е наполовина българин, съобщава македонското електронно издание Република като се позовава на американски медии. Зукърбър е признал, че има български произход, от който бил много горд. Той бил кръстен на своя дядо Марко по майчина линия, който емигрирал през 1944 г. С идването на народната власт богатите българи били прогонвани и за това дядо му е напуснал страната, посочва изданието. Баба му обаче, останала в България и не е ясно какво е станало с нея. Зукърбър твърди, че познава историята на България и е горд с нея. Други медии също пишат по темата: Създателят на Фейсбук призна, че е наполовина българин За се. Марк Зукърбърг призна, че има български произход - МК News. Създателят на Фейсбук Марк признава, че е българин?! Бркај работа.

... под различни форми и начини се задвижват едни механизми за въздействие на общественото мнение от индивиди, които открито или завоалирано оправдават руското варварство, окупация и анексиране на чужди територии, въоръжаване на терористични банди, фактическа намеса във вътрешните работи на съседна държава, убийства и др. довчера се цитираше Депардье, днес Сегал...по спомени от оцелели, след Чернобил също се задвижи някакъв подобен механизъм и разни екземпляри, живеещи благополучно в благополучни западни държави, в това число и политици, вкупом започнаха да убеждават света, че няма такова нещо като радиация, опасности.. та познато, много познато...

Забравяш Едуард Сноудън ...

.. Сноудън го възприемам като част от картинка от друг пъзел...спяща клетка, внедрена, използвана...

Аз па съм българин ...

мръсни комунисти той да отиде да живее в сибир и с него да се отнасят като обикновен руснак от комуналка

Разни хиречеци и дървосекачи пишат против Русия. А Стивън Сегал казва гордо на света - аз съм руснак, в подкрепа на Русия. На кого да вярва обикновенния европейски гражданин ???? Ами че то е пределно ясно.

Ама на сегал не му се ще да иде да живее в русия въпреки всичко май май :D

Хиречек здрасти. Как си, имаш ли подобрение ????

О-о ! --> Събудих ли ПървоСигналността-Ви/ви, 'наши' ?! ---- Е Казано - Не Лъжи !!!

Ами не знам...Преди 6-7 години каза че баба и дядо са будисти от Калмикия.Сега бил руснак щот баба и дядо дошли от Питер...Пък ако требе да сме точни Сегал идва от на деда му фамилията Сигелман, а баба е Голдщайн...И те така...

Тейко-му - Бе голяма работа в MGM.

Ми що се не върне да живее във великата сибирска империя ми седи в пропадналищ капитализъм питам аз ...

Сегал казва - АЗ СЪМ РУСНАК

Концертът на Сегал в Севастопол е значимо културно събитие за руснаците. Артистът-певец от САЩ беше посрещнат възсторжено и с голям ентусиазъм. Но се оказа много неприятен факт за хамериканската администрация и брюкселските послушкоци.

Възхитен съм от Вашето тексто-Подбиране, г-н Насименто ! - РИА 'Новости' Каза... - Руската Държавна ТВ Излъчи... ...а Ако Доизкажем че Само именно-Тези две Руски медии изтъкнаха че Сегал (Умело изпонагъгнато кат Шагал де ;-) - бил бил поддръжник на Руските Ултранационалисти 'Нощни Вълци' - се бил бил просълзил от Връчения-му Т-шърт с лика на Вовката ...то Вашето Послание-Анкета, г-н Насименто - би Станало ачик-ачик Full Throttle.

Ако знаеш да ползваш Google потърси за Steven Seagal Sevastopol - навсякъде в новините е: www .forbes .com/sites/robertwood/2014/03/30/steven-seagal-applauds-putin-over-crimea-eyes-russian-citizenship/ Steven Seagal Applauds Putin Over Crimea, Eyes Russian Citizenship

Та нали Това и-Изказах към Велин, Колега ! --> Навсякъде Всички Подчертават че е Казано/Показано Само от Руски медии.

Сегал се изплю в лицето на Обама.

Известен и успял мъж, Сегал казва - Аз съм руснак! Гордо и красиво, изправен срещу цялата помия, която се излива от Вашингтон и Брюксел против Русия. Има такива хора на Запад и те не са малко. Но Обама, Ромпой и Барозу не са сред тях ... Даже жените, като Меркел, са по-достойни. Оказва се, че Меркел говори с Путин не само на немски, а и на руски език, в знак на взаимно уважение.

Тоя извратеняк Сийгъл за пари е готов и на маймуна да стане, щото тъпите му филмчета вече не ги гледа никой, с айкидо не се занимава от сума време и що пък да не стане сега :руснак"? Шутя има милиарди лично богатство, след 15 години кражби в Раша и Украйна-що да не спонсорира тоя клоун смешен??? Тотален смях е клоуна с китара, добрече не стана "българин" заради гювендиите от софийските клубове, че само щеше да ни излага!!

.... за САЩ и нормалния свят по принцип, това е нормално всеки индивид да изказва свободно личното си мнение, отношение, чувства без да се страхува от последици като репресии например...в Рашка обаче, ако някои подходи по подобен начин, го чака съдбата на ентусиастите федералисти от Сибир...и в тома е разликата между свободните държави и тоталитарните, наричани за кратко "Империя на злото"....

Какъв ли е О'(е...)Бама?

се прави на КЕНЕДИ, когато последния заявява -Аз съм БЕРЛИНЧАНИН по времето на блокирането на ЖП-транспорта и пътните магистрали до Западен БЕРЛИН от руснаците навремето. Само по въздуха се е осъществявали доставките за града. Стивън какво доставя на руснаците, филми и музика?!

Сергея къв е? Баща - българин, майка - украинка, а той в Брюксел. Какъв се бе, Сергей?

ЕВРЕИН!!!

Много ми е интересно, защо някой като се обяви, че е руснак или с руско потекло всички русофоби го пращат да отива в Сибир!?Нима Русия е само Сибир и водка!? И защо да не си уважава всеки човек корените, от които произхожда? На русофобите ще им дам само един пример- защо не плюят по произхода на Джон Атанасов или той не съществува, или пък е роден в България!? Бъдете малко по-реалисти!!!

А кой си спомня Шинед О'Коннор?Тя има смелоста да запали американското знаме на сцената ,и какво стана след това,спомняте ли си свободни демократи?Всичко е политика,ако този артист не е санкциониран,то има защо!Повечето от коментарите тук са безпочвени!