Убити и ранени при кървави сблъсъци в Киев (снимки)

Поне 5-ма са убити, а най-малко 150 ранени по време на стрелба в Киев при нови сблъсъци край парламента. Властите поставиха ултиматум на протестиращите.

Обратно в новината

Коментари - Убити и ранени при кървави сблъсъци в Киев (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

забрана за полети над Украйна, пребазиране на американските бомбардироващи в Бургас и Безмер. НАТО в бойна готовност и .... югославски вариант. САЩ и ЕС ще наложат "демокрацията" в Украйна с огън и жупел.

Абе глупаци украински, кой ви мъти пилешките гладки мозъчета да бягате от Русия и да слушате разпадащият се Европейски съюз. По-големи балъци от вас няма, цяла европа ви се смее и се чуди как може да сте толкова тъпи. Няма държава излъгала се да влезе в ЕС, която да не иска да го напуска, само че един път излъган излизане няма. А вие кратуни празноглави си разсипахте държавата за да ви досъсипе ЕС и САЩ.

Ментор, къде се буташ в А група, с.ъв.ет.ск.а подметка такава!

ЧУК

..той трудно ще изкара танковете,ама Спецназ няма да се двуомят.Намери се работа за безработните специалисти прочистили Чечня!

Фразата "нека дойдат танковете" струваше оставката на Петър Младенов, така че това не е пътя за Янукович.

Украйна е неразделна част от Русия и Белорусия. Хамериканците са просто смешни в напъните си да предизвикат безредици и погроми в тази държава. Мечокът от север само да изръмжи и ще издуха майдановците като перушинки. А хамериканците въобще нямат думата тук ...

Мечокът от север загуби студената война преди четвърт век и доведе бедността в държавите, които бха под съветски ботуш, които още не могат да се оправят след съветския погром.

а белязания продажник Горбачов "загуби" студената война като предаде собствените си държава и народ и доведе света до сегашното му състояние.

Поредната колония на товариш Путин се отцепи. Колонните на Путин - бедни , гладни и оскотяли... Путин остана само с латино -клоаките като съюзници срещу нормалния свят . Повечето от държанките му - Кхадафи , Садам са вече на дъното на океана , като гледан и Янукович е тръгнал натам...

Ама ти толкова ли си глупав и мислиш че Путин ще изпусне Украйна????

Не е глупав-тъп е !

Поредната колония която ЕС и САЩ искат да завладеят е Украйна. Ако успеят нещата ще станат като в България: посредно място в ЕС по доход на глава от населението, производство на стомана, по броя но сърдечно съдови заболявание и др. рекорди. Освен това като колония ще внася всичко което преди това е произвеждала.

Путин само това си мисли,газопреносната му система в чужди ръце.Не мога и да си го помисля,това не е Елцин.

България е бедна не защото се е ориентирала към запада, а защото управлява още комунистическата върхушка преди 1989г, ако бе друга нямаше след четвърт век да има още разкриване на досиетата. Навсякъде е пълна с ченгета от соц службите и то на ключови позиции. Недосегаемите, затова е бедна държавата, защото има калпаво управление, наследство от управлението загубило студената война.

Колко много русофили дира пак са наводнили и проклинат, теглят майна на злочестата Украйна дето дръзва да се муси на добрите братя руси! Вие може да пищите, вие може да крещите но в Украйна много хора още помнят ГЛАДОМОРА, знаят кой им натвори куп нещастия, беди. Украинският народ знаем, че е смел и горд и зловещите сатрапи на бунището ще прати!

страхотен-6+!има и достатачно поетичност! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Украйна помни и германците и поляците и австрийците. Те знаят кой им носи беди.

... и турците, и монголите, и кримските татари ...

руснаците там няма да ги оставят, за да не премине нещо по-демократично в русия и заради хляба, те им произвеждат житото, затова милите нямат шанс, щеги избиват докато приемат диктатурата, няколко милиона за комунистите нямат значение пример Гладомор

Украинската дясна реакция доживя звезден миг. Битите през 1944 година бендеровци, оуновци, есесовци и прочее измет излезе от дупките си и започна да прави това, което единственно може - да стреля от засада и да убива. Нашите десни хълцат от възторг, забравили история поуки и това, че са в Европа, а не в Райха. Кромитлукови провокации, реставрация на местни фйрери, факли, черни униформи - цялото подземие на нацизма залива Изтока. Западът потрива ръце и хихика. Исляма се точи на нашите територии. Положението е прекрасно и ще става все по-прекрасно - до самата смърт.

значи от 4ч-та година, едни там стоят в дупките и чакат 201чг.налудничав идиот!да ти пикая на маимунщините, които си драскал! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

(Мирните)"Протестиращите вадят павета от настилката и замерят милиционерите. ..На няколко места недалеч от стадион "Динамо" протестиращи са запалили автомобилни гуми и към небето се издигат гъсти кълба дим..." Мисля че боксьра загуби всякакви надежди за спечелване на демократични избори..

Не мога да симпатизирам на озверяла тълпа от насилници.

А на комундетa симпатизираш.. ..

Съдбата на Янукович ще бъде като на Садам Хюсейн и Муамар Кадафи

Не съм се интересувал от Украйна и Янукович, но досега не съм видял нещо нередно в неговите действия, от както настана конфликт. Само дето се поддадоха на ЕС и пуснаха лумпените и пак гръмнаха нещата. Втори път такава грешка не трябва да правят, а престъпниците да си отидат по законовият ред.

Сложи си очила и слухов апарат.

СЛЕД ДЕМОКРАЦЦИЯТА В ЛИБИЯ Е СУПЕР - КАТО ПЪТУВАШ ОТ ЗАВИЯ КЪМ ТРИПОЛИ - И ПЪРВОТО КОЕТО ТО ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ СА ПЛАНИНИТЕ РАЗЛАГАЩ СЕ БОКЛУК - КОЙТО МИРИШЕ - ЗА ПО ЛЕСНО ГО ХВЪРЛЯ ОКОЛО ГРАДА - НЯМА СМЕТИЩА И ПРОЧИЕ :)

Ако Янукович последва съдбата на Кадафи.. дали американския посланник в Украйна ще последва съдбата на американския посланник в Либия? Ето малко информация че явно си доста неинформиран:"Посланикът на САЩ в Либия Кристофър Стивънс и трима други служители на посолството са били убити, докато са се опитвали да напуснат американското консулство в Бенгази, атакувано от привърженици на Ал Каида.."

Крайно време беше, властта в Украйна да разкара платените революционери-соросоиди и откровени американски подлоги от улиците. Язък за 5-те млд долара дето пиндосите ги похарчиха да подстрекават безредици...

Братя българи гонете от райска България коминтерновските мандрообирджий и национални предатели слуги на Москва така както и православният украйнски народ ще прогони свойте поробители .

С тояги, кой дет ги свари.

Ела да те видя с тояга в ръка най-сетне, .... форумен биячо.

ЧЕТА ПО БИ-БИ-СИ ЧЕ ЛИБИЙСКИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ БОРЦИ ЗА СВОБОДА ПОСТАВИЛИ УЛТИМАТУМ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ПОДАДЕ УСТАФКА ДО 24 ЧАСА :))))) ТАКА Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА :)

в бг комунистите мафиоти са много може да са повече и от украйна това комунистическата мафия е превзела всички области на живота, няма спасение

Мсля си, че е по-добре да загинат 5-6 души отколкото да допуснат египетския вариянт и да закинат стотици. Так, че въпреки нежеланието на САЩ вече е време да поотупат платените "революционери" и да се приключи с размириците.

Да загинат но не твой роднини нали

от украйна съм. Вас и досега ви русия командори. на нас ни писна!

Русия си вре носа на всякъде. Само забележете кой ни управлява нас. Сергей Владимирович и Лютви Места. Тези хора могат да защитават само Руски и Турски интерес. Но не и български.

УКРАЙНА Е ОТВЪД ОКЕАНА - НА 9000 КИЛОМЕТРА ОТ РУСИЯ :)))

Напротив, от 89-та тука ни управляват САЩ и Запада чрез разни марионетни правителства, като това на Боко. Вижда се тяхното управление как ни доведе до просешка тояга. Когато руснаците ни управляваха строяхме ядрени централи, имахме безплатно здравеопазване и образование, спорт.... а сега тотална разруха.

Лъжеш. Платено българче си.

Защо не питаш друго!!?? Защо Янукович промени цялата Конституция по време на правлението си, направи я "под себя и семью"??? Защо в Украина има държавен терор, който сеят "титушки" - полукриминални спортисти от провинция, на които плаща Янукович?? За държавна корупция и бандитизъм изобщо да не говорим. Що не го питаш това?? Хората от Украина не искат в ЕС, стига сте повтаряли като папагали руски пропагандистки предавания, те искат спазване на законите!!! И не искат да бъдат с Русия, защото дума "закон" в Русия не съществува отдавна.

Тъпанарче, я провери първо кой е променил конституцията...Май Юшченко беше

Буйствайте соросоиди продължавайте да служите на западните си подстрекатели! За Русия това е добре, в определен момент тя ще си отхапе това което и е нужно! Западните части на Украйна където са русофобите не са и нужни! А пък западните части без източните са нищо 2/3 от брутния продукт на страната се произвежда на изток. Ха ха ха хамерикански подлоги!

В Западна Украина ша набутаме най-модерните военни постижения, ша изсипем милиарди долари, ша постигнем такъв жизнен стандард /ГФР-гдр/, че в мужикоидната украйна ша са дигне всенародно възстание !!!

Хамериканците са бита карта ... А Русия дърпа здраво напред

Това ли е последната Ви измама господине ? Или просто по природа сте си гаден ?

Когато един вълк попада в капан, той отхапва лапата си! Свободата не се дава, свободата се взима, само на роб не му трябва свобода. Вечната слава на починалите и проклети да бъдат тези, които го допуснали. А също така и тези, които защитават един преступен и корумпиран режим и покровителите му, дали с дела, дали с думи... Едно е ясно - Украина вече няма да е същата. Никой няма да прости и няма да забрави стореното, никога!

Детройтче, ако ми речеш че в съдомиялната имате и Интернет, ша ма утрепаш, земам самолета и си купувам имот в Детройта и абонамент за Детройт Ред Уингс !!!

В МОМЕНТА СМЕНЯМ ВЕРИГИТЕ НА СЪДОМИЯЛНАТА .... ГОТВИМ СЕ ЗА 23 ФЕВРАЛЯ - ДЕНЬ ЗАЩИТНИКА ОТЕЧЕСТВА (ЕДНО ВРЕМЕ МУ ВИКАХМЕ ДЕН НА СЪВЕТЦКАТА АРМИЯ)

След като изборите в Украйна били нагласени, защо лично Обамата и Меркел поздравиха Янукович за победата му на същите тези избори?

ЧУК

Щото са близачи.Те и нашата политическа сволоч,обгрижват и после пишат доклади,че не са били преборили корупцията по високите етажи.Деба тея киликанзери лицемерни смотани!

Защото тогава не са очаквали да не им играе по свирката, така да се каже ги е изиграл. Така и ГЕРБ назначиха Цацаров, пък после им стана трън в очите.

ЧУК

Тука колко дават на дума за да плюем на ред!За пари забравих за морал и човешки ценности!Между другото- де го тоя Киев бе?

Леле човече, много си зле, нищо не ти са разбира. Аз от час съм на 1/2 PutinOFF и не ми личи, а ти ??? Земи се стегни, ограмоти се, разбирам желанието Ти за комуникации, ама земи та се подготви малко, подискодиря със съпругата, с децата, с тъщата най-вече, та да си адекватен од некъде, а то ...?

Яааа,кой бил тукааа...Моля платения плазмодей Куречек да си бие камшика незабавно в посока паметника на американските летци бомбандирали родината му,където кеф му да поднаса венци,кеф му да тропне хорце!Аман от изклесъци в тоя сайт.

До кога господата псевдо журналисти,ще продължават да наричат платените еничари с наименования като...протестиращите или демонстриращите???Обикновени наемни псета,които за пари биха се отрекли от собствените си майки.Всеки заплюл в сурата подобна соросоидна подлога е истински патриот!Казах!

ЧУК

Великата -Мада Раша, ще се намеси накрая за да се успокоят нещата!Бърз десант пред Майдана, само с сапьорски лоптаки...Полагат 5000 застъпници на запада,и всичко си идва на мястото !

Комунист !

ЧУК

хахахахах!

Не всичко инакомислещи са комунисти.

ВИКИ НЮЛАНД БИ КАЗАЛА F.... ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, УКРАИНА , И РУСИЯ ... АМЕРИКА ЮБЕР АЛЕС И ФОРЕВЪР :)

Шата екстрадирам, писнами от теб, дацюк е аут, и нхл-ската му мужикоидна компания. Ама, наистинали не знаш, че кат звънна на колегата от ефбиай в твоя щати му дам айпито-ти, нема да загъзиш ???

по партииному, товаришч!!!по партииному!!!дали да звънна и аз на моите хора за теб!!!

РУСНАЦИТЕ ЩЕ СА ОЛИМПИЙСКИ НА ХОКЕЙ .... ПРОГРАМАТА ИМ Е МНОГО ПО-ЛЕКА .... А АМЕРКАНЦИТЕ И КАНАДЦИТЕ ЩЕ ИГРАЯТ НА ПОЛУФИНАЛ :))))

"Завръщането към насилието в Украйна е резултат от политиката на западните страни, които насърчават ескалацията на напрежението", се посочва в изявление на руското министерство на външните работи. " Ами - да! Видях западни рейнджъри, които се биеха срещу законните руски милиции." Какво друго да каже Путин. Нали даде още 3 миларда долара. Но май и те няма да помогнат да задържи властта протежето му Янукович. Може да изтриете пак поста ми, но това е истината, приятели, русофили. Чао!

Това е твоята истина.

лумпените на майданя си ритнаха бакърчето и сега по каналния ред по затворите за 10-15 годинки

Ако Мормона беше сеги Президент на USA, газопроводата Катар-Европа отдавна щеше да работи, а Украина щеше да бълва шистови въглеводороди към Европа, а сиамците пиздин-мечков щяха да подсмърчат край самогона на печката.

сите украинци да копат шистов газ вместо картофи

pmotikov@abv.bg

Машинките ша копат, а украинките секс до дупка и яко кинти, т.е. доларчета...

Напрежението в България е таман поради този гЪзопровод.Да знаиш линията на тръбъта ша минава по територия отцепена от нас.Аман от блюдолизци.Това в Пловдив е само началото.ЩЕ отцепят толкова колкото им трябва.Щото от Катар гЪзопровода минава през Сирия,тя е подкарана както виждаш,щото Башарката като Руско куче,не щеше да го пуска тоз гЪзопровод,после Турция,България и Европа.Мъ ние сигъ праим Южен Поток.Та тоз гЪзопровод е причината ,за една малка гражданска война,за да са сигурни,че ще има територия от послушки.Ако това са турци тях не ги бъркъ.ЗА тях е важна ТрЪбъта.

украинци има колкото има и македонци

Кличко срещу Беркут много яко

ПРИ НАС В АМЕРИКА ТАКИВА БУНТОВЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА - ВЕДНАГА СЕ ВКАРВА НАЦИОНАЛНАТА ГВАРДИЯ В НАСЕЛЕНОТО МЯСТО И С ПОМОЩТА НА ДРУГАРИТЕ КОЛТ И МОЗБЕРГ СЕ ПРОВЕЖДА УМИРОТВОРИТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ :)

А лагерите предварително са изградени.

ЩЕ ЯДЕ ПЕРДАХ ЯНУКОВИЧ

Прогресиввни хора, които искат Украйна да се издържа сама и без подаяния. Бият се срещу комунистите, които го правят на народите си. Не е само Украйна. 42 комунистически държави в света са бедните заедно с централноафриканските. Това не ви ли обижда да сте комунисти, бе оруфляци?! Не ви ли обижда да сте полупросяци? Нямате ли човешко достойнство?! Май нямате, а? Кои сте? Грухтящи свине ли сте? Торба с черва ли сте? Смърдите!

ТЕ СА ТОРБА С ЧЕРВЕНИ ЛАЙНА

Норвегия е една от комунистическите държави, които си пропуснал. Китай също е една от комунистическите държави. Огледай се у вас да нямаш нещо китайско. И си забравил да споменеш за политиката на международна изолация, която се диктува от силните в запада, за да се накажат различните, че да не вземат случайно да прогресират и да повлекат крак.

ВСИЧКО КАЧЕСТВЕНО КИТАЙСКО Е ОТ ЗАПАДНИ КОМПАНИИ

ей, глупако, вземи чети малко история, за да вземеш да стигнеш до извода кой, кое в света, кой години е живял на гърбовете на останалите народи, къде са водени най-големите боеве и войни, защо западняците не са ни помогнали, когато османците са налазили Европа, а са ни оставили да ни лапнат и 500 години да ни гаврят? Като се запознаеш с тези и други неща, тогава пиши кой строи е по-добър и коя държава е просперираща и тн

Западнофили-българофили, комунистите в Украйна са опозиция, тоест не са на власт.

КОМУНИСТИТЕ СА НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ

Няма комунисти, има социалисти и бивши комунисти, такива като тези в ГЕРБ и останалите партии.

Украинците не искат повече зависимост от Москва!Украйна се стреми към западните демокрации и свобода и ще си я извоюва,въпреки мераците на Путин!

За радост България вече отдавна е част от западните демокрации и свобода. Българското население е най-бедното в Европа, не емигрира, населените места не се обезлюдяват, производството и износа в страната са на ниво, раждаемостта е в подем, а средната продължителност на живота се е повишила с 20 години.

Пак ли власта и президента е виновен.който гледа снощи филма на елена Йончева за Украйна видя че това са не мирни демонстранти ,а паравоенни бандеровски банди дошли да убиват.Единственото им оправдание е че имат да си връщат за дето са били разгромени след войната.тези кръстоносци освен куршум и ой друго не искат,те са дошли да убиват ,така че си получават което търсят.

е и бандера е искал свобода за украина

Разделяй и владей! Пра-прастара истина в действие. Да му мислят украинските работници, че ако стане като в Булхария (т.н. "масова приватизация") много предприятия ще "фалират".

Неграмотните рашофильофчета да прочтат книжката "Когда крестилась Киевская Русь" от Български Автор, и издадена в хиляден тираж в мужикия, за ужас на пиздинските ученоиди.

западнофил = българофил.

русофил = българофоб

A западнофил = българофил. Малко странно звучи, не мислиш ли, ако изобщо мислиш?

абе подлого как не те срам да сложиш това българско име за ник, за подигрвка с българите ли си го сложил

А русофил, но антикомунист ?

Близачи на задни части, вие мислите ли, че Запада не може да ви спретне един етнически конфликт по подобие на Югославия? Само тръгнете по курс на независимост и ще видите. Толкова е елементарно създаването на конфликти, за да ти свърши някой друг мръсната работа.

Ако българите бяха толкова мъже колкото украинците, олигарски отдавна да е забравен

И нашите управляващи отново и отново мълчат и мълчат. Реагирайте бе хора, стига сте мълчали!!! Няма нормална причина да избиваш собствения си народ!!! Няма такава причина!!!

Има нормална причина.Когато собствения народ е подклаждан от вън към размирици.

За първи път ли, комунистическо правителство избива хора ?

Янукович не е комунист ... Комунистите са опозиция в Украйна Ти си луд

Милев

Партията на регионите е политическа партия в Украйна, която се застъпва за тесни връзки с Русия и за обявяването на руския език за втори държавен.На президентските избори през 2004 г. лидерът на партията Виктор Янукович е обявен за победител и поздравен от Владимир Путин, но след обвинения във фалшифициране на резултатите и масови протести в столицата Киев Върховният съд отменя втория тур и Янукович губи при неговото прегласуване.

Нощес майдановците ще ядат голям лобут. По-добре от сега да запрашват на запад ...

А ТИ ПРИ КИМ ЗА ХРАНА НА КУЧЕТАТА

Този добре изигран и дирижиран театър прикрива други важни неща! Термина е "геоинженерство" и става въпрос за климатични технологии, които в момента се изполват, като климатично оръжие. Дори нюз7 в предаването "граждански контрол" от трети януари 2014, коментираха темата с метеоролог, защото МО и военовъздушните сили отказват участие по тази тема, заедно с БАН! А ние ако гледаме небето по-често, ще видим някои новости скоро.... много скоро

ДРЪН, ДРЪН

- защото МО и военовъздушните сили отказват участие по тази тема, заедно с БАН- Ами то МО и ВВС е едно и също, а БАН пък въобще няма какво да ти каже по темата. И какво, Септември ще стане Май а ? И земята ще се разцепи и ще излязат костенурките нинджа ?

СКОРО ЯНУКОВИЧ ЩЕ ИДЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ПЪКЪЛ ПРИ КАДАФИ И МИЛОШЕВИЧ.

Меркел нареди на бандата на марионетката и Кличко, да започне въоръжен метеж срещу законно избраното правителство на Украйна!

Беркут вече има основания да действа за каквото е обучен ...

Каквото и да коментирате, в Украйна избухна ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! Сведете глави, ХОРА Млъкнете, ТРОЛОВЕ Поредната гражданска война за свобода от Руската империя.....

АКО ПОСТРОЯТ 2-3 БАЗИ ЗА АМЕРИКАНСКИ ОКУПАЦИООНИ ВОЙСКИ КАКТО В БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СИ РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ :)))

ТИ СИ БОЛЕН!

Свършено е с майдановците. До тук бяха ... Русия си е Русия ...

Няма вече Русия. Има путинска шайка... Още малко..

СЛЕД ОСВОБОДИТЕЛНИТЕ ВОЙНИ ЕДИНСТВЕНАТА БАНАНОВА РЕПУБЛИКА В ЛАТИНСКА АМЕРИКА Е КОЛУМБИЯ ....