Турчинов даде старт на силова операция в Донецка област

Временният президент на Украйна Олександър Турчинов обяви началото на силова специална операция в северната част на Донецка област.

Обратно в новината

Коментари - Турчинов даде старт на силова операция в Донецка област | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-долно възможни, мръсни, гадни джуифско-америкснски шпиони и терористи!!! Ни за Украйна им пука ни за населението там, ни за чистите украинци! Нали утре щяхте да "преговаряте" -4-ворката?! Защо избързахте да леете невинна хорска кръв, продажници мръсни! Тия двамата мръсници живи няма да се отърват и то от украинците!

Истината е една: "Който е "ПРОТИВ" интересите на УСА, ЦРУ, МВФ, СБ, "Шеврон" и т.н. предизвестени "цивилизационни" ценности е "НЕ"приятелски агент, а който е "ЗА" "мирното" налагане на интересите на въпросните милосърдни субекти е "ПРИЯТЕЛСКИ" агент (дипломат; резидент; инструктор; "работник" в международните филиали на CIMO; "N-ската" американска частна армия; корпурация; фонд; фондация... или туземец заработващ като соросоид - президент; "свободен" интелектуалец журналист и/или партократ)!...

Алооо, коментаторите- спецове по политическо право.. Я оправете първо тоя комунистически клозет България, като знаете толкова. После давайте мнение кой прав, кой крив в Украйна. Кой ръководи и кои акции. Всички накрая ще се оправят и ще забравят. Само нашия КЛОЗЕТ ще е все така вмирисан от комунистическо/турските лайна, които смърдят и ВИЕ подкрепяте.

Много си прав!!!

ти демократ ли си или фашистка издънка а? да напишен това пред БЪЛГАРИЯ?!!! ИЗРОД!

Бий руската хлебарка по канчето!!!!! Мръсно, комунистическо котило! Напалм за вас, гадове! Най- големия тумор на планетата! Червената, комунистическа, руска гад!

Валери...тъп си се родил или ти е от казармата?

МОР за шибаните руснаци!

що триете, или сега сте на тема кой не скача е московчанин? защо криете какво става и оставате тези лъжливи гнусяри да вкарвт евроепйските народи в война

Хайде бой на мръсните кумуняги прости! Обичам САЩ, Обичам Ес, Обичам НАТО, край на ръшките, сега ги заклахме! Да си отмъстим на москалите, напред НАТо, напред САЩ, избийте ги, ахахахаха, обичам когато кумунистите мрът.

много си обичлив затова си путаран

Червената армия има достатъчно опит от времето на Втората световна война при освобождаването на Киев от нацистите.

...т.е. , както са казали великите американски тролове (както някои обичат да се изразяват тук) MetallicA: There is no escape and that's for sure This is the end, we won't take anymore Say goodbye to the world you live in You've always been taking and now you're giving.... :)))

Ееееxit Lights !

От дневник.бг: Десет мита на руската пропаганда или Украинска операция в Източна Украйна започна с десант (видео)

какво ми ги цитираш тия от дневник а? подлоги долни!

Cамо така, боi по съвецките пияни кратуни!

от такива неграмотни като теб само беда съветските повтори 1 клас

Ще видим колко са "руски диверсанти", като тръгнем по погребения из Източната Покрайнина!!

Божкеее... Не е истина... Кой ще бори "сепаратистите"? "Вече е формиран Първи батальон от създаваната Национална гвардия на Украйна, включващ доброволци от силите за самоотбрана на Майдана. Новата част е изпратена в източните региони на страната." Това са същите тези, които се канят според собствените им заявления, да ликвидират "5-6 милиона аморфна рускоезична биомаса" и ако Европа не им играе по свирката да устроят втори Холокост за евреите. "Бойците демонстрират висок боен дух и готовност да защитят Украйна". "При разработването на плана като приоритет е поставена задачата да се избегнат жертвите сред мирното население. Макар че, като се има предвид широкото участие на местното население в акциите на сепаратистите не може да се даде гаранция за това. Мчикък... Има си хас пък и да може...

Що едни "граждани" имат право да се въоръжат и да превземат сгради и да тормозят мирното население, то тогава други граждани имат право да се въоръжат и да се бият с първите "граждани".

Кои са "първите" граждани? Щото май имаше едни по-първи, които предизвикаха всичко това, от което всеки нормален би искал да избяга.

jizast

"Добрият руснак е руснак" Стара народна мъдрост

Ей, измекяр ДИРнишки, моят коментар не съдържа нито една обида и не накърнява ничие добро име, да не говорим, че си е чиста истина. Но ако си намерил все пак защо да го скриеш, то този на какъв принцип го държиш. Айде, моля, да спазваш еднакви принципи!

жив ли си, като си толкова добър?

Насилственото налагане на властта на десния сектор над цяла Украйна,действие поощрявано и подпомагано от американските ястреби ще донесе неизмерими беди на украинския народ.Виновни ще са престъпниците от новоизлюпеното правителство на Киев,дошло с престъпно посегателство и в нарушение на конституцията на Украйна.

Къде са тия от десен сектор? Покажи ги, щото аз никъде не ги виждам. Но руски въоръжени терористи има на всяка снимка или видео от Изт. Украйна.

А Майданците, като нямат Пирамиди, кво ще правят при тази атака??! Ще се осмърдяват на къра??

Кървавият диктатор Турчинов, запалил гражданска война в Украйна, моментално трябва да бъде предаден на международен съд и да бъде съден за военните му престъпления.

За военни престъпления и окупация на чужда територия ще бъде съден Пусин!Гражданската война я запали точно руския диктатор ...

я по-кротко. Кой от мустакатите избираш?

Моше, Путин не е плашил да трепе никого, а приятелите на тоя тъпак сами си написаха, че ще ликвидират 5-6 милиона аморфна биомаса и ако Европа не ги слуша, ще устроят втори Холокост за чифутската измет. За подобни приказки в Германия тикат в дрънголника за много дълго време.

За кво му е на Ачо армееца учение на Нато у нас?! Да оди на живо в Покрайната да тренира срещу казаците !! Ма да си земе два чифта гащи и ...памперси!!!?

О,о..Генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмуссен официално е заявил, че НАТО няма намерение да помага на Украина.

операцията се ръководи от ЦРУ, а не от НАТО!

професионалистите, че с тези тромави Ес и НАТО мужиците от варваристан ще окупират Европа.

наистина са три, но са 21-та, 18-та и втората от българската азбука (която ползват и руснаците).

Е що така бе расмунчо?!!! Сигурно разчита на Плевнелиев. Той с Пасито ще защити демокрацията в Украйна.

Можем вече да спрем по тая и по други теми. За съжаление кръвта сега се пролива:-(. Армията с БТР е тръгнала към военното летище на Краматорск , почнали преговори и се разнесла неочаквано стрелба- типично за майдановци. Има ранени, може и убити от опълченците и вднага са почнали да закриват подстъпите към града.. Тоя е ненормален , ама и тези които му дават акъл..

"Временният президент на Украйна Олександър Турчинов " ееее.....нахален...а кой го избра за президент...??? Та той е нелигитимен..къде сте урналисти да пишете и коментирате това????Крим е бил винаги руска земя, но подарена в едно пиянство..но сега народът прогледна и иска да заличи тази комунистическа гавра с руската земя...

и ленин така оглави революцията... пази Боже от такива изроди

ЗАСЕГА ПО РУСКИТЕ МЕДИИ , БИБИСИ, И СИЕНЕН НЯЯМА СЪОБЩЕНИЯ ЗА УБИТИ ???? ... ОБАЧЕ ИМА СЪОБЩЕНИЯ ЧЕ СРЕД ПРО-РУСКИТЕ АКТИВИСТИ ИМАЛО МНОГО ВЕТЕРАНИ ОТ АФГАНИСТАН И БИЛИ ВЪОРЪЖЕНИ С ТЕЖКО ОРЪЖИЕ :))))

Отвори Риа новости. В 16.26ч БГ време е новината.

Войната на СССР и подкрепяните от САЩ муджахидини беше 19679-1988 г. Не са ли малко остарели!

марш в родното ти село да пасеш овцете, а не да цицаш Американски Социални.

Те щото украинците не са били и те в Афганистан?

"Главната цел е защита на хората", каза и.д. Президент Турчинов и мигом си нацапа ръцете с кръв! Когато нямаш куража да кажеш НЕ, най-добре е да освободиш длъжността, която заемаш. В противен случай съвестта ти ще те мъчи през целия ти живот!

Иска да си купи редовно президентство, но не е единствения натегач и не е сигурно, че това ще му се случи, но е сигурно, че близките на жертвите няма да му простят!

Ти какво предлагаш? Да остави терористите да превземат Украйна. Достатъчно им се моли да си ходят сами. Колко ултиматума имаше? Така че сега терористите да се бият като са хванали автоматите.

Точно! Да ги мачка сега! РУснаците само такива проблеми могат да създават. Що Китай си трае и си развива бизнеса? Що Сев.Корея си трае и развива бизнеса с какво ли не? Капутин не спря да реве, че някой иска да го напада.. Шибан, параноичен педал! И тъпаците тук веднага го защитават. Не народ, а МЪРША! Да не съм ви чул да ревете от комунистите тогава, мърши!

Идея за корекция в заглавието:Турчинов даде старт на ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В УКРАЙНА! Всички демократи мълчат. Така де забъркаха хаоса и сега ще се греят на нещастието на хората. Директора на ЦРУ, тръчкай ако имаш гащи!

ТУК Е ПЪЛНО С ПЪПЧИВИ ПУБЕРИ. ТЪПИ А ЗАДРЪСТЕНИ ТЕ СИ ЗАРАБОТВАТ ПАРИТЕ ПИШЕЙКИ ПРОСТОТИИ И ИДИОТИЗМИ. ДИРА ИЗОБИЛСТВА С ЦИНИЗМИ И НИКОЙ НЕ ГИ СПИРА НИВОТО ПАДНА НА ДИРА МНОГО

бегаи у лево!!!това е балгарски саит червена кратуно и се казва дир.бг.ако не ти изнася заминаваи на маил.ру

Човек да се чуди къде да те прати, май и у лево не ставаш. Препоръчам ти да ползваш тоалетните на брюкселските администрации. Там няма указания за мъжки и женски, защото било дискриминация към неориентираните. Така де, западни ценности.

Скоро измислената държава Украйна ще престане да съществува, както и измислената държава Македония.

Подгответе сборник от документи, разобличаващи варварската антибългарска политика на москалската империя. Ще финансирам издаването му.

не е нужно, достатъчно е министерството на просветата да напише правилно историята след Освобождението и ако някой все още учи в училище ще му се изясни всичко. Всичко е черно на бяло, особено след втората световна, но ако имаш червен филтер на очите, няма как да го проумееш, дори и билдборди да има по всички улици.

Целият туземен "елит" са потомци на деветосептемврийските фасулкофци. Окупирали са всички сфери на обществения живот и през техния филтър нищо не мож мина.

Какво ще спонсорираш ти бе, комплексар. Ръсиш във форума глупости за стотинки.

Мууни си го отзад!! Доволен ша останеш!?

Изложеното в Съветската окупация е 100% Истина и трябва да се издаде като книга за просвещение на гламавата туземна популация.

ИЗКАРАЙ ДВАТА ПРЪСТА ОТ УШНИТЕ МИДИ ЧЕ БИЕ ТОК :)

марш в родното ти село да пасеш овцете, а не да цицаш Американски Социални.

краино време е и ние да прочистим балгариия от руски шпиони.шпионин номер едно е сергеи станишев-малкия путин .

хихихи джони той ли ти плаща:)

Организирай US Имиграцията да е по-активна, че България е в опасност от нова мужишка окупация.

но проблем.ще хванем заедно сас станишев още няколко руски шпиони които матят водата на балгария и ще ги пратим на путин в чувал.

Оооооо Джони ковбойче издои бика и седна малко във форума да поцъкаш :)

за Жонката, и останалите педали е, че Путин ще разреши гей-парадите в европа:)

за путину за родину -как ти звучи????

е, че изчадията на Злото ще съсипят Украйна до месец-два. После Еврогейския съюз и той. И ние пак на братушките после ще се кланяме

от твоите "братушки" в по-съвременната история не е имало!

по История на България и да се изучава от 1-ви до 12-и клас, та белким се просвети тая скапана популация.

Българомразец ли сте?. Ако вие е сте скапан, няма какво да приписвате такива качества на съвсем непознати хора.

Spirit

"Лидерът на проруските сепаратисти в Славянск е руски офицер, който служи в Главното разузнавателно управление на руската армия, съобщава украинската агенция УНИАН, като се позовава на Службата за сигурност на Украйна (ССУ). Според ССУ името му е Игор Стрелков. Негов бил гласът в прихванат разговор от 14 април, в който той дава отчет на свой шеф в Москва за извършено нападение над автомобил на украинските правоохранителни органи. Според информацията на УНИАН именно Стрелков е бил посочен от задържани по-рано сепаратисти като човека, който ги е вербувал и им е поставил задачата да превземат сградата на местната администрация в Харков. Установено било също, че в началото на март той е бил в Крим, където е контролирал завземането на сгради на украинската армия, както и на местните органи на властта. " 666, а за това какво ще кажеш? Или всичко, което не ти казват Сноудън и таварищ Путин не е истина.

тва шева на цру-то ли ти го каза? Щото на мен ми каза, че тва успели да съчинят. За това бил отишъл в киев

Това май само на нашите русофили не е ясно, но им е простено - тежка болест е и трудно се лекува ....

Spirit

Тя е нелечима тази болест, защото комунизмът им е в червата. Единственото им спасение е на оня свят, където ще се спасят от менталните си мъки.

АКО Е ОТ ГРУ , ЗНАЧИ ЩЕ ИМА И ВЪЗДУШНО ПОДКРЕПЛЕНИЕ ... ТОК САМО ЩЕ ДАВА КООРДИНАТИТЕ ЗА ВЪЗДУШНИТЕ УДАРИ И ЩЕ ЗАСВЕТЯВА ЦЕЛИТЕ .... ДАНО РАМЗАН КАДИРОВ НЕ ПРАТИ И ЧЕЧЕНСКИТЕ ДОБРОВОЛЦИ ОТ БАТАЛЬОНА "ВОСТОК" ДЕТО ВЛИЗАТ В БОЙ С ВИКОВЕ "АЛЛАХ АКБАР ":)))))

в родното ти комуноидно село да пасеш овцете, а не да цицаш Американски Социални.

Не знам какво 666 ще ти каже, но лично азще ти кажа че си тъп тъп чак вдлъбнат. Нато мълчи Ес мълчи а някакъв мунчо в анонимен дорум като теб се има за последна истанция и рупор на истината смешник

Като човек чете публикациите във форума, може да се направи следния извод: "комунистите" действат като демократи и искат защита на човешките права, а "демократите" действат като комунисти и искат да смажат опонентите по всеки възможен начин. Определено сме сбъркана държава.

Демокрацията е: "Шайка мерзавци управлява тълпа от идиоти!"

Сбъркан си ти, който не гласувайки, гласуваш, за Доган, Сергея и Болния Сидеров, болния за пари.

Мисли, не повтаряй като папагал.

Ако изборите променят нещо, ще ги забранят

Следобед Турчинов казва че прехвърлянето на техника от западната част, където са съсредоточени повечето гарнизони, ще срине финансово операцията и ще ползват връщаната от Крим техника, и.. Шойгу е спрял връщането на техниката, позовавайки се на правилника на ООН: никакво оръжие в горещи зони!! Сега пак пат за Киев. Само онези които сформират като силови отряди да не направят някоя мизерия, иначе няма да има сражения.

Киев е Европа, Путин е Азия.

И ние сме Европа. Блазе ни!

Киев и Путин са си в Европа, а Бонго в Америка. Нещо против.

Разорената държава трябваше да има бедни поданици за да са послушни. В началото започнаха конфискациите и реквизициите на по-богатите под форма на борба със спекулата. Особено отвратителна беше практиката на изселване на враговете на народната власт в провинцията при което верни партийни другари се настаняваха в жилищата им и заграбваха дори личните вещи на хората. Така например Цола Драгойчева безсрамно се разхождаше с прочутото кожено палто на г-жа Филова.

О-о, "жонка", "капут" и още много ника, изпий си хапчето че посиня

по История на България и да се изучава от 1-ви до 12-и клас, та белким се просвети тая скапана популация.

Българи, помогнете на Б-я, кой както може. Зелените човечета на Путин са се активизирали. И в Б-я.

С поредица от такива мерки българският народ остана без елит и 45 години остана безропотно стадо, което не направи нито един антикомунистически бунт или протест подобни на унгарския от 1956, чехословашкия от 1968г. или полските от 1956, 1968, 1970, 1976 и 1980г. Вината за това обаче не е наша. Просто окупаторите си свършиха добре работата СТОПАНСКОТО ЗАРОБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА започна още през 1944г. На 16 октомври 1944г. съветските окупационни войски откараха в Москва златния резерв на Националната банка. След това от бюджета на ограбената вече държава изтръгнаха 40 милиарда и 213 милиона лева за издръжка на войските си на българска територия. Нови 540 милиарда и 92 милиона лева струваше на България безмаслената Отечествена война в която угаснаха нови 32 000 млади живота.

Остава да споменете, на кого България е плащала репарации и до кога,... та,... те така.

Spirit

До водещия коментар на "666" : Вашта ма.ма комунистическа! Типично по болшевишки - ти го плюеш, то ти вика дъжд вали!

Как си десен бе педалче. Нали сте левички

да нема трета кримска рота превзе киев не срещайки никаква съпротива по пътя освен посрещачи с хляб и сол:)

Глопак.

що не се запишиш в украинското мвд има безплатни телефони - пращат ти чек за 1000 долара , само дето желаещи за 9 области липсват телефоните са киевски действай ротни:)

Спряха връщането(извозването) на техника от Крим за Украйна. Повод - да не се използва техниката в горещите точки в Юго-Източна Украйна. Това се отнася и за самолетите и за корабите. Демек, временна конфискация. А както знаем, няма нищо по-постоянно от временното състояние. Ха-ха.

Ей, много ви изнася да извъртата думите. Помолил е за помощ в разоръжаването на бунтовниците, след което за дипломатическа помощ в преговорите с новата киевска власт.

Всички които пишат хвалби зъ Русия да дойдат пред народния театър Иван Вазов да си получат парите и пиците.И не пикайте в градинките докато чакате!Парите ги търсете от Кутев.

Туземните москалски лакеи искат да извадят Бг от ЕС и НАТО, да дигнат пак телените мрежи, Вас да обявят за невъзвращенци, да Ви конфискуват имотите и да преследват роднините Ви. Организирайте се дорде не е късно !!!

И от двете страни на конфликта има жестоки националисти, които не зачитат човешкото достойнство и живот. Те са две страни на една и съща монета, което ясно показва, че Украйна не е готова и няма място в ЕС. ЕС също иска само активите от Украйна, а пасивите да остави на украинския народ. Затова и обещава мъгливи неща, подхвърли някоя мижава помощ, която после да си вземе като хонорари и комисионни, ... Ние, българите нямаме никакъв интерес от Украйна и Турция в ЕС.