Жестоки сблъсъци между протестиращи и полиция в Киев

Най-малко 10 души бяха ранени и 100 бяха арестувани при сблъсъци между украинската полиция и антиправителствени протестиращи в Киев.

Обратно в новината

Коментари - Жестоки сблъсъци между протестиращи и полиция в Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде всички русские тролики! Почваме да ревем срещу украинците! Какво са ни направили на нас украинците, да попитам? Война ли ще им обявяваме? Или тук сте се събрали най-сериозните политически анализатори в страната. Фърляй ка!

Държава създадена от Ленин и превърната в "демократичен" бъркоч от американските и полските служби.

Баси гнусната държава . Сама се унищожи баш както си трябва

разтакова им се мамата на тъпите укри. Сега като пуснат газта още тази година по турски поток съвсем са умрели. Да видим дали Нюланд ще има достатъчно курабийки да ги храни. Без газ, без кюмюр, без някой да им купува падащите самолети Украйна няма да я има

Демокрацията в сладка работа. 50 кинта заплатка, няма пари за газ, внос на пшеница и т.н. и т.н.. Позната картинка! Важното е , че можем да пътуваме из Европата и украинките могат да упражняват най-старата професия свободно!

Евроазиятщината е сорена работа!Визи и ограничения на всякъде.Липса на работа и инфлационна рубла!Вередовно заплащане(осъди ни ако можеш)най скъпият ,,братски,, газ!Безизходица и мутри!

Ще реват за СССР ама вече е късно ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ се внедрява навсякаде и започва да смуче кръфтА на всяка нация докато не остане нищо от нея вижде бг и ще разберете я да видим още по колко 27 г за да разберем че тая демокрация е фалшива и защитава мафиоти и бандиту

До тук води приятелството с америчка и плюскането на курабиики....

Наложено ни е информационно затъмнение. Украйна е в дълбок икономически и политически колапс.

За това пък Русия цъфти и връзва, от 5-то място по БВП в света преди 3 години, днес на 13-то! Южна Корея е на 11-то! Мухахахахахахаха!!!!!

Nikolai Vasilev

небе украина е цъфтящя като налъм в баня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дори да е така, това какво топли укрите? Или просто трябва да се изходиш, за да си получиш надницата?

,,маиданът,, и ,,корабииките,, свършиха.??? ..толкова ,,демокрация,, ви стига...!!!

Мъ и рублити отдамна свършиха!

Това е демокрацията на САЩ и ЕС. Поредното провалено корумпирано и престъпно управление подкрепяно от ЦРУ.

Не гранати а една граната, по сведения на други агенции.

глада е по силен от тока

Бой между Посеренко и Наакашвили в бидето Украйна. Няма ли кой да пусне водата?

А така - бой по мръсните фашисти

Много важно, че то на всеки митинг в Русия има по 500-1000 арестувани, за пребитите виж по-горе съотношението 1 към 10!

Ти кажи кво стана в Говедарника! Когато тълпите от недовлони граждани от окупай Уолстриит бяха пребити и разгонени!

Сега като им спрат газа ще им замръзнат мерците.

Те от три години си внасят газ от Европа, не им бери грижата! Иначе, нема газ за Европа, нема долари за Путин и хам-хум за простолюдието!

Украинците са по-глъмаве и от назе. Невероятно, но ФАКТ. 91 г. като се разпадна СССР-то украйна наследи 70% от промишлената база, произвеждаха самолети, ракети, имаха добре организирано селско стопанство. Брутният продукт на Украйна беше по-голям от този на ФРГ. И... Ебаха мамата на ВСИЧКО! Демокрацията не прощава никому! Да еба и демокрацията!

Да не говорим, че отнесоха и сума територии, които никога не са били част от украинското княжество, доколкото то някога е съществувало ... Сред тия земи са Крим, Донбас, Донецк, и още доста други. Дори Киев е на територии, които са им били подарени от руския цар.

Така е, ама що спря до тук! Пропусна Чукотка, Аляска, Камчатка и Азорските острови! Иначе F1 e прав, 70% от съветската икономика беше в Украйна, дупе да му е яко на Путин, дето съсипа и останалите 30%!

Да не почна вече антимайдана?!??!

чакайте,тепърва имат да крадат,както нашите са ненаситни от залъка на народите си....

Май не си наясно със нещата, от Москва неколкократно съобщават, че там всичко е окродено и няма какво да се краде вече! Може да се краде само в Русия!

между другото колегата горе е прав: политиката е на изчакване да се накрадат на воля , после ще говорим:)

Ангажирането с дадена страна означава примиряване с политиката , която води конкретното правителство в нея. (Купър, 2004) ок, но какво става ако това е комшията:)

Укропитеците ще мрат от глад и студ, нема я шматката нюланд, да раздава курабийки,краварите ги сдъвкаха и изплюха! Пак Русия ще ви спасява, идиоти неблагодарни!

Няма начин Русия да се втурне да спасява фашизираното население, крадливите и продажни управници и тръбите на Байдън. И никой друг няма да го направи. Укрите сами трябва да си намерят пътя и да се изчистят ако искат и могат, но затова ще отидат поне 50 години, иначе са обречени на изолация и забвение от всички в Европа.

На ви демокрация по европейски! Само да вземеш властта с преврат, въоръжен при това, на който избиха стотици невинни протестиращи и полицаи и после няма даване! Бой и разправа с инакомислещите. А дъртата и онод ена от джихадистите Европа гузно мълчи. нали искахте дерьмокрация по веропейски стандарт - да ви е сладко!

демокрацията в лагера е била по КГБейски както тартора Саакашвили, който е служил в КГБ.

Саакашвили не беше ли от наште,нали се би срещу савецката агресия,имаше филм даже с Анди Гарсия.Той обвинява Поросенко че е савецки агент,защото бил член на Партията

Илюзиите на американците спрямо Украйна показват пълна откъснатост от реалността. Как можеш да се надяваш в общество изградено върху корупция да прави демокрация. Илюзията на Европа бе , че си мислише едва ли не , че всичко ще е лесно и защитата и ще се постигне с ново пресъединяване. Пресъединяването няма как да стане , а проблемите са повече от ползите. Какво реално им остава на украинците - държавността им се скапа - тръгнали са към диктатура и то такава дето ни на Европа и трябва ни на Русия Останаха без енергия, държавата им е пародия, светлото бъдеще илюзия.

До година и половина Украйна ще тегли майната на запада точно с това което сега американците им доставят. На български казваме- с техните камъни по тяхната глава. Точно както стана и в близкия изток.

като им гледам военолюбивите залитания по скоро западът ще им тегли една майна

Зад Порошенко стоят много стабилни НПО-та и милиарди западно финансиране. Волята на хората е нищо пред парите. Те самите организираха преврата, сега да си трят и да търпят лишенията.

Сус, Порошенко е наш човек. Какво от това че е корумпиран. Ще стои на власт.

Той е кучи син но е наш кучи син

Тъпи украиниц,само с помоща на Русия може да сивърнете държавата. Иначе ви чака още гражданска война, студ,глад,грип, еворатлантизъм на макс.

Жалко за Украйна. Това вече е не е държава а някакъв зоопарк в който всички животни са в една клетка и постоянно се хапят и изяждат.... Имат на-малко 50 години да се наслаждават на ''новия строй''...

Нюланд ще раздава ли американски понички на протестиращите?

Интересува ни само нейната ,,поничка,,.

Украинците загубиха страната си. Америка си присвои държавата им със всичките и ресурси без те дори да се усетят. А иначе са интелигентен и работлив народ. Ето до къде води разделението и русофобията.

Украйна беше пример какво чака всеки който дръзне да се отскубне от хватката на КГБ.Ние също сме под контрол на КГБ и по-точно на тукашния му клон ДС.Та какво се случи в Украйна-междуетнически сблъсъци, отцепена територия, хиляди убити, овъглени трупове, разруха.Това което вуждаме в нашата държава на повърхността -олигархия, мафия, мутри, бизнесмени Гинки. бездействие от прокуратурата е само повърхността на айсберга на КГБ, имат още много ''жокери'' в ръква да задържат България на всяка цена.Няма измъкване.

а виж черпака как стърчи отзад

Украйна е пример, какво очаква всяка държава която е не играе по американска свирка.

...ПЪК даже и да играе...

Нямат ли си Америка изодзад Украйна да им обясни.

Абе що се вълнуват укрите? ? Да не да няма газ и да им е студено?

Последните 28 години от историята на Украина могат да бъдат описани с една дума-майдан.

То преди бе УССР. Другото бе О КРАЙНА.

Не ми е жал за украинците. Жалко и продажно племе. Превърнаха страната си в кенеф. Да се бият колкото могат по между си

Поредният Майдан. Само че в такава държава (ако може така да се нарече Украйна), нищо не може да се предвиди. Както се казва: "Я камилата, я камиларят". Пък и я няма Виктория Нюланд, която Обама и Хилари пратиха да раздава курабийки.

Мда га укрите правиха Майдана правиха палатки палеха гуми и какви ли не глупости а пуснаха полицията /нарочно неекипирана срещу тях /! А сега га е обратното ги разрушават палатките що ве оставете ги да си правят протестите ма май не им изнася !А ако полицията беше екипирана а не само с по една палка набързо щеше да ги помете Майданци и щеше друго да е но пусти 5 милиарда гущери че и ВикитУ им носеше от ония "весели" курабийки ее !

Последните новини са, че руските нови ор.жия били вредни и някаква радиация имало. Явно, че украинците отново са помогнали както при Чернобил сами си създадоха аварията. Някой ги тресе страха та са се одри..али.

Написаното с изключение на последното изречение е прочетено по норвежкия интернет, значи минусите са за тях, че лъжат.

И в Буркина Фасо избухнала война в Африка,стигнало се до сблъсъци !Значи и в Бурунди отново може да стане война !Затова до там туристи не трябва да пътуват,не е препоръчително !А толкова много харесвам Африка,жалко.

Много още "демократични" радости предстоят на украинците. Такава свобода и благоденствие ги чака, че ще има да си спомнят с умиление за тоталитарните времена.

Тъпите Укропи не ме интересуват и повече не ни занимавайте с тях ! Ние Българите признаваме само Русия като наша освободителка !

Никакви Братя не са Укрите ,те са католици и Хазари и нищо общо нямат с нас !

Те са си направо фашисти.

част - МАЛКА - от тях. немцеещите се нарочно обявиха рускоговорящите за не-украинци. въпреки, че о-краина си е изцяло руска, както и някои територии в днешна фиром. с кръв са си взели земята, а един СССР комундел я направи отделна за ташак... всъщност, Украина още не е официална държава, от формална гледна точка..

Така ще е с тъпите Орди Хазарски и Бандеровски ! България не трябва нито един Укра да приема , защото те са заразни повече с Чума Соросоидна ! Укрите да си седят в Украйна , бдете Българи !

Не е така, цяла си къща ще дам да живеят украинки в нея. Хората не са виновни заради алчните политици.

Що ми слагате минуси, не харесвате украинките ли? или си мислите че са виновни те?

Тия са спорили , дали са участвали в руско-турската Освободителна за България война! И на коя страна са се били украинците ?

е тия па що са недоволни,нали си имат майдан,газта им тече в изобилие,трябва да са щастливи,все пак ядът шоколад на вересия