Загинали и ранени при обстрел на тролейбус в Донецк

13 души загинаха при стрелба по тролейбус в Донецк. 10 украински войници загинаха при боеве в града. Олександър Турчинов е попаднал под обстрел.

Обратно в новината

Коментари - Загинали и ранени при обстрел на тролейбус в Донецк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирчета, не ни показвайте счупени стъкла на автобус, а покажете десетте трупа, разхвърляни около автобуса !!! Или нещо ви е страх от работодателите.

Тролейбуса е бил обстрелян с миномети от диверсионна група, принадлежаща на Азов, тоест на Коломойски.Няколко такива групи действат в Донецк, засега една е заловена.

И как така е проникнала диверсионна група, при положение, че в Донецк не се влиза? Подстъпите се обстрелват от блок-постове и всяка кола се проверява. Всъщност не може и да се излиза оттам.

Да бе той щото нашия струва много.Особено откак се "демократизирахме" под вещото ръководство на Вашингтонския интернационал

ТОВА В СОФИЯ, ОЩЕ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО, ДА ГИНАТ ПРИ ПРЕСТРЕЛКИ ТОЛКОВА ГРАЖДАНИ, НО НИКОГА НЕ Е КЪСНО /СНОЩИ ОКОЛО 20.00 Ч, ПРЕД "СЪДЕБНАТА ПАЛАТА" В СОФИЯ СЕ СБИХА ДВА "БАКШИША" ЗА КОЙ ИМАЛ ПРЕДИМСТВО ОТ 9732121 И 91119, НО ТОВА СА "ДРЕБНИ НЕЩА" КОИТО НЕ СА ОТ "ЗНАЧЕНИЕ" ЗА ИМЕТО НА СТОЛИЦАТА И ДЪРЖАВАТА ПРЕД СВЕТА

Путку, не бьди такава скрьнза. Дай им 20 ....

Между обединението на ГФР и ГДР,от една страна и Крим и Руската федерация,няма никаква разлика!!!

link САЩ признаха публично, че са вложили $5 000 000 000 $ за организиране на "мирните протести" в Украйна "Мирните протестиращи" от Майдан изпълняват дословно Наръчника за сваляне на правилтества, който е писан от ЦРУ. Дали е истина - сами можете да прецените: Freedom Fighter s Manual Разпространи го!

подходът на ЮСА за предизвикване на войни и метежи по цял свят е един и същ.Те стрелят-крещят ,че по тях е стреляно.Те убиват-крещят ,че имат убити.Те свалят самолети-крещят...Европа им приглася.Започна се с МАСОВАТА манипулация-Меркел-"Русия нарушава ...полският външен мин-Украинци са освободили освиенцим/не както си е Червената армия/ ГНУС МЕ Е ,ОТ ТЕЗИ,КОИТО ИМ ВЯРВАТ!

Заместник-командващият щаба на опълчението на Донецката народна република Едуард Басурин съобщи, че 44 украински военни са се предали на опълченците. Общите украински загуби в района на летището и близката местност до пладне са 597 убити военни. Говоря за онези, телата на които са намерени в района на летището и селището Пески. Предалите се в плен са 44 души съобщи Басурин на журналисти.

Детройти и дебили напрягат всички сили, България забравят, Русия защитават. Кажете "братя" мили защо сте русофили? Затуй ли, че Русия ни върна до просия? След туй "освобождение" селата ни са празни, народа в напрежение, а младите - в чужбина берат, берат маслини...

ЛЪЖЕЦ си и един от платените манипулатори тук.РУСИЯ НИ Е МИЛА и не е виновна за случващото се!

ИДИОТ НЕЩАСТЕН, ТЪП СИ КОЛКОТО 100 СВИНИ,ОЛИГОФРЕН!!!

Нещастник, до кога ще скверниш името на Паисий??????????????????????

тези в Киев, каквото и да стане, дори не се чули още какво е, но ЗНАЯТ, че е дело на проруските сепаратисти... НЛО да падне, пак ще кажат, че са го свалили руснаците нарочно с цел провокация! Смешници. Ама никой не им вярва вече.

"Мястото било е на 15 км от зоната, където са украинските войски. Затова не били те!" ....... А при предишния случай във Волноваха опълченците бяха на над 20 км от мястото, но те били виновни.

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ НА КОИ ХОРА ОПЪЛЧЕНЦИ ИЛИ КАКТО ГИ НАРИЧА ЯИЦЕТО НЕЛЮДИ СА ВСИЧКИТЕ МЕСНИ ЖИТЕЛИ ! ТОКАЗВАХА ЕДНА УЛИЦА КОЯТО УК-ТА АРМИЯ Я ИЗРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА ! ЖЕНАТА КОЯТО ПО ЧУДО Е ОСТАНАЛА ЖИВА КАЗВА ЧЕ НА ТАЗИ УЛИЦИ СА ЖИВЯЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 10 КЪЩИ ОПЪЛЧЕНЦИ !!! И КАК МИСЛИТЕ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ЩЕ СТРЕЛЯТ В СОИТЕ КЪЩИ - РОДНИНИ ПРИЯТЕЛИ И Т Н ! А ПРОПАГАДАТА НА ХАМЕРИТЕ (ЗА НЕЯ РАБОТЪТ НАИ ДОБРИТЕ СВЕТИЛА )НА ТОЛКОВА ОСМИСЛЕНА ЧЕ ДАЖЕ ПО УК-ТО ТВ ИМ ДАВАТ КАКВО ТОЧНО МОЖЕ И КАКВО НЕ МОЖЕ ИЛИ ПРОСТО ТЕКС КАКТО В НЮ-ЙОРК ПСЛЕ 11 09

....упал, потерял сознание, проснулся-гипс. Закритий перелом...

Що ли не се появява оня кьоравия Снайпер?... Или се е маскирал? А?

ЧЕНГЕНЕСУРАТ !!!

Ти па къв си бе?

Има ли украйнски войски в Донецк???Няма!Ако е имало,хората нямаше да чакат на спирката,защото как си преставяте мира с опълченци и украинци?!Обстановката е била мирна и украинците са ги бомбандирали.Всичко друго е манипулация.Вярвате ли на Турчинов,Яценюк и Петрошенко Марципанов?

да ги бомбандират като наоколо са жилищни сгради а е стреляно от 50-100 метра ?? И как да са украински военни като града се охранява от руски сепаратисти ?? Помисли малко !!

Защото мислиш с мащабите на българските градове:-) Там град от 300 000 жители е по-голям от София, помисли каква площ е град над 1мл жители. Там завод с 30 000 работника се счита за малък, с 200 000 като ЮжМаш вече е голям. Та на такава площ може 1 рота да се мотка , стига да познава града.

Моля поне за едно доказателство кой е стрелял по тролейбуса! Но нека бъде сериозно подкрепено, ако може. И да не е от агенция ЕДНА ЖЕНА КАЗА. Защото един казва-руснаци, друг-украинци, но всичко се крепи на предположения и емоции според мен. Та ако някой може да приведе доказателства, ще осветли доста ситуацията. Но пак казвам-сериозни доказателства!

Има само един комунизъм и това е еврейско хамериканския ХЕНРИ ФОРД.Мордохай леви мордохай мърдок.Доказано баста за комунизма авари,хазари, кагани и левити.Вие сте организирана престъпна група Мафия/

Много ти мътна мисълта, братчето ми!

Какви обекти троши орки армията,та те ядът пердах повсевместтно единственото което правят е да стрелят по мирните хора,Тази банда с меки ръчички ги чака тотален разгром.

Смърт за Плевнелиев и шарлитата!

шериат такъв!

Ти си руска подлога, пръждосвай се при Путлер!

Очаквайте доклада за Бойнга!

дребният руски педерас, които играе ролята на президент, и много харесван от народните си маси, нещо не се обажда вече :)

Пияният е за няколко часа.Идиота е доживотно.

Бегеецa ?

Да. Както каза Порошенко, "нашите деца ще ходят на училище, техните ще стоят в подземията..." Е, радвайте се, русофоби! Русофобията е неизлечима, но се случва и да е с летален край.

коя влaст извършвa покушение в сибственaтa си столицa срещу собственото си нaселение ? И мaгaре нямa дa повярвa нa лъжите ви ! Всичко се връщa и зa всичко ще си плaтите прескъпо !

Бог да прости загиналите, но ако не бяха подкрепили терористите, сега тяхните градове нямаше да бъдат обстрелвани и те щяха да са живи. Макар и съпътстваща жертва на борбата на Украйна стещу терористите отцепници, до известна степен сами са виновни.

Виновни са САЩ и ЕК, които направиха фашисткият майдан.

Какви демократи се навъдиха. Асенчо съвсем си занемарил лекциите в американското посолство. А колко хора се събираха в началото.

Демократе , а запитвал ли си се , защо тези хора подкрепят т.нар.от теб "терористи" ?

Тези жертви не са подкрепяли терористите. Те са заложници на руската войска и жив щит в една мръсна агресия.

колкото е бил и Гьобелс и също толкова елементарен в "тезите" си.

Всеки, който иска може да извърши провокация. Можа да са ислямистите., например.

НЕ ПРИПИСВАЙ ЗВЕРСТВАТА НА РУСНАЦИТЕ НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ, ФАШАГО ПУТЛЕРИСТ.

Нервите ли не ти издържат Върви почини си. Зле ти влияе истаната

На война е така, брато! Има жертви! Ама войната я почна Путин и всичко се пише на неговия гръб! Ако я бяха почнали американците, войната щеше да е в западна Украйна, граничеща с НАТО, а не в източна, граничеща с Русия!

Преврата беше финансиран от САЩ ,те сами си признаха ...

Но, Иван Вазов е обичал Русия!

Така е, обичал е царската Русия, а не империалистическата (фашистката) Путлерова Русия!

PInk Floyd

Така както си го написал излиза че Путин е управлявал Русия по времето на Вазов :D

ПОСЛЕ Е НАМРАЗИЛ РУСИЯ ИЗОБЩО. ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА, КОГАТО СМЕ СМАЗАЛИ МОСКАЛИТЕ В ДОБРУДЖА.

И какво се случи след края на ПСВ ? Май беше национална катастрофа..

Ти да не би да си състудент с Гоце? Като наблюдавам стила май заедно сте били на курсове в партийната школа?

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете

абе я ги оставете гнусните соросоиди да си говорят сами тука. все ще си навъртят норматива и ще се покрият до утре.

Руснаците са много гадни.Всъщност в концлагерите, войниците в германски униформи, са били преоблечени руснаци.Прадядо му на Хитлер е бил строител в Петербург и е бил с жена си, което дава повод за предположение, че Хитлер е бил една руска издънка.Руснаците са много лоши, те са влезли в България по време на руско-турската война, с единствената мисъл да завоюват тази територия и в крайна сметка, да плячкосат Истанбул.Те даже са ни откраднали азбуката!Мръсници!

Еееех,Българио...или както е казал Апостола - "Народеее!!!"Само един единствен от 1500 мнения/псувни/запитва защо не си гледаме собствените кривици и робско държание,а все се дърляме за това кой да ни е господар. ДАЛИ ЩЕ СЕ КЛАНЯШ НА ИЗТОК ИЛИ ЗАПАД,ЗАДНИКЪТ ТИ ПАК ОСТАВА ОТКРИТ! /Мао Цзе Дун/

ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА МРАЗЕЛИ РУСИЯ.

ОМРАЗАТА Е КИСЕЛИНА,КОЯТО РАЗЯЖДА ПОВЕЧЕ СЪДА В КОЙТО СЕ НАМИРА,ОТКОЛКОТО ТОВА ВЪРХУ КОЕТО СЕ ИЗЛИВА!/император Ю/. Не чувстваш ли че и при теб е така?

на Раковски. И двамата са искали България да се освободи сама, защото нейните освободители ще са нейни нови поробители! ЗА ТОВА ЛЕВСКИ САМ ТРЪГВА ДА ОРГАНИЗИРА ВЪСТАНИЕТО!

Светът бавно и мъчително върви към 3та световна....

ДА СЕ СВЪРШИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ С КОМУНИЗМА И ПУТЛЕРИЗМА.

Ти знаеш ли какво е комунизъм , бе грездей ?

Значи днес празнуват във САЩ и Гейсъюза!

В РУСИЯ СА МНОГОТО ГЕЙОВЕ, КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ БАЛЕТИСТИТЕ.

РУСКИТЕ ФАШИСТИ СА ИЗРОДИ, КАКТО И РУСКИТЕ КОМУНИСТИ, КАКТО И КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

Боко тиквето той камунягя ли

АКО Е КОМУНЯГА И ТОЙ. ИЗРОДИ МОСКАЛСКИ.

Фашистите дойдоха на власт в фкиев с помощта на фашистите от фашингтон. Фашистите от фкиев свалиха малайзиския бойнг с 300 човека в него по препоръка на фашистите от фашингтон, само и само да си създадат удобен сюжет! Фашистите от фкиев убиха и убиват съвсем нарочно не само хората от този тролейбус, не само пътниците от Волноваха, а и цялата територия на Донбас и Луганск в едно с всички в нея! Фашистите изгориха живи и хората в Одеса! Всичко това под вещото ръководство на черният дом!

руските военни, понеже много обичали да се бият, като излезели в отпуска, отивали да се бият в украина, но вече като зелени човечета и умират като такива

Интересно като рашъните стигнат до Киев ти какво ще пишеш. Май май ще смениш плочта

те, откога ги чакаме да стигнат до киев, а все си стоят в русия, според лавров и путин

Аз, например, ще напиша, че след като братята победоносно са стигнали до Киев, сега победоносно, хуманитарен руски конвой от 120 хладилни ТИРа, победоносно, в чевени ковчезиги връща в родинато им! Един хладилен руски тир побира около 150 ковчега! Такива ТИРове непрекъснато сноват туда и обратно! Туда боеприпасы, обратно трупы! Празен курс нема! Капитализъм, даже империализъм!

Bell

Руснаците както във войната с Украйан, така и тук във форума, се доказаха като едни долни лицеменри същества.

Кви същества? Путин сам ги нарече Бандерлоги, т.е. най-долнопробна фашистка сволочь!

Честно отдавна не съм чел идиот като тебе. Може би Пъстрото куку и Мигко Пешев.......Не не те бяха по умни от тебе . Съжелявам ама си е самата истина

А, бе, ти още ли не си ходил на зъбар? Смърдиш на 100 километра с тоя запуснат кариес!

Горкият руски народ! Плаща сметките на разни обами, меркели и цялата останала сволоч!

путин е "спечелил" 70 милиaрда долара. неговата сметка плащат

Пич! Ти си мислиш, че всичко в този живот са парите. Така са те възпитали Сорос, Обама, Меркел и останалите твои учители. Смяташ ли, че Путин, който работи по 16 часа на ден, за да превърне Русия в суверенна дъжава, а не в суровинен придатък на западните търбуси, ще избяга със 70 милиарда на тъпите хавайски острови, за да си гледа кефа? Разсъжденията ти са типични за един посредствен човек! Сори!

Ква останала сволочь, кажи си направо Путин! По данни на ООН, жертвите са над 5000, а има и 10 000 ранени, това са само путинските "доброволци", чийто Върховен Главнокомандващ се явява той, според неговите собствени думи! Другите изброени не са главнокомандващи на руската армия!

А какво стана с малаизиския самолет паднал в Източна Украйна, тогава отново обвиниха руските сепаратисти, обаче данните се скриха и нищо не се говори, макар и кутиите да са намерени. Сигурно, че няма да е лицеприятно за Потрошенко и другите палачи на украинския народ, както и този случай в Донецк.

дали показаните кутии са истинските. Според един български експерт, "черните кутии най често са смачкани като консервена кутия, докато тези предадени от сепаратистите изглеждаха като нови".

Путин вече каза: "Он упал"!

кагебишките путлерофци ги чакат пролетни изненади от Казахстан, Киргизстан, Узбекистан, Таджикистан, а най-голямата изненада ще получат от Белорус ???

абе откачалко,гласовете ли ти го казаха...........ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАА

22.01.2015 г. Р-н н.п. Крымское При проведении передислоцирования 31-й инженерно-сапёрный полк 58ОА ЮВО накрыт плотным артиллерийским огнем ВСУ Потери л\с и техники уточняются Р-н траса Бахмутка Подразделения 20-й гв отдельной МСБр ЮВО (Волгоград) при выполнении боевой задачи "200" -6, "300" - 8 Повреждено 3 ед. бронетехники. Мариупольское ОН. При выполнении боевых задач подразделения 1140-о гвардейского артиллерийского полка 76-й ДШД в результате ответного огня ВСУ "200" -5, "300" - 11 Мариупольское ОН. При выполнении поставленных задач подразделениями 200-й артиллерийской бригады в результате ответного артллерийско-ракетного огня ВСУ "200" -3, "300" - 7 (1 тяжело). Уничтожено 2 ед. артиллерийской техники Р-н Мариупольского ОН Подразделения 45-о отдельного полка специального назначения ВДВ (Кубинка, Московская область) при выполнении боевых задач результате боестолкновения с подразделениями ВСУ "200" -4, "300" - 11 (2 тяжело). Р-н. н.п. Пески Сводная группа подразделений 8-й отдельной мотострелковой бригады 58ОА ЮВО (Борзой ЧР ) и 5-й отдельной танковой бригады 36-й ОФ ВВО при выполнении боевой задачи "200" -10, "300" -22. Подразделения 5-й отдельной танковой бригады 36-й ОФ ВВО отведены с линии боестолкновения. Р-н. н.п. Пески Подразделения 18-я отдельная бригады ЮВО при выполнении боевых задач "200" -12, "300" - 30 ТМН - 3 Р-н. н.п. Пески Подразделения 1065-о артиллерийского полка (Кострома) при выполнении боевых задач "200" -3, "300" -6 Р-н н.п. Донецк, аэропорт Сводная группа Подразделений 31-о гв. ОДШБ ВДВ ( в/ч 73612 Ульяновск) и 234-о ДШП 76-й ДШД при при передислокации "200" -8, "300" - 24 ТМН - 35 Подразделение отведено с линии боевого соприкосновения .

го самия Лукашенко че иска търговията с Русия да бъде в долари.

Ще ти ЕБА майката!

Дедо Иречек дърти комуняга и ренегат ами ако тебе те изненадат отзад в този дърти задник дали аджеба ще издържиш

Братоубийствената война може да я спре само един човек на света-българския Де Гол,Бисмарк и Чърчил- бат Бойко,но на Путя и Пороша не им стискат топките да ,му дойдат на гости,щото ще има здрави тупалки,шутове и баници зад врата! До сутринта ще е възстановено и всичко разрушено -единия с лизгаря ,другия с кирката !

Чисто статистически привържениците на Русия в България са нискообразовани, застаряващи и от провинцията! Колкото и коментари да се леят в подкрепа на руската политика, това е просто тролски шум в морето! Великите сили разпределиха баницата и това ясно си пролича по идването на Кери, шефа на НАТО и отказа на Путин от Южен Поток!!! Сега запада кротко ще седи и ще гледа как Русия фалира, влачейки на гръб Крим и една война, която сама предизвика и подкрепя!

И ти ли целува дупето на Кери аз пък си мислех че само Асен Генов беше удостоен с тази чест

Майки, виждам, че си образован, информиран и т.н. Та, моля да ми обясниш нещо- рублата пада, поради изолацията на Русия и поради срива в икономиката заради санкциите. Ми що тогава пада и еврото, бе Майки? Да не би САЩ да са ни натрескали санкции на ЕС, които ни сриват икономикит, пък аз да съм го пропуснал?

И идея си нямаш че падането на еврото няма нищо общо с рублата и Русия!!!

Еничарче,Михаил ли ти е името,че се срамуваш от него?!

наи-вероятно тук са все още неумрелите генерали на тодор живков плюс разни други червени боклуци

Е, да истинските българи са в провинцията. В столицата са полезните идиоти.

Чудесно е ,че покрайнците са напуснали летището! Да почваме да кацаме и "да почваме алъш-вериша"!

Цивилните са убити от руснаците за да има репортаж по техните телевизии!!

И така всеки път - самолети, автобуси, спирки, все от терористите се атакуват. Ей, птичи мозъци сте това в службите...

Искаш да кажеш - интересно, ще има ли лицемерно шествие на управляващите Русия нацисти по повод поредния терористичен акт на 'армията' им. Убийството е доказано извършено от самите терористи!! Има много свидетели видяли техните минометни обстрели от самия град по мястото където е бил трамвая!!